2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar doğuramıyom ben napcam yaaa??? Kayınvalidemdeyim doğumdan sonrada kalcam nasipse.Kadın bana hizmet ediyor ben cok rahatsız oluyorum yardım etmek istiyorum yaptyırmıyor iş miş...Gerci kötü olsa daha kötü olurdu tabi..Sagolsun yardımcı oluyor.3 gündür de ablalardaydım onlarda bişey yaptırmıyo sıkıldım artık pöfff.Sıkıntıdan bir günde bir tane bebek yelegi bile ördüm ama ipim yetmedi ip almaya da gidemiom bekiom ööle...Varmı benden daha vahim durumda olannn????????????

iznin ikinci günü, şimdilik keyfini çıkarıyoruz. bol bol yürüyüş yapın kızlar. ve solunuza yatın . doktorum bana hep bunuönerdi

Son düzenleme:
Bebis bu gece geliyo galiba, hayirli haberlerini bekliyoruz.dualarimiz seninle.

Canım dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum yaparsın. Fırsat bulunca yaz.

Canım hayırlısı ile kızını kucağına alırsın inşallah, habersiz bırakma bizi.

omasermaaaaaaaaaaa kız doğurdun mu yoksaaaaaaaaa....

Hayirlisi ile gelor artık inşallah..
Allah bir avazda kurtarmayi nasip etsin hastane ye gidince pit diye doğurursun insalla
ya kızlar yine doğuramadım dün o sancıyla yattım dedik ki heralde doğum sancısı olsa uyutmaz kaldırır.en iyisi yatalım bi bakalım dedik.ben yatış o yatış...delircem yaa psikolojim bozuldu.doğuramıcak mıyım ben yaa.bugün akşam 6 da doktora gidicez.artık dicem ki suni sancı falan ver ben tedirgin oluyorum.ya da al bebeği sezaryenle dicem.kakasını yer mi acaba suyu çok mu azaldı kıpırdıyo mu diye kendimi dinlemekten yoruldum altüst oldum...bi de herkes arıyo daha doğurmadın mı diye.tlf la konuşmaktan radyasyon manyağı oldum.herkese aynı şeyi anlatıp duruyorum çok sinir bozucu......şimdi yine ağdaya gidicem.mübarek bu kıllar da sanki gübre atmışım gibi boy veriyo.1 haftada çıktı.ben 1 hafta daha beklesem eminim yine giderim ağdayadua edin canlarım

rabbim hayırlı zamanda nasip etsin saglıklı sıhhatlı inş cumlemizinkini.rabbim yazdı onun vaktini saniyesi değişmez.o yüzden rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin cumlemize

Günaydın canım aynı ben... aynı saatlerde aynı şeyleri yapıyorum, sonra 2 saat daha televizyon karşısında uyku, sonra bir daha kahvaltı

inanmıyorummm doğurdun sanıp nasıl sayfanın sonuna gelmek istedim ki sonucu gördüm :)
iyice gerildin valla sen 6 da git bakalım da ne diycek doktorun artık bir yol gösterir sana canım sen de rahatlarsın
hayırlısıyla git gel bekliyoruz

Canım ben de şimdiden araştırdım bana verilen fiyatlar çok uçuk geldi 1250-2500,1900,1500 TL gibi
Benim de kafamda medical park var, tesadüf oldu valla. Yalnız orada iki doktor var Salih bey bir de Mustafa bey, hangisine yaptıracaksınız? Yaptırdıktan sonra bizimle deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim canım. Seni de bebişkonu da öperim

koşuyolu medipolu de düşünebilirsiniz kızlar bir araştırın derim memnun kalanlar var sünnet için

..Gunaydın bayanlar..yeni dogum yapanlara gozünaydın ,yapmayanlarada kolay doğumlar diliyorum
Biz de kızimla ugrasiyoz,sütüm gelmedi hemen,sarılıgı yuksek cikti,mama ve su ver dedi dr..ama uyandiramiyorum gece,cok zor ya 2 saattee bir yap dedi ama nerdeeee...bugunde saglik oc.topuk kani alindi,nasıl agladi yavrum kıyamam....

selam kızlar, umarıkm herkes iyidir. doktora gittim sabah ama ameliyatta oldugu için muayene olamadan geldim. 37. hafta raporu vermediler. gerek yok,sistemde zaten tarih itibariyle izne ayrılmış görüneceksin çalışsanda dediler kafam karıştı. ya sonradan bi sorun çıkarsa diye düşünüyorum. rapor almadan izne çıkanlar varmı??

Omersermacım,

Durumun nedir?Iyi misin?

Canım ne saçma şeymiş ameliyatı olursa beni arayıp saat değiştiriyorlar. Sen yakında mı oturuyorsun hastaneye? O halimle girmişim muayene birinden biri etmezse olay çıkarılırım walla.

Canım artık rapor kağıdı vermiyolarmış banada öyle dediler ama sisteme giriş yapmaları gerekiyor, banada yaptık dediler ama yapmamışlardı muhasebeci göremedim dedi sonra doktorun asistanına söyledim tekrar giriş yaptı. bi kaç gün sonrasında muhasebeciye sorarsın sistemde görmesi gerekiyo onunda, takipte ol yani

şirketin muhasebesinden mi takip etmem lazım??

Ne çok naz yaptı ama bu kuzu ya gelsin artık.
Inşallah aksamaa kadar sancin cogalir ne bileyim suyun gelir bişey olur başlar doğuma aksama kavusursun artij.
Agda da doğumu tetikliyor diyorlar belki oda etki eder.

arkadaşlar dün doktora gittim çatı muayenesini yaptı o an bi acı falan hissetmedim ama sonrasında o bölgede kaşıntı ve kabarcıklar oluştu. doğuma 5 gün kaldı açılmam yok... sancım yok... doktorum 1 hafta daha bekleriz hala sancın olmazsa suni sancı veririz dedi. iyice korku sardı beni çünkü suni sancının çok zor olduğunu duymuştum, nolur bana yardımcı olun dünden beri sezeryanı bile düşünmeye başladım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…