- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Dogum izni 18 hafta yasalastimi resmi gazetede yayinlanmadi galiba ya 1 yildan bu yana ha oldu ha olacak biz dogururuz ondan spnra yssalasir bu meret
Kizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun
Evet canim gercekten oyle olacak ama uc yuz lira kres yardimini da memurlara degil sigortali iscilere verecekker guya ben ikinci donemi heyet raporuyla gecirecegim artik
canim allah yardimcin olsun cennet kokusu yarin sabah burnunda olacakKizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun
canim ben gunduz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emzirorum.ne zaman birakmak isterse o zaman birakiyo memeyi.benim oglum cok obur memeye tutunca kendini kaybediyo ama sutum akacak gibi fazla diil.bugun doktor sutun yaramis dedi ama.Merhabalar okudum okudum hadi bi de yazayim dedim.
Kizimi rmzirdim yatirdim. Bütün gece uyumadik gaz sancisindan. Ne zor şeymiş. Bebeğim helak oldu sabaha kadar. O kivrandikca içim gidiyor ama hic bisi yapamiyorum. Gogsumde uyutuyorum. Sabaha kadar otu ırmaktan kalcam agriyor. Agridan ememedi düzgün. Simdi de uykudan ememiyor.
Onun dişinda iyiyiz. Sutum b ol maasallah. Bi çocuk daha olsa doyar. Ama kizim az emiyor. Emzirenler sizinki kaç saatte bir kaç dk emiyor. Zaten zayif doğdu üstüne sarilik simdi kilo almiyordur diye endişe ediyorum. Yarin doktora goturcem. Bu arada göbeği 9. Gu de düştü. Batikonla temizliyorduk alkole geçtik. Ondan sonra hemen düştü. Yarasi da kalmadi.
canim sen sagmaya devam et onu bide sicak dus kanallari aciyor rahatlarsin.kızlar benim sağ göğsüm taş gibi sert. 3-4 kez üst üste onu emzirdim sertliği geçsin diye ama dün akşamdan beri hala geçmedi. emzirdikten sonra makineyle sağmaya çalışıyorum çok acıyor olunca vazgeçiyorum. hani süt gelmiyor da ondan şiş sert dicem ama bebeğimin yutkunduğunu duyuyorum ve ağzından da taşıyor. çok çok fazla desem makineyle sağınca niye çok gelmiyor.
o değil sağ göğsümü düzeltecem diye diğeri kuruyup gidecek neyse onu da makineyle sağıyorum.
var mı bu durumda olan bana akıl verebilecek olan arkadaş ?
sagol tatlimCanım sen ne zaman izne ayrılacaksın? Benim de yarın son günüm, ama bugüne nasıl geldiğimi bir ben bilirimhamile hamile çalışmakta zor oluyo bunu son anlara kadar çalışanlar anlar, hele ki iş yerinde anlayışsız insanlar varsa Allah sabır versin arkadaşım.
Bende batma değil ama kasık ağrısı var birkaç gündür. Bi de bebiş kıpırdadıkça hem aşağıya doğru hem de belime doğru ağrı giriyo. Geçen kontrolde daha kanala yerleşmemiş demişti, Çarşamba günü kontrolümüz vae bakalım ne dicek
Maşallah canım kuzuna, normal olcak senin de kısmet olursa di mi? Allah gönlünden geçeni versin inşallah. Bana da 3 kilo civarında doğar demişti doktorum ama tabi belli olmaz, kaçıncı haftada olduğuna da bağlı. En çok kiloyu 38-40 arasında alıyolar çünkü.
Gözün aydın canım, Allah yavruna sağlıklı, mutlu, uzun ömür versin inşallahbize de kavuşmayı nasip etsin..
Senin teyzelerini öpen oğlunu ısırırımemzirebildiğine çok sevindim canım, bebiş emdikçe sütün de bollaşır hiç endişelenme. Bol bol su, yiyecek olarak da bulgur tavsiye ediyo herkes, herşeyi denemekte fayda var.
Biz de öpüyoruz sizi, gazsız, ağlamasız günleriniz geceleriniz olsun
Allah sağlıkla kurtarsın inşallah ikisini de, hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Bana da eşimle annemden var o rezervasyonlar. Annem 14 Ocak'a kadar eşim de 20-30 Ocak arası doğuracağım konusunda her gün fikirlerini beyan ediyor sağolsuneşim 14 Ocak-19 Ocak arası şehir dışında olcak iş toplantısı için. Tam 39. haftamın ortasında 6 gün evde olmicak, ben de kesin o arada doğururum diyorum hergün söyleye söyleye o tarihte doğurcam zaten, 40 kere söylersen bişeyi olurmuş ya o hesap.
canim aananasa devammm :124:bugün de doğurmadım:18:
canim uzaniyorum doktor normaldir dedi on gun devam eder dediCanım seninkiler ödemdir bence, ayaklarında şişmiş baksana. Serum filan aldıysan ondanda olabilir. Fırsat buldukça ayaklarını biraz yüksekte tutarak uzan tatlım
sorma canım geçen gece koridordaki duvara tosladım kolum morardı
bacaklarımı sürekli yataga çarpıyorum morluklara alıştım artık
bir de demez mi eşim yutmuyosuun gece horultusundan dürtüyorum kimi zaman
erkek işte odun bacım odun
sangocum hayırlı ugurlu olsun ne günlerdi dimi minicklerdi büyüdü mü kalp atışı ikili testi organları gelişimi stres heycan korku
sürekli birlikteydik şimdi ise sen kavuştun kalanlarda gün sayıyor azcık kaldı bizde geliyoruz arkandan
annesi öp kokla paşayı maşallah bol bol sütün olsun efe de doysun sarılık falan da olmasın
hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım gelsin bebişler
kızlar ben bu normal doğumu yapabileceğimden emin değilim kafam çok karışık herkes diyokı sen adet olduğunda acile giderdin normal doğumu nasıl yapacaksın diyo evet adet sancısında dayanamayınca ağrı kesici yaptırıyodum ama ne bileyım kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım
İlk digumum normal yolla oldu gece oniki bucuk gibi cisim geldi gittim yaptim yataga girdim ama altima kacirdim kaciracagim tekrar cisim geldi tuvakete girmemke fossss diye kanli su gelmisti tam kirk haftalikti ve gunduzunde hic bir belirti olmadi hastaneye gittik iki saat sonra sancilar basladi belden kasiklara ve vajinaya dogru agrili bir zonklama seklindeydi ve o anda karnin tas gibi oluyor kasiliyorsun hareket etmek de cok zorlasiyor benim sancilar bu sekildeydi. Ama bebegin vajinadan cikis anini anlatamam problemi olmayan her insanin yasamasini tavsiye ederim o ani bebek ciktigi an kus gibi hafif hani anamdan digmus gibi derler ya oyle oluyorsun ikinma ve bebegin cikma ani dogumun en kolay tarafi bence onun oncesinde acikligin artmasi icin sanci cekmek daha zordu insallah bu bebegim de normal olur haftaya cuma dr.kontrolu var gecen kontrolde bebek biraz iri sonraki gelisinizde bebegin durumuna gore dogum seklini konusuruz demisti sezeryandan birax tirsiyorum
Kizlqr hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Darisi gun sayanlarin basina
Benim ve kavusan arkadaslarimizinda bol bol sutumuz olsun saglikla buyutelim insallah
Yarin aksam bu saatleri iple cekiyorum onun kokusu icin
kızlar ben bu normal doğumu yapabileceğimden emin değilim kafam çok karışık herkes diyokı sen adet olduğunda acile giderdin normal doğumu nasıl yapacaksın diyo evet adet sancısında dayanamayınca ağrı kesici yaptırıyodum ama ne bileyım kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım
Kizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun
Kızlar sorunumu belirtmiştim size. Bugün kesin belli oldu cuma günü sezeryanla kavuşacağım inşallah minnak kızıma. Plesanta kireçlenmesinden dolayı 4 günde 50 grm alabilmiş kızıım normalde daha fazla alması gerekiyordu çok şükür başka bir sorunumuz yok organ gelişimi iyi dopplerde de sıkıntı çıkmadı cumayı bekleyebiliriz dedi ama çarşamba tekrar kontrole gideceğim ben de durumlar böyle dualarınızı eksik etmeyin sezeryandan tırsıyorum da ...
Ben de seninle ayni fikirdeyim sonuna kadar heyet raporu alacagim arkadasim mayista dogum yapti eylulden itibaren bu zamana kadar heyet raporu aldi evde cocuguna da bakiyor maasini da aliyor bi guzell
canim boyle seylere kulaklarini tika
bende adet oldugumda hele ilk gun sicak su torbasiyla yasiyodum.hastaneye gittigimde aciklik 6 cm idi.hemsire nst ye bagladi beni ve senin agri esigin yuksek midir normalde su an bagiriyo olman lazimdi dediyani aslinda sandigimiz kadar dayaniksiz degiliz.ben bile yaptimsa sen de yapabilirsin
Kızlar ben özel sektördeyim, doğumdan sonra maaşlar yatıcakmış sanırım kimi ikibin diyor kimi ikibinbeşyüz bilmiyorum tam olarak. Başka alınıcak bişey varmı bu kreş yardımını hiç duymamıştım özel sektördede varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?