Bugün kontrole gittim nst de 20 dk da 3 sancı çıktı 50/60 arası dendi
ultrasonda baktılar tekrar açıklık muayenesi yapıldı dr yatış yapalım dedi ama ben sancıları evde çekmek istiyorum
eger bebeği etkilemeyecekse dedim tamam dedi
kendi isteğimle yatışı kabul etmediğime dair yazı aldılar annemi aradık geldi saolsun o evi toparlarken ben uyumuşum kalktığımda sancılar devam ediyordu ama dayanılmayacak gibi değil akşam misafir ağırladım ayakta kaldıkça iğne batması gibi bir sızı ve sancı oluyor karnım sert sıcak duş aldım eşim hurma almış hurma yemeye de başladım herkes bu gece alırsın kucağına dedi ama henüz bir durum yok :) Sağlıklı doğsun da ben beklemeye razıyım
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum
Benim gibi zamanını bilmeden bekleyen arkadaşlara da sağlık,güç ve sabır diliyorum
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz evlatlarımıza
canım arkadaşlarım iyi akşamlar...
dün gece stresten ne ben ne de eşim uyuyamadık.sabahı sabah ettik.
çünkü bebeğimin suyu azalmıştı ve hareketleri seyrekleşmişti
yarın dr a gidelim diye kararlaştırmıştık ama dayanamayınca bu gün gittik.
iyi ki de gitöişiz bebeğimin suyu daha idare edermiş onu.hareketleri de iyi dedi doktor.
hatta sordu bana yine çatına bakıyım mı dedi.bende beni çok irrite ediyo gerekli değilse bakmasak? dedim...sanki lütfediyorum izin verince bana da bakar mısın?
eşim dedi ki canım belki açılma vardır bi baksın dedi.doktor da doğumu da uyarabilir bakayım dedi. tamam dedim.bu kez daha az etkilendim gerçekten.1 cm kadar açılmam varmış.bi belirti olmazsa 9 ocakta tekrar gel dedi.benim de sırtımdan bir yük kalktı yoksa ben bu gece de uyuyamacaktım.gerçi wc den dolayı yine uyuyamıcam ama...olsun ebbeğim iyiymiş en azından...
BU ARADA DOĞUMA GİDECEK ARKADAŞLAR VARSA ALLAH Bİ AVAZDA AĞRISIZ ACISIZ KURTARSIN.DOĞUM YAPANLARIN DAA BEBEKLERİ ANALI BABALI BÜYÜSÜN
bi kısmını okudum ama öğleden beri 10 sayfa konuşmuşsunuz yetişemedim.
Bİ DE DESTEK OLAN DUA EDEN CEVAP YAZAN ARKADAŞLARIM İYİ Kİ VARSINIZ ÇOK ÇOK ÇOK SAĞOLUN.ALLAH BEBEKLERİNİZE SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN.HEPİMİZİ
Kizlar Merhaba:)) biz geldik:))
Oglusum pazar günü normal doğumla dünyaya geldi. Ultrasonda 3700 du kilosu 3530 gr 50 cm doğdu. Nobetci doktor bebek iri sezeryan olur dedi ben kendi doktorumu istedim ve normal dogurdum.
Arkadaslar bende panik atak ve kendimi kasma sorunlari olan ben dogurduysam herkes dogurur sakin korkmayin doktorunuza guvenin hemen sütum geldi ve emzirdim. Dogum kolay sadece sanci olayi sorun ama suan hayal gibi geliyo bana :))
Bugün hastaneden çıktık evdeki ilk gecemizin galibi ben annaneyle babamız pert:))))
Gözün aydıncanım, maşallah haftasına göre oldukça iyiymiş, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Merhaba arkadaşlar,
Ben de buranın çokça okuyan ama neredeyse hiç yazmayan üyelerinden biri olarak durumumdan haberdar etmek istedim sizi.. Oğlum, 30 Aralık Pazartesi günü, spinal anestezi ile, 37 haftalık, 2950 gr, 51 cm doğdu.. Darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına...
kızlar girip haber vereyim dedim
öncelikle 03.01.2014 tarihinde Kağan Alp imi kucağıma aldım
annelik öyle tarifsiz bir duygu ki kelimeler yetmez anlatmaya
oğluşum 38+5 iken doğdu
spinal + epidural yani kompine oldum
öncelikle doğum şeklimden memnun değilm diyemem , çokkkkkkkkkkkk rahat bir doğum oldu açıkcası
anlatılan kötü eylere asla kulak asmayın
inanın korkutucu hiçbir şeyi yok
kesik falan da görmüyosunuz sadece çekilme gerilme ya da baskı hissediyorsunuz
gelelim en zorlandığım kısma
lokal anestezi geçince o acılar varya o acılar ahhhhhhhh ahhhh Rabbim kimseye çektirmesin
eğer normal şansınız varsa size benden tavsiye sakın ama sakın sezeryan olmayın
doğum kısmı evet çok kolaydı ama bakın üç günde hala dikiş acısından oğlumla ilgilenemiyorum
ilgilenemediğim için de suçluluk duyuyor ve ağlıyorum
eğer benim gebeliğim gibi sorunlu değilseniz siz siz olun normal doğurun
eğer sezeryane gerek varsa da mutlaka kompine isteyin
,spinal ve epidural hakknda söylenen herşey yalan ben bizzat tecrübe ettim
saat 10dan öğleden sonra 16 ya kadar falan acım hiç olmadı bile
ayrıca bebeğimin doğum anında ağladığını duydum
getirdiler ve o yıkanmamış haliyle gördüm
dünyanın en güzel duygusu o an emin olun buna,
forumu takip edmiyorum
doğuranlara tebriklerimi sunuyorum doğuracak arkadaşlara da sakin olmalarını ve bol bol uyumalarını tavsiye ediyorum
çünkü içimizdeki canavarlar anne karnından çıktıktan sonra özellikle geceleri hiç uyutmuyorlar annelerini
öpüyorum hepinizi
Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsuninş...Kizlar Merhaba:)) biz geldik:))
Oglusum pazar günü normal doğumla dünyaya geldi. Ultrasonda 3700 du kilosu 3530 gr 50 cm doğdu. Nobetci doktor bebek iri sezeryan olur dedi ben kendi doktorumu istedim ve normal dogurdum.
Arkadaslar bende panik atak ve kendimi kasma sorunlari olan ben dogurduysam herkes dogurur sakin korkmayin doktorunuza guvenin hemen sütum geldi ve emzirdim. Dogum kolay sadece sanci olayi sorun ama suan hayal gibi geliyo bana :))
Bugün hastaneden çıktık evdeki ilk gecemizin galibi ben annaneyle babamız pert:))))
ultrasonda baktılar tekrar açıklık muayenesi yapıldı dr yatış yapalım dedi ama ben sancıları evde çekmek istiyorum
kendi isteğimle yatışı kabul etmediğime dair yazı aldılar annemi aradık geldi saolsun o evi toparlarken ben uyumuşum kalktığımda sancılar devam ediyordu ama dayanılmayacak gibi değil akşam misafir ağırladım ayakta kaldıkça iğne batması gibi bir sızı ve sancı oluyor karnım sert sıcak duş aldım eşim hurma almış hurma yemeye de başladım herkes bu gece alırsın kucağına dedi ama henüz bir durum yok :) Sağlıklı doğsun da ben beklemeye razıyım
Benim gibi zamanını bilmeden bekleyen arkadaşlara da sağlık,güç ve sabır diliyorum
canım allah kolaylıklar versin sağlıkl al evladını kucağına , ağrısız sızısız sinek ısırması gibi atlat inşallahhh.Kizlar yarin sabah 10 da sezeyana giriyorum Allah izin verirse ogluma kavusucam bize dua edin bende sizler icin dua edicem Allaha emanet olun
Günaydın herkese :)
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin bebişlerinize sağlıcakla inşallah hayırlı evlatlar olurlar
Doğumu bekleyen arkadaşlara da allah sabır ve acısız doğum nasip etsin,
Ben de kısmet olursa Nisan annesi olacam, ama merak etttiğim bişe var normal doğum yapan anneler açılma nasıl oluyor, ıkınmada başarılı olunmasada ne oluyor, bebek nasıl çıkıyor, kesiyorlar mı kestiklerini hissediyor musunuz yoksa uyuşturuyorlar mı benim ilk doğumum olacak hiç bişe bilmiyorum ondan soruyorum bilgilendirirseniz çok memnun olurum
şimdiden teşekkürler...
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
merhaba öncelikle allah sağlıkla bebeğini kucagına almak nasip etsin benim bebegiminde fetal eko da kalbinde delik olabileceği söylendi bende endişe ediyorum ama dogumdan sonra ki kontrolde emin olabiliriz dediler inşalllah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Merhaba arkadaşlar,
Ben de buranın çokça okuyan ama neredeyse hiç yazmayan üyelerinden biri olarak durumumdan haberdar etmek istedim sizi.. Oğlum, 30 Aralık Pazartesi günü, spinal anestezi ile, 37 haftalık, 2950 gr, 51 cm doğdu.. Darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına...
kızlar girip haber vereyim dedim
öncelikle 03.01.2014 tarihinde Kağan Alp imi kucağıma aldım
annelik öyle tarifsiz bir duygu ki kelimeler yetmez anlatmaya
oğluşum 38+5 iken doğdu
spinal + epidural yani kompine oldum
öncelikle doğum şeklimden memnun değilm diyemem , çokkkkkkkkkkkk rahat bir doğum oldu açıkcası
anlatılan kötü eylere asla kulak asmayın
inanın korkutucu hiçbir şeyi yok
kesik falan da görmüyosunuz sadece çekilme gerilme ya da baskı hissediyorsunuz
gelelim en zorlandığım kısma
lokal anestezi geçince o acılar varya o acılar ahhhhhhhh ahhhh Rabbim kimseye çektirmesin
eğer normal şansınız varsa size benden tavsiye sakın ama sakın sezeryan olmayın
doğum kısmı evet çok kolaydı ama bakın üç günde hala dikiş acısından oğlumla ilgilenemiyorum
ilgilenemediğim için de suçluluk duyuyor ve ağlıyorum
eğer benim gebeliğim gibi sorunlu değilseniz siz siz olun normal doğurun
eğer sezeryane gerek varsa da mutlaka kompine isteyin
,spinal ve epidural hakknda söylenen herşey yalan ben bizzat tecrübe ettim
saat 10dan öğleden sonra 16 ya kadar falan acım hiç olmadı bile
ayrıca bebeğimin doğum anında ağladığını duydum
getirdiler ve o yıkanmamış haliyle gördüm
dünyanın en güzel duygusu o an emin olun buna,
forumu takip edmiyorum
doğuranlara tebriklerimi sunuyorum doğuracak arkadaşlara da sakin olmalarını ve bol bol uyumalarını tavsiye ediyorum
çünkü içimizdeki canavarlar anne karnından çıktıktan sonra özellikle geceleri hiç uyutmuyorlar annelerini
öpüyorum hepinizi
Bende uyumadim :) nrml dogumi beklemek kadar guzel bise yok sanirim olmadi benim bebisimin kafasi kanala girmedi doktorumuz da alalim aetik dedi 39. Haftadaydik spinal oldum kimseye tawsiye etmem guya anam bakacakti bi sure anamin sabri kalmamis mubarek 1 ay annesine bakti geldi hastaneden benim hastaneye simdi bu benim ilk cocugum bise diyo yada tutarken ay dikkat et diyorum anlayisli olmasi gerekirken kusuyor hanim zaten ewe geldim toplam 1 hafta kaldi gitti galiba ben cok sey umdum annemden ondan hayal kiriklogina uğradım ben ise baslayinca annem bakacak zaten herkez gibi ole uzun da kullanamicam iznimi raporum olmasina ragmen calisacam mecburen cunku kocami isten cikardikar ew kredisi oduyoruz we benim maasim bunlari odemeye kesinlikle yetmiyor ustune ustuk annemle babamin arasi iyi degil bu zor gunlerin icinde iyi olan 1tek sey ewladim:) maşallah sübhanllah 11 gunluk olduk teyzeler
Bende uyumadim :) nrml dogumi beklemek kadar guzel bise yok sanirim olmadi benim bebisimin kafasi kanala girmedi doktorumuz da alalim aetik dedi 39. Haftadaydik spinal oldum kimseye tawsiye etmem guya anam bakacakti bi sure anamin sabri kalmamis mubarek 1 ay annesine bakti geldi hastaneden benim hastaneye simdi bu benim ilk cocugum bise diyo yada tutarken ay dikkat et diyorum anlayisli olmasi gerekirken kusuyor hanim zaten ewe geldim toplam 1 hafta kaldi gitti galiba ben cok sey umdum annemden ondan hayal kiriklogina uğradım ben ise baslayinca annem bakacak zaten herkez gibi ole uzun da kullanamicam iznimi raporum olmasina ragmen calisacam mecburen cunku kocami isten cikardikar ew kredisi oduyoruz we benim maasim bunlari odemeye kesinlikle yetmiyor ustune ustuk annemle babamin arasi iyi degil bu zor gunlerin icinde iyi olan 1tek sey ewladim:) maşallah sübhanllah 11 gunluk olduk teyzeler
bebegin hayirli ugurlu olsun canimSlm kızlar size haber vermek için geldim
Çok şükür kızımız berrayı kucağımıza cmrts aldık
Çok minik 47 cm 2.400 gr
Elleri tavuk ayağından küçük
Kafasıda minicik
O kadar korkuttularki doktorlat bidaha doktorlara inanmam
Büyük kafalı die ulturasona gönderdiler iyiki girmemişim portakaldan küçük kafamız:)))
Hiç uyumuyor çok gazlı dün sabah 7 di daha uyanık ve ağlıodu artık oturdum ağladım uykusuzluktan
Meme almıo göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük die
Ve sütüm gelmedi emmediği için(
Sıkmaktan uçları çıksın die yara oldu
Bu arada ben genel istedim narkozu bebek zehirlenir yoğun bakıma girer dediler belden uyuşuldum
Bana dua ettiniz için çok tşkkrler
Rabbim sizide sorunsuz şekilde kurtarsın inş
canim allah herkese nasip etsin gercekten cok guzel bisey allah yavrularimizin acisini gostermesin.insanın dogurası geliyo minikkelebek... balandıra ballandıra anlatıyosun ya...
ben hep derim kimsenin ne malına ne mülküne asla heves etmem kıskanmam......ama evlat çok başka...allah korusun çocugum olamaz sa işte o zaman başkasını kıskanırım...allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin...olmayanlara da çok dua ediyorum...allah herkese evlat versin ....
Valla bunu yapmaya onlar zorluyo, ben ev aldım borç ödüyorum, borcum bitsin de işi bırakıp çocuk yapayım diye beklersem 35'ten sonra doğurmam lazım. İstedikleri 3 çocuk da 35 ile menopoz arasına sığmaz kusura bakmasınlar. İnsanın ihtiyaçları, masrafı hiç bitmez. Ben çocuk doğurdum diye iş bırakmak için okumadım onca sene. Maaşıma ihtiyacım var. Devlet bana bunları sağlamak zorunda, sağlamıyosa ben kendi çözümlerimle hallederim aynen böyle
Ben de acile gidip iğne yaptırmışlardanım adet dönemlerinde. Ama doğuma cesaretim var. Sana yine hemşireler söylemiş, bana ablam diyo ya nasıl cesaret ediyo bu normal doğuma diyekimse cesaret vermiyo sağolsun, herkes canımın ne kadar tatlı olduğunu hatırlatıp duruyo doğurunca herkesin çenesi kapanır korkmasın kimse.
Canım özel sektörde yani ssk'lılarda doğum izninde maaşını tam almıyosun, kesintili yatıyo, iznin bittiğinde de topluca alıyosun o kesilen paraları diye biliyorum. Adına da doğum parası diyolar!!! Sanki bişey vermişler kendilerinden gibi. Kreş yardımı da şimdilik sadece söylenti, doğum iznini uzatmadılar ya onu unutturmak için atılan yem. Her ay 300 lira vermez kimse kimseye bu memlekette.
Beni kınamayın arkadaslar
cok denedim ama olmadı her defasında bu son dedim ama sonu gelmedi
Bizim 8.gun dustu sana tawsiyem kimon kolanyasi pamuga dok sık hop duser sprey filan fasa fiso dr muz onerdi sagolsun
sıkma canını afis,tanıdıgım cok insan var icen.. Benim doktorda 2-3 taneden bir sey olmaz demisti.kendine stres yapıp cıldıracagına yak bir tane stres yapma bebek icin dha iyi demisti.
2-3 taneyle kalsam yine iyi bazen 8-9 oluyo bu napıcam ben okuyorum ya bebegim nefes alamazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?