2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
omeserma iyi dayanıyorsun canım. ben bile şimdiden ne zaman doğacak diye heyecan yaparken, senin haftaların bitti daha gelen yok. hayırlısı olsun canım... iyi haberler verirsin inşallah...
özledim kızımı beaa..olsa da yesek modundayız.bu gün eşimin işyerine gittim.fazla işi yokmuş gel yanıma sıkılıyorum dedi.herkes daha doğurmadın mı diyo ben de diyorum ki babasının iznine denk getircek maaşlı etkilenmicek anlaştık biz onla diyorum.babasına çekmiş cimri kızım.cem yılmazın bi esprisi var ya biz çok fakirdik ben 7 yaşına kadar doğmadım masraf olmasın diye 7 de dedirek okula başladım falan diyo.bizim kız da bize kıyamıyo sanırım...

evet teyzeleri çıkar çıkmaz höööyyyt var mı ulen bana yan bakan dicek.suni sancıyı merak ediyorum ama korkmuyorum nedense umarım korkmadığım kadar etkilemez beni...tabi umarım gerek kalmaz...
amin inşallah öyle olur hepimizin umduğundan daha kolay olur canım.gerçekten ben de burdaki her arkadaşımı gerçek hayatta tanımak isterdim seviyorum sizleri...bazen yazarken diyorum ki hepimiz bi arada olsak hani konuşarak paylaşsak herşeyi.tıpkı umutsuz ev kadınlarında olduğu gibi...
canım geçmiş olsun yazamadım sana.iyileştin mi.eşime anlattım kızcağız hastaymış keşke yakın olsaydım gider bi çorbasını nane limonunu yapardım diye.o da üzüldü
ben de izin rapor seninle aynı fikirdeyim sanırım canım.ben olanı değil olması gerekeni tartışmanın daha faydalı olacağına inandım hep.bir kadını en iyi anlayan kişi yine bir kadın olmalı.ne Amerika düşler ülkesi ne türkiye imkansızlıklar.sadece bizim gibi eğitimli yetişkin belli olgunluğa yaşa ulaşmış olan insanların bakış açıları beklentileri yönelimleri yönetim kalitesi insan kaynakları anlayışı bir ülkenin geleceğinin yapılanmasının şekillenmesinde çok önemli rol oynuyor bence.yani şu ülke bu uygulama demek mukayese etmek yerine kadının çalışma hayatını çalışan annenin çocuğunun psikolojik durumunu nasıl daha iyiye götürebiliriz demek hatta bunu beklenti haline getirmek bile iyileştirmede etkili olcakatır.hiçbir zaman ''daha ne istiyosunuz?'' insanı değil nasıl daha iyi olabilir insanı olmalıyız.bence bu şekilde bir düşüncenin hakim olduğu kurumda kuruluşta ülkede çalışanlar da işini kusursuz yapmak için çabalayacaktır.salla başı al maaşı olmayacaktır....

İyi fikir canım bunu unutmamak lazım, sonuçta biz ne verirsek ona alışcak kuzular

Âmin inşallah Allah hepimize kolaylık versin

olaydı iyiydi :) bütün hastanelerde gebelik okulu olması lazım mesela ama yok.. allahtan internet varda bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz..

Bence de bence de özel hastanelerde bazıları yapıyo ama hepsi yapmalı bence de.

Nasıl da geldi değil mi, hiç gelmeyecek gibi gelmişti bana iznim, şimdi ikinci haftamdayım, bitiyor bile....
İnş sağlıkla kavuşuruz bebbeklerimize...

Sorma valla gün değil saat saydım resmen. Gereksiz bir gülümseme yayılıyo yüzüme izne çıktığımı hatırladıkça

kızlar normal doğumdan korkan var mı ben korkuyorum acaba yapabilir miyim diye. doktorum dedı kı bircok hamile doğum başlayınca vazgeçiyomuş bana oyle dedı en son kontrolde. bu arada yakınlarım da sen adet sancısına dayanamayan birisin normali nasıl ypacan diyo simdi ben sezeryan mı olayım işin içinden çıkamadım

Son düzenleme:

şu cem yılmaz esprisini duymamıştım hiç çok hoşuma gitti çok güldüm :)
biraz daha iyiyim bugün.. 2 gün rapor aldım perşembede doktor kontrolüm var,37. hafta raporum başlayacak.. bi şekilde idare ettik bu hastalık zamanını bi yanda eşim bi yanda ben yattık yuvarlandık.. pazar günü görümcem geldi 2 saat durdu yanımızda en fazla . bi çorba bi ıhlamur yaptı gitti. sağolsun yinede.. ama ondan sonra ne arama ne sorma insan demez mi öldünüz mü kaldınız mı bi kap yemek göndereyim amaaan işte can sıkıcı.. hiç tanımadan sen beni düşünüyorsun dibimdeki umursamıyor. ne enteresan bi dünyada yaşıyoruz.
senin kız bu hafta doğacak gibi hissediyorum. zamanı var illaki bekliyor kuzucuk.sağlıkla gelsinde ha 3 gün önce ha 3 gün sonra..
bu arada son yazdığın paragrafın kelimesi kelimesine katılıyorum. her iyide biraz kötü her kötüde biraz iyi misali koşullardayız. Herşey umarım daha güzel olur .. bütün dünya halkları daha iyi koşulları hakediyor.

Bilemiyorum canım, zaten buraya doğum yaptığıyla yahut gidişatıyla ilgili bir şey yazmadı diye biliyorum... İnş iyidirler....

Canım yanlış hatırlamıyorsam Ya 29 ya da 30. haftasında doğum yaptı o, küvöze falan girdi bebeği, maddi olarak baya zorlanmışlardı ne yaptılar sonra bilmiyorum haberi gelmedi.

Şu anda ülkemizde çalışan olsun emekli olsun herkese yapılan muamele bu zaten, 'daha ne istiyosunuz, belanızı mı?' Kendisi parayı deve yüküyle götüren insanların da çıkıp kaç parayla ne yapılacağını anlatması, asgari ücret 800 lira az para değil demesi de resmen insanlara küfür!!! Şimdi de 300 lira kreş muhabbeti yapılıyo, 2 sene de bu sakız olur ağızlara, sonra 'devlete yükü ne kadar olur bunun farkında mısınız?' derler, malum herkes de 'haklı adamlar' der olay kapanır. Ben buna sinir oluyorum işte, bizim ülkede iyileştirme lafta yapılıyo, uygulama yok. Sokakta kaç kişi çevirip sorsan doğum iznini 6 ay der. Böyle şeyler çok sinir ediyo beni. İnsanlar çare bulamayınca da kin duygusu büyütüyo sürekli içinde; aile hayatı, iş hayatı ve sosyal hayatında mutsuz gergin insanlar olup çıkıyoruz sonunda.

sezeryanın sonraki acısı daha betermiş.. yaparsın bence normal doğumu, böyle bir şansın varsa denemelisin mutlaka.. prenses doğum dedikleri şey epiduralli normal doğum yap mesela, doktorunla bunu görüş bence. kimsenin lafına da kulak asma herkes herşeyi çok biliyor. annem bile bana yat masaya kesip alsınlar bebeği sonrası allah kerim deyip sezeryan öneriyo 4 tane normal doğum yapmış kadın hemde hepsi evde.... dayanamazmışım normalin ağrısına.. sezeryan sonrası ağrı nolcak diyorum? yatalak hali filan.. ben bakarım sana diyo, sanki biri bakınca ağrın sızın geçiyo.. yani demem o ki kimseyi dinleme herşeye rağmen ben normal doğum şansım olursa sonuna kadar kullanacagım bu şansı.. Allah hayırlısını sağlıklısını ve en acısızını nasip etsin hepimize..

Canını sıkma tatlım kimseye de kulak asma. Benim kendi ablam bile diyo, canı tatlıdır onun nasıl doğurcak diye kimse moral verme derdinde değil herkes vazgeçirmeye çalışıyo sanki normal doğumdan. Şansın varsa kesinlikle dene derim ölecek halimiz yok acıdan, sonrasını düşün kendine cesaret ver. Doğum masasından kalkıp yürüyerek çıkıcaz Allah nasip ettiyse doğumhaneden

herkese bizden merhaba
Oğluma kavuştum nihayet 40+3de 4 Ocak'da epidural normal doğumdan sezeryana dönmek zorunda kaldık detayları doğum hikayemde paylaşıcam şuan ikimizde çok iyiyiz 3680gr 53cm doğdu oğlum

herkese bizden merhaba
Oğluma kavuştum nihayet 40+3de 4 Ocak'da epidural normal doğumdan sezeryana dönmek zorunda kaldık detayları doğum hikayemde paylaşıcam şuan ikimizde çok iyiyiz 3680gr 53cm doğdu oğlum

Gözün aydın canım,allah sağlıklabüyütmeyi nasip etsin oğlunu...

1. Zenku
  2. Misaa
  3. uğrböceği
  4. azurem
  5. Groz
  6. Garfield
  7. Orkide
  8. Mina
  9. Miniikkelebek,
  10. Berianur
  11. ugurbocuu,
  12. sango,
  13. findux
  14. Sevgül
  15. Selma bnk
  16. Mat_sen
  17. Topidik
  18. Brn26
  19. Trappeagle
  20. Zırsızdeli
  21. Senem8
  22. Hayat güzeldir
  23. Sizbiz
  24. melek2828
  25. chemen
  26. mandolin

Bebişlerine kavuşanlar....

Arttıran yokmu deyince çabuk mu geliyor haberler ne....

Kod:
herkese bizden merhaba

İkinizin sağlıklı olması önemli olan. Sezeryan olmasını hiç kafana takma. Tebrik ederim canım. Allah hayırlı etsinn

Arkadaşlar bayagı yazmıssınız alıntı yapamadım, dogum yapanlara gozunuz aydın dıyorum:) Allah sag salım saglıklı mutlu buyutmeyı nasıp etsın ınsallah...

Ben yazılı sorularını hazırlamakla mesgulum.....

herkese bizden merhaba
canım Allah analı babalı büyütsün .neden normalden sezeryana döndünüz ne oldu

Kızlar doğum sancısı gibi şiddetli olmasada sancı ve kasılmalarım var 4,5 gündür. Hani çok sık değil .Nst ye giriyorum sancı çıkıyo 60 üstü hep, 60-100 arası. doktorum ısrarla yalancı doğum sancısı daha var diyo gerçeğine, bu arada açılma varmı yokmu diye bakmadı hiç. Şimdi bu sancıların kasılmaların bebeğe bi zararı yokmudur doktoruma güvenmelimiyim bilemedim. Sizin nst lerde sancı çıkıyomu

ben de gırdım nst ye ama hıc sancı cıkmadı canım

Canım nstnin açılımı non stres testi, yani bebek sancılar sırasında strese giriyor mu diye tespit, oyğzden doğumda bile takılıyor arada, o yüzden bir sıkıntı olsa dr değerlendirirdi.. Bence dr güven..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…