özledim kızımı beaa..omeserma iyi dayanıyorsun canım. ben bile şimdiden ne zaman doğacak diye heyecan yaparken, senin haftaların bitti daha gelen yok. hayırlısı olsun canım... iyi haberler verirsin inşallah...
evet teyzeleri çıkar çıkmaz höööyyyt var mı ulen bana yan bakan dicek.suni sancıyı merak ediyorum ama korkmuyorum nedense umarım korkmadığım kadar etkilemez beni...tabi umarım gerek kalmaz...sana serum takıp içine bir ilaç enjekte ediyolar veeee başlıyo sancın...arkadaşım anlattı..lacı verdikleri an anında sancı giriyo dedi ...
senin kız amma nazlı çıktı ... normalde kızlar erken doğar derler di... sende tam tersi olacak galiba... bizim oğlanlara kafa mı tutuyo acaba
sağlıkla gelsin de gerisi boş kardeş
amin inşallah öyle olur hepimizin umduğundan daha kolay olur canım.gerçekten ben de burdaki her arkadaşımı gerçek hayatta tanımak isterdim seviyorum sizleriOmeserma seni tanımadan sevdim nedense...her gün ilk senden haber var mı diye bakıyorum:)Yakın zamanda arkadaşımın kızı oldu.41.haftayı tamamlamak üzere iken.gündüz doktor kontrolünde doktor rahim taş gibi duruyor,nasıl olacak bu filan demiş.ama aynı gece kanaması başlayıp doğumunu gerçekleştirdi.Sen de Allahın izni ile bir çırpıda kurtulursun inş.
canım geçmiş olsun yazamadım sana.iyileştin mi.eşime anlattım kızcağız hastaymış keşke yakın olsaydım gider bi çorbasını nane limonunu yapardım diye.o da üzüldüdemin tv de izledim.. kakao yerine keçiboynuzu tozu kullanılabilirmiş.. aynı tada yakın oldugunu söyledi uzman.. özellikle çocuklara kakaolu süt yerine k.boynuzu tozu eklenmiş süt verin daha yararlı ve organik diyor. 1 yaşından sonra kullanılabiliyormuş.. paylaşayım dedim :)
ben de izin rapor seninle aynı fikirdeyim sanırım canım.ben olanı değil olması gerekeni tartışmanın daha faydalı olacağına inandım hep.bir kadını en iyi anlayan kişi yine bir kadın olmalı.ne Amerika düşler ülkesi ne türkiye imkansızlıklar.sadece bizim gibi eğitimli yetişkin belli olgunluğa yaşa ulaşmış olan insanların bakış açıları beklentileri yönelimleri yönetim kalitesi insan kaynakları anlayışı bir ülkenin geleceğinin yapılanmasının şekillenmesinde çok önemli rol oynuyor bence.yani şu ülke bu uygulama demek mukayese etmek yerine kadının çalışma hayatını çalışan annenin çocuğunun psikolojik durumunu nasıl daha iyiye götürebiliriz demek hatta bunu beklenti haline getirmek bile iyileştirmede etkili olcakatır.hiçbir zaman ''daha ne istiyosunuz?'' insanı değil nasıl daha iyi olabilir insanı olmalıyız.bence bu şekilde bir düşüncenin hakim olduğu kurumda kuruluşta ülkede çalışanlar da işini kusursuz yapmak için çabalayacaktır.salla başı al maaşı olmayacaktır....Kırılmadım tabiki arkadasım helal hoş olsunhergün burda neler konuşuyoruz herkes aynı fikirde olamaz tabiki. Hepimizin hayat şartları çok farklı, keşke istemediğimiz şeyler yapmaya mecbur kalmasak ama kalıyoruz işte, ben de onu anlatmak istedim.
demin tv de izledim.. kakao yerine keçiboynuzu tozu kullanılabilirmiş.. aynı tada yakın oldugunu söyledi uzman.. özellikle çocuklara kakaolu süt yerine k.boynuzu tozu eklenmiş süt verin daha yararlı ve organik diyor. 1 yaşından sonra kullanılabiliyormuş.. paylaşayım dedim :)
evet ne anlatmak istediğini çok iyi anladım. hepimiz aşağı yukarı benzer şeyler düşünüyoruz.kim istemez bebeğini en azından kreş yaşına kadar evde büyütmeyi. İnşallah bi çıkar yol gösterir Rabbim bizlere, bi kolaylık verir.
olaydı iyiydi :) bütün hastanelerde gebelik okulu olması lazım mesela ama yok.. allahtan internet varda bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz..
Nasıl da geldi değil mi, hiç gelmeyecek gibi gelmişti bana iznim, şimdi ikinci haftamdayım, bitiyor bile....
İnş sağlıkla kavuşuruz bebbeklerimize...
özledim kızımı beaa..olsa da yesek modundayız.bu gün eşimin işyerine gittim.fazla işi yokmuş gel yanıma sıkılıyorum dedi.herkes daha doğurmadın mı diyo ben de diyorum ki babasının iznine denk getircek maaşlı etkilenmicek anlaştık biz onla diyorum.babasına çekmiş cimri kızım.cem yılmazın bi esprisi var ya biz çok fakirdik ben 7 yaşına kadar doğmadım masraf olmasın diye 7 de dedirek okula başladım falan diyo.bizim kız da bize kıyamıyo sanırım...
evet teyzeleri çıkar çıkmaz höööyyyt var mı ulen bana yan bakan dicek.suni sancıyı merak ediyorum ama korkmuyorum nedense umarım korkmadığım kadar etkilemez beni...tabi umarım gerek kalmaz...
amin inşallah öyle olur hepimizin umduğundan daha kolay olur canım.gerçekten ben de burdaki her arkadaşımı gerçek hayatta tanımak isterdim seviyorum sizleri...bazen yazarken diyorum ki hepimiz bi arada olsak hani konuşarak paylaşsak herşeyi.tıpkı umutsuz ev kadınlarında olduğu gibi...
canım geçmiş olsun yazamadım sana.iyileştin mi.eşime anlattım kızcağız hastaymış keşke yakın olsaydım gider bi çorbasını nane limonunu yapardım diye.o da üzüldü
ben de izin rapor seninle aynı fikirdeyim sanırım canım.ben olanı değil olması gerekeni tartışmanın daha faydalı olacağına inandım hep.bir kadını en iyi anlayan kişi yine bir kadın olmalı.ne Amerika düşler ülkesi ne türkiye imkansızlıklar.sadece bizim gibi eğitimli yetişkin belli olgunluğa yaşa ulaşmış olan insanların bakış açıları beklentileri yönelimleri yönetim kalitesi insan kaynakları anlayışı bir ülkenin geleceğinin yapılanmasının şekillenmesinde çok önemli rol oynuyor bence.yani şu ülke bu uygulama demek mukayese etmek yerine kadının çalışma hayatını çalışan annenin çocuğunun psikolojik durumunu nasıl daha iyiye götürebiliriz demek hatta bunu beklenti haline getirmek bile iyileştirmede etkili olcakatır.hiçbir zaman ''daha ne istiyosunuz?'' insanı değil nasıl daha iyi olabilir insanı olmalıyız.bence bu şekilde bir düşüncenin hakim olduğu kurumda kuruluşta ülkede çalışanlar da işini kusursuz yapmak için çabalayacaktır.salla başı al maaşı olmayacaktır....
Bilemiyorum canım, zaten buraya doğum yaptığıyla yahut gidişatıyla ilgili bir şey yazmadı diye biliyorum... İnş iyidirler....
ben de izin rapor seninle aynı fikirdeyim sanırım canım.ben olanı değil olması gerekeni tartışmanın daha faydalı olacağına inandım hep.bir kadını en iyi anlayan kişi yine bir kadın olmalı.ne Amerika düşler ülkesi ne türkiye imkansızlıklar.sadece bizim gibi eğitimli yetişkin belli olgunluğa yaşa ulaşmış olan insanların bakış açıları beklentileri yönelimleri yönetim kalitesi insan kaynakları anlayışı bir ülkenin geleceğinin yapılanmasının şekillenmesinde çok önemli rol oynuyor bence.yani şu ülke bu uygulama demek mukayese etmek yerine kadının çalışma hayatını çalışan annenin çocuğunun psikolojik durumunu nasıl daha iyiye götürebiliriz demek hatta bunu beklenti haline getirmek bile iyileştirmede etkili olcakatır.hiçbir zaman ''daha ne istiyosunuz?'' insanı değil nasıl daha iyi olabilir insanı olmalıyız.bence bu şekilde bir düşüncenin hakim olduğu kurumda kuruluşta ülkede çalışanlar da işini kusursuz yapmak için çabalayacaktır.salla başı al maaşı olmayacaktır....
kızlar normal doğumdan korkan var mı ben korkuyorum acaba yapabilir miyim diye. doktorum dedı kı bircok hamile doğum başlayınca vazgeçiyomuş bana oyle dedı en son kontrolde. bu arada yakınlarım da sen adet sancısına dayanamayan birisin normali nasıl ypacan diyo simdi ben sezeryan mı olayım işin içinden çıkamadım
kızlar normal doğumdan korkan var mı ben korkuyorum acaba yapabilir miyim diye. doktorum dedı kı bircok hamile doğum başlayınca vazgeçiyomuş bana oyle dedı en son kontrolde. bu arada yakınlarım da sen adet sancısına dayanamayan birisin normali nasıl ypacan diyo simdi ben sezeryan mı olayım işin içinden çıkamadım
herkese bizden merhaba
Oğluma kavuştum nihayet 40+3de 4 Ocak'da epidural normal doğumdan sezeryana dönmek zorunda kaldık detayları doğum hikayemde paylaşıcam şuan ikimizde çok iyiyiz 3680gr 53cm doğdu oğlum
herkese bizden merhaba
Oğluma kavuştum nihayet 40+3de 4 Ocak'da epidural normal doğumdan sezeryana dönmek zorunda kaldık detayları doğum hikayemde paylaşıcam şuan ikimizde çok iyiyiz 3680gr 53cm doğdu oğlum
herkese bizden merhaba
canım Allah analı babalı büyütsün .neden normalden sezeryana döndünüz ne olduherkese bizden merhaba
ben de gırdım nst ye ama hıc sancı cıkmadı canımKızlar doğum sancısı gibi şiddetli olmasada sancı ve kasılmalarım var 4,5 gündür. Hani çok sık değil .Nst ye giriyorum sancı çıkıyo 60 üstü hep, 60-100 arası. doktorum ısrarla yalancı doğum sancısı daha var diyo gerçeğine, bu arada açılma varmı yokmu diye bakmadı hiç. Şimdi bu sancıların kasılmaların bebeğe bi zararı yokmudur doktoruma güvenmelimiyim bilemedim. Sizin nst lerde sancı çıkıyomu
Kızlar doğum sancısı gibi şiddetli olmasada sancı ve kasılmalarım var 4,5 gündür. Hani çok sık değil .Nst ye giriyorum sancı çıkıyo 60 üstü hep, 60-100 arası. doktorum ısrarla yalancı doğum sancısı daha var diyo gerçeğine, bu arada açılma varmı yokmu diye bakmadı hiç. Şimdi bu sancıların kasılmaların bebeğe bi zararı yokmudur doktoruma güvenmelimiyim bilemedim. Sizin nst lerde sancı çıkıyomu
Arkadaşlar bayagı yazmıssınız alıntı yapamadım, dogum yapanlara gozunuz aydın dıyorum:) Allah sag salım saglıklı mutlu buyutmeyı nasıp etsın ınsallah...
Ben yazılı sorularını hazırlamakla mesgulum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?