valla benim oglum da sıra beklerken kıpır kıpır oluyo ama dr odasına girince hiç kıpırdamıyo... nst de de kıpırdamadı gecen gün gittiğimde.... korktum bişi olurmu kıpırdamazsa dedim... on dk sonra kendimi teskin ettim sakinleştim de ole bir iki kıpırdadı... ben de yemeklik bişiler alayım yanıma bari,,,,,
kızlar ben bu normal doğumu yapabileceğimden emin değilim kafam çok karışık herkes diyokı sen adet olduğunda acile giderdin normal doğumu nasıl yapacaksın diyo evet adet sancısında dayanamayınca ağrı kesici yaptırıyodum ama ne bileyım kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım
Slm kızlar size haber vermek için geldim
Çok şükür kızımız berrayı kucağımıza cmrts aldık
Çok minik 47 cm 2.400 gr
Elleri tavuk ayağından küçük
Kafasıda minicik
O kadar korkuttularki doktorlat bidaha doktorlara inanmam
Büyük kafalı die ulturasona gönderdiler iyiki girmemişim portakaldan küçük kafamız:)))
Hiç uyumuyor çok gazlı dün sabah 7 di daha uyanık ve ağlıodu artık oturdum ağladım uykusuzluktan
Meme almıo göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük die
Ve sütüm gelmedi emmediği için(
Sıkmaktan uçları çıksın die yara oldu
Bu arada ben genel istedim narkozu bebek zehirlenir yoğun bakıma girer dediler belden uyuşuldum
Bana dua ettiniz için çok tşkkrler
Rabbim sizide sorunsuz şekilde kurtarsın inş
Çok saolun kızlar tam 38 haftalıktık adet tarihine göre
Bebek sorunlu die düşündüm için genel istedim o anki psikolojimi anlatamam
Bide 8 de gittik hastaneye 12 de aldılar içeri
Yarım saat ameliyatta bekledim doktorun gelmesini
Yarım saatta çıktıktan sonra odama götürmelerini bekledim
Beklemek beni daha çok yordu
Genel olursan bebeğin zehirlenir yoğun bakıms alırız dediler bende ozaman belden uyuşturun dedim çok korkmana rağmen allah o anda öyle bi cesaret verdiki
Ben yaptıysam o odikolojiyle herkes yapar
İğneyi çok az hissettim ameliyatı hiç hissetmefim his vardıda ağrı yoktu
Dikimim çok uzun sürdü bebeği hemen çıkardılar o anki duyguyu anlatamam hemen elleri ayaklatı oynuomu die baktım kıpır kıpır mini minnacık bişeydi.
Çok kustum dikişim yapılırken o beni çok zorlardı
Uyuşmanın türünü sormadım
O anda yeterki sağlıklı bi bebeğim oldun die dua ediodum
Odaya çıktım 2 saat snr getirdilr bebeği
Kontrola aldılar şükür sağlıklıyoz tek sorun miniklimiz ve sütümüzün olmaması
bizimkilerin nazı analarına geçiyor :)
canım bu tamamen senin ruh haline bağlı bir durum kendini hazırlamana bağlı kesinlikle kulagını tıka nasıl yapmak istersen öyle yap
insanların düşüncesizliklerini anlamıyorum ne saçmadır
canım hayırlısıyla kızına kavuşmuşsun gözün aydın
inş. bol bol sütün olur gazı olmaması için bol rezene kimyon tüket canım
gögüs kalkanı kullansan belki uçları acımaz
artık seninle kuzun darısı başımıza
gecmisi okudum biraz ama benim öyle aman aman bir sancim yok ya kizim doğum kanalinda hemde uzin zamandır.
Ayağa kalkinca bir ağrı oluyor ama oda baskı gibi bişey dayanılmaz değil. Kizimin normal yolla dogmamqsinean korkmaya başladım artık.
Daha erken ama bu haftalar da az bile olsa sanci hissetmem gerekmez mi?
senin de bişiy kalmamış canım...yalancı sancıların ne alemde...
canım arkadaşlarım iyi akşamlar...
dün gece stresten ne ben ne de eşim uyuyamadık.sabahı sabah ettik.
çünkü bebeğimin suyu azalmıştı ve hareketleri seyrekleşmişti
yarın dr a gidelim diye kararlaştırmıştık ama dayanamayınca bu gün gittik.
iyi ki de gitöişiz bebeğimin suyu daha idare edermiş onu.hareketleri de iyi dedi doktor.
hatta sordu bana yine çatına bakıyım mı dedi.bende beni çok irrite ediyo gerekli değilse bakmasak? dedim...sanki lütfediyorum izin verince bana da bakar mısın?
eşim dedi ki canım belki açılma vardır bi baksın dedi.doktor da doğumu da uyarabilir bakayım dedi. tamam dedim.bu kez daha az etkilendim gerçekten.1 cm kadar açılmam varmış.bi belirti olmazsa 9 ocakta tekrar gel dedi.benim de sırtımdan bir yük kalktı yoksa ben bu gece de uyuyamacaktım.gerçi wc den dolayı yine uyuyamıcam ama...olsun ebbeğim iyiymiş en azından...
BU ARADA DOĞUMA GİDECEK ARKADAŞLAR VARSA ALLAH Bİ AVAZDA AĞRISIZ ACISIZ KURTARSIN.DOĞUM YAPANLARIN DAA BEBEKLERİ ANALI BABALI BÜYÜSÜN
bi kısmını okudum ama öğleden beri 10 sayfa konuşmuşsunuz yetişemedim.
Bİ DE DESTEK OLAN DUA EDEN CEVAP YAZAN ARKADAŞLARIM İYİ Kİ VARSINIZ ÇOK ÇOK ÇOK SAĞOLUN.ALLAH BEBEKLERİNİZE SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN.HEPİMİZİ
canım arkadaşlarım iyi akşamlar...
dün gece stresten ne ben ne de eşim uyuyamadık.sabahı sabah ettik.
çünkü bebeğimin suyu azalmıştı ve hareketleri seyrekleşmişti
yarın dr a gidelim diye kararlaştırmıştık ama dayanamayınca bu gün gittik.
iyi ki de gitöişiz bebeğimin suyu daha idare edermiş onu.hareketleri de iyi dedi doktor.
hatta sordu bana yine çatına bakıyım mı dedi.bende beni çok irrite ediyo gerekli değilse bakmasak? dedim...sanki lütfediyorum izin verince bana da bakar mısın?
eşim dedi ki canım belki açılma vardır bi baksın dedi.doktor da doğumu da uyarabilir bakayım dedi. tamam dedim.bu kez daha az etkilendim gerçekten.1 cm kadar açılmam varmış.bi belirti olmazsa 9 ocakta tekrar gel dedi.benim de sırtımdan bir yük kalktı yoksa ben bu gece de uyuyamacaktım.gerçi wc den dolayı yine uyuyamıcam ama...olsun ebbeğim iyiymiş en azından...
BU ARADA DOĞUMA GİDECEK ARKADAŞLAR VARSA ALLAH Bİ AVAZDA AĞRISIZ ACISIZ KURTARSIN.DOĞUM YAPANLARIN DAA BEBEKLERİ ANALI BABALI BÜYÜSÜN
bi kısmını okudum ama öğleden beri 10 sayfa konuşmuşsunuz yetişemedim.
Bİ DE DESTEK OLAN DUA EDEN CEVAP YAZAN ARKADAŞLARIM İYİ Kİ VARSINIZ ÇOK ÇOK ÇOK SAĞOLUN.ALLAH BEBEKLERİNİZE SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN.HEPİMİZİ
canım ben bugün tam 38 haftadayım ama takvimimi sezeryan tarihime göre ayarladım :)
ama yalancı sancılarım son gaz devam özellikle gece uyutmuyor ama nasıl bir güçse dayanıyorsun
eh artık için rahattır şimdi...hamilelik takvimin neden 7 i gösteriyo... doktorun 9 a muayene veriyo ben anlayamadım da canım :44:
yorumun için çok sagolHosgeldin az zamanin kalmis saglikla kucagimiza aliriz insallah kuzucuklari naz tuana daha hos bence
Senin çok yakınmış canım ya ne heyecanlısındır senben de o günlerim gelsin istiyorum artık bol bol hurma ye, sıcağa yakın duş al sabah akşam. 38 bitsin ben de başlicam ördek gibi sudan çıkmamaya
evet canım heyecan ve korku bi arada ama..valla hurmamı da yiyorum direk sıcak suda oturuyorum valla( Bide hemoroid olunca.Artık ikisinede yarar inşallah)
Slm kızlar size haber vermek için geldim
Çok şükür kızımız berrayı kucağımıza cmrts aldık
Çok minik 47 cm 2.400 gr
Elleri tavuk ayağından küçük
Kafasıda minicik
O kadar korkuttularki doktorlat bidaha doktorlara inanmam
Büyük kafalı die ulturasona gönderdiler iyiki girmemişim portakaldan küçük kafamız:)))
Hiç uyumuyor çok gazlı dün sabah 7 di daha uyanık ve ağlıodu artık oturdum ağladım uykusuzluktan
Meme almıo göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük die
Ve sütüm gelmedi emmediği için(
Sıkmaktan uçları çıksın die yara oldu
Bu arada ben genel istedim narkozu bebek zehirlenir yoğun bakıma girer dediler belden uyuşuldum
Bana dua ettiniz için çok tşkkrler
Rabbim sizide sorunsuz şekilde kurtarsın inş
sezeryana neden karar verdin.... yada sen mi dr mu karar verdi...
canım gözün aydın olsun sevindim 3 günün var tekrar gitmeye bebeğin iyiyse enazından sende rahatlamışsındır
sağsağlim alalım artık kucağımıza yavrularımızı
Biz de ayni durumdayiz ev aldik kredi oduyoruz ben ucretsiz izin alnaya kalkissam iki cocugun masrafi kredi borcu ..... Altindan asla kalkamayiz ayrica memkeketten bin km uzakts kiradayiz.
hem de nasıl rahatladım anlatamam canım.çıkınca direk zararlı yiyecek satan bi yere gittik eşimle kutlamak için.ama hastaneden çıkışımızı görsen çocuk gibi hoplaya zıplaya... aminn hepimiz sağlıkla doğurup büyütelim Allah'ın iznyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?