herkese bizden merhaba
Oğluma kavuştum nihayet 40+3de 4 Ocak'da epidural normal doğumdan sezeryana dönmek zorunda kaldık detayları doğum hikayemde paylaşıcam şuan ikimizde çok iyiyiz 3680gr 53cm doğdu oğlum
Kızlar doğum sancısı gibi şiddetli olmasada sancı ve kasılmalarım var 4,5 gündür. Hani çok sık değil .Nst ye giriyorum sancı çıkıyo 60 üstü hep, 60-100 arası. doktorum ısrarla yalancı doğum sancısı daha var diyo gerçeğine, bu arada açılma varmı yokmu diye bakmadı hiç. Şimdi bu sancıların kasılmaların bebeğe bi zararı yokmudur doktoruma güvenmelimiyim bilemedim. Sizin nst lerde sancı çıkıyomu
Kızlar doğum sancısı gibi şiddetli olmasada sancı ve kasılmalarım var 4,5 gündür. Hani çok sık değil .Nst ye giriyorum sancı çıkıyo 60 üstü hep, 60-100 arası. doktorum ısrarla yalancı doğum sancısı daha var diyo gerçeğine, bu arada açılma varmı yokmu diye bakmadı hiç. Şimdi bu sancıların kasılmaların bebeğe bi zararı yokmudur doktoruma güvenmelimiyim bilemedim. Sizin nst lerde sancı çıkıyomu
doğumdan önce 37. haftadan itibaren rapor verdik okula (öğretmenim bu arada). son 3 hafta zorunluydu zaten 3 haftalık rapor vermiştim, sonra ha doğdu ha doğcak die 2 haftalık rapor daha verdim okula, şimdi doğum yaptım cuma günü, o gün raporum da bitmişti zaten. bundan sonra okula vermem gereken bi evrak falan war mı acaba ? nasıl oluyo bundan sonraki doğum izni prosedürü, bilen var mı?
doğumdan önce 37. haftadan itibaren rapor verdik okula (öğretmenim bu arada). son 3 hafta zorunluydu zaten 3 haftalık rapor vermiştim, sonra ha doğdu ha doğcak die 2 haftalık rapor daha verdim okula, şimdi doğum yaptım cuma günü, o gün raporum da bitmişti zaten. bundan sonra okula vermem gereken bi evrak falan war mı acaba ? nasıl oluyo bundan sonraki doğum izni prosedürü, bilen var mı?
- Zenku
- Misaa
- uğrböceği
- azurem
- Groz
- Garfield
- Orkide
- Mina
- Miniikkelebek,
- Berianur
- ugurbocuu,
- sango,
- findux
- Sevgül
- Selma bnk
- Mat_sen
- Topidik
- Brn26
- Trappeagle
- Zırsızdeli
- Senem8
- Hayat güzeldir
- Sizbiz
- melek2828
- chemen
- mandolin
Bebişlerine kavuşanlar....
Arttıran yokmu deyince çabuk mu geliyor haberler ne....
ben topiği takip etmeye başladığımda erken doğum yapan paşa nickli birinden bahsediliyordu o ne yaptı acaba bebek ne durumda haberi olan duyan varmı? aklıma geldi şimdi.
ben de gırdım nst ye ama hıc sancı cıkmadı canım
Canım nstnin açılımı non stres testi, yani bebek sancılar sırasında strese giriyor mu diye tespit, oyğzden doğumda bile takılıyor arada, o yüzden bir sıkıntı olsa dr değerlendirirdi.. Bence dr güven..
Hayırlı olsun canım kurtulmuşsunuz çok şükür, darısı başımızabenim doğumgünümde doğmuş bebiş
Ben yarın gircem canım ilk kez, nasıl oluyo bilmiyorum ama sorarım bakalım doktoruma sonuçlara göre.
Ben cuma gunu gırdım en son hemsıreye sordum nst ekranındakılerın anlamını biri sancı ve kasılma diğeri bebiş kalp atımı dedı. peki sancım varmıymış dedımyok senın kı 20 lerde dogum 70 -100 arasında oluyo dedi.kimi 70 de kimi 100 de dogum yapıyomuş:44:
Allah hayırlara vesıle etsınKızlar dün gece bir rüya gördüm, ilk defa bu kadar net bir bebek yüzü gördüm. Araba koltuğunda uyuyo bebişim sürekli, nasıl güzel bişey ama
7 cm açıklıkla hastanedeymişim sonra sezeryana dönmüş nedense, ama ben kendime gelene kadar sanki 1 ay komada kalmışım gibi yaram falan geçmiş, karnıma bakıyorum izi falan var. Ayakta geziyorum iyileşmişim, çok rahattım. Güzel rüyaydı bakalım nasıl olcak
Kızlar, uzun zamandır giremedim nete, maşallah doğuran doğurana:)) doğum yapanlara hayırlı olsun şimdiden...bir biz mi kaldık yav:))
Allah hayırlara vesıle etsın
bende bebişimi emzirmeye çalışıyorum bı turlu yapamıyorum kollarım tutmuyo çok gerçekcıydıuyandım sabaha kadar uyuyamadım dön dön dön
Kızlar, uzun zamandır giremedim nete, maşallah doğuran doğurana:)) doğum yapanlara hayırlı olsun şimdiden...bir biz mi kaldık yav:))
2 önce dr gittik açılmam fazla yok dedi nst çekildim sancımda çıktı ama ben öle sancı h,ssetmedim kızım gel artık ya çok özledim çok bekledim seni zaten dişlerim ve kulağım ağrıyo.
Çok ikilemde kaldım ne yapsam acaba, yarın sabah tekrar nst ve muayeneye çağırmıştı doktorum, şimdimi gitsem, aslında şuan çok sancım yok hatta yok yani ama ya varsa ben hissetmiyosam. En son nst çekilirken çeken kız bu sancılarla bugün doğuma alırlar dedi ama ben kadarda bişey hissetmiyodum oysaki
İnş kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım...
inşl canım ya böle gününün gelip beklemesi daha zormuş heran bekliyosun ne kada zormuş ya inşl sende hayırlısı ile sağlıkla kucana alırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?