2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benim ilk hamileligım acemilikte var acaba sancımı cekiyoruz yoksa acılmamı yapıyo ne bunun adı yaaaa

dogunca görürsün artık o karikatürü bliom..kaan kocatepenin sitesinden...hafta hafta gebelik çok begenmiştim.. eşime de gösterdim..burda paylaşmayı bilsem paylaşırdım.... acemiyim bu konularda

bende de aynı... gerçi gündüzleri de oluyo ama o kadar fazla değil...

Kızlar sabah biraz dalmışım, şimdi kalktım ağrım yok şaka gibi geceyi bekliyo herhalde bizimkiler

Maşallah bebişine, beninde son kontrolde hiç kilo almamış görünüyodu doktorda takılma tahmini değerler dedi, zaten ultrason kağıdında kilonun yanında +/- 450 gr yazıyor doktorda öyle söyledi. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

Bu agrılar yalancı dogum agrılarımı bıcak batması gibi yoksa acılmamı yapıyo ay deliricem benim ufaklıkta fıldır fıldır oynuyo konsantre olamıyorum ne calısabiliyorum ne bişey

Bu bıçak batması son 1 aydır var bende doktorum normal rahim kendini hazırlıyo bide bebek döndü başı baskı yapıyomuş. Son bi kaç gündür bu bıçak batması iyice şiddetlendi, bi giriyo ağrı kalıyorum öyle. Normal diyo hala doktor

Slmm hamişler ve kuzulari diye basladim ilk yazmaya 6 haftalik dik daha:) ay migdm bulandi ay kanamam oldu odun kocam beni uzdu kaynanam şunu yapti anam bunu soledi ne aldik ne ettik derken 9 ay bitti tabi düşük yapan arkadaşlarımız oldu hbr alamadm ise girdim hamilyken yazamadım 271213 de 8:50de oglusumu spinal anestezi ile kucağıma aldim cok korkuyodum ameliyat olmaktan anestezi doktoru şarkı söyledi :) ALCAKLARA KAR yAGIYOR Üşümedinmi SEN BU KIŞIN SONUNU DÜŞÜNMEDİNMİ :) ZATEN ameliyata girdikten 5 dk snra bebisim geldi ayyyyy rabbim herkeze tattirsin bu duyguyu dr oglumu gosterdiginde balik gibi tutun oglumu ddm ben iyi awciyimdir vessselam dedi gulustuk ameliyatta sacimi oksadi simdi uyumuyor sayilirim ama yorgun degilim birsiru dert war bu arada ama oglusuma saglik versin rabbim hicbirsey onemli dgl..

Sangocum,

Allah analı-babalı buyutsun. Hayırlı evlat olsun yavrun.

Senin doctor da bir alemmiş :)

Slm sango cum, maşallah bebişine de sanada, 10 günlük oldunuz bile. Hep derlerdi dünyaya gelen çar çabuk büyüyo diye. Bizede dua et bz hala yalancımı gerçekmi diye sancıları algılamaya çalışıyoruz daha. İnşallah hayırlısıyla bizede nasip olur..

Kilolar ne alemde, kaç kilo gitti toplamda canım merak ediyorum hemen kendime pay biçicemde

gunaydin ocak analari sagolun kizlar cok sukur mamayi kestik oglum artik emiyo.sutum akmasada yetiyo.sarilik olmasin die uyandirip emziriyorum.uyandirmasi zor oluyo kiyamiyo insan.dikislerim biraz aciyo sadece bide hamilelikte hiic sismeyen ayaklar davul oldu bugun efeyi doktor kontrolune goturucez bende kendi doktoruma sorucam sislikleri.roberto carlos gibi oldum :84:
insallah hepimiz dogurup azcik toparlaninca muhabbetlerimize doneriz.insallah bebeklerimiz sakin sessiz istahli saglikli olurlar
bu arada kelebek nuk markadada var.avent almis esim.nuk da guzel.bebegin agzina gore boylari.buyuk olursa emmiyolar agliyolar.ben buyuk almisim meger cocuk basbas bagiriyodu arkadasim dediki o ne oyle kocaman bendeki kucuk dedi benim jeton dustu etinizi cok hirpalamadan emzirirsiniz en azindan.lansinohda kullaniyorum 36. haftadan beri ama banamisin demedi
hepinizi opuyoz oglumla teyzelerii

dolunay ben korkuma tartilmiyom valla kiz ben hamilelikten daha tombisim heryerim sisti

Selam arkadaşlar,

Face grubunda okudum, topidik'i bugun 14:00'da doguma alıyorlarmıs. Hepimiz onun icin ve kızı icin dua edebilir miyiz? Hayırlı haberlerini bekliyoruz topidikcim.

Sevgiler
Tomurcuk

selam kızlar, nasipse ben de ocak annesi olacağım. İkinci oğlum sezeryan olduğu için bu da mecburen sezeryan olacak. dr. 3 kiloyu geçince alabiliriz dedi ama ben sorun olmadıktan sonra 22 sinde olmasını istiyorum. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Bugunlerin kıymetini bilmek lazım zor bir dönem ama bir daha bugunlere geri dönemeyeceğiz ve inanın o tepişmelerini bile özleyeceğiz.

60la hamile kaldim 69la doguma girdim simdi 63üm ama camiş gibi yiyorum ne olck bilmm boyumda kisa yuwarlancam:)

Sangocum,

Allah analı-babalı buyutsun. Hayırlı evlat olsun yavrun.

Senin doctor da bir alemmiş :)

Sorma tombis yasli cok tatli allah ondan razi olsun. .

kızlar benim cevrem resmen bana rezervasyon yapıyolar bak bu hafta sonuna kadar dogur haa diye:)gülermisin aglarmısın:)

kızlar benim cevrem resmen bana rezervasyon yapıyolar bak bu hafta sonuna kadar dogur haa diye:)gülermisin aglarmısın:)

Evet ya bizdede var onardan, yok haftasonu doğurma hafta içi daha rahat geliriz, yok tekli sayı olmasın çift sayılı günlerde doğur. Şaka filan ama şu durumda herşey ciddi geliyor

gözün aydııııııııınnnnnnnnnnnn

sorma canım geçen gece koridordaki duvara tosladım kolum morardı
bacaklarımı sürekli yataga çarpıyorum morluklara alıştım artık
bir de demez mi eşim yutmuyosuun gece horultusundan dürtüyorum kimi zaman
erkek işte odun bacım odun

sangocum hayırlı ugurlu olsun ne günlerdi dimi minicklerdi büyüdü mü kalp atışı ikili testi organları gelişimi stres heycan korku
sürekli birlikteydik şimdi ise sen kavuştun kalanlarda gün sayıyor azcık kaldı bizde geliyoruz arkandan

annesi öp kokla paşayı maşallah bol bol sütün olsun efe de doysun sarılık falan da olmasın

hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım gelsin bebişler

yarın yine misafirim vaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr bi kek bir de patates salatası yapcam yeeeeeeeteeeeerrrrrr...

sonraki gün de annem geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…