kızlar benim sağ göğsüm taş gibi sert. 3-4 kez üst üste onu emzirdim sertliği geçsin diye ama dün akşamdan beri hala geçmedi. emzirdikten sonra makineyle sağmaya çalışıyorum çok acıyor olunca vazgeçiyorum. hani süt gelmiyor da ondan şiş sert dicem ama bebeğimin yutkunduğunu duyuyorum ve ağzından da taşıyor. çok çok fazla desem makineyle sağınca niye çok gelmiyor.
o değil sağ göğsümü düzeltecem diye diğeri kuruyup gidecek neyse onu da makineyle sağıyorum.
var mı bu durumda olan bana akıl verebilecek olan arkadaş ?
Canım senin için kalkıp tenceremin ne kadar su aldığını ölçtüm
6 bardak su alıyomuş. 6 bardağa 3 yemek kaşığı koyuyomuşum yani ben. Pişerken de buharlaşıyo zaten bir kısmı. Koyuluğu bana yetiyo, herkesin sevdiği koyuluk başkadır tabi.
Selam arkadaşlar,
Face grubunda okudum, topidik'i bugun 14:00'da doguma alıyorlarmıs. Hepimiz onun icin ve kızı icin dua edebilir miyiz? Hayırlı haberlerini bekliyoruz topidikcim.
Sevgiler
Tomurcuk
Topidigin cook seker bir kızı oldu arkadaşlar, Allah yavrusunu analı-babalı buyutsun, hayırlı bi evlat olsun insallah!
ne bilim işte dayandım bugune kadar surda 10 gün daha dayanım diyorum allahtan masa ması işim ole yorucu değil ama sabahtan aksama kadar bi koltukta hesap kitap yapmakta adamı feci yoruyor aksam eve ölü gibi düşüyorum bide yemek derdimiz var tabi ee temizlik cabası evimide temizledim pislenmesin diye hergün üstünden geciyorum.
çok sağol canım zahmet ettin, bende kalkıp yapayım bari bi çorbamız olsun akşama:)
Topidigin cook seker bir kızı oldu arkadaşlar, Allah yavrusunu analı-babalı buyutsun, hayırlı bi evlat olsun insallah!
allah yardımcın olsun canım ya, zor hepsini bir arada yürütmek. Evin temizliğine de o kadar takılma çalışırken ne kadar kirletiyo olabilirsin
Canım aşkolsun ne zahmeti
Ben de tarhana yapcam akşama malum hasta çorbası
Hayırlı olsun uğurlu olsunçok selam söyle bizden. Iyi haberlerini alırız inşallah en kısa sürede
bende bi koca var sanki ...... Un cuvalı baglamıssın gibi neresinden dokuyo anlayamıyorum.
ahhh ben gülemiyom işte sinirden ölüyorum ewe girince sanki evde tozlar ucusuyor.cerezi aburu cuburu cayı hiç bitmiyo zaten..hergün ac süpürge sil evi bıktım usandım iyice.neyse allaha emanet olun ben paydos ediyorum.cok agrım var bugun dogurusam hiç sasmayın :) görüsürüzzzzzzzzAy çok güldüm vallaoluyo öyle işte, kadınlar gibi olmuyo erkekler, sanki bastığı her yere bişeyler bırakıyolar
kızlar benim sağ göğsüm taş gibi sert. 3-4 kez üst üste onu emzirdim sertliği geçsin diye ama dün akşamdan beri hala geçmedi. emzirdikten sonra makineyle sağmaya çalışıyorum çok acıyor olunca vazgeçiyorum. hani süt gelmiyor da ondan şiş sert dicem ama bebeğimin yutkunduğunu duyuyorum ve ağzından da taşıyor. çok çok fazla desem makineyle sağınca niye çok gelmiyor.
o değil sağ göğsümü düzeltecem diye diğeri kuruyup gidecek neyse onu da makineyle sağıyorum.
Bizim 8.gun dustu sana tawsiyem kimon kolanyasi pamuga dok sık hop duser sprey filan fasa fiso dr muz onerdi sagolsun
Maşallah canım kuzuna, normal olcak senin de kısmet olursa di mi? Allah gönlünden geçeni versin inşallah. Bana da 3 kilo civarında doğar demişti doktorum ama tabi belli olmaz, kaçıncı haftada olduğuna da bağlı. En çok kiloyu 38-40 arasında alıyolar çünkü.
.
yarın gidip 2 günlük rapor almayı düşünüyorum, sonrasında da zaten çalışamaz raporu alacagım için daha iş miş düşünmeyeceğim, bildiğin işkence oldu şu gripli halim.. belime vurdu yürümekte zorlanıyorum. evde tek başıma idare ediyorum bugün.kocayıda hasta ettim bide o halde işe gitti zavallımannem gelse de bize baksa .. daha bi tam toparlayıp hastane çantasını bile düzenleyemedim.. herşeyim yarım yamalak kaldı bu da canımı sıkıyor.
ne bilim işte dayandım bugune kadar surda 10 gün daha dayanım diyorum allahtan masa ması işim ole yorucu değil ama sabahtan aksama kadar bi koltukta hesap kitap yapmakta adamı feci yoruyor aksam eve ölü gibi düşüyorum bide yemek derdimiz var tabi ee temizlik cabası evimide temizledim pislenmesin diye hergün üstünden geciyorum.
bende bi koca var sanki ...... Un cuvalı baglamıssın gibi neresinden dokuyo anlayamıyorum.
Merhaba Güzel Annişler ve Bebişleri,
Ne güzel bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alan annişlerimiz var. Hayırlı olsunn. Rabbim uzun sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler versin inşaAllahhh
Ben de 38+3 oldum ve bugün kontrolümüz vardı. Doktorum suyun sınırda dedi. 3 gün sonra tekrar gel su yine sınırda olursa suni sancı veririz dedi. Suyun tekrar artma ihtimali oluyor mu? Bilen var mı acaba? :26:
ahhh ben gülemiyom işte sinirden ölüyorum ewe girince sanki evde tozlar ucusuyor.cerezi aburu cuburu cayı hiç bitmiyo zaten..hergün ac süpürge sil evi bıktım usandım iyice.neyse allaha emanet olun ben paydos ediyorum.cok agrım var bugun dogurusam hiç sasmayın :) görüsürüzzzzzzzz
Merhaba Güzel Annişler ve Bebişleri,
Ne güzel bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alan annişlerimiz var. Hayırlı olsunn. Rabbim uzun sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler versin inşaAllahhh
Ben de 38+3 oldum ve bugün kontrolümüz vardı. Doktorum suyun sınırda dedi. 3 gün sonra tekrar gel su yine sınırda olursa suni sancı veririz dedi. Suyun tekrar artma ihtimali oluyor mu? Bilen var mı acaba? :26:
Normal gözüküyor şimdiye kadar, son ana kadar bir sorun olmazsa, inş sağlıkla alırız da... Benim doğum geç olacak gibi bir his var içimde, oyüzden sezeyeryana almaz inş... Kızımda dr çok iyiydi, zorla normal doğum yaptırdım sana demişti, sağolsun çok şekerdi, bakalım bu nasıl olacak....
bende cumartesi gitmiştim 38 +0 banada suyun azalmış dedi 16 ocak sezeryan için gün verdi haftasonu tekrar nst gireceğim duruma bakarak değerlendirecek.bol bol dinlen Allahtan ben bugun izine çıktım evdeyim artık bol su iç bide bebek hareketlerini takip et dedi doktor değişikik azalma olursa beni arada dedi benimde çok kafama takıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?