2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ya ben hala dogurmadım sincaph doğurdumu bilen var mı?

Maalesef canim hala bekliyorum yarin bizimde son dr kontrolumuz var. 40+5 oldum. Haftaya persembeye kadar gelmezse suni sanciyla dogumu baslatacaklar. Hic istemiyorum suni sanciii ( Sende durumlar nasil?

Maalesef canim hala bekliyorum yarin bizimde son dr kontrolumuz var. 40+5 oldum. Haftaya persembeye kadar gelmezse suni sanciyla dogumu baslatacaklar. Hic istemiyorum suni sanciii ( Sende durumlar nasil?

merhaba kanka :)
doğmadı bizimkiler daha. ben bir hafta sonra hurma başlıycam .
Bu arada merdiven inip çıkmak kolay doğum için çok iyiymiş. bi kadın çok merdiven inip çıkmış bi bakmış bebek doğuyooo :)))

Sarılığımız 20 ye çıktığı için bebeğimi hastaneye yatturdık geldik şimdidaha 5 günlük
Allah acil şifalar versin canım. Bebeklerde oluyor genellikle. ve çok basit bi tedavisi var. Hiç moralini bozma.

İnşallah sağ salim bebeğine kavuşursun. Heyecanlı bekleyişin sonuna yaklaştınız artık. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım öncelikle sağlıklı bir şekilde yavruna kavuştuğun için tebrik ediyorum seni. Allah bi kolaylık versin , İnşallah tez zamanda dikişlerin iyileşir, yavrunda yeni dünyasına adapte olur çarçabuk :)

Seninki birazcik daha beklesin ama bizimkisi gibi de uzatmasin insallah saglikli olsun :)) ben ananasti hurmaydi yuruyustu yaptim amma yok daha bisi evde iki merdiven var bir de onlari deneyeyim bakalim insallah masallah ) Brnimki soguktan gelmiyor bence ara ara -40 lari goruyoruz :)Allah bekleyen herkese kolay dogumlar nasip etsin...

Maşallah sana canım gerçekten okuyunca içim açıldı.bizde görebilseydik hayırlısıyla o günleri :)))saçımız başımız kalçamız göbeğimiz.. nerden tutsan elinde kalır yani o derece fena durumdayız :)))
lohusalıkla ilgili araştırmıştım.araştırma sonuçlarım şöyle:
Dinen, maksimum 40 gün sürermiş lohusalık. yani kanama bitene kadar. diyelim 30. günde kanama bitti, o zaman abdest alınıp ibadet edilebilir veya cinsel ilişkiye girilebilir.40. günden sonra hala kanama bitmemişse, o artık özür kabul edilip yine abdest alınması gerekiyor.
Tıbben lohusalık 40 gün sürüyor. kanama 20. gün bile bitse ilişki önerilmiyor. rahim ve rahim ağzı henüz toparlanmadığı için, ilişkiyle beraber enfeksiyon riski oluyor.
sanırım en garantisi 40 gün beklemek.

Allah yardımcın olsun canım. sağsalim git, bebeğini al gel :)
hakikaten çok uzunmuş ama çok keyifle okudum. sancının belden gelme olayını bayaa kanıksamışsın ama bizde burda yazılanları okuya okuya, aynı kanıya varmışız zaten :)) en çok ağrı belden gelecek olayına güldüm. çok şükür mutlu sonla biten güzel bi hikaye. Allah hepimize benzerlerini nasip etsin. yavrunla, eşinle beraber nice mutlu yılları yaşayın hep mutlu olun böyle.
doğum resimlerinide görmek isterdim ama

-40 mı _??? Allah yardımcınız olsun canım. Hastaneye yakınmısınız? yollar açıktır mutlaka.
ananas tan şüphem var canım. bana ilk hamile kaldığımda ananas ye bol bol ki, bebek rahime tutunsun diyorlardı. Yani ananasın bence rahimi gevşetme etkisi var. Ama hurmadan eminiz :)
merdiveni dene mutlaka. bende demin 3 kez merdivenden inip çıktım :)
ya aslında benim için erken sayılır ama gecikip iyice tombik olmasından korkuyorum. şekerim biraz yüksek çıkınca, bebeğin kilolu olma riski oluyor, e bu da normal doğum için riskli..
en geç 39 da hayırlısıyla gelsin diliyorum.

Herkese günaydın
Gece doğuranlar haberlerinizi bekliyoruz
Omeserma, hastanedesin muhtemelen, haber ver canım müsait olduğunda bize, çok merak ediyorum seni :44:

Günaydın Canlar...

Cumanız Mübarek Olsun İnşAllah.

Yarın Detaylı Randevumuz var. Dualarınızda beni ve kızımı da unutmayın olurmu...

Günaydın kızlar ben bugün 39+5 oldum. Ama hiç bir doğum belirtisi yok bende nişan yada su yum gelmedi. sancı ara ara oluyor. normal doğum istediğim için beklemeye devam ediyoruz. Ama artık doğurmak istiyorum. Son haftalar çok zor geçiyor karın ve sırt ağrılarım canımı yakıyor uyku zaten hiç yokneyse birazdan doktor kontrolumuz var inşallah hayırlı haberlerle gelirim.doğuma gidenlere Allah yardım etsin.

herkese hayırlı cumalar... doğum yapanların hikayelerini okudukça heyecanım artıyo da artıyo... 4 günümüz kaldı ama hala bi belirtim yok, vücut olarak dayanıklı sayılırım ama düşünce olarak aynı dayanıklılığı gösteremiyorum malesef. inanın doğum belirtilerinden birini görsem sevinçten çığlık atıcam galiba

Herkese günaydın, iki gündür int paketimiz dolduğu için nete giremiyorum, çok can sıkıcı oldu... Bu sabah yenilenmiş ama sayfalar o kadar ilerlemiş ki bitirmem imkansız...

Kimler doğum yaptı ne haberler var bilmiyorum, doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bekleyenlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin....

Seiss dün tomurcuk da bugün doğuma gideceklerdi, allah kolaylık versin...

Bu arada ben de ondan geriye saymaya başladım... Tabii gecikmezse minik prenses...

Selam. Ben de bugun 39+3 oldum. Simdi doktordan geldim cocuk asagi inmemis kafa fildir fildir donuyo normalde dogumdan 15 gun once iyice asagi inip yerlesirmis. Normal dogum yapamiycam sanirim:-( pzt gunu ac gel muayene ediyim, sonra suni sanci verelim olmadi sezeryan yapariz dedi dr. Tirsmaya basladim. Mutlu46 sen gidicektin doktora sana ne dediler?

doğru dürüst bakamadım size. kim ne yapmış meraktaydım.. ama genel haberlr iii çok şukür.alıntı yapmadan yazıyorum

monya çok geçmiş olsun canım üzülme hepsi geçecek benim yegenim de 7 gün hastahanede yattı.. şimdi çooook ii maşallah.. senin bebiş de iii olacak.dua ediyoruz....

omaserma çok sempatiksin senin yazılarını okurken çok gülüyorum... hayırlı haberlerini bekliyoruz sevgiler....

minik kelebek doğum hikayeni yüzeysel okudum çünki hep ağlıyorum okuyunca hikayeleri...güzelmiş okuduğum kadarıyla..

sezeryana karar verenlerin de gözü aydın...allah hayırlı doğumlar nasip etsin..

dogum yapanlar hayırlı olsun...

unuttuklarım var mı kusura bakmayın arkadaşlar...

Sarılığımız 20 ye çıktığı için bebeğimi hastaneye yatturdık geldik şimdidaha 5 günlük

allah şifa versin canım inş. en kısa zaman da düzelir de yavruna kavuşursun canını sıkmamaya çalış sütün kaçmasın sakın

hayırlısıyla gelsin canım vaktini zamanını allah bilir artık biz bir umur bekliyoruz

Günaydın Canlar...

Cumanız Mübarek Olsun İnşAllah.

Yarın Detaylı Randevumuz var. Dualarınızda beni ve kızımı da unutmayın olurmu...

içini ferah tutmaya çalış canım detaylı da öyle güzel gözüküyor ki kuzucuklar cnm onu düşün bol bol görceksin kuzunu:)
güzel haberlerle gelirisn inş. sen de bize dua et sayılı zamanlarımız kaldı

son haftalar gerçekten zor ve insan tamam artık doğsun diyor uykusuzluk halsizlik korku panik acabalarla geçiyor
az kaldı sabır diyoruz hayırlısıyla gelsinler hepsini unutcaz

biz de dr a gittik... normali bekliycez.. çok şükür hersey yolunda.

sadece ben yoruldum ve sıkıldım.ne oturabiliyorum nede kalkabiliyorum.yatamıyorum uyuyamıyorum.eğilip çorabimı bile giyemiyorum..erken gelsin artık yaaa kilo ve boyu gayet iyi.bence bir sakıncası yok gelmesinin.

Kimse doğurmadı mı hala yaa, hiç ses seda yok
Biz de annişle alışveriş merkezine çıkıcaz öğleden sonra, azıcık gezelim, yorulayım belki doğmak ister kızım

Kızlar biraz önce tuvalete gittim koyu kahve rengi bir akıntı parçası düşmüş Doktorumu aradım nişan olabilir dedi... İyi de bu akıntı 4 gündür geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, doğum başlar mı acaba ??????? Ayın 14'ne sezeryan günü almıştık...

Kimse doğurmadı mı hala yaa, hiç ses seda yok
Biz de annişle alışveriş merkezine çıkıcaz öğleden sonra, azıcık gezelim, yorulayım belki doğmak ister kızım

çıkın gezin canım. bende birazdan çıkıp dolaşıcam. ayaklarım açılsın. evet kimseden de ses yok. sağlıkla bebişlerini doğurup kucaklarına almışlardır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…