canım bizim doktor göbeğe bişey sürmenize gerek yok dedi bizde pek sürmedik 6.gün düştü ama sonrasında orası yara gibi oldu pek iyileşmemişti. bizde biraz z.yağı fln sürdük yumuşasın diye. meğersem o da geç iyileştirirmiş. doktora götürdük geçen hafta bi ilaç gibi bişey sürdü yakacak bu onu iyileştirecek dedi. bizim de hep bez değiyordu oraya viyak viyak bağırıyordu.
daha 2-3 gün anca oldu iyileşeli. yani olabiliyormuş böyle geç düşmeler iyileşmeler fln
selam arkadaşlar,
bugün de işe gidemedim evdeyim.. ne zaman iyileşicem meraktayım, yarın mecburen işe gitcem ama bakalım nasıl dayanıcam.. bi insan evladı da çıkıp demiyorki ya zaten 2 günün kalmış raporunu al getir, hastasın o arada işe gelme filan.. nerdeeee.. zaten yerime eleman alındı.. insanlık yapsalar nolcaksa.. bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, gözünüz aydın.. doğuma gidenlerede Allah yardım etsin.. güzel haberler verirler inşallah.. Allah bizede hayırlı sağlıklı acısız ağrısız doğumlar nasip etsin.Herkesi öpüyorum, lütfen dikkat edin grip olmayın .. hamilelikte katlanılmıyor, dün gece ağladım resmen can ağrısından.
sana da geçmiş olsun canım, tez vakitte iyileşelim inşallah.. ben ilaç kullanmadım hiç.. çorbayla ıhlamurla meyveyle geçsin diye uğraşıyorum..
hımmm korktumbende gece olmuş elı ayagı durmuyokı debelenırken bez takılmış zorlandıgından kanadıgı bellı sprey kullanmıyodum ıkı keredır sıldım bugun bakalım nolcak ıns dedıgın gıbı olur gecer....
yok be cnm geç fln değil.bizimki daha kanala bile girmedi.dr 9 unda gel dedi ama biz yarın gidicez.suyu azalmış bebeğin bişey olcak diye korkuyoruz.uyku falan kalmadıcanım doktor kontrolun ne zaman?
geç döllenmeseyse 1 haftan daha var canım
kızlar benim sağ göğsüm taş gibi sert. 3-4 kez üst üste onu emzirdim sertliği geçsin diye ama dün akşamdan beri hala geçmedi. emzirdikten sonra makineyle sağmaya çalışıyorum çok acıyor olunca vazgeçiyorum. hani süt gelmiyor da ondan şiş sert dicem ama bebeğimin yutkunduğunu duyuyorum ve ağzından da taşıyor. çok çok fazla desem makineyle sağınca niye çok gelmiyor.
o değil sağ göğsümü düzeltecem diye diğeri kuruyup gidecek neyse onu da makineyle sağıyorum.
var mı bu durumda olan bana akıl verebilecek olan arkadaş ?
yarın gidip 2 günlük rapor almayı düşünüyorum, sonrasında da zaten çalışamaz raporu alacagım için daha iş miş düşünmeyeceğim, bildiğin işkence oldu şu gripli halim.. belime vurdu yürümekte zorlanıyorum. evde tek başıma idare ediyorum bugün.kocayıda hasta ettim bide o halde işe gitti zavallımannem gelse de bize baksa .. daha bi tam toparlayıp hastane çantasını bile düzenleyemedim.. herşeyim yarım yamalak kaldı bu da canımı sıkıyor.
Canım geçmiş olsun tekrar, sen daha iyileşememişsin anladığım kadarıyla. Konuşa konuşa kendime nazar değdirdim, bugün ben de biraz hasta olur gibiyimburnum akıyo, hapşırıyorum, burnumdan çıkan hava sıcak sıcak biraz ben de ilaç kullanmadan atlatırım inşallah, ıhlamur falan içtim limonlu. Portakal suyu falan idare etcez artık. Çarşamba randevum var iyileşmezsem artık söylicem doktora ilaç yazsın. Doğum yaklaştı artık ne zaman olacağı belli olmaz, bu kadar ay hastalanmadım nerden çıktı bu hastalık ya
çok geçmiş olsun canım, valla çok zor iş hamilelikte extra hasta olmak bide.. bol meyve ye, ıhlamur iç , limonlu çorbayı sofradan eksik etme.. kaç gündür fenayım.. bugün bi tık daha iyiyim ama hala dökülüyorum. şu son haftalarda hiç iyi olmadı bu hastalık ama Allah beterinden korusun.. benimde doktor randevum perşembe.. artık evde oturalım dimi.. doğum öncesi biraz rahat edebiliriz inşallah.bende grip olmadan atlattım hamileliği diyodum ki yakalandım son ayda..
bana bi tarhana çorbası tarifi verin arkadaşlar.. nasıl yapcagımı unuttum sanırsam.. bi türlü hatırlayamıyorum tarhanayı suyu ne kadar koyacagımı .. hafıza kaybı başladı :)
bı de dogum yapan arkadaslar göbeklerı düştü mü bebeklerınızın bnmbu gun 9. gün ama duruyo ve sabah birazcık kanamış bez takılmış sanırım nasıl agladım korktum babusol sprey verdı dr onu kullanıyorum....
bı de dogum yapan arkadaslar göbeklerı düştü mü bebeklerınızın bnmbu gun 9. gün ama duruyo ve sabah birazcık kanamış bez takılmış sanırım nasıl agladım korktum babusol sprey verdı dr onu kullanıyorum....
benim ilk hamileligım acemilikte var acaba sancımı cekiyoruz yoksa acılmamı yapıyo ne bunun adı yaaaa
Aynen valla doğurcam bu gidişle okulda diye korkuyorumyarın gider vedalaşırım gerisine de hiiiç karışamam artık. Ben yokken yapacakları son sınavı bile hazırlayıp bıraktım daha ne yapayım
Bu hastalık da son anda herkesi buluyo heralde kaçış yok, bol bol beslenip kaçırcaz hastalıkları başka çare yok.
Tarhana yaparken de ben yazdan kavanoza koyduğum rendelenmiş domates, biber domates salçasını birlikte kavuruyorum, üstüne 1 litreden az fazla su alan küçük bi tencerem var onu tam dolduracak kadar soğuk su koyup 2-3 yemek kaşığı da tarhanayı atıp içine pişiriyorum.
bana bi tarhana çorbası tarifi verin arkadaşlar.. nasıl yapcagımı unuttum sanırsam.. bi türlü hatırlayamıyorum tarhanayı suyu ne kadar koyacagımı .. hafıza kaybı başladı :)
canım sen ne zaman izne ayrılacaksın? Benim de yarın son günüm, ama bugüne nasıl geldiğimi bir ben bilirimHamile hamile çalışmakta zor oluyo bunu son anlara kadar çalışanlar anlar, hele ki iş yerinde anlayışsız insanlar varsa allah sabır versin arkadaşım.
Bende batma değil ama kasık ağrısı var birkaç gündür. Bi de bebiş kıpırdadıkça hem aşağıya doğru hem de belime doğru ağrı giriyo. Geçen kontrolde daha kanala yerleşmemiş demişti, çarşamba günü kontrolümüz vae bakalım ne dicek
Maşallah canım kuzuna, normal olcak senin de kısmet olursa di mi? Allah gönlünden geçeni versin inşallah. Bana da 3 kilo civarında doğar demişti doktorum ama tabi belli olmaz, kaçıncı haftada olduğuna da bağlı. En çok kiloyu 38-40 arasında alıyolar çünkü.
Gözün aydın canım, allah yavruna sağlıklı, mutlu, uzun ömür versin inşallahBize de kavuşmayı nasip etsin..
Senin teyzelerini öpen oğlunu ısırırımEmzirebildiğine çok sevindim canım, bebiş emdikçe sütün de bollaşır hiç endişelenme. Bol bol su, yiyecek olarak da bulgur tavsiye ediyo herkes, herşeyi denemekte fayda var.
Biz de öpüyoruz sizi, gazsız, ağlamasız günleriniz geceleriniz olsun
Allah sağlıkla kurtarsın inşallah ikisini de, hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Bana da eşimle annemden var o rezervasyonlar. Annem 14 ocak'a kadar eşim de 20-30 ocak arası doğuracağım konusunda her gün fikirlerini beyan ediyor sağolsunEşim 14 ocak-19 ocak arası şehir dışında olcak iş toplantısı için. Tam 39. Haftamın ortasında 6 gün evde olmicak, ben de kesin o arada doğururum diyorum hergün Söyleye söyleye o tarihte doğurcam zaten, 40 kere söylersen bişeyi olurmuş ya o hesap.
2-3 kaşık tarhana yetiyomu o suya, duru olmaz dimi, çoktandır pişirmiyorum unutmuşum iyice tarhanayı ben
canım benim izne ayrılma gibi bi luksum yok galiba cunku patronum babam inan bana hiç diyemiyosun artık yeter calısmım diye.hergun sabah kızım ben kapının onundeyim hadi gel diye telefon acıyo kıyamıyorum bende babacıgıma geliyorum ama aglaya aglaya..
benim ikinci gebelik ama ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı bende cahilim bu konuda ama resmen rahmim yukarı doğru çekildi yani ürperdi gibi bi tuhaf bişey açılmama bakmadı yani çatı muayenesi yapmadı bana umarım yapmaz
E sen doğuma gidene kadar çalışcaksın o zaman? Allah kolaylık versin arkadaşım o zaman. Babana kıyamıyosun da kendini de düşün be canım biraz. Sana da evladına da yazık, biraz dinlen artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?