2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım daha anne olamadım ama gittiğim kursta sıcak duş alıp duşun altında iki elinle komple memeni ellerin açık duracak şekilde avuçlayıp aşağı doğru ittirerek masaj yapmayı tavsiye ettiler. Bilmem anlatabildim mi :)

Ekleme: birde youtube a bakabilirsin massage for breastfeeding yaz bir sürü video var.

Son düzenleme:

çok sağol canım zahmet ettin, bende kalkıp yapayım bari bi çorbamız olsun akşama:)

Selam arkadaşlar,

Face grubunda okudum, topidik'i bugun 14:00'da doguma alıyorlarmıs. Hepimiz onun icin ve kızı icin dua edebilir miyiz? Hayırlı haberlerini bekliyoruz topidikcim.

Sevgiler
Tomurcuk

Topidigin cook seker bir kızı oldu arkadaşlar, Allah yavrusunu analı-babalı buyutsun, hayırlı bi evlat olsun insallah!

allahanalı babalı buyutsün.....geçmiş olsun...sevgiler..

Allah yardımcın olsun canım ya, zor hepsini bir arada yürütmek. Evin temizliğine de o kadar takılma çalışırken ne kadar kirletiyo olabilirsin

çok sağol canım zahmet ettin, bende kalkıp yapayım bari bi çorbamız olsun akşama:)

Canım aşkolsun ne zahmeti
Ben de tarhana yapcam akşama malum hasta çorbası

Topidigin cook seker bir kızı oldu arkadaşlar, Allah yavrusunu analı-babalı buyutsun, hayırlı bi evlat olsun insallah!

Hayırlı olsun uğurlu olsun çok selam söyle bizden. İyi haberlerini alırız inşallah en kısa sürede

bende bi koca var sanki ...... Un cuvalı baglamıssın gibi neresinden dokuyo anlayamıyorum.

bende bi koca var sanki ...... Un cuvalı baglamıssın gibi neresinden dokuyo anlayamıyorum.

Ay çok güldüm valla oluyo öyle işte, kadınlar gibi olmuyo erkekler, sanki bastığı her yere bişeyler bırakıyolar

Ay çok güldüm valla oluyo öyle işte, kadınlar gibi olmuyo erkekler, sanki bastığı her yere bişeyler bırakıyolar
ahhh ben gülemiyom işte sinirden ölüyorum ewe girince sanki evde tozlar ucusuyor.cerezi aburu cuburu cayı hiç bitmiyo zaten..hergün ac süpürge sil evi bıktım usandım iyice.neyse allaha emanet olun ben paydos ediyorum.cok agrım var bugun dogurusam hiç sasmayın :) görüsürüzzzzzzzz

kıslar aranızda epidural normal doğum yapmak isteyen yokmu:44:ben öyle yapmak istiyom allah nasip ederse ama kimse yapmadımı bize tavsiye etsin

Merhaba Güzel Annişler ve Bebişleri,
Ne güzel bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alan annişlerimiz var. Hayırlı olsunn. Rabbim uzun sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler versin inşaAllahhh
Ben de 38+3 oldum ve bugün kontrolümüz vardı. Doktorum suyun sınırda dedi. 3 gün sonra tekrar gel su yine sınırda olursa suni sancı veririz dedi. Suyun tekrar artma ihtimali oluyor mu? Bilen var mı acaba? :26:

o tür göğüsler için ılık havluyu sarıp yavaş yavaş masaj yapın diyorlar canım. umarım düzelir.

Benim olmuştu canım, sıcak suyla havluyla masaj iyi geliyor, bir de göğsünü üşütme, benim süt fazlalığından değil üşütmekten olmuştu, gece terli Felan oluyor insan, yanımnda muhakkak şal yelekgibi bir şey olsun, göğsün çok açık kalmasın...

Geçmiş olsun....

Bizim 8.gun dustu sana tawsiyem kimon kolanyasi pamuga dok sık hop duser sprey filan fasa fiso dr muz onerdi sagolsun

Gözün aydın canım, maşallah büyütyün bile paşanı, allah ömürlü etsin...

Normal gözüküyor şimdiye kadar, son ana kadar bir sorun olmazsa, inş sağlıkla alırız da... Benim doğum geç olacak gibi bir his var içimde, oyüzden sezeyeryana almaz inş... Kızımda dr çok iyiydi, zorla normal doğum yaptırdım sana demişti, sağolsun çok şekerdi, bakalım bu nasıl olacak...

Bence de rapor al canım, gribin en iyi ilacı dinlenmek...

Hastane çantasını da düzenlersin, yavaş yavaş.. İnsan evdeyken çok zamanı oluyor, uğraşacak bir şey olmayınca da vakit geçmiyor...

Ben de izinden sonra yaptım bir çokişi...

Bu arada bacaklarım ağrıyor, grip olmaktan korkuyorum, hastane o kadar doluydu ki... Sanki herkes hasta...

Allah yardımcın olsun, kendi işin olunca iş hiç bitmiyor...

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin topidik, gözün aydın canım... Ne günler geçirdik şu topikte...

erkekler hep mi aynı, en temiz olanı bile....

Son düzenleme:

bende cumartesi gitmiştim 38 +0 banada suyun azalmış dedi 16 ocak sezeryan için gün verdi haftasonu tekrar nst gireceğim duruma bakarak değerlendirecek.bol bol dinlen Allahtan ben bugun izine çıktım evdeyim artık bol su iç bide bebek hareketlerini takip et dedi doktor değişikik azalma olursa beni arada dedi benimde çok kafama takıldı..

kızlar merhaba , 38 +0 olduk bugün, vajinada çok baskı hissediyorum ve yürüyemiyorum ayağa kalkınca vajinamda çok acı hissediyorum, bişey saplanıyo batıyor gibi çok acıyor içerisi öncedende olurdu ama çok nadir olurdu, bugün hiç geçmedi devamlı oldu. acaba doğuracakmıyım onun belirtisimi, zaten 2cm açıklığım vardı ve bebeğin başı inmişti vajinal muayenede

Görüşürüz canım git de dinlen biraz, doğurursan da çalışmaktan kurtulursun bari

Bu süre içinde bol bol sıvı almanı tavsiye ederim, belki biraz faydası olur

Bana da kızım fazla durmicak gibi geliyo, kıpır kıpır sığamıyo yavrum içime
Benim doktorum da çok şirin, bayılıyorum kadına sancılarım başlayınca sezeryana alın dersem sakın beni dinlemeyin dedim de geçen korkma ben seni normal doğurtçam diyo

Omeserma nerdesin kuzum ses ver

Canım yani Sezeryan için 39+5 emi gün verdi, geç gibi geldi bana. Burda sezeryan olanlar genelde 39+0 da giriyolar, tabi doktorun bilir en iyisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…