- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
Bebis bu gece geliyo galiba, hayirli haberlerini bekliyoruz.dualarimiz seninle.
Canım dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum yaparsın. Fırsat bulunca yaz.
gunaydin anneler ve minikleri
dogum yapmak istiyonuzsa kocaniza yanasin kizlarbilmem anlatabildimmi
biz gece 4 defa bez degistik
yaramaz oglum ustune basina elime coraplarina isedi.baktim gozler fildir fildir var bunun altinda bisey derken ikinmasiyla yeni bezine doldurmasi bir olduhaydeee gene degistir
babamizin ve annemizin paralarina ediyoz
canim naptin varmi gelisme.benim sancim gayet duzensizdi.15,25,10,30 dk da bir gidiyodu o yuzden artik saat tutmicam dedim.bi baktim 5 ,7 dkda bire dustu.karnim birden sertlesip birden saliyodu.ayrica dedigin gibi onceki sancilardan daha farkli vuruyodu.insallah gittiginde 9 cm acilmis olursiun
lex cim biz medical park goztepede yaptircaz.ssk li fiyati 650 ama biz ozel sigortali oldumuz icin 700 tlsacmaa.
doktoru cok metlediler kuzenimde orda yaptirdi benim.
canim bende elektrikli almayi dusunuyorum ama ise baslarken.ameda cok iyiymis onu alicam.
simdilik oglan iyi cekiyo biberon kullanmiyorum.yaralarim daha iyi gibi
ama yinede cook aciyoo
Canım ben dün sordum doktoruma yine çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız diye, 'acele etme, sancıların başlasın, birgün ben biraz tuhafım kendimi pek iyi hissetmiyorum diye geliceksin o zaman bakarız' dedi. Yani doğum başlamadan bakma taraftarı değil doktorum. Ben de hiç ısrar etmedimsancılarım başlayınca önce kuaföre sonra doktora gitcem, böylece bir kere muayene için bir kere doğum için ağda yaptırma gerginliğinden kurtuldum:)
İzin de çok tuhaf hala alışamadım, durup durup 'ben yarın işe gitmicem di miiii' deyip deyip sırıtıyorum
biyerden kalkıp biyere devriliyorum. Sıkılırsın bi süre sonra diyolar ama sıkılana kadar bebişler gelcek zaten, dinlenmeye bak sen de sonra lazım olucak enerji
Canım ben de dün gece aynı oldum, bebiş kıpırdadıkça hem belime hem aşağıya doğru keskin bir ağrı yayıldı, doğurcam sandım
Ben daha beklerim de seninki doğum belirtisi olabilir, bizi habersiz bırakma merak içindeyiz
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi. Güzel günlerde sevdiklerinizle paylaşın inşallah
Canım hayırlısı ile kızını kucağına alırsın inşallah, habersiz bırakma bizi.
omasermaaaaaaaaaaa kız doğurdun mu yoksaaaaaaaaa....
ya kızlar yine doğuramadım dün o sancıyla yattım dedik ki heralde doğum sancısı olsa uyutmaz kaldırır.en iyisi yatalım bi bakalım dedik.ben yatış o yatışHayirlisi ile gelor artık inşallah..
Allah bir avazda kurtarmayi nasip etsin hastane ye gidince pit diye doğurursun insalla
yok canım etkilenme sen kimseden,
benim de k.v. Ve görümcem hep erken doğurdukları için bana da "o kadar beklemez, 35-36. Haftada doğar" dediler durdular, ama bizim ailede öyle erken doğuran yok, karnımda ne kadar durursa o kadar iyi, ben zaten mecburen sez. Olacağım için 39+0'a gün verdi doktorum. Gününü beklesin sağlıkla doğsun diye dua ediyorum hep, sizlerin ki de inşallah öyle olur,
Bu arada herkese günaydın annişler ve bebişler
Biz yine erkenciyiz, kahvaltımızı ettik güzelce, babayı yolladık işe televizyonun karşısına kurulduk haberleri izliyoruz
Böyle kahvaltı edip uzanıp tv karşısında uyuklamak ne güzel şeymiş, unutmuşum bunun tadını
kızlar ben az bişey şiddetli hissetmeye başladım bu sancıları...şimdi aralığını ölçücem ama bu sefer biraz şiddetli yani hiç bu kadar hissetmemiştim.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.nolur bana dua edin.hayırlı bi şekilde doğurayım.dualarınız çok önemli benim için...olmazsa acile gidip açılmama baktırıcam.ondan sonra gerekirse hastaneme gidicem.doğum yapacağım hastane başka şehirde 1 saat mesafede...:18:tırstım az bişey
ya kızlar yine doğuramadım dün o sancıyla yattım dedik ki heralde doğum sancısı olsa uyutmaz kaldırır.en iyisi yatalım bi bakalım dedik.ben yatış o yatış...delircem yaa psikolojim bozuldu.doğuramıcak mıyım ben yaa.bugün akşam 6 da doktora gidicez.artık dicem ki suni sancı falan ver ben tedirgin oluyorum.ya da al bebeği sezaryenle dicem.kakasını yer mi acaba suyu çok mu azaldı kıpırdıyo mu diye kendimi dinlemekten yoruldum altüst oldum...bi de herkes arıyo daha doğurmadın mı diye.tlf la konuşmaktan radyasyon manyağı oldum.herkese aynı şeyi anlatıp duruyorum çok sinir bozucu... ...şimdi yine ağdaya gidicem.mübarek bu kıllar da sanki gübre atmışım gibi boy veriyo.1 haftada çıktı.ben 1 hafta daha beklesem eminim yine giderim ağdaya dua edin canlarım
Canım ben de şimdiden araştırdım bana verilen fiyatlar çok uçuk geldi 1250-2500,1900,1500 TL gibi
Benim de kafamda medical park var, tesadüf oldu valla. Yalnız orada iki doktor var Salih bey bir de Mustafa bey, hangisine yaptıracaksınız? Yaptırdıktan sonra bizimle deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim canım. Seni de bebişkonu da öperim
koşuyolu medipolu de düşünebilirsiniz kızlar bir araştırın derim memnun kalanlar var sünnet için
kızlar ben az bişey şiddetli hissetmeye başladım bu sancıları...şimdi aralığını ölçücem ama bu sefer biraz şiddetli yani hiç bu kadar hissetmemiştim.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.nolur bana dua edin.hayırlı bi şekilde doğurayım.dualarınız çok önemli benim için...olmazsa acile gidip açılmama baktırıcam.ondan sonra gerekirse hastaneme gidicem.doğum yapacağım hastane başka şehirde 1 saat mesafede...:18:tırstım az bişey
selam kızlar, umarıkm herkes iyidir. doktora gittim sabah ama ameliyatta oldugu için muayene olamadan geldim. 37. hafta raporu vermediler. gerek yok,sistemde zaten tarih itibariyle izne ayrılmış görüneceksin çalışsanda dediler kafam karıştı. ya sonradan bi sorun çıkarsa diye düşünüyorum. rapor almadan izne çıkanlar varmı??
Omersermacım,
Durumun nedir?Iyi misin?
selam kızlar, umarıkm herkes iyidir. doktora gittim sabah ama ameliyatta oldugu için muayene olamadan geldim. 37. hafta raporu vermediler. gerek yok,sistemde zaten tarih itibariyle izne ayrılmış görüneceksin çalışsanda dediler kafam karıştı. ya sonradan bi sorun çıkarsa diye düşünüyorum. rapor almadan izne çıkanlar varmı??
Canım artık rapor kağıdı vermiyolarmış banada öyle dediler ama sisteme giriş yapmaları gerekiyor, banada yaptık dediler ama yapmamışlardı muhasebeci göremedim dedi sonra doktorun asistanına söyledim tekrar giriş yaptı. bi kaç gün sonrasında muhasebeciye sorarsın sistemde görmesi gerekiyo onunda, takipte ol yani
şirketin muhasebesinden mi takip etmem lazım??
ya kızlar yine doğuramadım dün o sancıyla yattım dedik ki heralde doğum sancısı olsa uyutmaz kaldırır.en iyisi yatalım bi bakalım dedik.ben yatış o yatış...delircem yaa psikolojim bozuldu.doğuramıcak mıyım ben yaa.bugün akşam 6 da doktora gidicez.artık dicem ki suni sancı falan ver ben tedirgin oluyorum.ya da al bebeği sezaryenle dicem.kakasını yer mi acaba suyu çok mu azaldı kıpırdıyo mu diye kendimi dinlemekten yoruldum altüst oldum...bi de herkes arıyo daha doğurmadın mı diye.tlf la konuşmaktan radyasyon manyağı oldum.herkese aynı şeyi anlatıp duruyorum çok sinir bozucu... ...şimdi yine ağdaya gidicem.mübarek bu kıllar da sanki gübre atmışım gibi boy veriyo.1 haftada çıktı.ben 1 hafta daha beklesem eminim yine giderim ağdaya dua edin canlarım
Canım şimdi senin için bizim muhasebeciyi aradım, dediki sizin şirketin muhasebecisi sgk nın sitesinden bakıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?