2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah yardımcın olsun, canım inş sağlıkla kavuşursun minnağına... Hiç korkma, bi bakacaksın kızın yanında...

Merhaba kizlar bende icak annesi olacagim. Bugune kadar hic yazmamistim okuyucuydum yani😊 kizimin ismine hala karar veremedik. Sizce Naz Tuana mi Ecenaz mi daha guzel. Fikir verirseniz sevinirim.

Biz de ayni durumdayiz ev aldik kredi oduyoruz ben ucretsiz izin alnaya kalkissam iki cocugun masrafi kredi borcu ..... Altindan asla kalkamayiz ayrica memkeketten bin km uzakts kiradayiz.

Merhaba kizlar bende icak annesi olacagim. Bugune kadar hic yazmamistim okuyucuydum yani😊 kizimin ismine hala karar veremedik. Sizce Naz Tuana mi Ecenaz mi daha guzel. Fikir verirseniz sevinirim.

Hoşgeldin canım, allah sağlıkla kavuştursaun kızına, isim konusu oldukça zor... Ecenaz daha hoş geliyor bana, ama tabii bu tamamen sizin kararınız....

Şimdiden ayarladınız mı? O raporu da kolay kolay vermiyorlar ki..Bizim arkadaş alamadı torpil mi bulmak lazım illa ben anlamadım.

Kizlqr hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Darisi gun sayanlarin basina
Benim ve kavusan arkadaslarimizinda bol bol sutumuz olsun saglikla buyutelim insallah
Yarin aksam bu saatleri iple cekiyorum onun kokusu icin

Kızlar çok heyecanlı yaaa okuyup okuyup ben de doğurmak istiyorum diye dolaşıyorum evin içinde
Allah meleklerimizin kokularını duyursun biran önce hepimize. Sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebişlerimize

Biz de ayni durumdayiz ev aldik kredi oduyoruz ben ucretsiz izin alnaya kalkissam iki cocugun masrafi kredi borcu ..... Altindan asla kalkamayiz ayrica memkeketten bin km uzakts kiradayiz.

Biz de aynı durumdayız, iki hafta iki haftadır diye bekliyordum, bir bardak su içeyim bari... Benim de mayısı bitirmem gerek..üfff, raporla uğraşamak gerekecek....

Cok alakasi yok bunlarin en azindan bende olmadi evlenmeden once adet olacagim zaman belim kopacak gibi olur sirtimdan soguk terler bosanirdi ilk gun yatak dosek yatardim normal dogumdan sonra ben adet sancisi yasamadim desem yeridir cok az karnim agriyo gibi oluyo tuvakete gidince adet oldugumu anliyirdum

Benim maaşım direk krediye bağlı canım. İşi bırakmam gibi bişey imkansız. Mecbur böyle olucak, alıp heyet raporunu kapatcam dönemi napalım

Hoşgeldin arkadaşım
Kaçıncı haftadasın, normal doğum mu olcak ? Hemen sorguya başlayayım omeserma yok ortalıkta, görevini üstleneyim isim olarak da Ece çok güzel isim bence tuana çok yabancı ismini çağrıştırıyo.

Heyet raporunu her doktor ve hastane vermiyor ben druma ilk muayenede soyledim ogretmenim bebek ocak da olacak ikinci donemi kapatmam gerek diye o da hallederiz milli egitim ve mulki amir sorun cikarmiyorsa veririm dedi su an iki arkadas heyet rapiru alliyor aylardir ve milli egitim md.beni torenlerde sunuculuktan taniyor ismimle hitap ediyor en son ogretmenler gununde ksrsilastik bebegimiz ne zaman gelito dedi ben de ocakta insallah artik ikinci donemi raporlarla kapatacagim dedim o zamandan haberi var sorun cikaracak biri degil allahtan

Hoş geldin:)Bence Naz Tuana güzel.....
Hoşgeldin canım, allah sağlıkla kavuştursaun kızına, isim konusu oldukça zor... Ecenaz daha hoş geliyor bana, ama tabii bu tamamen sizin kararınız....

Tesekkür ederim kızlar fikir verdiğiniz için. engteacher 38+3üm. Şu an normal bekliyoruz kısmet olursa inşallah herhangi bi sorun olmazsa..

Canım hayırlısı olsun sımdıden dıyorum.En azından durumu ıyıymıs sen onu beslersın annesı buyuır Allahın ıznıyle ınsallah... heyecan doruktadır az kalmıs yavruna kavusmana.

İnşallah canım inşallah besleyebilirim. Hem de nası heyecan anlatamam bütün duygular birbirine karıştı.Korku sevinç endişe hepsi birbirine girdi. Rabbim bebişlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah.

Slm kızlar size haber vermek için geldim
Çok şükür kızımız berrayı kucağımıza cmrts aldık
Çok minik 47 cm 2.400 gr
Elleri tavuk ayağından küçük
Kafasıda minicik
O kadar korkuttularki doktorlat bidaha doktorlara inanmam
Büyük kafalı die ulturasona gönderdiler iyiki girmemişim portakaldan küçük kafamız:)))
Hiç uyumuyor çok gazlı dün sabah 7 di daha uyanık ve ağlıodu artık oturdum ağladım uykusuzluktan
Meme almıo göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük die
Ve sütüm gelmedi emmediği için(
Sıkmaktan uçları çıksın die yara oldu

Bu arada ben genel istedim narkozu bebek zehirlenir yoğun bakıma girer dediler belden uyuşuldum

Bana dua ettiniz için çok tşkkrler
Rabbim sizide sorunsuz şekilde kurtarsın inş

Hosgeldin az zamanin kalmis saglikla kucagimiza aliriz insallah kuzucuklari naz tuana daha hos bence

canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. kaçıncı haftanda oldu doğum. Ben de cuma günü sezeryana gireceğim benim bebiş de çok minik görünüyo bakalım nasıl çıkacak.. İnşallah sorunlarınız en kısa sürede hallolur canım. Spinal oldun sanırım nasıldı?

çok sevindim senin adına inan hep düşündüm ne yaptı acaba diye... ve çok etkilendim ben senin olayından....allah sağlık versin..göğüs pompası falan kullan sıkma memeni...minicikmiş civcivin...allah sağlık versin canım yaaaaa

insanın dogurası geliyo minikkelebek... balandıra ballandıra anlatıyosun ya...
ben hep derim kimsenin ne malına ne mülküne asla heves etmem kıskanmam......ama evlat çok başka...allah korusun çocugum olamaz sa işte o zaman başkasını kıskanırım...allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin...olmayanlara da çok dua ediyorum...allah herkese evlat versin ....

Tesekkür ederim kızlar fikir verdiğiniz için. engteacher 38+3üm. Şu an normal bekliyoruz kısmet olursa inşallah herhangi bi sorun olmazsa..

Senin çok yakınmış canım ya ne heyecanlısındır sen ben de o günlerim gelsin istiyorum artık bol bol hurma ye, sıcağa yakın duş al sabah akşam. 38 bitsin ben de başlicam ördek gibi sudan çıkmamaya

Gözün aydın canım, sıkıntılar hepimizde olcak hepsi geçer, meleğine kavuştun ya sağ salim o yeter Artık bundan sonra hergün daha iyiye gidecek durumunuz inşallah. Sağlıklı, mutlu ömrü olsun yavrunun, hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…