arkadaşlar dün doktora gittim çatı muayenesini yaptı o an bi acı falan hissetmedim ama sonrasında o bölgede kaşıntı ve kabarcıklar oluştu. doğuma 5 gün kaldı açılmam yok... sancım yok... doktorum 1 hafta daha bekleriz hala sancın olmazsa suni sancı veririz dedi. iyice korku sardı beni çünkü suni sancının çok zor olduğunu duymuştum, nolur bana yardımcı olun dünden beri sezeryanı bile düşünmeye başladım:18:
engteacher yavru kusum gecen hafta bende ayni moddaydim guzel oluyo valla hele bebek beklerken evde oturmak
ama dort hafta nasi gecti anlamadim yaa
Günaydın canım aynı ben... aynı saatlerde aynı şeyleri yapıyorum, sonra 2 saat daha televizyon karşısında uyku, sonra bir daha kahvaltı
Günaydın canım,aynı ben
tatile girenleeeeeeeeeeeeer hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn
iznin ikinci günü, şimdilik keyfini çıkarıyoruz. bol bol yürüyüş yapın kızlar. ve solunuza yatın . doktorum bana hep bunuönerdi
ya kızlar yine doğuramadım dün o sancıyla yattım dedik ki heralde doğum sancısı olsa uyutmaz kaldırır.en iyisi yatalım bi bakalım dedik.ben yatış o yatış...delircem yaa psikolojim bozuldu.doğuramıcak mıyım ben yaa.bugün akşam 6 da doktora gidicez.artık dicem ki suni sancı falan ver ben tedirgin oluyorum.ya da al bebeği sezaryenle dicem.kakasını yer mi acaba suyu çok mu azaldı kıpırdıyo mu diye kendimi dinlemekten yoruldum altüst oldum...bi de herkes arıyo daha doğurmadın mı diye.tlf la konuşmaktan radyasyon manyağı oldum.herkese aynı şeyi anlatıp duruyorum çok sinir bozucu... ...şimdi yine ağdaya gidicem.mübarek bu kıllar da sanki gübre atmışım gibi boy veriyo.1 haftada çıktı.ben 1 hafta daha beklesem eminim yine giderim ağdaya dua edin canlarım
selam kızlar, umarıkm herkes iyidir. doktora gittim sabah ama ameliyatta oldugu için muayene olamadan geldim. 37. hafta raporu vermediler. gerek yok,sistemde zaten tarih itibariyle izne ayrılmış görüneceksin çalışsanda dediler kafam karıştı. ya sonradan bi sorun çıkarsa diye düşünüyorum. rapor almadan izne çıkanlar varmı??
..Gunaydın bayanlar..yeni dogum yapanlara gozünaydın ,yapmayanlarada kolay doğumlar diliyorum
Biz de kızimla ugrasiyoz,sütüm gelmedi hemen,sarılıgı yuksek cikti,mama ve su ver dedi dr..ama uyandiramiyorum gece,cok zor ya 2 saattee bir yap dedi ama nerdeeee...bugunde saglik oc.topuk kani alindi,nasıl agladi yavrum kıyamam....
arkadaşlar dün doktora gittim çatı muayenesini yaptı o an bi acı falan hissetmedim ama sonrasında o bölgede kaşıntı ve kabarcıklar oluştu. doğuma 5 gün kaldı açılmam yok... sancım yok... doktorum 1 hafta daha bekleriz hala sancın olmazsa suni sancı veririz dedi. iyice korku sardı beni çünkü suni sancının çok zor olduğunu duymuştum, nolur bana yardımcı olun dünden beri sezeryanı bile düşünmeye başladım:18:
Canım ben de şimdiden araştırdım bana verilen fiyatlar çok uçuk geldi 1250-2500,1900,1500 TL gibi
Benim de kafamda medical park var, tesadüf oldu valla. Yalnız orada iki doktor var Salih bey bir de Mustafa bey, hangisine yaptıracaksınız? Yaptırdıktan sonra bizimle deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim canım. Seni de bebişkonu da öperim
ben de aynı durumdayım.sabırsızlıkla beklyorum.inşallah gerek kalmaz sunu sancıya,sezeryana da bebişlerimiz kendiliğnden gelir
inşallah canım inşallah, ama biraz cesaretim kırıldı. suni sancı da çözüm gibi gelmiyo bana çünkü o kadar saat sancıyı çekip yine sezeryana alınan kişileri de duydum. seninle günlerimiz aynı görünüyo. bebeğinin kilosu ve boyunu paylaşırsan sevinirim
Ben de çok merak ediyorum neye benzediğini çatlicam meraktan
Vall canım sakınan göze çöp batar, tabiki herhangi bir riski olanları tenzih ederim. Benim bulantılarımın olduğu dönemde bi ara vermiştik malum hastalıklı gibi yatıyo insan zaten o dönemde, bi de 5. ay civarında bi kanamam olmuştu ilişki sonrası, doktorum bi 10 gün perhiz yapın dedi, o kadar. Onun dışında uzak durmadık birbirimizden, tabi belli sınırları olmak şartıyla. Her pozisyon uygun değil gebeliğe, bi de normal zamandaki kadar sık olmuyo tabi. Haftada 2 falandı, son 1 aydır çoğunlukla haftada 1 e düşürdük artık :) hele bi de doktorum bugün normal doğuma yardımcı oluyo hiçbir sakıncası yok dikkat ettiğiniz sürece deyince oh dedim
herkes nerdeee...eve gelip annesini bulamayan çocuk gibiyim bugün bi türlü konuşamadık eşzamanlı sizlerle...
ay bu arada ben bu gün de doğurmadım.yani hafif bi sancım var ama adet oluyomuşum gibi.adetim bitmek üzereyken hissettiğim gibi hissediyorum.
böyle doğurulmaz heralde.bi de bebek hareket ettikçe ağrıyo belim karnım.yoksa öyle kendi kendine ağrımıyo.doğum sancısı bu değildir heralde yaa...
ay hakkaten ben ne zaman doğurcam arkadaş?
aynen bu smileydeki gibi kaldım valla ...elim karnımda boş boş bakınıyom hahaha
Ne güzel:)) Benim eşim korkağın teki çıktı, ne diller döktüm, hiç biri işe yaramadı( Şimdi de doğum sonrası için gün saydığını söylüyor, ben de o zaman çooook bekleyeceksin diyorum:)) sıra bende:))
Ne güzel:)) Benim eşim korkağın teki çıktı, ne diller döktüm, hiç biri işe yaramadı( Şimdi de doğum sonrası için gün saydığını söylüyor, ben de o zaman çooook bekleyeceksin diyorum:)) sıra bende:))
Al benimkini vur seninkineHamileliğim başından beri parmakla sayılır yaptığımız, 3,5 aydır tık yok...adamın ödü patladı bir şey olacak diye
Çoook tatlısın ya:)) annesi uygun zamanı bekliyordur, güven ona, hazır hisettiğinde gelecek:))
2.'ye günaydın kızlararada bir bacak kasılmasıyla çığlık çığlığa uyanıp annemi 'doğuruyo bu kız' diye korkutsam da geri uyuyup bu saate kalktım ne güzel şeymiş böyle uyumak yahu
Valla şahaneymiş kızlar; hele bi de doktorum 'bu kız ay sonunu beklemez' dediğinden beri iyice keyfim yerinde, hurmaya verdim kendimi, arada belim ve kasıklarım azıcık ağrımaya başlasa, 'aha geliyo benim kız' diye başlıyorum sırıtmayahenüz gelmiyo ama olsun, birgün bi gelicek o ağrılar, sonra bana kızımı verip gitcek
Teşekkür ederiz canım, sen çalışıyo musun yoksa hala?
Yarın alışveriş merkezine gitcem sırf yürüyüş olsun diyedışarda yürüyemiyorum Ankara sis altında, hava kötü, faranjitim fena durumda, anca kapalı yerler paklar beni. Bu sola yatma olayından da çıldırcam artık kalbim güp güp sıkıştırıyo, kulağım uyuşuyo acıyo, nasıl olcak bilmiyorum. Doğursam da şöööyle göbeğimin üstüne yatsam bi uyusam
Ağdanın yardımcı olabileceğini ben de duymuştum canım, hadi inşallah bakalım. Ben sana taktiği verdim de olmaz diyosun, minikkelebeğin dediği gibi kocana yanaş bak nasıl doğuruyosun
Valla canım neden vermediklerini anlamadım:44: ben müdür yardımcısına raporu verirken 'bu rapor senin 32'den 37'ye kadarki zamanı çalışarak geçirdiğini gösterir' dedi. 32'de aldığımız çalışabilir raporu 5 haftayı kesin çalıştığımızı göstermez, belki ben 35'te kötü oldum bıraktım; ne zamana kadar çalıştığımı nasıl kanıtlayacağım? Bence sen iş yerini ara peşini bırakma bu işin. Hastanenin yazacağı da iki satır şey, üşeniyolar mı bir kağıt çıkarmaya.
Canım geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyileşir kızın, sarılığın erken geçmesi için sütün şart malesef, çok zor oluyodur eminim ama başka çaresi yok. Benim yeni doğum yapmış arkadaşım anlatıyodu, hastanede uyandırmak için bebişin minik ayaklarının altına vuruyomuş hemşireleruyandırın böyle ve anne emzirsin diyolarmış.
Canım Allah gönlüne göre versin, inşallah normal doğumun başlar da suni sancıya sezeryana falan gerek kalmaz. Sıcak duş al, hatta sıcak su dolu küvete otur, faydası olduğunu duymuştum. Bi de eşinle münasebeti kesmediysen onun da normal doğuma faydası oluyomuş, doktorumdan dün onayı aldım ben
canlar ağdadan geldim şimdi.kızcağız da artık doğuriyim diye ay inşallah suyun falan gelir ben hemen ararım 112 yi sen merak etme falan diyo.yazık o bbile seferber oldu.bizimki nanik yapıyo bize içerden.gelmicem işte gelmicem gelmicem diyo...Ne çok naz yaptı ama bu kuzu ya gelsin artık.
Inşallah aksamaa kadar sancin cogalir ne bileyim suyun gelir bişey olur başlar doğuma aksama kavusursun artij.
Agda da doğumu tetikliyor diyorlar belki oda etki eder.
Canım önce 3 haftalık sonra 2 haftalık rapor nasıl verdin anlayamadım:44: 42. haftada mı doğdu bebiş?
Slm kizlar bugun cati kontrolum vardi ama cok kotu oldum ve canim da acidi ben normal doguramiycam herhalde.. Bide aglama krizine girdim korkudan bi de baktim ki hoopp dudagim ucukladi. Bugun hic iyi degilim yani.. Bakalim ne olacak kasmiycam artik sezeryanda olabilirim. Haftaya 40. Haftam. Haftaya kadar bisey olmazsa beni sezeryana alin derim. Neyse simdi kurabiye yapcam dondurucuya koycam bakalim hazir olsun misafirler icin.
kızlar biz birazdan yola çıkıyoruz.hakkınızı helal edin kırdığım üzdüğüm istemeden de olsa hakkına girdiğim varsa hakkını helal etsin.sonuçta doğum bu gidip de dönememek var.
Bİ DE HEP DİYORUM DUALARINIZ ÇOK ÖNEMLİ NOLUR DUALAR EDİN.ben bu akşam doğuma da girebilirim eve geri de dönebilirim.ama çok isterim gittiğimde doğumumun başlamış olmasını.dediğim gibi hakkımda bebeğimin hakkında hayırlısı olması için dua edin.ben de size edicem ne kadar özel duanız varsa Allah kabul etsin yavrularımızı cümlemize bağışlasın diye.şu an çok duygulandım ağlıyorum yazarken....hiç de sancım yok.ama doğurmadan dönersem de gülmeyin haaa ...şu anda da gülüyorum.dedim ya psikolojim bozuldu.ama korkuyorum da bi yandan:18:....bu 3 smiley i bi arada bi daha ne zaman görürsünüz bilmem.heralde benim gibi bi deliyle karşılaşırsanız görürsünüz.hadi Allahaısmarladık.şu anda da zırıl zırıl ağlıyorum
kızlar biz birazdan yola çıkıyoruz.hakkınızı helal edin kırdığım üzdüğüm istemeden de olsa hakkına girdiğim varsa hakkını helal etsin.sonuçta doğum bu gidip de dönememek var.
Bİ DE HEP DİYORUM DUALARINIZ ÇOK ÖNEMLİ NOLUR DUALAR EDİN.ben bu akşam doğuma da girebilirim eve geri de dönebilirim.ama çok isterim gittiğimde doğumumun başlamış olmasını.dediğim gibi hakkımda bebeğimin hakkında hayırlısı olması için dua edin.ben de size edicem ne kadar özel duanız varsa Allah kabul etsin yavrularımızı cümlemize bağışlasın diye.şu an çok duygulandım ağlıyorum yazarken....hiç de sancım yok.ama doğurmadan dönersem de gülmeyin haaa ...şu anda da gülüyorum.dedim ya psikolojim bozuldu.ama korkuyorum da bi yandan:18:....bu 3 smiley i bi arada bi daha ne zaman görürsünüz bilmem.heralde benim gibi bi deliyle karşılaşırsanız görürsünüz.hadi Allahaısmarladık.şu anda da zırıl zırıl ağlıyorum
Bİ DE HEP DİYORUM DUALARINIZ ÇOK ÖNEMLİ NOLUR DUALAR EDİN.ben bu akşam doğuma da girebilirim eve geri de dönebilirim.ama çok isterim gittiğimde doğumumun başlamış olmasını.dediğim gibi hakkımda bebeğimin hakkında hayırlısı olması için dua edin.ben de size edicem ne kadar özel duanız varsa Allah kabul etsin yavrularımızı cümlemize bağışlasın diye.şu an çok duygulandım ağlıyorum yazarken....hiç de sancım yok.ama doğurmadan dönersem de gülmeyin haaa ...şu anda da gülüyorum.dedim ya psikolojim bozuldu.ama korkuyorum da bi yandan:18:....bu 3 smiley i bi arada bi daha ne zaman görürsünüz bilmem.heralde benim gibi bi deliyle karşılaşırsanız görürsünüz.hadi Allahaısmarladık.şu anda da zırıl zırıl ağlıyorum:43
Allah yardımcın olsun.hayırlı haberlerle dön inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?