2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar tek tek alıntı yapamadım sadece okudum yazdıklarınızı,

doğum yapanlara gozunuz aydın dıyorum.Allah saglıklı analı babalı buyutmeyı nasıp eder ınsallah...

doğumdan sonra sarılık problemı olanlara da acıl sıfalar dılıyorum, her bebek bunu yasıyor Allahın ıznıyle hepımız atltırız ınsallah bu surecı...

doğumdan sonra ağrısı olanlara da acıl sıfalar dılıyorum Allahtan....

mınıkkelebek hıkayenı bır cırpıda merakla okudum masallah kolay bır dogum yapmıssın darısı basımıza:) nasıl da vakıt gecıyor degıl mı?

omeserma canım merakla senden haber beklıyorum hakkında hayırlısı ne ıse o olsun, sen oyle yazınca duygulandım yaa helal olsun, Allah tum dogum yapanlara ve yapacak olanlara yardım etsın ınsallah, keske su an bıze durumu telden yazsan merak ettım guzel haberlerını beklıyoruz.

tomurcuk, canım Allah'a emanet ol ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz.Allah guzel bır dogum nasıp eder ınsallah

suni sancı beni de çok korkutuyor.doktor ayın on beşine kadar bekleyin dedi ama bakalım.pazartesi günü gittim ben doktora 3400-3500 gözüküyor dedi kilosu için, boyu 51-52cm dedi.seninki nasıl?

benim en son 37+4 de ölçüm yapıldı. o zaman 3.330 gr 51 cm di belki şimdi 3.500 olmuştur bilemiyorum. 4 gün sonra tekrar bakılacak kilosuna. bakalım kaç oldu benim tatlı kızım...

naptın acaba? merakla senden gelecek haberi bekliyorum valla :) güzel haberlerle belkide bebişinle gelirsin hayırlısıyla:) Allah yardımcın olsun

cok sevindim Winebircim, benAcıbadem'de kısmetse. cok heyecanlıyım.Yarın 10:00'da oluyorum.

Cok opuyorum seni
Sevgiler

Canim cok sagol ya yazdiklarini esine de okudum o kadar guzel yazmissin ki gercekten okudukca evet evet dogru diye onayliyorum. Tesekkurler:)

canlarım yine geldim(gülmeyin haaa)
sancım vardı açılma hiç değişmemiş hala 1 parmak.yarın suni sancıya karar verildi sabah 7 de başlıcak sancı.
yazdıklarınızı okumadan hemen son durumu yazayım merakta bırakmayayım dedim.gece 12 de n sonra bişey yeyip içme dedi.aslında pazartesiyi bekleyelim dedi de biz tedirgin oluyoruz suyu bitti mi kakasını yedimi diye dedik tamam yarın yapalım o zaman dedi.

hadi inş. yarın prensesine kavuşursun desene :)

aynı gun doguruyoruz omesermacım:)

canım hakkında hayırlısı olsun, Allah'ın ıznıyle yarın kızına kavusursun ınsallah guzel bır dogum olur ınsallah oyleyse sunı sancı alacaksın degıl mı? senın de az cok gunun bellı oldu ne guzel.Ne heyecanlısındır sımdı

ben anlamadım ki şimdi... bana niye rapor verilmiyor artık dedi bu hastane.. bugün de buna taktım kafayı.. yarın başka bi yere mi gitsem acaba.. doğum üstü ne gereksiz ayrıntılarla uğraşıyoruz yaww..

Canım bana da vermediler, sistemde gözüküyordu.

valla ben güldüm gelişine :) senin doktorda inatçıymış maşallah gel sezeryan yapalım demiyor ne güzel.. hayırlısıyla yarın kızçen kucagında olacak inşallah.. Allah kolay bir doğum nasip etsin.bir avazda kurtulursun umarım.. Güzel haberlerini bekleyeceğiz yarın:)

Hadi gözün aydın canım
Bakarsın gece sancın başlar, rahatladın ya artık, sezeryana kalırsa da artık sağlık olsun, kısmet böyleymiş. Öyle ya da böyle amaç aynıysa gidilen yola bakmicaz artık
Ne güzel ya yarın kavuşcaksın kızına, çok özendim benimki de gelsin
Sağ salim ikinizi de kurtarsın Allah, dualarımız seninle. Uzun yolculuğun sonuna geldin artık, en güzel anı yaşama vakti, tadını çıkar

Hayırlısı olsun canım

Canım senin doktor inatçı kızçen ondan inatçı, neyse sen galip geldin :)) inşallah herşey çok güzel olucak yarın, sakın şimdi internetten suni sancı ile ilgili şeylere bakma olurmu.. Bi çok kişi bu şekilde giriyor. Çok dua alıyosun yarın hepimiz dua edicez inşallah. Rahatla gevşe yarın bu saatlerde inatçı kızını emziriyor olucaksın..

Evet evet ben aldım 17 ocakta saat 11 de yuppiiiiii

kızlar şimdi uzun uzun yazabilirim.bugün gittik nstye girdim önce sancı 10 lardaydı kız artık biliyo benim günümün geçtiğini.off dedim sancım bile yok sonra 2 dakka geçmedi benim sancı 40 50 70 90 derken 100ü vurmaya başladı beni ateşler bastı al şimdi burdan yak dedim.açılmam da yoksa bugün de kaldı dedim.neyse muayeneye girdim kızım yine ağzını açıp kapatıyodu doktor da şapır şupur yapcağına çıksan yavrum diyo?neyse kiloma bakıldı 69.9 şaka gibi.70 olmadan doğurma hissi doğuruyo insanda.zaten son adet tarihim de 1 nisan...sonra çatala çıktım açılmama bakcak attı elini ben anladım açılma olmadığını çünkü öncekine göre daha rahat değildim.aynı rahatsız histi.ama yine acımadı.ben üstümü giyene kadae eşimle konuşmuş.ben çıkınca da pazartesi suni sancı yada sezaryen düşündük deyince saçına yapışcaktım yeter bee karnım son hafta çatladı zaten yeter bacım al bu çocuğu dicektim ki,eşim de dediki bence yarın da olabilir çünkü biz çok tedirgin olyoruz dedi.ben de dedim ki evet gece kalkım dürtüyorum çocuğu acaba kakasını mı yedi suyu mu bitti diye dedim.tamam o zaman dedi.elime bi kağıt yazdı verdi yarın 7 de bunu doğum katındaki ebelere ver sancını başlatsınlar dedi.tabi sancı demiyo ağrı kürü diyo.bende de cilt bakımı yaptırcam hissini mi uyandırmaya çalışıyo ne???biz de tamam dedik.yarın uzatcam kolumu gelin uleyn damar benim kan benim verin sancıyı dicem.tomurcuk inşallah ben de seninle aynı saatlerde almış olurum bebeğimi kucağıma sağlıkla...bu arada laptopla gittik hastaneye wireless bulursam size yazayım diye...yarın da öyle gitcez umarım halim olur yazmaya...

evet az kaldı bende senin kadar uzun bi hikaye yazmak istiyorum hikayen süperdi film gibi hepsi canlandı gözümde sağlıkla büyüt inşallah

Kızlar bizde sezeryana karar verdik, 13 ocak pazartesi.. Beklemek çok heyecanlı stresli korkuyorum birazda. Hayırlısyla kavuşuruz hepimiz inşallah

Kızlar bizde sezeryana karar verdik, 13 ocak pazartesi.. Beklemek çok heyecanlı stresli korkuyorum birazda. Hayırlısyla kavuşuruz hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…