2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Sende benim gibi uyuyamadın herhalde bir saattir yatakta dönüyorum tık yok ( benimde geçen haftaki nst de ilk 5 dk bişi yoktu sonra hep sancı çıktı 60-100 arası , 60 ın altına inmedi hiç, kesin bugün doğuma alır düşüncesiyle doktora sonucu gösterdim. doktorda gayet rahat olur doğum yaklaşıyo yalancı sancılar dedi öyle yani bende bekliyorum ara ara bıçak batmaları kasılmalar var ama geçiyo sonra, anlamadım gitti

Gözün aydin Omeserma coook sevindim bebeginin iyi olmasina. Bende gectim gunu saldim cayira mevlam kayira ) Gun icerisinde o kadar cok kisi soruyor ki gina geldi Bu nisan denilen mukus benim hala geliyor ne bereketliymis mubarek.Ama artik daha sakinim en azindan. Dr. gun gecimine ne dedi? Ne kadar beklicekmis sezeryana mi alacak sanci mi verecek?

Bende uyumadim :) nrml dogumi beklemek kadar guzel bise yok sanirim olmadi benim bebisimin kafasi kanala girmedi doktorumuz da alalim aetik dedi 39. Haftadaydik spinal oldum kimseye tawsiye etmem guya anam bakacakti bi sure anamin sabri kalmamis mubarek 1 ay annesine bakti geldi hastaneden benim hastaneye simdi bu benim ilk cocugum bise diyo yada tutarken ay dikkat et diyorum anlayisli olmasi gerekirken kusuyor hanim zaten ewe geldim toplam 1 hafta kaldi gitti galiba ben cok sey umdum annemden ondan hayal kiriklogina uğradım ben ise baslayinca annem bakacak zaten herkez gibi ole uzun da kullanamicam iznimi raporum olmasina ragmen calisacam mecburen cunku kocami isten cikardikar ew kredisi oduyoruz we benim maasim bunlari odemeye kesinlikle yetmiyor ustune ustuk annemle babamin arasi iyi degil bu zor gunlerin icinde iyi olan 1tek sey ewladim:) maşallah sübhanllah 11 gunluk olduk teyzeler

Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah. 1 haftam kaldı ama kızım hiçbir şekilde doğum belirtisi göstermiyo yarın kontrolüm var 10 gün önce 3330 gr dı bakalım yarın kaç olmuş. Doktorum normal doğum diyo ama biz bu tembellikle 41. haftayı doldururuz gibi geliyo

Gözün aydıncanım, maşallah haftasına göre oldukça iyiymiş, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Gözün aydın canım, maşallah kağan alpine, acıların da en kısa zamanda geçerinş...

Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsuninş...

Allah bir avazda kurtarsın canım, inş kolay bşr doğum olur.. O halde bir de misafir ağırladın, maşallah....allah nazarlardan saklasın....

1. Zenku
  2. Misaa
  3. uğrböceği
  4. azurem
  5. Groz
  6. Garfield
  7. Orkide
  8. Mina
  9. Miniikkelebek,
  10. Berianur
  11. ugurbocuu,
  12. sango,
  13. findux
  14. Sevgül
  15. Selma bnk
  16. Mat_sen
  17. Topidik
  18. Brn26
  19. Trappeagle
  20. Zırsızdeli
  21. Senem8
  22. Hayat güzeldir
  23. Sizbiz

Bebişelrine kavuşanlar....

Son düzenleme:
Günaydın herkese :)
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin bebişlerinize sağlıcakla inşallah hayırlı evlatlar olurlar
Doğumu bekleyen arkadaşlara da allah sabır ve acısız doğum nasip etsin,
Ben de kısmet olursa Nisan annesi olacam, ama merak etttiğim bişe var normal doğum yapan anneler açılma nasıl oluyor, ıkınmada başarılı olunmasada ne oluyor, bebek nasıl çıkıyor, kesiyorlar mı kestiklerini hissediyor musunuz yoksa uyuşturuyorlar mı benim ilk doğumum olacak hiç bişe bilmiyorum ondan soruyorum bilgilendirirseniz çok memnun olurum
şimdiden teşekkürler...
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın

Kizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun
canım allah kolaylıklar versin sağlıkl al evladını kucağına , ağrısız sızısız sinek ısırması gibi atlat inşallahhh.

BENDE YARIN 9:30 GİBİ SEZERYANA GİRİYORUM :44: UYKU MUYKU YOK İNSAN HEM SABIRSIZLIKLA YÜZÜNÜ GÖRMEYİ HAYAL EDİYOR HEMDE BİRAZ KORKU VAR

GÜN BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH ZAMANINDA HAYIRLISIYLA GELİR BEBİŞLERİNİZ.

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIN AĞRILARININ, BEBİŞLERİN GAZININ HEMENCİK GEÇMESİNİ DİLERİMMM

Açılma sancılarla bize kendini hissettiren kasılmalar sayesinde oluyor, bu dönem ıkınma yok zaten..

Ikınmada başarılı olunmasa ne yapıyorlar bilmiyorum, ama kabızmışsın gibi ıkınacaksın, çokbir zorluğu yok o aşamanın, tabii sancı sırasında bağırarak enerjini boşuna harcamadıysan, yahut bebek çok büyük değilse bir sorun olmuyor... Sancı aşaması daha zor bana göre....

Ülkemizde çoğunlukla kesi yapılıyor, lokal anestezi yapıyorlar genelde ben hisstmemiştim ne kesiyi ne dikişi, o ana tüm dikkatim kızımdaydı...

Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun...

allah yardımcımız olsun duadan baska elimden bişey gelmiyor.rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi.onlar cok masum cok kucuk hep dua ediyorum allahım gecmiş gunahlarımın bedelini evladımla ödetme bana diye

maşallah allah analı babalı büyütsün canım:)

ohh gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün canım
tğm sıkıntıların bşter bol bol sütün olur inş.

gözün aydın olsun bu sabah bir sürü doğum hikayesi okudum çok güzel kavuşmak kuzulara,bol bol süt olsun gaz olmasın inş. :)

hayırlısıyla kurtulursun canım inş. güzel haberlerle bekliyoruz

önceliklle gözğn aydın canım sağsağlim bebeğine kavuştun
sen takma kafana herşey yoluna girer allah korusun sütünü falan etkiler yazık bebeğine
allah yardımcınız olsun kısa zaman da durumlarınız düzelir inş. bebek size şans getirir inş.

Gunaydın kızlar

paylasmassam ölücem sinirimden kendime olan nefretimden ben cok buyuk bi aptallık yaptım kızlar

sigara içtim cok pişmanım bırakamdım sigarayı naptımsa olmadı seytan beni hep tetikledi vicdan azabından ölücem artık yardım edin bana

Sangocum,

Umarım daha iyisindir. Bizler dogum hali, lohusalık, hamilelik biraz fazla alınganız. Annene o yuzden cok kırılıyorsundur. Sıkma sakın canını, kimseden cok fazla beklentin olmasında.. Evladının saglıgı yerinde,gerisi teferruat.

Eşinde insallah en kısa Amanda iş bulur, dua edicem onun icin. Mevlam bir kapıyı kapatır, birini acar. Şer'de vardır bir hayır, biz gormesini bilelim sadece.

Ara ara yaz lutfen, merak ettirme kendini. Yazınca acılırsın zaten, hepimiz dinleriz seni.

Kızın mı oldu, oglun mu? Ne isim koydunuz?

Allah analı-babalı buyutsun senem8, cok sevindim.Darısı basımıza insallah

gunaydin kizlar doguma gidecek arkadaslarim dualarim sizinle allah yardimciniz olsun.
ben dun aksam odemden balon gibi oldum bide uykusuzluktan basim agridi.uyudum simdi iyiyim sisliklerde az.oglum da beni tam yagli inek sutu gibi gordugu icin gece surekli oturarak emzirdim tabi dikislerim sizliyo simdi biraz.aramizdaki duygusal bag cikar iliskisine donuyo yavas yavas

bebegin hayirli ugurlu olsun canim
canim allah herkese nasip etsin gercekten cok guzel bisey allah yavrularimizin acisini gostermesin.

evet herkes nasi dogurdun deyip duruyo zaten bana.ya sezeryan da kolay degilki zaten kolay bi dogum yok.bazilari daha kolay aatlatiyor sadece.
bence sende sartlar uygun olursa normal dogum yapacaksin.ne kadar istekli oldugunu goruyorum canim

Beni kınamayın arkadaslar
cok denedim ama olmadı her defasında bu son dedim ama sonu gelmedi

Sıkma canını afis,tanıdıgım cok insan var icen.. Benim doktorda 2-3 taneden bir sey olmaz demisti.Kendine stres yapıp cıldıracagına yak bir tane stres yapma bebek icin dha iyi demisti.

sıkma canını afis,tanıdıgım cok insan var icen.. Benim doktorda 2-3 taneden bir sey olmaz demisti.kendine stres yapıp cıldıracagına yak bir tane stres yapma bebek icin dha iyi demisti.

2-3 taneyle kalsam yine iyi bazen 8-9 oluyo bu napıcam ben okuyorum ya bebegim nefes alamazsa

2-3 taneyle kalsam yine iyi bazen 8-9 oluyo bu napıcam ben okuyorum ya bebegim nefes alamazsa

seni üzmek ıstemem hatta moral verıcı bişiler solemek ısterdım ama çok zararalı ve sen zaten bunu bılıyosun canım allah esırgesın bişi olmaz inş. ben eşime evde bıle ızın vermıyorum o da içmez yanımızda dıkkat eder sende artık içme şimdide dogum sonrası da çok zararlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…