Gecmis olsun cnm,ins. Düser sariligi....benim kizimdada cikti dun gittik 14 cikti,sutum gelmedi ilk gunler beslenememis,270 gr vermis..mama ve su ver dedi dr 2 saatte bir..cmt. kontrol var bakalım duscekmi..Cmrts 2.430 doğan bebeğim bugün kontrolde 2200e düşmüş sarılığı 17.3e yükselmişakşam tekrar kan alıcaklar yükseliş devam ediosa içeri alıcaklar.memeyi çok zor tutuo göğüs ucum yok gibi çok küçük birde çok gazlı bir bebek
neden sezeryana karar verdiniz ? Allah şimdiden hayırlı etsin.:)
kızlar şimdi uzun uzun yazabilirim.bugün gittik nstye girdim önce sancı 10 lardaydı kız artık biliyo benim günümün geçtiğini.off dedim sancım bile yok sonra 2 dakka geçmedi benim sancı 40 50 70 90 derken 100ü vurmaya başladı beni ateşler bastı al şimdi burdan yak dedim.açılmam da yoksa bugün de kaldı dedim.neyse muayeneye girdim kızım yine ağzını açıp kapatıyodu doktor da şapır şupur yapcağına çıksan yavrum diyo?neyse kiloma bakıldı 69.9 şaka gibi.70 olmadan doğurma hissi doğuruyo insanda.zaten son adet tarihim de 1 nisan ...sonra çatala çıktım açılmama bakcak attı elini ben anladım açılma olmadığını çünkü öncekine göre daha rahat değildim.aynı rahatsız histi.ama yine acımadı.ben üstümü giyene kadae eşimle konuşmuş.ben çıkınca da pazartesi suni sancı yada sezaryen düşündük deyince saçına yapışcaktım yeter bee karnım son hafta çatladı zaten yeter bacım al bu çocuğu dicektim ki,eşim de dediki bence yarın da olabilir çünkü biz çok tedirgin olyoruz dedi.ben de dedim ki evet gece kalkım dürtüyorum çocuğu acaba kakasını mı yedi suyu mu bitti diye dedim.tamam o zaman dedi.elime bi kağıt yazdı verdi yarın 7 de bunu doğum katındaki ebelere ver sancını başlatsınlar dedi.tabi sancı demiyo ağrı kürü diyo.bende de cilt bakımı yaptırcam hissini mi uyandırmaya çalışıyo ne??? biz de tamam dedik.yarın uzatcam kolumu gelin uleyn damar benim kan benim verin sancıyı dicem.tomurcuk inşallah ben de seninle aynı saatlerde almış olurum bebeğimi kucağıma sağlıkla...bu arada laptopla gittik hastaneye wireless bulursam size yazayım diye...yarın da öyle gitcez umarım halim olur yazmaya...
Kızlar bizde sezeryana karar verdik, 13 ocak pazartesi.. Beklemek çok heyecanlı stresli korkuyorum birazda. Hayırlısyla kavuşuruz hepimiz inşallah
omeserma inşallah kolaycacık doğum yaparsın canım. ben de cumartesi doktorla son kez konuşacam sezeryan mı olur normal mı yoksa baska bırsey mı yapacaksa artık doğumu düşünmekten yoruldum sımdıden
Amin inşallah canım, kimsenin cesaretini kırmak istemem tabi ama korkuyorum ya başka açıklaması yok, kendime çok kızıyorum ama napıyım yapamıycam panik atak var bende bide. Hamile kalmadan önce tedavi görüyodum ilaç kullanıyodum. Hamilelikle bıraktım ilaçlarımı. Öyle işte
maşallah herşey güzel gidiyor en azından üzerinden yük kalktı:)
hayırlısıyla kolay doğumun olur inş. dualarım seninle
aaa benimle aynı gün :)
hadi pazartesi olsun alalım bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla
canım sen kafanı ne kadar çok yordun akışına bıraksana canım doktorum 34 haftaya kadar ben de dahil hiç doğum hakkında konuşmadık ve ben de düşünmedim zaten su akıyor ve yolunu buluyor kendini ve bebişini strese sokma doktorun sana her yolu anlatsın sen de sana en yakın olan içinin kabul ettiğini yaparsın sağlıkla inş.
canım ben de panik atak var ama ilaç kullanımı derecesinde dğeil ben de seninle aynı sebepten sezeryana kadar verdim
spinal mı olcak genel mi?
Genel olucam inşallah, spinal den herkes çok memnun bebeğinide ilk görmüş oluyosun ama riske atmak istemedim kötü olursam diye psikolojik olarak. Aslında Biraz gel gitliyim hala genel anestezi diye konuşsakta.. Hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize bizde inşallah
Kızlarr ben de 17 sinde sezeryan olcam.. Anewsteziye ben de karar veremedim ilki geneldi çok ağrılı uyanıyosun o kısmı zor oluyo.. Spinal daha rahatmış ama ameliyatta heyecan stress yapar mıyım bilmiyorum. Bana da doktorum o gün karar verelim dedi.. Inşaallah cesaretim kırılmaz da spinal olur bu kez.. Bebeği görmeyi ben de çok istiyorumm
Valla bi kere işte o kanama olduğunda çok korkmuştu benimki de ama doktor hiçbir sakıncası yok deyince ikimizin de korkusu olmadı. Dikkat edince bişey olmuyo çok şükür. Ama doğumdan sonra biraz beklicek kusura bakmasın. Hele ki normal doğum olursa ben psikolojik olarak çok zorlanırım gibi geliyo, canım acıyacakmış gibi gelir bana
kızlar biz birazdan yola çıkıyoruz.hakkınızı helal edin kırdığım üzdüğüm istemeden de olsa hakkına girdiğim varsa hakkını helal etsin.sonuçta doğum bu gidip de dönememek var.
Bİ DE HEP DİYORUM DUALARINIZ ÇOK ÖNEMLİ NOLUR DUALAR EDİN.ben bu akşam doğuma da girebilirim eve geri de dönebilirim.ama çok isterim gittiğimde doğumumun başlamış olmasını.dediğim gibi hakkımda bebeğimin hakkında hayırlısı olması için dua edin.ben de size edicem ne kadar özel duanız varsa Allah kabul etsin yavrularımızı cümlemize bağışlasın diye.şu an çok duygulandım ağlıyorum yazarken....hiç de sancım yok.ama doğurmadan dönersem de gülmeyin haaa ...şu anda da gülüyorum.dedim ya psikolojim bozuldu.ama korkuyorum da bi yandan:18:....bu 3 smiley i bi arada bi daha ne zaman görürsünüz bilmem.heralde benim gibi bi deliyle karşılaşırsanız görürsünüz.hadi Allahaısmarladık.şu anda da zırıl zırıl ağlıyorum
Kızlarr ben de 17 sinde sezeryan olcam.. Anewsteziye ben de karar veremedim ilki geneldi çok ağrılı uyanıyosun o kısmı zor oluyo.. Spinal daha rahatmış ama ameliyatta heyecan stress yapar mıyım bilmiyorum. Bana da doktorum o gün karar verelim dedi.. Inşaallah cesaretim kırılmaz da spinal olur bu kez.. Bebeği görmeyi ben de çok istiyorumm
Evet evet ben aldım 17 ocakta saat 11 de yuppiiiiii
hayırlısı olsun canım sen kendini hangisinde daha iyi hissedeceksen en doğrusu o ben en baştan beri onu savunanlardanım
ben de genelden korkuyorum :) herkesin bir korkusu işte bakalım geneli spinali normali sonunda 9 aydır bizimle olan bebeklerimize kavuşmak var yolun sonunda ve yolun sonuna son günler saatler dakikalar geçmiyor sanki
bnmki tam pazartesi 39 hafta oluyor senin ki kaçıncı haftasında gelmiş olcak
Doğru haklısın canım, bende o gün karar veririm artık. 13 ocakta 38+5 oluyorum
kızlar şimdi uzun uzun yazabilirim.bugün gittik nstye girdim önce sancı 10 lardaydı kız artık biliyo benim günümün geçtiğini.off dedim sancım bile yok sonra 2 dakka geçmedi benim sancı 40 50 70 90 derken 100ü vurmaya başladı beni ateşler bastı al şimdi burdan yak dedim.açılmam da yoksa bugün de kaldı dedim.neyse muayeneye girdim kızım yine ağzını açıp kapatıyodu doktor da şapır şupur yapcağına çıksan yavrum diyo?neyse kiloma bakıldı 69.9 şaka gibi.70 olmadan doğurma hissi doğuruyo insanda.zaten son adet tarihim de 1 nisan ...sonra çatala çıktım açılmama bakcak attı elini ben anladım açılma olmadığını çünkü öncekine göre daha rahat değildim.aynı rahatsız histi.ama yine acımadı.ben üstümü giyene kadae eşimle konuşmuş.ben çıkınca da pazartesi suni sancı yada sezaryen düşündük deyince saçına yapışcaktım yeter bee karnım son hafta çatladı zaten yeter bacım al bu çocuğu dicektim ki,eşim de dediki bence yarın da olabilir çünkü biz çok tedirgin olyoruz dedi.ben de dedim ki evet gece kalkım dürtüyorum çocuğu acaba kakasını mı yedi suyu mu bitti diye dedim.tamam o zaman dedi.elime bi kağıt yazdı verdi yarın 7 de bunu doğum katındaki ebelere ver sancını başlatsınlar dedi.tabi sancı demiyo ağrı kürü diyo.bende de cilt bakımı yaptırcam hissini mi uyandırmaya çalışıyo ne??? biz de tamam dedik.yarın uzatcam kolumu gelin uleyn damar benim kan benim verin sancıyı dicem.tomurcuk inşallah ben de seninle aynı saatlerde almış olurum bebeğimi kucağıma sağlıkla...bu arada laptopla gittik hastaneye wireless bulursam size yazayım diye...yarın da öyle gitcez umarım halim olur yazmaya...
Kızlar bizde sezeryana karar verdik, 13 ocak pazartesi.. Beklemek çok heyecanlı stresli korkuyorum birazda. Hayırlısyla kavuşuruz hepimiz inşallah
Doğum sonrası bir süre istemiyormuşsun zaten, hormonlardan dolayı herhalde... Bir de dikiş mikiş olayı olunca can acısı giriyor araya. Bunları anlatıyorum, bak çok uzun süre bekleyeceksin diyorum, yine de beklerim diyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?