2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
doğumdan önce 37. haftadan itibaren rapor verdik okula (öğretmenim bu arada). son 3 hafta zorunluydu zaten 3 haftalık rapor vermiştim, sonra ha doğdu ha doğcak die 2 haftalık rapor daha verdim okula, şimdi doğum yaptım cuma günü, o gün raporum da bitmişti zaten. bundan sonra okula vermem gereken bi evrak falan war mı acaba ? nasıl oluyo bundan sonraki doğum izni prosedürü, bilen var mı?

herkese bizden merhaba
Oğluma kavuştum nihayet 40+3de 4 Ocak'da epidural normal doğumdan sezeryana dönmek zorunda kaldık detayları doğum hikayemde paylaşıcam şuan ikimizde çok iyiyiz 3680gr 53cm doğdu oğlum

Hayırlı olsun canım kurtulmuşsunuz çok şükür, darısı başımıza benim doğumgünümde doğmuş bebiş

Ben yarın gircem canım ilk kez, nasıl oluyo bilmiyorum ama sorarım bakalım doktoruma sonuçlara göre.

Ben cuma gunu gırdım en son hemsıreye sordum nst ekranındakılerın anlamını biri sancı ve kasılma diğeri bebiş kalp atımı dedı. peki sancım varmıymış dedım yok senın kı 20 lerde dogum 70 -100 arasında oluyo dedi.kimi 70 de kimi 100 de dogum yapıyomuş:44:

Canım önce 3 haftalık sonra 2 haftalık rapor nasıl verdin anlayamadım:44: 42. haftada mı doğdu bebiş?

Kızlar dün gece bir rüya gördüm, ilk defa bu kadar net bir bebek yüzü gördüm. Araba koltuğunda uyuyo bebişim sürekli, nasıl güzel bişey ama
7 cm açıklıkla hastanedeymişim sonra sezeryana dönmüş nedense, ama ben kendime gelene kadar sanki 1 ay komada kalmışım gibi yaram falan geçmiş, karnıma bakıyorum izi falan var. Ayakta geziyorum iyileşmişim, çok rahattım. Güzel rüyaydı bakalım nasıl olcak

canım doğum yaptığında, doğum yaptığın yerden doğum raporu alıyorsun. ben çalışabilir raporu almıştım ve 5 haftayı doğum sonrasına erteletmiştik. ancak 37.hafta bitince doğum yapmıştım. yani doğum öncesi iznimden sadece 1 hafta kullanmıştım. doğum yaptığım hastaneden doğum raporu aldık muhasebede hesapladılar kullanmadığım haftaları da ertelediler

Kızlar, uzun zamandır giremedim nete, maşallah doğuran doğurana:)) doğum yapanlara hayırlı olsun şimdiden...bir biz mi kaldık yav:))

ben topiği takip etmeye başladığımda erken doğum yapan paşa nickli birinden bahsediliyordu o ne yaptı acaba bebek ne durumda haberi olan duyan varmı? aklıma geldi şimdi.

Canım pasam3405 senin bahsettiğin. Ben ondan sonra katıldım topiğe ama okurken gördüm arada bakıp takip ediyorum. Bebişi kurtuldu çok şükür. Pazar günü hastanede bebekle beraber kalacaktı. Eğer birbirlerine alışırlarsa kuvezden çıkarıp eve getirecekti daha ses yok şimdi baktım.

kızlar doğum yaklaştıkça bana bır hal oldu kım ne dese ağlayasım geliyor bu nasıl bır psıkolojı böyle ya

ben de gırdım nst ye ama hıc sancı cıkmadı canım

Çok ikilemde kaldım ne yapsam acaba, yarın sabah tekrar nst ve muayeneye çağırmıştı doktorum, şimdimi gitsem, aslında şuan çok sancım yok hatta yok yani ama ya varsa ben hissetmiyosam. En son nst çekilirken çeken kız bu sancılarla bugün doğuma alırlar dedi ama ben kadarda bişey hissetmiyodum oysaki

Allah hayırlara vesıle etsın
bende bebişimi emzirmeye çalışıyorum bı turlu yapamıyorum kollarım tutmuyo çok gerçekcıydı uyandım sabaha kadar uyuyamadım dön dön dön

Kızlar, uzun zamandır giremedim nete, maşallah doğuran doğurana:)) doğum yapanlara hayırlı olsun şimdiden...bir biz mi kaldık yav:))

Valla listeye baksana, doğurmayanlar şurda 5-10 kişi ancadır. Biz de dökülürüz yakında

Allah hayırlara vesıle etsın
bende bebişimi emzirmeye çalışıyorum bı turlu yapamıyorum kollarım tutmuyo çok gerçekcıydı uyandım sabaha kadar uyuyamadım dön dön dön

İşim gücüm böyle şeyler rüyalarımda zaten, geçen gün sütüm akmış akmış ayran köpüğü gibi göğsümü kaplamış nasıl bol sütüm geliyo, Allahım dedim nolur bebişim doğunca da böyle olsun

Biz de seni merak ediyorduk, winebir nasılsın, tezin bitti mi, bebeğin nasıl...

2 önce dr gittik açılmam fazla yok dedi nst çekildim sancımda çıktı ama ben öle sancı h,ssetmedim kızım gel artık ya çok özledim çok bekledim seni zaten dişlerim ve kulağım ağrıyo.

2 önce dr gittik açılmam fazla yok dedi nst çekildim sancımda çıktı ama ben öle sancı h,ssetmedim kızım gel artık ya çok özledim çok bekledim seni zaten dişlerim ve kulağım ağrıyo.

İnş kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım...

bence kendini dinlemekten vazgeç başka bişeylere odaklan, daha doğumuna zaman var, bu kadar kasma kendini.. gece sakin geçerse yarın sabah öğrenirsin zaten son durumunu.. doktoroundan iyi bilmiyor ya nstdeki kız.. bi durum olsa zaten seni göndermezdi doktorum..sakin ol Allah hakkınızda hayırlısını versin.

inşl canım ya böle gününün gelip beklemesi daha zormuş heran bekliyosun ne kada zormuş ya inşl sende hayırlısı ile sağlıkla kucana alırsın canım.

Tahmin edebiliyorum canım, dr ne zamana kadar bekleriz dedi...

Bir de şöyle düşün herhalde en fazla bir hafta sonra bebeğini kucağına alacaksın...

Kızlar bişey sorucam bugün kan hapını aldığımdan beri boğazımdan aşağı inmedi sanki rahatsızlık veriyo hala gecmedi sanki boğazımda düğüm var sizede oldumu ? Kan hapı 2 tane alıyorum sabahları gyno ferro sanol kullanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…