2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Maşallah canım senin doğum için hiçbir engel kalmamış, ben 2 gün sonra gitcem inşallah benimki de doğum kanalına inmiştir. Sancın var mı onu takip et, sıcak duş al. Ağrıların geçmezse doktorunu ara da sor için rahatlasın

Böyle bıçak saplanması gibi değilmi, bendede oluyo zonkluyo hatta. Doktorum geçen normal olabilir demişti ama sırf bunun için Yarın doktora gitsemmi diye düşünüyorum bende. :26:

Kizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun

Ay ben napsamki yarın gitsemmi doktora, bebek hareketlerimi sancımı kasılmamı bilmiyorum ama karnımdaki hareketlenmede çok sert patlatıcak sanki karnımı, doğurursam anlarım heralde dimi

Selam kızlar, nasılsınız???. Topidikcim hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Sabahtan beri oğlumdan resmen dayan yiyorum, çat çut geçiriyor valla

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, inşallah tez zamanda çok çok emer annesini :)

Çok sevindim canım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun

Dualarımız seninle canım, inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna...

Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ay ben napsamki yarın gitsemmi doktora, bebek hareketlerimi sancımı kasılmamı bilmiyorum ama karnımdaki hareketlenmede çok sert patlatıcak sanki karnımı, doğurursam anlarım heralde dimi

Ben artık az biraz ayırt edebiliyorum. Bazen ayaklarını falan çıkarıyo sağdan soldan, ama bazen de göbek deliğimin çevresi tepe gibi şişiyo ve altı (karnımın içine doğru olan kısmı) sızı şeklinde acıyo ağrıyo onlar tam da kasılma diye tarif edilen, rahimin bir yere toplanması diye anlatılan şekilde oluyo doktorum bu hafta nst'ye alıcaktı bakalım sancı falan çıkacak mı çok merak ediyorum

Ben ayırt edemiyorum hangisi bebiş hangisi kasılma , bu arada Tam girmeden 5 dk önce meyve suyu iç canım, en son girdiğimde evden kahvaltı yapıp çıkmıştım oynamadı bi türlü 3 kere girdim nst ye , en sonuncusunda meyve suyu içirdiler. Yalnız ben ilk girdiğimde bebişin kalp seslerini duyunca odada güm güm duygulandım heyecanlandım bide 2 kişi bi odada her yeden kalp sesleri nevrim döndü sonra bebeğin kalp atışları çok yüksek çıktı, doktorda heyecanlandın herhalde dedi bi daha çekikdi iknciye normal çıktı alışmıştım artık.

Sağol canım aklımda tutayım bunu
Hatta bi meyve suyu bi çikolata koyayım çantama garanti olsun

canım hayırlısıyla kucağına alırsın genel anestezi ve spinal hakkında doktorundan bilgi aldın mı canım
benim doktorum genele gerek yok sen spinal yapabilirsin dedi öyle karar verdik biz de

ahh o sagdan sola dönmek var ya resmen kızımın hop diye diğer tarafa düştüğünü hissediyorum kemiklerimin acıdıgını hissediyorum nefesim zaten yetmiyor son 1 haftam sabır allahım yardım et diye diye uyuyakalıyorum

canım deneyimli değilim ama çevremde yaşadıklarımdan sıcak duş alıp gögüslerine masaj süt sağma makinanında yanına al çık duştan hemen sag sağabildiğin yere kadar sonra tekrar sıcak duş tüm gögsünü boşaltman gerek canım allah korusun yoksa ateş yapar canım sütün tam boşaldıgında zaten gögsünün de yumuşadığını hissedeceksin

yok be cnm geç fln değil.bizimki daha kanala bile girmedi.dr 9 unda gel dedi ama biz yarın gidicez.suyu azalmış bebeğin bişey olcak diye korkuyoruz.uyku falan kalmadı

ufff canım strese girdin sen iyice gitgide de fena oluyorsun hak veriyorum yerinde olsam aynı tepkileri verirdim elber sen yrn git her şartı konuş olmazsa sezeyan ol canım her işte bir hayır vardır önemli olan bebeğine kavuşmak sonuç olarak

canım hayırlısıyla bir şey çıkmıycak sen içini rahatlatmaya çalış zor biliyorum ama bir sürü bebekte çıkan ama sonrasında ortadan kaybolan bir durum hayırlısıyla gelsin de bebeğin sonrası daha kolay

dualarımız seninle oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inş.

Sağol canım aklımda tutayım bunu
Hatta bi meyve suyu bi çikolata koyayım çantama garanti olsun

ben piknik sepeti gibi gidiyorum nstye benim kızım çok oynak zilli ama ne hikmetse nstye girince stresten midir neden yok oynamıyor
bende önce çikolata sonra meyvasuyu içtim tur attı hemşire nstyi baglarken benim ki yamuk halde sağdan sola gidiyordu :)

Ay canım aynı anda piknik sepeti yazmışz

allah yardımcın olsun.... sağlıkla al kucağına bebişini.....

valla benim oglum da sıra beklerken kıpır kıpır oluyo ama dr odasına girince hiç kıpırdamıyo... nst de de kıpırdamadı gecen gün gittiğimde.... korktum bişi olurmu kıpırdamazsa dedim... on dk sonra kendimi teskin ettim sakinleştim de ole bir iki kıpırdadı... ben de yemeklik bişiler alayım yanıma bari,,,,,

Sen nst de piknik yapıyomuşsun yemek dolu sepet elinde

Valla hamilenin aklı fikri yemekte hepimiz aynıyız hiç kötü hissetmeyin

Bu arada kızlar, doğum iznini uzatma olayı iptal. Şimdi haberde dinledim, 'doğum izni 20 haftaya uzamayacak' diyo. Sanki 20 olcaktı, zaten 18 olcaktı ama 2 hafta bile uzatamadılar aylardır, sonunda da vazgeçtiler, herkese geçmiş olsun

Dogum izni 18 hafta yasalastimi resmi gazetede yayinlanmadi galiba ya 1 yildan bu yana ha oldu ha olacak biz dogururuz ondan spnra yssalasir bu meret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…