2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım benim yaa. Ne kadar uzun da olsa heyecanla okudum yazdıklarını. Doğum hikayelerini okudukça zaman biran önce geçsin istiyorum, bende evladımı kucağıma alayım istiyorum. Benim yerime de bol bol kokla cennet kokulunu.

bugün nst miz vardı.sancı falan çıkmadı çok şükür.drum da sezeryan tarihimi 3 gün daha ileriye aldı.bakalım ozamana kadar bekleyebilirse biz de bekleyelim dedi.içim buruldu biraz daha bekliycem için.ama hayırlısı sağlıkla gelsin de bekleriz artık.30 ocak sat 23 ocak sezeryan tarihi .sezeryan olucaklar randevu yu aldınız mı.

evet bende pazartesi aldım raporumu. kimsede rapor yok artık sisteme işleniyor demedi. verdiler raporumu.. sen işini sağlama al , yazdır raporunu. altı üstü pc den çıkartıp bikaç imza atacaklar.

Canım inşallah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın

Tomurcuk canım sağlıkla bebişine kavuş inşallah, dualarım seninle

merhaba kızlar nasılsınız bakalım geçmişi tam okuyamadım doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun ben de pazartesi sabah 9.da yaptım doğumumu spinal sezeryan dı dün eve geldik iyiyiz kızımla sadece üşüttüm herhalde heryerim tutulmuş sırtım boynum bir de tüm karnım ve maalesef göğüslerim tekrar yara oldu

Aman canım korkma ilk oglumda 8 saat yattığım yerden suni sancı yedim bilincimi kaybetme derecesine gelmişt,im ama olmuyo bişi bizimkide gelemedi bi türlü sanırım abisi gibi cektircek bana pazar aksama kadar gelmezse gitcem hastaneye teslim olcam.Suni sancıdan ölmüyosun ama biraz zor allah yardımcımız olsun...

ama bu haksızlıııık bu sezeryanlılar günleri dolmadan bebişlerine kavuşuyolar bizimkilerde yatsın öyle rahat rahat yok gelmeye niyetleri offffffffffffffffffffffffffffff

gözün aydın arkadaşım.Allah güzel bir ömür nasip etsin bebeğine. iyi olmana sevindim. doğum detaylarını yaz müsait olunca.. doğum hikayeleri okumak bu aralar favorimiz :)

ben anlamadım ki şimdi... bana niye rapor verilmiyor artık dedi bu hastane.. bugün de buna taktım kafayı.. yarın başka bi yere mi gitsem acaba.. doğum üstü ne gereksiz ayrıntılarla uğraşıyoruz yaww..

doğum yapmayan kimler kaldı bilmiyorum...geçmişide okuyamadım...doğum yapanları tebrik ediyorum daha yapmayanlarda in sağ salim bebişlerine kavuşurlar...
bende 5 ocak saat 22:36 da yavruma spinal sezeryanla kavuştum.
çok zor bir doğum geçirdim anlatmak istemiyorum(

oğlum biraz huysuz,gece hiç uyutmuyo yaklaşık 5 gündür uyuyamadım..ameliyat yerim çok ağrıyo..genel anlamda bende bebişte pek iyi değiliz..çok dua edin ne olur

pek netede giremiyeceğim artık...zamanım yok ,olmuyor...
hepinize iyi geceler....

Canım geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyileşir yavrun.

sen normal dogurursun canim icime doguyo iyi dusun iyi olsun sen de cok pozitifsin.en azindan denemek istedim ben sonuc sezeryan olabilirdi yinede denemek istedim.sende denersin

Ben de kendimde o potansiyeli görüyorum ama kızımın sağlığı herşeyden önemli, herhangi bir risk durumunda sezeryana girmekten de çekinmem. Ama normal şansım varken de denemeden sezeryan istemiyorum, Allah gönlüne göre versin herkesin

32 ve 37'de aldığım raporları direk okula verdim ben, keşke fotokopisini falan çekseydim. Haftaya gidince sekreterden bidaha isteyeyim bari evde dursun.

ben de 3 ocakta kızımı kucağıma aldım.rahat bir doğum oldu.Allah tüm hamilelere rahat ve acısız bir doğum nasip etsin.

çook geçmiş olsun.. umarım tez zamanda hem sen hem oğluşun iyileşirsiniz sağlıklı günler gelsin bir an önce.. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm doğumunun zor olmasına. İnşallah kısa zamanda herşey yoluna girer..Dualarımız sizinle.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun arkadaşım
Kavuşmuşsun artık yavruna, bundan sonraki herşeyin çözümü olur Allah'ın izniyle. Hayırlı, sağlıklı, mutlu ömrü olsun yavrunun. Darısı başımıza

Geçmiş olsun canım sana da, ilk zamanlar oluyomuş öyle sıkıntılar sabret dua et, Allah'ın izniyle hepsi geçer. Yavruna da sağlıklı mutlu bir ömür dilerim, hayırlı evlat olsun inşallah..

Canım çok güzel bir hikaye, hüngür hüngür ağladım...Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
oyy canim aglama kiz allahim sevinc gozyasi versin.cok sagol

koklarim tatlim son zamanlarda iyice sabirsizlanmistim bende
cok guzel biseymis sabirsizlanmakta hakliymisim meger
bu minik yaramazlar butun hayatini degistiriyor insanin

hamilelikte son günler hassaslık ve eşine sarma durumları az kaldı omeserma az kaldı azcık sabır arkadaşım

aynen öyle 42.haftada doğdu, zorla aldık çocuğu içerden, hiç gelesi yoktu

ohh maşallah son güne kadar değerini bilmiş yerini hayırlısı olsun canım:)

kız veda eder gibi gitmişsin sen kesin doğurup gelirsin ağlatcan mı sen bizi
hayırlısıyla git kızınla gel canım güzel haberlerini bekliyoruz

nasıl duygulandım nasıl güzel bir hikaye senin pozitifliğin sayesinde acını bile hissetmemişsin elbet canın acımıştır ama en baştan beri normal istiyorum diyerek bunu başardın ne güzel bir duygudur bu allahım sizi hiç ayırmasın

yrn olmaz sana bu gece :) benim bie şafak azaldıkça gece uykuları azalır oldu :)
hayırlısıyla git güzel yavrunla gel canım

geçmiş olsun canım bol bol emzirmen gerek sarılık için yara olması kötü ama gögüs ucu falanla denemeye çalış en kötü makinayla sat biberonla verde güzel kuzunun sarılıgı geçsin

ben de 3 ocakta kızımı kucağıma aldım.rahat bir doğum oldu.Allah tüm hamilelere rahat ve acısız bir doğum nasip etsin.

maşallahh sayfaları atladıkça güzel güzel doğum haberleri geliyor ocak 9 ama ne kadar çok ocak annesi olan var
hayırlı ugurlu bol sütünüz olsun anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…