2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım benim takvim bitti hala yok.merak etme gelir gelir inşallah.son hafta ananas hurma sıcak duş yürüyüş

Ben simdiden baslasam erken mi olur acaba
Ananas bilmeden yiyordum zaten ama hurma falanda alırım yürüyus ne kadar olmasi lazim ki acaba sabah esimle çıkıp yuururum

Bebek sizi korkutmis ama neyseki hersey yolunda

9 ocakta daha da artar insallh acilman sağlıkla gelir bebegin.

Cati muayenesi doğumu tetikliyormus bakalım bana da 38 de bakacak keske inş acilmam olur

Canim insallah saglikla aliruz kuzucuklari kucagimiza zaten dogum sonrasi cevremizdekiker cildirtacaklar bizi sut yetmiyo cocuk doymuyo cocuk usuyor bu cocuk terliyor cocuga su verelim...... İlk kizimda boyle olmustu cildirmama ramak kalmisti biz de gider aliriz artik deli raporu (saka yapiyorum). :)

aynen yaa ben arada sırada gidiyorum ama evde yediğim abur cuburun haddi var hesabı yoktoplam 23 kg almamdan anlaşılıyor zaten.ama evde telafi ediyorum faydalı şeyleri de bi o kadar yiyerek.tabi bu benim hüsnü kuruntum çaktırma

canım bence erken yaa.yine de sen bilirsin.ama herkeste nasıl ne sürede etki edeceği bilinmez.bu yüzden şansa bırakma.son hafta iyi bence.çatı muayenesi de uyarıyomuş doğumu ama benim 10 günde 3. kez oluyo tık yok.dediğim gibi herkeste farklı işte...

Sanirim herkeste ayni problem var hayatimda yemedigim yemeyecegim kadar sekerli tatli yiyecekler eksili baharatli ...... Kimsenin cani istemesin cikolatalar abur cubur ne varsa ama kendimi frenliyorum yoksa ipin ucu kacacak

Cati muayenesi de olup oyle baslayim o zaman artii hayırlısı ne yaparsak yapalım yine istedigi vakitte gelecek kuzular

cok ama cok sevindim maonyaaa, gozun aydın. bence hemen bir fakir fukarayı sevindir cnm.

cok sevindim Omesermacım, bende 10 Ocak'ta dogurucam kısmetse

Canım haberlerin iyi olmasına çok sevindim merak ettim seni bugün
Kızının keyfi yerinde heralde bırak kalsın canı isteyince gelcek nasıl olsa, belki bu gece belki yarın sabah artık vakti belli değil. Sen her an bekle

yorumun için çok sagol

evet canım heyecan ve korku bi arada ama..valla hurmamı da yiyorum direk sıcak suda oturuyorum valla( Bide hemoroid olunca.Artık ikisinede yarar inşallah)

Yarar yarar sen devam et, kızınla da konuş artık gelebilirsin yavrum diye dinler belki annesini

Herkese iiii geceler artik ne kadar uyuyabilirsek

Herkese iyi geceler kızlar, biz yatıyoruz yarın son iş günümüz kazasız belasız atlattık mıydı sonra yatış, tabi kızımızın keyfi gelene kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canım benim.son iş günün olmasına sevindim.hadi hayırlı olsun.artık bi mesai bitiyo öbürü başlıo bizim için...sen de evinde bol bol dinlen.ama yürüyüşünü ihmal etme benim gibi....ben de şimdi sıcak duşumu aldım hurmamı yicem yatcam.
cok sevindim Omesermacım, bende 10 Ocak'ta dogurucam kısmetse
ohh ne güzel hepimiz kavuşcaz öpcez( hatta öpemicez kıyamıcaz) koklicaz bol bol.sabırsızlanıyorum elimde değil.elbette doğunca çok zorluklar olcaktır.ama kim ne derse desin onu sağlıkla kucağına almaya değmez mi her uykusuzluk?sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra tatlı tatlı sitem ederiz yok uyuyamadım gazı var falan diye...
Cati muayenesi de olup oyle baslayim o zaman artii hayırlısı ne yaparsak yapalım yine istedigi vakitte gelecek kuzular
çok mantıklı canım sen en iyisi çatı muayenesinden sonra başla.ama yine miktarını abartma.çünkü doğumu başlatan oksitosin hormonu en fazla hurmadaymış.malum göbişimizde ne kadar kalırsa o kadar iyi.tabi bi sorun yoksa...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Ben de buranın çokça okuyan ama neredeyse hiç yazmayan üyelerinden biri olarak durumumdan haberdar etmek istedim sizi.. Oğlum, 30 Aralık Pazartesi günü, spinal anestezi ile, 37 haftalık, 2950 gr, 51 cm doğdu.. Darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına...

Allah analı babalı buyutsun arkadasım, ismine ne koydunuz?

kızlar girip haber vereyim dedim
öncelikle 03.01.2014 tarihinde Kağan Alp imi kucağıma aldım
annelik öyle tarifsiz bir duygu ki kelimeler yetmez anlatmaya
oğluşum 38+5 iken doğdu
spinal + epidural yani kompine oldum
öncelikle doğum şeklimden memnun değilm diyemem , çokkkkkkkkkkkk rahat bir doğum oldu açıkcası
anlatılan kötü eylere asla kulak asmayın
inanın korkutucu hiçbir şeyi yok
kesik falan da görmüyosunuz sadece çekilme gerilme ya da baskı hissediyorsunuz
gelelim en zorlandığım kısma
lokal anestezi geçince o acılar varya o acılar ahhhhhhhh ahhhh Rabbim kimseye çektirmesin
eğer normal şansınız varsa size benden tavsiye sakın ama sakın sezeryan olmayın
doğum kısmı evet çok kolaydı ama bakın üç günde hala dikiş acısından oğlumla ilgilenemiyorum
ilgilenemediğim için de suçluluk duyuyor ve ağlıyorum
eğer benim gebeliğim gibi sorunlu değilseniz siz siz olun normal doğurun
eğer sezeryane gerek varsa da mutlaka kompine isteyin
,spinal ve epidural hakknda söylenen herşey yalan ben bizzat tecrübe ettim
saat 10dan öğleden sonra 16 ya kadar falan acım hiç olmadı bile
ayrıca bebeğimin doğum anında ağladığını duydum
getirdiler ve o yıkanmamış haliyle gördüm
dünyanın en güzel duygusu o an emin olun buna,
forumu takip edmiyorum
doğuranlara tebriklerimi sunuyorum doğuracak arkadaşlara da sakin olmalarını ve bol bol uyumalarını tavsiye ediyorum
çünkü içimizdeki canavarlar anne karnından çıktıktan sonra özellikle geceleri hiç uyutmuyorlar annelerini
öpüyorum hepinizi

canım Allah analı babalı büyütsün ben de merak ediyodum seni.ne oolursa olsun bi kaç güne acıların geçer bebeğinle ilgilenirsin sıkma canını.böyle konuşmak eminim uygulamaktan kolaydır ama biraz da lohusalık hassaslığı da olabilir.kombine konusunda bi fikrim yok.eğer sezaryene alınırsam genel anestezi ile doğurmak isterim.sanırım benim katlanabileceğim bişey değil bu hissetme konusu.sonradan çekilen acılar da hepsinde oluyo diye biliyorum normal doğumda da doğum kesisi var sonuçta.anne olmak kolay değil.bebeğini kokla öp bizim için de...fırsat buldukça da tecrübelerini yaz canım...

saol canım benim Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
inşallah geçer tatlım yoksa gerçekten çok zor katlanması
benim doktorun salak hemşiresi ağrı kesici olarak majezik yazmış
o direk süten bebişe geçiyormuş ve uyuyormuş bebek hiç uyanmadan
aman dikkat edin yazılan ilaçların prospektüslerini okuyun mutlaka
canım anestezi tamamen kendi seçimin ama sana şu kadarını söyleyim genel anestezi alanların sütü ortalama doğumdan 3 gün sonra geliyor
ancak spinal olduğunda yani belden uyuşturmada bebeğin ağlamasını duyar duymaz sütün salgılanmaya başlıyormuş
çünkü vücudun doğurduğuna inanıyormuş
benim sütüm geldi mesela ama genel anestezi alanların gelmedi
ayrıca ben doğum yaptığım gece gaz çıkardım ve cumartesi taburcu oldum ancak genel alanlara gece ilaç verdiler gaz çıkarsınlar diye
ona rağmen çıkaramayıp bi kaç gün yatanlar oldu
seçim senin , bende çok korkuyordum bilmediğimden
ama şu kadarını net söyleyebilirim asla ama asla korkulacak bişey yok
ameliyathanede doktorum müzik bile açtırttı bana
benimle konuşurlarken herşey 15 dakika da oldu bitti
yani bebeğin doğumu ve senin dikilmen ortalama 15 dakika
tek bir sorun var ameliyathane çok soğuk , başka da hiçbir şey korkutucu değil
bunu neden söylüyoru biliyo musun doğumdan önce bana felç bile kalınıyo diyolardı
beni korkutan çok vardı
ama ben kuzenim anestezi uzmanı olarak çalışıyo istanbulda
araduım onu sordum olayım mı diye uzun uzun anlattı bana
bende netten okudum ve okuduklarım dışında hiçbişeyle karşılaşmadım
önemli olan anstezi uzmanının iyi olması

evet anestezist önemliymiş gerçekten.umarım gerek kalmaz.herşey bebişler için.acıya göğüs gercez artık napalım???
bazen diyorum ki gözümü kapasam açsam ve 1 ay geçmiş olsa....çok sağol bilgiler için canım

Kizlar Merhaba:)) biz geldik:))
Oglusum pazar günü normal doğumla dünyaya geldi. Ultrasonda 3700 du kilosu 3530 gr 50 cm doğdu. Nobetci doktor bebek iri sezeryan olur dedi ben kendi doktorumu istedim ve normal dogurdum.
Arkadaslar bende panik atak ve kendimi kasma sorunlari olan ben dogurduysam herkes dogurur sakin korkmayin doktorunuza guvenin hemen sütum geldi ve emzirdim. Dogum kolay sadece sanci olayi sorun ama suan hayal gibi geliyo bana :))

Bugün hastaneden çıktık evdeki ilk gecemizin galibi ben annaneyle babamız pert:))))

merhaba öncelikle Allah sağlıkla bebeğini kucagına almak nasip etsin benim bebegiminde fetal eko da kalbinde delik olabileceği söylendi bende endişe ediyorum ama dogumdan sonra ki kontrolde emin olabiliriz dediler inşalllah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Bugün kontrole gittim nst de 20 dk da 3 sancı çıktı 50/60 arası dendi
ultrasonda baktılar tekrar açıklık muayenesi yapıldı dr yatış yapalım dedi ama ben sancıları evde çekmek istiyorum
eger bebeği etkilemeyecekse dedim tamam dedi
kendi isteğimle yatışı kabul etmediğime dair yazı aldılar annemi aradık geldi saolsun o evi toparlarken ben uyumuşum kalktığımda sancılar devam ediyordu ama dayanılmayacak gibi değil akşam misafir ağırladım ayakta kaldıkça iğne batması gibi bir sızı ve sancı oluyor karnım sert sıcak duş aldım eşim hurma almış hurma yemeye de başladım herkes bu gece alırsın kucağına dedi ama henüz bir durum yok :) Sağlıklı doğsun da ben beklemeye razıyım

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum
Benim gibi zamanını bilmeden bekleyen arkadaşlara da sağlık,güç ve sabır diliyorum
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…