2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hımmm korktumbende gece olmuş elı ayagı durmuyokı debelenırken bez takılmış zorlandıgından kanadıgı bellı sprey kullanmıyodum ıkı keredır sıldım bugun bakalım nolcak ıns dedıgın gıbı olur gecer....

sana da geçmiş olsun canım, tez vakitte iyileşelim inşallah.. ben ilaç kullanmadım hiç.. çorbayla ıhlamurla meyveyle geçsin diye uğraşıyorum..

Canım geçmiş olsun tekrar, sen daha iyileşememişsin anladığım kadarıyla. Konuşa konuşa kendime nazar değdirdim, bugün ben de biraz hasta olur gibiyim burnum akıyo, hapşırıyorum, burnumdan çıkan hava sıcak sıcak biraz ben de ilaç kullanmadan atlatırım inşallah, ıhlamur falan içtim limonlu. Portakal suyu falan idare etcez artık. Çarşamba randevum var iyileşmezsem artık söylicem doktora ilaç yazsın. Doğum yaklaştı artık ne zaman olacağı belli olmaz, bu kadar ay hastalanmadım nerden çıktı bu hastalık ya

geçer canım hiç merak etme. ama çok kanıyorsa rahatsız oluyorsa siz yine de bi doktora gidin derim.

şu benim göğüs meselesine gelince de dediğin gibi emzirmeye devam edeyim. bide bi bezi ısıt koy ssonra öyle emzir dediler bide onu denicem bakalım. bikaç güne inş benim de geçer. dayanamayacak gibi oluyorum bazen

Merhabalar okudum okudum hadi bi de yazayim dedim.
Kizimi rmzirdim yatirdim. Bütün gece uyumadik gaz sancisindan. Ne zor şeymiş. Bebeğim helak oldu sabaha kadar. O kivrandikca içim gidiyor ama hic bisi yapamiyorum. Gogsumde uyutuyorum. Sabaha kadar otu ırmaktan kalcam agriyor. Agridan ememedi düzgün. Simdi de uykudan ememiyor.
Onun dişinda iyiyiz. Sutum b ol maasallah. Bi çocuk daha olsa doyar. Ama kizim az emiyor. Emzirenler sizinki kaç saatte bir kaç dk emiyor. Zaten zayif doğdu üstüne sarilik simdi kilo almiyordur diye endişe ediyorum. Yarin doktora goturcem. Bu arada göbeği 9. Gu de düştü. Batikonla temizliyorduk alkole geçtik. Ondan sonra hemen düştü. Yarasi da kalmadi.

Canim o bana da oluyor sanki hic bosalmiyor goguslerim. Benim kiz zaten bosaltamiyor da... İste pompayla sagiyorum o da son kisimlarini cikaramiyor. Hep agir ve hafif sert goguslerim. Allahim kizim bol bol emse de bosaltsa su goguslermi diye dua ediyorum

benimde çok eksiğim var... boşver bunları takma kafana... çooooook geçmiş olsun canım..

çok geçmiş olsun canım, valla çok zor iş hamilelikte extra hasta olmak bide.. bol meyve ye, ıhlamur iç , limonlu çorbayı sofradan eksik etme.. kaç gündür fenayım.. bugün bi tık daha iyiyim ama hala dökülüyorum. şu son haftalarda hiç iyi olmadı bu hastalık ama Allah beterinden korusun.. benimde doktor randevum perşembe.. artık evde oturalım dimi.. doğum öncesi biraz rahat edebiliriz inşallah.bende grip olmadan atlattım hamileliği diyodum ki yakalandım son ayda..

bana bi tarhana çorbası tarifi verin arkadaşlar.. nasıl yapcagımı unuttum sanırsam.. bi türlü hatırlayamıyorum tarhanayı suyu ne kadar koyacagımı .. hafıza kaybı başladı :)

bana bi tarhana çorbası tarifi verin arkadaşlar.. nasıl yapcagımı unuttum sanırsam.. bi türlü hatırlayamıyorum tarhanayı suyu ne kadar koyacagımı .. hafıza kaybı başladı :)

Aynen valla doğurcam bu gidişle okulda diye korkuyorum yarın gider vedalaşırım gerisine de hiiiç karışamam artık. Ben yokken yapacakları son sınavı bile hazırlayıp bıraktım daha ne yapayım
Bu hastalık da son anda herkesi buluyo heralde kaçış yok, bol bol beslenip kaçırcaz hastalıkları başka çare yok.
Tarhana yaparken de ben yazdan kavanoza koyduğum rendelenmiş domates, biber domates salçasını birlikte kavuruyorum, üstüne 1 litreden az fazla su alan küçük bi tencerem var onu tam dolduracak kadar soğuk su koyup 2-3 yemek kaşığı da tarhanayı atıp içine pişiriyorum.

Bizim 8.gun dustu sana tawsiyem kimon kolanyasi pamuga dok sık hop duser sprey filan fasa fiso dr muz onerdi sagolsun

benim ilk hamileligım acemilikte var acaba sancımı cekiyoruz yoksa acılmamı yapıyo ne bunun adı yaaaa

Benim ikinci gebelik ama ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı bende cahilim bu konuda ama resmen rahmim yukarı doğru çekildi yani ürperdi gibi bi tuhaf bişey açılmama bakmadı yani çatı muayenesi yapmadı bana umarım yapmaz

2-3 kaşık tarhana yetiyomu o suya, duru olmaz dimi, çoktandır pişirmiyorum unutmuşum iyice tarhanayı ben

canım kişi başı 1 kaşık tarhana ve bir kaşık tarhanaya da bir bardak da su ölçülu yapıyorum ben... sonra yağ yakıyorum üzerıne... birazda pul biber...

canım benim izne ayrılma gibi bi luksum yok galiba cunku patronum babam inan bana hiç diyemiyosun artık yeter calısmım diye.hergun sabah kızım ben kapının onundeyim hadi gel diye telefon acıyo kıyamıyorum bende babacıgıma geliyorum ama aglaya aglaya..

2-3 kaşık tarhana yetiyomu o suya, duru olmaz dimi, çoktandır pişirmiyorum unutmuşum iyice tarhanayı ben

Canım senin için kalkıp tenceremin ne kadar su aldığını ölçtüm
6 bardak su alıyomuş. 6 bardağa 3 yemek kaşığı koyuyomuşum yani ben. Pişerken de buharlaşıyo zaten bir kısmı. Koyuluğu bana yetiyo, herkesin sevdiği koyuluk başkadır tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:

E sen doğuma gidene kadar çalışcaksın o zaman? Allah kolaylık versin arkadaşım o zaman. Babana kıyamıyosun da kendini de düşün be canım biraz. Sana da evladına da yazık, biraz dinlen artık

valla artık o ne niye bu niye diye diye paranoyak olduk ya.bnm detaylı ultrasonu yapan doktor cocugunuza hastalıklı sorunlu muamelesi yapmayın demişti benim bebegimin kalbinde delik var iki kez detaylı yapıldı bana birimcisi zaten delik var dedi 2 mm capında ikincisi parazitik bi görüntü gibi dedi.o yüzden böyle diken üstünde o niye bu niye diye arastırıp duruyorum.dua edin bana dogumdan sonra hemen oglumun kalbine baktırıcam inşallah bişey cıkmaz.

E sen doğuma gidene kadar çalışcaksın o zaman? Allah kolaylık versin arkadaşım o zaman. Babana kıyamıyosun da kendini de düşün be canım biraz. Sana da evladına da yazık, biraz dinlen artık

ne bilim işte dayandım bugune kadar surda 10 gün daha dayanım diyorum allahtan masa ması işim ole yorucu değil ama sabahtan aksama kadar bi koltukta hesap kitap yapmakta adamı feci yoruyor aksam eve ölü gibi düşüyorum bide yemek derdimiz var tabi ee temizlik cabası evimide temizledim pislenmesin diye hergün üstünden geciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…