2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım kac kılo gorunuyo usg de bebegın?

tebrıkler maonyaa cım güzel bakar gerekırse mama takvıyesı yapar büyütursun sen onu.. kv ve anneanneden naber?:)

Gunaydin herkese bugun doguracak arkadaslara Allah yarmcilari olsun hemencecik bebislerini kucaklarina alirlar insallah benim gibi dogurmayi bekleyenlere Allah im sabir versin bize

basladıgım gune hatta içtikten sonra kendime lanet ediyorum ama duramıyorum ilk baslarda baya azaltmıstım ama son donemlerde dayanamıyorum kızlar bana dua edin ne olur cok dua ediyorum allahım ne olur bırakım diye ama yapamıyorum iradem zayıf bu konuda. Ne kadar sanslısınız ben hep vicdan azabı cekicem.ben kötu bi anneyim

Canim kendini uzme evet dogru bir sey yapmamissin vicdan azabi cekiyorsun ama lutfen bebegini dusun

2-3 taneyle kalsam yine iyi bazen 8-9 oluyo bu napıcam ben okuyorum ya bebegim nefes alamazsa

yapma canım boyle yaa, kendini baska seye ver. cok iciyormyussun. kınamıyoruz seni, yardım etmek istiyoruz ama oncelikle sen belirlemelisin bu yardımı istiyor musun?
kendine baska mesgale bul, yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. biraz daha dayan.

Canım zararın neresinden dönersen kardır, eminim tüm zararlarını okumuşssundur bizden daha iyi biliyosundur. Sadece tek diyebileceğim geçmiş geçmiştir düşünüp kendini yıpratma, bundan sonrasına bak lütfen. Bugün kesersen içmeyi önünde 3 haftan var, hem biliyosun emzirirkende iyi değil. Şimdi bırakırsan emzirme dönemindede kullanmamış olursun. Bi yardım alsan psikoloğa gitsen

peki bu zamana kadar olanları nasıl telafı edicem ben.

peki bu zamana kadar olanları nasıl telafı edicem ben.

Canım Dua edebilirsin, eğer sigaradan ötürü bebeğine bi zarar gelicekse Allaha bu konuda pişmanlığını dile getirip bunun için dua edebilirsin. Allah bize ümitsiz olmayı yasaklamıştır bunu unutma. Bundan sonrası önemli kararlı ol lütfen, belki bir yada iki sesans yardım alabilirsin inan çok faydası olucaktır..

müslümanın müslümana duası kabul olurmus ne olur bana dua edin bebegime dua edin.ihtiyacım var buna.ezanlar okunuyo rabbım bana bunu bırakmayı nasip etsin.bebegim etkilenmemis olsun.cok gec belki ama.dua edin bana ne olur

İnşallah kısa zamanda nefret edersin, bırakırsın canım... Bebeğin de inşalllah etkilenmemiştir, ama arkadaşların da dediği gibi profesyonel bir yardım alsan daha iyi olur galiba...

canım babam da çok fazla içiyor.rahatsızlığına rağmen.ben netten araştırdım benim bulunduğum ilde mesela 5 noktada sigara bırakma merkezleri var.okuduğuma göre her türlü desteği veriyorlar.psikolojik vb....ben babamı ikna edip gönderemedim.hamileliğimin son günleri olmasa ben alıp götürücem ama açıkcası uğraşamadım.araştır derim.şimdi hamileyken olmasa bile emzirme döneminde yardımcı olucaklardır.kendine ve bebeğine güven ve kararlı ol.

şimdi irademi zorlıcam eger yine beceremezsem yardım alıcam bolbol dualarınıza ihtiyacım var ne olur eksik etmeyin doguma giricek arkadaslar ne olur sancınız tuttugu zaman bebegime ve bana dua edin.sancı sırasında edilen dualar kabul olunurmus halis kalple bebegime kendimi gectim bebegime dua edin.

canım ben de içiyordum hamile kalmadan önce.hastalığımı öğrendiğimde çocuğumun olmayabileceğini de öğrendiğimde bu benim için bi milat oldu.elbette hemen bırakamadım vicdan azabıyla karışık kaçamaklar.eşimin yakalaması küçük düşmem.....hamile kalınca da arasıra içmem falan derken 2. ayımdan beri ağzıma bile sürmedim...hatta bir daha başlamamak için çok büyük dersler aldım.herşeyden önce çocuğuma kötü örnek olmamak için başlamıcam.bence her şeyin iradesi insanın elinde.bi karar verdiğinde bunu uyguladığında sahip olduğun gücü kendine inancını anlatamam bu duyguyu.ben sigarayı bıraktıysam herkes bırakır.liseden beri içiyodum sonuçta

bırakmak isteyenlere champix'i tavsiye ederim arkadaşlar,
su sigarayı bırakma hattını aradık biz eşimle
devlet hastanesine randevu verdiler, gittik, doktorlar bizimle konustu, kalp grafisi, akciger filmi vs cekildi, champix isimli ilac verildi.
ilacı almaya basladık ve eşimle birlikte bıraktık, 16 ay oldu :)

tabi hamileyken ve emzirirken ilac kyullanılmıyor ama cevrenizde bırakmak isteyen varsa tavsiye ederim, ilac sigaradan tiksindiriyor..

inşallah bende bırakırım sizin dualarınız faydalı olacaktır tek gereken irade ve dua cenabı allah bebegime bi zarar verdiysem onlarıda silsin atsın inşallah.hep bir agızdan amin diyin kızlar

Bende varım ceylin eslem 18 aralıkta genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…