2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
omeserma inşallah kolaycacık doğum yaparsın canım. ben de cumartesi doktorla son kez konuşacam sezeryan mı olur normal mı yoksa baska bırsey mı yapacaksa artık doğumu düşünmekten yoruldum sımdıden

Gecmis olsun cnm,ins. Düser sariligi....benim kizimdada cikti dun gittik 14 cikti,sutum gelmedi ilk gunler beslenememis,270 gr vermis..mama ve su ver dedi dr 2 saatte bir..cmt. kontrol var bakalım duscekmi..

neden sezeryana karar verdiniz ? Allah şimdiden hayırlı etsin.:)

Amin inşallah canım, kimsenin cesaretini kırmak istemem tabi ama korkuyorum ya başka açıklaması yok, kendime çok kızıyorum ama napıyım yapamıycam panik atak var bende bide. Hamile kalmadan önce tedavi görüyodum ilaç kullanıyodum. Hamilelikle bıraktım ilaçlarımı. Öyle işte

maşallah herşey güzel gidiyor en azından üzerinden yük kalktı:)
hayırlısıyla kolay doğumun olur inş. dualarım seninle

Kızlar bizde sezeryana karar verdik, 13 ocak pazartesi.. Beklemek çok heyecanlı stresli korkuyorum birazda. Hayırlısyla kavuşuruz hepimiz inşallah

aaa benimle aynı gün :)
hadi pazartesi olsun alalım bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla

omeserma inşallah kolaycacık doğum yaparsın canım. ben de cumartesi doktorla son kez konuşacam sezeryan mı olur normal mı yoksa baska bırsey mı yapacaksa artık doğumu düşünmekten yoruldum sımdıden

canım sen kafanı ne kadar çok yordun akışına bıraksana canım doktorum 34 haftaya kadar ben de dahil hiç doğum hakkında konuşmadık ve ben de düşünmedim zaten su akıyor ve yolunu buluyor kendini ve bebişini strese sokma doktorun sana her yolu anlatsın sen de sana en yakın olan içinin kabul ettiğini yaparsın sağlıkla inş.

canım ben de panik atak var ama ilaç kullanımı derecesinde dğeil ben de seninle aynı sebepten sezeryana kadar verdim
spinal mı olcak genel mi?

Genel olucam inşallah, spinal den herkes çok memnun bebeğinide ilk görmüş oluyosun ama riske atmak istemedim kötü olursam diye psikolojik olarak. Aslında Biraz gel gitliyim hala genel anestezi diye konuşsakta.. Hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize bizde inşallah

Kızlarr ben de 17 sinde sezeryan olcam.. Anewsteziye ben de karar veremedim ilki geneldi çok ağrılı uyanıyosun o kısmı zor oluyo.. Spinal daha rahatmış ama ameliyatta heyecan stress yapar mıyım bilmiyorum. Bana da doktorum o gün karar verelim dedi.. Inşaallah cesaretim kırılmaz da spinal olur bu kez.. Bebeği görmeyi ben de çok istiyorumm

hayırlısı olsun canım sen kendini hangisinde daha iyi hissedeceksen en doğrusu o ben en baştan beri onu savunanlardanım
ben de genelden korkuyorum :) herkesin bir korkusu işte bakalım geneli spinali normali sonunda 9 aydır bizimle olan bebeklerimize kavuşmak var yolun sonunda ve yolun sonuna son günler saatler dakikalar geçmiyor sanki
bnmki tam pazartesi 39 hafta oluyor senin ki kaçıncı haftasında gelmiş olcak

hayırlısı olsun canım seninde şafak azalmış:)
ilki geneldi anladıgım kadarıyla doktoruna ve ekibine güveniyorsan ve kendinde o gücü hissedersen bir bakarsın spinal olur
bebişinide görürsün

Doğum sonrası bir süre istemiyormuşsun zaten, hormonlardan dolayı herhalde... Bir de dikiş mikiş olayı olunca can acısı giriyor araya. Bunları anlatıyorum, bak çok uzun süre bekleyeceksin diyorum, yine de beklerim diyor(

Canım bizi de ağlatacaksın, sayfanın sonuna bakmadan yazıyorum, umarım güzel kızını kucağına alabilmiş, kokusunu içinde hissediyorsun ve kahraman olduğuna bir kez daha inanıyorsundur...

inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. benimde 18 ine karar verildi. spinal istedim ben, zaten onu tavsiye etti doktorumda anestezi uzmanıda. bende panik atak var, o yüzden bebeği aldıklarında sakinleştirici bir şeyler yapacaklar. sende isteyebilirsin. cesaretini hiç kırma, genel anestezi mahvediyor insanı.

Doğru haklısın canım, bende o gün karar veririm artık. 13 ocakta 38+5 oluyorum

Bana sen bu gece sancılanıp doğurcakmışsın gibi geliyo ama hadi hayırlısı
Artık saatler kaldı, inşallah herşey hayal ettiğinden de kolay olur canım, dualarım seninle

Kızlar bizde sezeryana karar verdik, 13 ocak pazartesi.. Beklemek çok heyecanlı stresli korkuyorum birazda. Hayırlısyla kavuşuruz hepimiz inşallah

Ohooo arkadaş bu ne bir bir dökülüyo herkes, bizi bırakıp gitceksiniz doğurana kadar biz napıcaz burda el elde baş başta
Şaka bir yana, hayırlısı olsun, inşallah hiçbir aksilik yaşamadan kavuşursunuz yavrucuklarınıza.

Valla beklerim diyosa ne ala, zaten doğumdan sonra ev dolup taşıyo, bebiş zırt pırt uyanıyo derken, istese de insan ona vakit bulamaz, anca iyileşip evdeki herkesi yerine yurduna gönderince

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler kizlar uc dort gundur okuyup cikiyorum kv kp geldi doguma cok yorgun hissediyorum kendimi bir an once dogurmak istiyorum artik bugun hele resmen pert oldum esim de nobetci evde degil her bir yanim agriyor yemek cay meyve.....daha yeni uzanabildim yataga ve masaallah gordum ki herkes doguruyor pitir pitir dua edin ne olur ben de dogurayim artik Allah im tum dogum bekleyen anneler icin sana yalvariyorum bir an once saglikli bir sekilde yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eyle mubarek cuma gecesinde duami kabul eyle Allah im AMİİİN

Doğuran annelere geçmiş olsun :) Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
Doğuracak arkadaşlara Allah yardımcınız olsun. Hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Omerserma doktor kontrolümü beklerken okudum vedanı ağlayarak girdim içeri :) Allah kolay doğum nasip etsin inşalah ağrısız sızısız mis kokulu yavruna kavuşursun. Bu kadar bekledin bir hayır vardır elbet. Bence çok kolay bi doğum olacak içime öyle doğuyor.

Minik kelebek hikayen çok güzel gerçekten Allah bizede böylesini nasip etsin. Kaşıntılarım sayende geçti. Her akşam kremi sürerken bol bol süt duası ediyorum hala sana :)

Bende bugün kontrole gittim. Ama açıklık muayenesi yapmadı doktor. Artık doğum için sancıyla gelince olucaksın dedi. Ultrasonla kızıma baktı. kafası iyice aşağı inmiş zor ölçtü hatta. 2900gr 49 cm olmuş. Maşallah herşey yolunda çokta aşağıda bi bakalım kordonu dolamdıysa kolay bi doğum olucak dedi. Ve şok! 2 kat dolamış hemde :S Haftaya randevu verdi. inşallah çıkarır dedi. Çıkarmazsa yada haftaya kadar beklemezse açılmana göre bakarız. Geçen 6cm açılmıştı hasta ama bebek kordondan ilerleyemedi dedi. Beni rahatlatan kısmıysa ağzından hiç sezeryan kelimesi çıkmadı. Bakalım hayırlısı dedi.

Sarılığımız 20 ye çıktığı için bebeğimi hastaneye yatturdık geldik şimdidaha 5 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…