- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
kızlar merhaba , 38 +0 olduk bugün, vajinada çok baskı hissediyorum ve yürüyemiyorum ayağa kalkınca vajinamda çok acı hissediyorum, bişey saplanıyo batıyor gibi çok acıyor içerisi öncedende olurdu ama çok nadir olurdu, bugün hiç geçmedi devamlı oldu. acaba doğuracakmıyım onun belirtisimi, zaten 2cm açıklığım vardı ve bebeğin başı inmişti vajinal muayenede
kızlar merhaba , 38 +0 olduk bugün, vajinada çok baskı hissediyorum ve yürüyemiyorum ayağa kalkınca vajinamda çok acı hissediyorum, bişey saplanıyo batıyor gibi çok acıyor içerisi öncedende olurdu ama çok nadir olurdu, bugün hiç geçmedi devamlı oldu. acaba doğuracakmıyım onun belirtisimi, zaten 2cm açıklığım vardı ve bebeğin başı inmişti vajinal muayenede
Maşallah canım senin doğum için hiçbir engel kalmamış, ben 2 gün sonra gitcem inşallah benimki de doğum kanalına inmiştir. Sancın var mı onu takip et, sıcak duş al. Ağrıların geçmezse doktorunu ara da sor için rahatlasın
Kizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun
Allaha emanet olun ikinizde...Kizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun
Iyi geceler güzel anneler Cuma günü spinal anestezi ile oğluma kavuştum ,38. Haftada 3150 kg, 51 cm. Doğdu 480 gr. Da miyomum vardı alındı. Bugün evimize geldik biraz emme problemimiz var. Sezaryan çok zor değilmiş ama normal olmasını çook isterdim kucağınıza alınca tüm acılar geçiyor.zaman bulunca doğum hikayemiZi yazıcaz.
Slmm hamişler ve kuzulari diye basladim ilk yazmaya 6 haftalik dik daha:) ay migdm bulandi ay kanamam oldu odun kocam beni uzdu kaynanam şunu yapti anam bunu soledi ne aldik ne ettik derken 9 ay bitti tabi düşük yapan arkadaşlarımız oldu hbr alamadm ise girdim hamilyken yazamadım 271213 de 8:50de oglusumu spinal anestezi ile kucağıma aldim cok korkuyodum ameliyat olmaktan anestezi doktoru şarkı söyledi :) ALCAKLARA KAR yAGIYOR Üşümedinmi SEN BU KIŞIN SONUNU DÜŞÜNMEDİNMİ :) ZATEN ameliyata girdikten 5 dk snra bebisim geldi ayyyyy rabbim herkeze tattirsin bu duyguyu dr oglumu gosterdiginde balik gibi tutun oglumu ddm ben iyi awciyimdir vessselam dedi gulustuk ameliyatta sacimi oksadi simdi uyumuyor sayilirim ama yorgun degilim birsiru dert war bu arada ama oglusuma saglik versin rabbim hicbirsey onemli dgl..
Kizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun
Ay ben napsamki yarın gitsemmi doktora, bebek hareketlerimi sancımı kasılmamı bilmiyorum ama karnımdaki hareketlenmede çok sert patlatıcak sanki karnımı, doğurursam anlarım heralde dimi
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz
Ben artık az biraz ayırt edebiliyorum. Bazen ayaklarını falan çıkarıyo sağdan soldan, ama bazen de göbek deliğimin çevresi tepe gibi şişiyo ve altı (karnımın içine doğru olan kısmı) sızı şeklinde acıyo ağrıyo onlar tam da kasılma diye tarif edilen, rahimin bir yere toplanması diye anlatılan şekilde oluyodoktorum bu hafta nst'ye alıcaktı bakalım sancı falan çıkacak mı çok merak ediyorum
Ben ayırt edemiyorum hangisi bebiş hangisi kasılma , bu arada Tam girmeden 5 dk önce meyve suyu iç canım, en son girdiğimde evden kahvaltı yapıp çıkmıştım oynamadı bi türlü 3 kere girdim nst ye , en sonuncusunda meyve suyu içirdiler. Yalnız ben ilk girdiğimde bebişin kalp seslerini duyunca odada güm güm duygulandım heyecanlandım bide 2 kişi bi odada her yeden kalp sesleri nevrim döndüsonra bebeğin kalp atışları çok yüksek çıktı, doktorda heyecanlandın herhalde dedi bi daha çekikdi iknciye normal çıktı alışmıştım artık.
Merhaba kızlar , yavrularını kucağına alan arkadaşların hepinize geçmiş olsun allah uzun sağlıklı mutlu ömütler nasip etsin minik kuzucuklara.Bekleyen arkadaşlarım sizlere "aaa olmuşşş :) anlamaddım ya hiç " diyeceğiniz doğumlar nasip etsin allah.
Çarşamba sabah benimde sezeryanım var. kafam çok karışıktı anestezi konusunda ama şuan da genel ağır basıyor son anda değişirmi bilmem . Allah hayırlısı nasılsa öylesini nasip etsin .
hepinizi çok öpüyorum
Bir uykusuz da benim kızlar :S Dön dön sabahı sabah ettim. Bütün kemiklerim tek tek sızlıyor sanki. Ne tarafa yatarsam yatayım o tarafım ağrıyor. Mecbur dönüyorum. Bu seferde o taraf ağrıyor. Susuzluktan ölüyorum. Ama midemi en çok ağrıtan şey su o yüzden doya doya içemiyorum. 1 lt bile içmiyorumdur günde. Bebeğin suyu içmekle artar, içmezsen azalır diyorlar güya ama bende bide su fazlalık sınırında çıktı :S Demekki içmekle alakası yok. Kızım son günlerde iyice baskı yapmaya başladı aşağı doğru. Arada aşağı doğru vuruyor heralde. Birden zonklama gibi bir ağrı giriyor. Nefesim kesiliyor. Daha 37 ye bugün girdik. Herkes gelsin artık diye haftalardır baskı yapıyor. Sanki benim elimde. Sabırsızlanıyorlar ama ben sinirleniyorum. Çok şükür 37 yi gördük. Çevresinde erken doğum olsun diye dua eden bu kadar insan olması çok sinir bozucu. Kaç kere dedim. İnsan zamanında gelsin diye dua eder diye. Erken doğsa küveze alacaklar sanki sizin kucağınıza mı gelecek diye. Kimse beni anlamadı. Valla bi kayınvalidem zamanında gelsin diye dua ediyor :)
kızlar benim sağ göğsüm taş gibi sert. 3-4 kez üst üste onu emzirdim sertliği geçsin diye ama dün akşamdan beri hala geçmedi. emzirdikten sonra makineyle sağmaya çalışıyorum çok acıyor olunca vazgeçiyorum. hani süt gelmiyor da ondan şiş sert dicem ama bebeğimin yutkunduğunu duyuyorum ve ağzından da taşıyor. çok çok fazla desem makineyle sağınca niye çok gelmiyor.
o değil sağ göğsümü düzeltecem diye diğeri kuruyup gidecek neyse onu da makineyle sağıyorum.
var mı bu durumda olan bana akıl verebilecek olan arkadaş ?
yok be cnm geç fln değil.bizimki daha kanala bile girmedi.dr 9 unda gel dedi ama biz yarın gidicez.suyu azalmış bebeğin bişey olcak diye korkuyoruz.uyku falan kalmadı
valla artık o ne niye bu niye diye diye paranoyak olduk ya.bnm detaylı ultrasonu yapan doktor cocugunuza hastalıklı sorunlu muamelesi yapmayın demişti benim bebegimin kalbinde delik var iki kez detaylı yapıldı bana birimcisi zaten delik var dedi 2 mm capında ikincisi parazitik bi görüntü gibi dedi.o yüzden böyle diken üstünde o niye bu niye diye arastırıp duruyorum.dua edin bana dogumdan sonra hemen oglumun kalbine baktırıcam inşallah bişey cıkmaz.
Sağol canım aklımda tutayım bunu
Hatta bi meyve suyu bi çikolata koyayım çantama garanti olsun
Sağol canım aklımda tutayım bunu
Hatta bi meyve suyu bi çikolata koyayım çantama garanti olsun
ben piknik sepeti gibi gidiyorum nstye benim kızım çok oynak zilli ama ne hikmetse nstye girince stresten midir neden yok oynamıyor
bende önce çikolata sonra meyvasuyu içtim tur attı hemşire nstyi baglarken benim ki yamuk halde sağdan sola gidiyordu :)
Ay canım aynı anda piknik sepeti yazmışz
ben piknik sepeti gibi gidiyorum nstye benim kızım çok oynak zilli ama ne hikmetse nstye girince stresten midir neden yok oynamıyor
bende önce çikolata sonra meyvasuyu içtim tur attı hemşire nstyi baglarken benim ki yamuk halde sağdan sola gidiyordu :)
Sen nst de piknik yapıyomuşsun yemek dolu sepet elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?