aynen bendede var bu sabah itibariyle, adım atarken özellikle yada oturduğum yerden kalkalken, birde 2 gecedir rahmimin toplandığını hissediyorum gece uykumdan uyandırıyor, sanki çekiliyor gibi dr anlarsın onu demişti gerçektende anlaşılıyormuş rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin, dünyaya can geitriyoruz kolay değil tabiki, "doğumlar kolay olsun memeler süt dolsun" yeni sloganım
Teşekkürler teyzesi, yüzünü yine göremedik, çok aşağıdaymış, üç boyutluya uygun değilmiş, doğunca göreceğiz inş...
O ağrıyı Sabah sabah int araştırdım hatta ama bir şey bulamadım...
Onunla iligili bir karikatür vardı hatta, kadın yatıyor, sağa dön sola dön uyuyamıyır, sonra tuvalet, sonra bebek hareketleri uyutmuyor, sabah kalkıyor zombi gibi.... eşi diyor; Uyu bak, bebek doğunca uyuyamzsın....
bende de öyle oluyor Eşime sürekli "geceleri bana bi şey oluyor"diorum hep. Gündüzleri daha iyiyim işlerimi yapabiliyorum Tamam yine arada kasılmalarım oluyor gündüzleri de ama geceleri daha farklı Bu arada ben 38+6 dym. Doktorum madem normal düşünüyosun deneyelim dedi Baktık olmuyor sezeryana geçcez
bende de aynı... gerçi gündüzleri de oluyo ama o kadar fazla değil...
Merhabalar,
Biz drdan geldik, 9:30 da randevumuz vardı, 10:00 daevdeyim, jet hızıyla muayene oldum, nst de olmayınca hemen geldik....
Kızım 48 cm, ve 3 kilo 200 gr olmuş kızım... Bunlar hep tahmin değil mi, kızım da 500 gr dan çok oynama olmuştu dedim, en az 3 en çok 3300 doğar dedi, hiç inanmadım ama inş öyledir... Baş kanal girişindeymiş, ama kanala girmemiş doğum sancılarıyla girermiş, iikinci gebeliklerde...
Bizden haberler böyle.., gelecek hafta tekrar gideceğiz, acil bir şey olmazsa...
Bu arada bende de vajinal ağrı var ama kanala bile girmemiş galiba bunlar bebeğin başının baskısından oluyor arkadaşlar....
Bu agrılar yalancı dogum agrılarımı bıcak batması gibi yoksa acılmamı yapıyo ay deliricem benim ufaklıkta fıldır fıldır oynuyo konsantre olamıyorum ne calısabiliyorum ne bişey
Kızlar sabah biraz dalmışım, şimdi kalktım ağrım yok şaka gibi geceyi bekliyo herhalde bizimkiler
Maşallah bebişine, beninde son kontrolde hiç kilo almamış görünüyodu doktorda takılma tahmini değerler dedi, zaten ultrason kağıdında kilonun yanında +/- 450 gr yazıyor doktorda öyle söyledi. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Bu bıçak batması son 1 aydır var bende doktorum normal rahim kendini hazırlıyo bide bebek döndü başı baskı yapıyomuş. Son bi kaç gündür bu bıçak batması iyice şiddetlendi, bi giriyo ağrı kalıyorum öyle. Normal diyo hala doktor[/QUOTE
OFFF BU SON HAFTALAR BİTMEK BİLMİYO 30 DAN SONRASI GECMEDİ GİTTİ.YATTIMMI KALKAMIYOM KALTIMMI YATAMIYORUM GECE WC İLE YATAK SURESİNİ NERDEYSE ESİTLEDİM.ANNEMI SİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM BIRAK BAKMAYI SUTUNU VERMEYİ SU 9 AYLIK SÜRENİN BİLE HAKKI ÖDENMEZ.BİDE BEN YANLIZIM TEK BASIMA HALA CALISIYORUM İŞİMİ GUCUMU KENDİM YAPIYORUM DOGUMDA ANNEM GELECEK AMA BUGUNE KADAR HEP YANLIZDIM ALLAHTAN TEMİZLİGİM BİTTİ HAZIRLIKLARIM BİTTİ .OGLUMA KAVUSMAK KALDI BİTEK.RABBİM HAYIRLISIYLA ONUDA CUMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ
Slmm hamişler ve kuzulari diye basladim ilk yazmaya 6 haftalik dik daha:) ay migdm bulandi ay kanamam oldu odun kocam beni uzdu kaynanam şunu yapti anam bunu soledi ne aldik ne ettik derken 9 ay bitti tabi düşük yapan arkadaşlarımız oldu hbr alamadm ise girdim hamilyken yazamadım 271213 de 8:50de oglusumu spinal anestezi ile kucağıma aldim cok korkuyodum ameliyat olmaktan anestezi doktoru şarkı söyledi :) ALCAKLARA KAR yAGIYOR Üşümedinmi SEN BU KIŞIN SONUNU DÜŞÜNMEDİNMİ :) ZATEN ameliyata girdikten 5 dk snra bebisim geldi ayyyyy rabbim herkeze tattirsin bu duyguyu dr oglumu gosterdiginde balik gibi tutun oglumu ddm ben iyi awciyimdir vessselam dedi gulustuk ameliyatta sacimi oksadi simdi uyumuyor sayilirim ama yorgun degilim birsiru dert war bu arada ama oglusuma saglik versin rabbim hicbirsey onemli dgl..
Slmm hamişler ve kuzulari diye basladim ilk yazmaya 6 haftalik dik daha:) ay migdm bulandi ay kanamam oldu odun kocam beni uzdu kaynanam şunu yapti anam bunu soledi ne aldik ne ettik derken 9 ay bitti tabi düşük yapan arkadaşlarımız oldu hbr alamadm ise girdim hamilyken yazamadım 271213 de 8:50de oglusumu spinal anestezi ile kucağıma aldim cok korkuyodum ameliyat olmaktan anestezi doktoru şarkı söyledi :) ALCAKLARA KAR yAGIYOR Üşümedinmi SEN BU KIŞIN SONUNU DÜŞÜNMEDİNMİ :) ZATEN ameliyata girdikten 5 dk snra bebisim geldi ayyyyy rabbim herkeze tattirsin bu duyguyu dr oglumu gosterdiginde balik gibi tutun oglumu ddm ben iyi awciyimdir vessselam dedi gulustuk ameliyatta sacimi oksadi simdi uyumuyor sayilirim ama yorgun degilim birsiru dert war bu arada ama oglusuma saglik versin rabbim hicbirsey onemli dgl..
Slm sango cum, maşallah bebişine de sanada, 10 günlük oldunuz bile. Hep derlerdi dünyaya gelen çar çabuk büyüyo diye. Bizede dua et bz hala yalancımı gerçekmi diye sancıları algılamaya çalışıyoruz daha. İnşallah hayırlısıyla bizede nasip olur..
Kilolar ne alemde, kaç kilo gitti toplamda canım merak ediyorum hemen kendime pay biçicemde
Slm sango cum, maşallah bebişine de sanada, 10 günlük oldunuz bile. Hep derlerdi dünyaya gelen çar çabuk büyüyo diye. Bizede dua et bz hala yalancımı gerçekmi diye sancıları algılamaya çalışıyoruz daha. İnşallah hayırlısıyla bizede nasip olur..
Kilolar ne alemde, kaç kilo gitti toplamda canım merak ediyorum hemen kendime pay biçicemde
Sangocum,
Allah analı-babalı buyutsun. Hayırlı evlat olsun yavrun.
Senin doctor da bir alemmiş :)
dolunay ben korkuma tartilmiyom valla kizben hamilelikten daha tombisim heryerim sisti
kızlar benim cevrem resmen bana rezervasyon yapıyolar bak bu hafta sonuna kadar dogur haa diye:)gülermisin aglarmısın:)
eşim de bana ole diyo bol bol uyu bu günlerin kıymetını bil die....sanıyo ki rahatız biz oooohhh ye iç yat...çocuk doğunca uyutmaz seni dio...
ben de ona diorum ki:
ya aşkım gece uyuyamıyorum hem sırtım hem karnım ağrıyo tam dalıyorum çişim geliyo... wc ye giderken ayaklarımın şişliğinden yürüyemiyorum.hatta gecen gece az daha düşüyordum üzerine basamadım ayagımın.. hadi gittin wc ye çıkmıyo çişin... uğraş dur..bide geliyorum ki sen horul horul horluyosun uykun kaçıo...
gunaydin ocak analarisagolun kizlar cok sukur mamayi kestik oglum artik emiyo.sutum akmasada yetiyo.sarilik olmasin die uyandirip emziriyorum.uyandirmasi zor oluyo kiyamiyo insan.dikislerim biraz aciyo sadece bide hamilelikte hiic sismeyen ayaklar davul oldu bugun efeyi doktor kontrolune goturucez bende kendi doktoruma sorucam sislikleri.roberto carlos gibi oldum :84:
insallah hepimiz dogurup azcik toparlaninca muhabbetlerimize doneriz.insallah bebeklerimiz sakin sessiz istahli saglikli olurlar
bu arada kelebek nuk markadada var.avent almis esim.nuk da guzel.bebegin agzina gore boylari.buyuk olursa emmiyolar agliyolar.ben buyuk almisim meger cocuk basbas bagiriyoduarkadasim dediki o ne oyle kocaman bendeki kucuk dedi benim jeton dustu etinizi cok hirpalamadan emzirirsiniz en azindan.lansinohda kullaniyorum 36. haftadan beri ama banamisin demedi
hepinizi opuyoz oglumla teyzelerii
selam kızlar, nasipse ben de ocak annesi olacağım. İkinci oğlum sezeryan olduğu için bu da mecburen sezeryan olacak. dr. 3 kiloyu geçince alabiliriz dedi ama ben sorun olmadıktan sonra 22 sinde olmasını istiyorum. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Bugunlerin kıymetini bilmek lazım zor bir dönem ama bir daha bugunlere geri dönemeyeceğiz ve inanın o tepişmelerini bile özleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?