2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım sen ne zaman izne ayrılacaksın? Benim de yarın son günüm, ama bugüne nasıl geldiğimi bir ben bilirim hamile hamile çalışmakta zor oluyo bunu son anlara kadar çalışanlar anlar, hele ki iş yerinde anlayışsız insanlar varsa Allah sabır versin arkadaşım.

bide kızlar böyle vajına kısmına bıcak batması gibi bişey oluyomu size bence 1 haftadan beri var acılma yapıyo diyolar dogrumu ?

Bende batma değil ama kasık ağrısı var birkaç gündür. Bi de bebiş kıpırdadıkça hem aşağıya doğru hem de belime doğru ağrı giriyo. Geçen kontrolde daha kanala yerleşmemiş demişti, Çarşamba günü kontrolümüz vae bakalım ne dicek

Maşallah canım kuzuna, normal olcak senin de kısmet olursa di mi? Allah gönlünden geçeni versin inşallah. Bana da 3 kilo civarında doğar demişti doktorum ama tabi belli olmaz, kaçıncı haftada olduğuna da bağlı. En çok kiloyu 38-40 arasında alıyolar çünkü.

Gözün aydın canım, Allah yavruna sağlıklı, mutlu, uzun ömür versin inşallah bize de kavuşmayı nasip etsin..

Senin teyzelerini öpen oğlunu ısırırım emzirebildiğine çok sevindim canım, bebiş emdikçe sütün de bollaşır hiç endişelenme. Bol bol su, yiyecek olarak da bulgur tavsiye ediyo herkes, herşeyi denemekte fayda var.
Biz de öpüyoruz sizi, gazsız, ağlamasız günleriniz geceleriniz olsun

Selam arkadaşlar,

Face grubunda okudum, topidik'i bugun 14:00'da doguma alıyorlarmıs. Hepimiz onun icin ve kızı icin dua edebilir miyiz? Hayırlı haberlerini bekliyoruz topidikcim.

Sevgiler
Tomurcuk

Allah sağlıkla kurtarsın inşallah ikisini de, hayırlı haberlerini bekliyoruz..

kızlar benim cevrem resmen bana rezervasyon yapıyolar bak bu hafta sonuna kadar dogur haa diye:)gülermisin aglarmısın:)

Bana da eşimle annemden var o rezervasyonlar. Annem 14 Ocak'a kadar eşim de 20-30 Ocak arası doğuracağım konusunda her gün fikirlerini beyan ediyor sağolsun eşim 14 Ocak-19 Ocak arası şehir dışında olcak iş toplantısı için. Tam 39. haftamın ortasında 6 gün evde olmicak, ben de kesin o arada doğururum diyorum hergün söyleye söyleye o tarihte doğurcam zaten, 40 kere söylersen bişeyi olurmuş ya o hesap.

Slm kizlar stres yapmayin Allahim her seyin hayirlisini verir dogum nikah ve olum saati degismezmis hepsinin bir vakti var dayanmak cok zor inanin sabretmek neymis onu ogrendik baska hic kimseyi inanin bu ksdar eziyetli ve heyecanka bekkemedik diye dusunuyorum her seyden once mevlam saglik versin hepimize yavrularimiza

Merhaba kızlar , yavrularını kucağına alan arkadaşların hepinize geçmiş olsun allah uzun sağlıklı mutlu ömütler nasip etsin minik kuzucuklara.Bekleyen arkadaşlarım sizlere "aaa olmuşşş :) anlamaddım ya hiç " diyeceğiniz doğumlar nasip etsin allah.
Çarşamba sabah benimde sezeryanım var. kafam çok karışıktı anestezi konusunda ama şuan da genel ağır basıyor son anda değişirmi bilmem . Allah hayırlısı nasılsa öylesini nasip etsin .
hepinizi çok öpüyorum

60la hamile kaldim 69la doguma girdim simdi 63üm ama camiş gibi yiyorum ne olck bilmm boyumda kisa yuwarlancam:)

Sorma tombis yasli cok tatli allah ondan razi olsun. .

canım sen kilo almamışsın ki maşallah ben 57 idim ( byum 1,73 ) şuanda 81 kiloyum hesapla işte. hayatım boyunca bi 60 kilo olsam derdim kilo almaya can atardımda bu fazla oldu. nasıol vereceğim bilmiyorum :)

herkese merhabaaa:)
büyük oğlumu yatırdımküçük de yanımda uyuyup uyanıp duruyo...

topıdık doguma gıtmış allah yardım etsın sango ve canık dogumyapmış gözünüz aydın olsun hayırlı evlatolsunlar omeserma daha beklıyo merak edıyorum bebek kaç kılo dogacak dıye yaa mınıkkelebek gıbı oldu valla son gune kadar bekledı ama ben bı de cage dıye bı arkadas vardı onu merak edıyorum naptı mınkkelebekle aynılardı dogumyaptımı?

bu arada sabah hamıleyken dogum sonrasını hayal ede ede aldıgım kıyafetlerımı denedım hemen hepsı oluyo mınıcık bı göbek var çok az ama o yuzden pantolonların belını bıraz sıkarak kapatıyorum hooop o da gıdıyo içinde sıkısıp:))))))

depresyonum azaldı ama alınganlık öfke var içimde bi de anıden içim burkuluyo aglayacak yer arıyorum sabah eşime dedımkı keske senın yerınde olsamhergun dısarı çıkıyosun.. sahı ben ne zaman dısarı çıkabılırım yaaaa... ıkı çocukla hem de kış soguk heryer ama ben cok bunalıyorum...

canım sen kilo almamışsın ki maşallah ben 57 idim ( byum 1,73 ) şuanda 81 kiloyum hesapla işte. hayatım boyunca bi 60 kilo olsam derdim kilo almaya can atardımda bu fazla oldu. nasıol vereceğim bilmiyorum :)

Bende şoklardayi ddm ya camis gibi yiyodum hamisken dikkat ettim ama bebegime çalıştım hep belki ondandir yoksa mumkun degldi benim bukadar az kilo almam :)

Bir uykusuz da benim kızlar :S Dön dön sabahı sabah ettim. Bütün kemiklerim tek tek sızlıyor sanki. Ne tarafa yatarsam yatayım o tarafım ağrıyor. Mecbur dönüyorum. Bu seferde o taraf ağrıyor. Susuzluktan ölüyorum. Ama midemi en çok ağrıtan şey su o yüzden doya doya içemiyorum. 1 lt bile içmiyorumdur günde. Bebeğin suyu içmekle artar, içmezsen azalır diyorlar güya ama bende bide su fazlalık sınırında çıktı :S Demekki içmekle alakası yok. Kızım son günlerde iyice baskı yapmaya başladı aşağı doğru. Arada aşağı doğru vuruyor heralde. Birden zonklama gibi bir ağrı giriyor. Nefesim kesiliyor. Daha 37 ye bugün girdik. Herkes gelsin artık diye haftalardır baskı yapıyor. Sanki benim elimde. Sabırsızlanıyorlar ama ben sinirleniyorum. Çok şükür 37 yi gördük. Çevresinde erken doğum olsun diye dua eden bu kadar insan olması çok sinir bozucu. Kaç kere dedim. İnsan zamanında gelsin diye dua eder diye. Erken doğsa küveze alacaklar sanki sizin kucağınıza mı gelecek diye. Kimse beni anlamadı. Valla bi kayınvalidem zamanında gelsin diye dua ediyor :)

bı de dogum yapan arkadaslar göbeklerı düştü mü bebeklerınızın bnmbu gun 9. gün ama duruyo ve sabah birazcık kanamış bez takılmış sanırım nasıl agladım korktum babusol sprey verdı dr onu kullanıyorum....

selam arkadaşlar,

bugün de işe gidemedim evdeyim.. ne zaman iyileşicem meraktayım, yarın mecburen işe gitcem ama bakalım nasıl dayanıcam.. bi insan evladı da çıkıp demiyorki ya zaten 2 günün kalmış raporunu al getir, hastasın o arada işe gelme filan.. nerdeeee.. zaten yerime eleman alındı.. insanlık yapsalar nolcaksa.. bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, gözünüz aydın.. doğuma gidenlerede Allah yardım etsin.. güzel haberler verirler inşallah.. Allah bizede hayırlı sağlıklı acısız ağrısız doğumlar nasip etsin.Herkesi öpüyorum, lütfen dikkat edin grip olmayın .. hamilelikte katlanılmıyor, dün gece ağladım resmen can ağrısından.

ne iş yapıyordun sen canım....sağlık ocağı vermeli aslında 2 gün rapor....yada patronunun insanlık yapması lazım... ne bu yaaaaaaaaaa hasta kadınsın ve hamilesin.... bak kızdım ve üzüldüm şimdi.... az kaldı ha gayret...yarın da savsaklarsın işi..zaten rapor aldığın gün gitmeyeceksin işe... gebelik haftamız aynı oldugu için nasıl zorlandığını çok iiii anlıyorum..

normalde 7 , 10 günde düşüyo göbekler... üzülme emnim çok kanamamıştır.. annelikten dolayı için sızlamıştır... spreyler iii geliyo..

bezi kuruyken yapışıyo göbeğine ve bezlerken falan zedeleniyo doğal olarak... eltim alkol ile ıslatarak gazlı bez koyuyordu sorun yasamadı...7 günde düştü göbeği.

yarın gidip 2 günlük rapor almayı düşünüyorum, sonrasında da zaten çalışamaz raporu alacagım için daha iş miş düşünmeyeceğim, bildiğin işkence oldu şu gripli halim.. belime vurdu yürümekte zorlanıyorum. evde tek başıma idare ediyorum bugün.kocayıda hasta ettim bide o halde işe gitti zavallım annem gelse de bize baksa .. daha bi tam toparlayıp hastane çantasını bile düzenleyemedim.. herşeyim yarım yamalak kaldı bu da canımı sıkıyor.

geçmiş olsun tatlım.çok iyi anlıyorum seni. benimde boğaz ağrısı, halsizlik devam ediyo. gece uyumak, sabah uyanmak korkulu rüyam oldu. çok kuruyo boğazım, konuşamıyorum yutkunamıyorum. elhamdülillah ne diyelim vardır rabbimin bi bildiği. şu antibiyotik olmayaydı iyiydi ama... 2-3 tane kaldı ama ben iyileşemedim inşallah tekrar bişey kullanmak zorunda kalmam.

canım bizim doktor göbeğe bişey sürmenize gerek yok dedi bizde pek sürmedik 6.gün düştü ama sonrasında orası yara gibi oldu pek iyileşmemişti. bizde biraz z.yağı fln sürdük yumuşasın diye. meğersem o da geç iyileştirirmiş. doktora götürdük geçen hafta bi ilaç gibi bişey sürdü yakacak bu onu iyileştirecek dedi. bizim de hep bez değiyordu oraya viyak viyak bağırıyordu.

daha 2-3 gün anca oldu iyileşeli. yani olabiliyormuş böyle geç düşmeler iyileşmeler fln

kızlar benim sağ göğsüm taş gibi sert. 3-4 kez üst üste onu emzirdim sertliği geçsin diye ama dün akşamdan beri hala geçmedi. emzirdikten sonra makineyle sağmaya çalışıyorum çok acıyor olunca vazgeçiyorum. hani süt gelmiyor da ondan şiş sert dicem ama bebeğimin yutkunduğunu duyuyorum ve ağzından da taşıyor. çok çok fazla desem makineyle sağınca niye çok gelmiyor.

o değil sağ göğsümü düzeltecem diye diğeri kuruyup gidecek neyse onu da makineyle sağıyorum.

var mı bu durumda olan bana akıl verebilecek olan arkadaş ?

oğlumun 11. gün düşmüştü azıcık kanama olmuştu ama bu ondan fazla kanamış.. bugun beklıyımde ıyılesme olmassa gıderım dr a...

groz bebegının göbegı noldu?

sana da geçmiş olsun canım, tez vakitte iyileşelim inşallah.. ben ilaç kullanmadım hiç.. çorbayla ıhlamurla meyveyle geçsin diye uğraşıyorum..

evet buyuk oglumda oldu nedenını bılmıyorumhatta canın bışi mi çektı dedılerdı sıcak suyla duş aldımıyıce duşu tuttum gögsume..sagdım tıkalı gıbı gelmedı süt az az gelıyodu ısrarla emzırdım bı ıkı gun sürdü bı anda acıldı sonra sen emzır ama öbür gögsunu de emzır kı süt çekılmesın..napalımişimiz gücümüz bu bıdıklarolacak ugrascaz artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…