2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Dr teyzemize gittik yine 3040 gr 50 cm olmuşuz 17 ocakta saat 11 de kısmetse oğlumu kucağıma alacağım, çok heyecanlıyım :))

aynen öyle 42.haftada doğdu, zorla aldık çocuğu içerden, hiç gelesi yoktu

Olsun canım öyle ya da böyle bi şekilde doğacaklar. Bizimkiler nasıl olacak bakalım

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah kızını alır gelirsin. Dualarımız seninle.

Normal doğum için idolümsün demiştim daha önce, hala öylesin minikkelebekim
Sizin hikayeleri okurken ağlıyorum manyak manyak kendi doğumumda ağlamaktan doğurabilirsem iyi

Dr teyzemize gittik yine 3040 gr 50 cm olmuşuz 17 ocakta saat 11 de kısmetse oğlumu kucağıma alacağım, çok heyecanlıyım :))

Maşallah canım az kalmış, tarihi belli olanlar için ben bile heyecanlanıyorum belki ben de o zamana kadar doğururum

müzık actım bı saate yakın fıkır fıkır oynadım dans ettım çok ıyı geldı oğlanlar uyuyodu bı duş alım dıyodum sonra amaaaan dedım eşim gelince baksın oğlanlara o zaman alırım duş rahat rahat uzun uzun dedım moralım yerıne geldı mutlu oldum terledım ama bıraz..

az sonra yemek yapıcam bu arada 12 gün oldu dogum yapalı oldukça ıyı durumdayım kımse demez ıkı çocuk anası dıye sevınçten soluyom yanlış anlasılmasın karın falan tamamen gıttı çok sevınıyorum..

şimdi kızlar ben sarı saclıydım normalde eşim hiç sevmez sarı saç koyu kumral dogal kahve sever ölüyorum sarı saç dıye ama cevremde de bazı önemsedıgım kışiler sarı sacı elestırıyo sacımda uzadı bayagı hamılelıkte.. kahve kumral tonlara dönsemmı yoksa pişman olurmuyum..

bı de daha kendıme hiç bişi yapmadım ılk haftam tamamen pıjamalı ödemlı gectı şimdilerde vücudum ıyı durumda 1 aylık olmaya daha da ıyı olurum ınş ama salas eşofmanlı gezıyorum sac bas bı hal valla kaşlarımda geldı..cılt bakımı manıkür pedıkür saç kesımı boya kaş hersey lazım bana da ne yapıcagıma tam karar verıp ole gecmek ıstıyorum başına çünkü ben eşimide sasırtmak ıstıyorum ona da degısıklık olsun bı de malum kaç aydır uzagız bırbırımızden..güzel bi baslangıç olsun dıye..

bı de herkes farklı bişi sölüyo normalde kanama bıtınce ilişki için 40 ı beklemek gerekmıyo sezeryanda nasıl olmalı ilk dogumumda 35 gün beklemıştım kanamam 20 gün sürmüştü ama ben yınede beklemıştım sonra dınen kanama bıttıyse sakıncası yok dedıler ama şimdide nette sezeryanda rahımde yara oldgundan sakıncalı 6 hafta durulmalı demış..

dr um 21. gün için korunma iğnesı yazdı 21. gün yaptır dedı sormadım bıle ılışkı yasagını bazı yerlerde de 4 6 hafta demiş..

Sevgili anneler& anne adayları ,

Heyecanla 1 aydır haberlerimizi takip ediyordum, simdi sıra bana geldi. Kısmetse yarın 10:00'da oglumu dogurucam. Lutfen dualarınızı eksik etmeyin. Omeserma'nın dedigi gibi lutfen hakkınızı helal edin, sonucta narkoz alıcaz.

Hepinize allah kolay dogumlar nasip etsin, bana da tabi :)

Opuyorum
Tomurcuk

Not: Dusunmemeye calisiyorum, dusunursem kalp krizi geciricem :)

Allah kolaylık versin canım. herşey yolunda gidecektir inşallah, iyi haberlerini bekliyoruz. güzel şeyler düşünki enerjinde güzel olsun. :)
sevgiler...

omeserma hadi hayırlısı, doğur artık bebişini de al kucağına. iyi haberlerini bekliyoruz.. güle güle git gel. sevgiler ...

Canım Allah yardımcın olsun, sağ salim kurtulacaksınız inşallah. Çok heyecanlanıyorum siz doğurdukça, sıra bana geliyoooooo

canım çok güzel yaa :) keyifle okudum walla. darısı başımıza. umarım herkesin gönlüne göre olur...

Cmrts 2.430 doğan bebeğim bugün kontrolde 2200e düşmüş sarılığı 17.3e yükselmişakşam tekrar kan alıcaklar yükseliş devam ediosa içeri alıcaklar.memeyi çok zor tutuo göğüs ucum yok gibi çok küçük birde çok gazlı bir bebek

mınıkkelebek hıkayen ne guzel masallah sana normal dogum düşünen herkes okumalı senın hıkayenı çok moral verıcı sende çok pozıtıfsın...eşinle ve bebegınle ömür boyu mutlu ol...
sagol canim bocum amiiin.kolay dogum yok ama yinede pozitif dusunmekte fayda var cok sukur bekledigimden kolay oldu kismet iste
allah saglikla kucaklamayi nasip etsin cnm az kalmis

sen normal dogurursun canim icime doguyo iyi dusun iyi olsun sen de cok pozitifsin.en azindan denemek istedim ben sonuc sezeryan olabilirdi yinede denemek istedim.sende denersin

Hiç öyle hissetme canım,bazı kocalar bebek konusunda fazla hassas oluyor canım, benimkine de ne diller döktüm yok, nuh diyor peygamber demiyor

canım Allah kolaylık versin. Güzel şeyler düşün, yarın hayırlısıyla kuzun kucagında olacak ne güzel.. Çok heyecanlandım :) sıra bize geliyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyy :):):)

canim yaa gecmis olsun bebegin iyilesecek uzulme sonra sen onu besliceksin.gogus ucu icin gogus ucu cikarticilar var cnm.bide ben silikon kelebek kullaniyorum o yapisiyo ucu var.bebek tutabiliyo boylece
canım çok güzel yaa :) keyifle okudum walla. darısı başımıza. umarım herkesin gönlüne göre olur...
amin canim daha da guzel hikayeler sizlerden olsun kolay hayirli dogumlar olsun cuma gecesi dua edelim allahim kabul etsin
ayy ne guzel herkes evine dagilsada bende yapsam onlari
bugun ilk defa koocam ben ve boglan basbasa kalcaz ama yarin gelcekler pofff iyiyim diorum anlamiolar
gelmeyin dicem artik :84:

anammmm bi tane dahaa yavas gelin kizlar
saka bi yana allah saglikla atlatmayi nasip etsin
yarin onu kucaklicaksin sadece bunu dusun canim

canim yaa gecmis olsun bebegin iyilesecek uzulme sonra sen onu besliceksin.gogus ucu icin gogus ucu cikarticilar var cnm.bide ben silikon kelebek kullaniyorum o yapisiyo ucu var.bebek tutabiliyo boylece
amin canim daha da guzel hikayeler sizlerden olsun kolay hayirli dogumlar olsun cuma gecesi dua edelim allahim kabul etsin
bugun ilk defa koocam ben ve boglan basbasa kalcaz ama yarin gelcekler pofff iyiyim diorum anlamiolar

Canım çok güzel bir hikaye, hüngür hüngür ağladım...Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

Cnm bence iyi arastır,ben 3 tane rapor aldım mecburi dediler..32 de,37 de ve dogum yapınca.... dun gittim dogum raporu almaya eskilerinide istediler..sistemde gozukse neden isteslnler bizden....
Birde erken dogum olursa dikkat edin izne eklesinler.mesela ben 38 de yaptim dogumu,8+5+2 yaptilar.. eskiden yaniyordu ama simdi ekleniyor... bende cok sevindim valla rapora yazilmisti 22 nisana kadar izinliyim:))))

canım ilk kızım 2500gr doğdu.küvezde kaldı.çıkınca da sarılık başladı.16 ydı sarılık değeri.dr tercihi bize bıraktı ışın tedavisi için ama kilosundan dolayı beni de ememediği için gerekli dedi.çok korktum ozaman ama endişe edicek bir durum değilmiş.tavsiyem eğer yeterince emziremiyorsan tedaviyi alsın.çünkü 20 yi geçince daha çok probleme sebep oluyor.
arkadaşım da geçen hafta erken doğum yaptı bebelk 2000 gramdı.1 gece fototerapi aldı.şimdi çok iyi maşallah.allah şifa versin yavruna bu günler de geçip gider inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…