Kızlar sorunumu belirtmiştim size. Bugün kesin belli oldu cuma günü sezeryanla kavuşacağım inşallah minnak kızıma. Plesanta kireçlenmesinden dolayı 4 günde 50 grm alabilmiş kızıım normalde daha fazla alması gerekiyordu çok şükür başka bir sorunumuz yok organ gelişimi iyi dopplerde de sıkıntı çıkmadı cumayı bekleyebiliriz dedi ama çarşamba tekrar kontrole gideceğim ben de durumlar böyle dualarınızı eksik etmeyin sezeryandan tırsıyorum da ...
Merhaba kizlar bende icak annesi olacagim. Bugune kadar hic yazmamistim okuyucuydum yani😊 kizimin ismine hala karar veremedik. Sizce Naz Tuana mi Ecenaz mi daha guzel. Fikir verirseniz sevinirim.
Merhaba kizlar bende icak annesi olacagim. Bugune kadar hic yazmamistim okuyucuydum yani😊 kizimin ismine hala karar veremedik. Sizce Naz Tuana mi Ecenaz mi daha guzel. Fikir verirseniz sevinirim.
Kizlqr hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Darisi gun sayanlarin basina
Benim ve kavusan arkadaslarimizinda bol bol sutumuz olsun saglikla buyutelim insallah
Yarin aksam bu saatleri iple cekiyorum onun kokusu icin
Kızlar sorunumu belirtmiştim size. Bugün kesin belli oldu cuma günü sezeryanla kavuşacağım inşallah minnak kızıma. Plesanta kireçlenmesinden dolayı 4 günde 50 grm alabilmiş kızıım normalde daha fazla alması gerekiyordu çok şükür başka bir sorunumuz yok organ gelişimi iyi dopplerde de sıkıntı çıkmadı cumayı bekleyebiliriz dedi ama çarşamba tekrar kontrole gideceğim ben de durumlar böyle dualarınızı eksik etmeyin sezeryandan tırsıyorum da ...
Biz de ayni durumdayiz ev aldik kredi oduyoruz ben ucretsiz izin alnaya kalkissam iki cocugun masrafi kredi borcu ..... Altindan asla kalkamayiz ayrica memkeketten bin km uzakts kiradayiz.
Biz de ayni durumdayiz ev aldik kredi oduyoruz ben ucretsiz izin alnaya kalkissam iki cocugun masrafi kredi borcu ..... Altindan asla kalkamayiz ayrica memkeketten bin km uzakts kiradayiz.
Hoş geldin:)Bence Naz Tuana güzel.....
Hoşgeldin canım, allah sağlıkla kavuştursaun kızına, isim konusu oldukça zor... Ecenaz daha hoş geliyor bana, ama tabii bu tamamen sizin kararınız....
Hoşgeldin arkadaşım
Kaçıncı haftadasın, normal doğum mu olcak ? Hemen sorguya başlayayım omeserma yok ortalıkta, görevini üstleneyimisim olarak da Ece çok güzel isim bence tuana çok yabancı ismini çağrıştırıyo.
Canım hayırlısı olsun sımdıden dıyorum.En azından durumu ıyıymıs sen onu beslersın annesı buyuır Allahın ıznıyle ınsallah... heyecan doruktadır az kalmıs yavruna kavusmana.
canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. kaçıncı haftanda oldu doğum. Ben de cuma günü sezeryana gireceğim benim bebiş de çok minik görünüyo bakalım nasıl çıkacak.. İnşallah sorunlarınız en kısa sürede hallolur canım. Spinal oldun sanırım nasıldı?Slm kızlar size haber vermek için geldim
Çok şükür kızımız berrayı kucağımıza cmrts aldık
Çok minik 47 cm 2.400 gr
Elleri tavuk ayağından küçük
Kafasıda minicik
O kadar korkuttularki doktorlat bidaha doktorlara inanmam
Büyük kafalı die ulturasona gönderdiler iyiki girmemişim portakaldan küçük kafamız:)))
Hiç uyumuyor çok gazlı dün sabah 7 di daha uyanık ve ağlıodu artık oturdum ağladım uykusuzluktan
Meme almıo göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük die
Ve sütüm gelmedi emmediği için(
Sıkmaktan uçları çıksın die yara oldu
Bu arada ben genel istedim narkozu bebek zehirlenir yoğun bakıma girer dediler belden uyuşuldum
Bana dua ettiniz için çok tşkkrler
Rabbim sizide sorunsuz şekilde kurtarsın inş
Allah yardımcın olsun, canım inş sağlıkla kavuşursun minnağına... Hiç korkma, bi bakacaksın kızın yanında...
Slm kızlar size haber vermek için geldim
Çok minik 47 cm 2.400 gr
Kafasıda minicik
Büyük kafalı die ulturasona gönderdiler iyiki girmemişim portakaldan küçük kafamız:)))
Hiç uyumuyor çok gazlı dün sabah 7 di daha uyanık ve ağlıodu artık oturdum ağladım uykusuzluktan
Bu arada ben genel istedim narkozu bebek zehirlenir yoğun bakıma girer dediler belden uyuşuldum
canim allah yardimcin olsun cennet kokusu yarin sabah burnunda olacak
simdiden cook tebrik ediyorum
canim ben gunduz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emzirorum.ne zaman birakmak isterse o zaman birakiyo memeyi.benim oglum cok obur memeye tutunca kendini kaybediyo ama sutum akacak gibi fazla diil.bugun doktor sutun yaramis dedi ama.
eger devit e basladiysan bebege gaz yapan devit canim bugun doktor devitten sonra gaz baslicak dedi
butun psikolojimi bozdu
canim sen sagmaya devam et onu bide sicak dus kanallari aciyor rahatlarsin.
sagol tatlim
myaa yediklerimi gorsen miden bulanir
canim aananasa devammm :124:
canim uzaniyorum doktor normaldir dedi on gun devam eder dedi
miss kokuyo teyzesi misss dunyada yok boyle bi koku
allahim kendimden geciyorum
rabbimherkese nasip etsinnn
Tesekkür ederim kızlar fikir verdiğiniz için. engteacher 38+3üm. Şu an normal bekliyoruz kısmet olursa inşallah herhangi bi sorun olmazsa..
Slm kızlar size haber vermek için geldim
Çok minik 47 cm 2.400 gr
Kafasıda minicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?