2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Mrb kızlar doktordan geldik. Oğluşumun başı aşağıya inmiş. Normal doğum için bekliyoruz. Suyu da iyiymiş . Salı günü tekrar kontrole var inşallah haftaya doğururum. Hurma ve ananasa dadanıcam. Bide günde 1 saat yürüyüş yap dedi doktor ama onu yapamam herhalde çok üşeniyorum.bizden haberler böyle.

normal doğum için sıkıntı var mıydı canım. belki normal doğuruverirsin :)

Canım, dualarımız seninle...Herhalde bu saatte dünyanın en mutlu annesi sensindir şimdi:))

selam annişler ve kuzucuklar..

omesermayı çok merak ediyorum valla, bebiş doğmuşmudur ki??

ben evde çok sıkılıyorum, gripten tam olarak kurtulamadıgım için hiç bir iş te yapamıyorum. sabah babişi işe gönderip biraz tv izleyip tekrar uyuduk bebişimle. tekmesiyle uyandım, acıkmıştı sanırım :) kahvaltı yapınca sakinleşti :)
hiçbir iş yapmadıgım halde ara ara kollarımda acayip bi ağrı oluyor nedenini çözemedim. sizde de oluyor mu?
salı günü annem gelecek bütün işi gücü ona yıkıcam gibi görünüyor. canım hiçbişey yapmak istemiyor, evde durmakta hoşuma gitmiyor dışarı çıkasımda gelmiyor. niye böyle olduysam

Ne kadar zor beklemek.Doğmadıkça kilo alıyor iyi bir taraftan ama herkesin sorularından bıktım usandım.Herkes bir panik halde normal aradığım mesaj attığım insanlar bile doğurdun mu,doğum mu başladı diye telaşta ben de tam aksine çok sakinim.Merakta ediyorum artık ama hiç gelmeye niyeti yok sanki

Canım doktoruna mutlaka danış, kimisinin nişandan sonra doğumu başlayabiliyo, doktorun en iyisini bilir tabi.

çıkın gezin canım. bende birazdan çıkıp dolaşıcam. ayaklarım açılsın. evet kimseden de ses yok. sağlıkla bebişlerini doğurup kucaklarına almışlardır inşallah...

Doktorum bana yürü demişti normal doğum için. 2 gündür işi bıraktığımdan beri de evde pek bi aylakçı oldum, çalışırken hareket ediliyo ama evde olunca dışarı çıkmak lazım yürümek için. Hava da soğuk ama napalım giyinip sıkı sıkı çıkıcaz.

Çalışmaya alışık olunca insan evde sıkılıyo. Ordan kalkıp oraya yatmak güzel geliyo ama doğum için bu kadar hareketsizlik de iyi değil. Dışarı çıkmak istemiyorsan evde yürü

Mrb kızlar kontrolden geldim ve dogurucam psikolojisiyle girdigim hastaneden tıpış tıpış yuruyerek cıktım.sancım nerdeyse sıfırlarda dolastı.catı muayenem iyi gecti.bnm oglum elini yüzüne kapattı göstermedi bugun kendini bana.
Bebegim 3 kilo olmus boyuda 49 cm kızlar 37+3 um sizce iyimi

benim de öyle yaklaşık. bence iyi maşallah

gözün aydın herşey güzel geçmiş.. doğurma psikolojisine neden girdin ki henüz bunun için çok erken.. bebeğin kilosu gayet iyi bence maşallah. kiloya takılmamak lazım zaten önemli olan sağlıklı olması. son zamanlarda yüzlerini görmek zaten imkansızlaştı bebeklerin .. hep elleri yüzlerinde oluyor, bizimkide öyle :)

cok agrılarım var hep dogurucam diye gidiyorum ama doktor hadi evine diye gönderiyo beni bide utanıyorum sanki naz yapıyomusum gibi agrım var diyom hiçbişey cıkmıyo :)

Ben de geçen gün nst'de sancım çıkıverirse ne güzel olur diyerek gitmiştîm ama maksimum 50-60'ta 1-2 tane sancım çıktı moralim bozulmuştu sabret 100'leri de görcez inşallah.
Kilosu falan da gayet iyi oğlunun, hiç sıkıntı yapma. Tahminimce 2 haftaya 3,5 kiloyu bulur doğmazsa.

çok güzel canım bence, sağlıkla kucağına al inşallah

inşallah bide 2 hafta erken dogar bebekler genelde moduna girdik ya sanki günümüz gecmiş gibi davranıyoruz.bu arada seninle aynıyız biz :) sat ne senin

cok agrılarım var hep dogurucam diye gidiyorum ama doktor hadi evine diye gönderiyo beni bide utanıyorum sanki naz yapıyomusum gibi agrım var diyom hiçbişey cıkmıyo :)

o ağrılar artık hepimizde oluyor..yapacak bişey yok bunun için :) herkes soruyor doğurmadın mı doğurmadın mı .. onlara ne oluyorsa.. sanki onlar taşıyo ağrıyı sıkıntıyı onlar çekiyor, doğumun zorluğunu onlar yaşayacak gibi konuşuyorlar. kimseye kulak asmıyorum artık ben.. daha zamanımız var.. hayırlısıyla sağlıkla gelsinler, canımız fazla yanmadan kucagımıza alırız inşallah :)

ewet kendimi kötu hissediyorum böyle olunca aslına bakarsan daha 2 haftam var ama gecikmiş psikolojisine kapıldım bunlar yüzünden oğlum rahat ordaki cıkmak istemiyo suan hem rabbim onun zamanını yazmıstır saliyesi değişmez.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sancısı tutan bizede dua etsin :)

ağırlaştıkça miskinleşiyoruz. benimde hiç evden çıkasım gelmiyor ama haydi kalk bakalım deyip kendimi zorla dışarı atıyorum biraz yürüyüş yapıp dönüyorum. açılıyorum , iyi geliyor. ama artık yürürken kuyruk sokumum çok ağrıyor. yinede yavaş yavaş geziniyorum. evde de ufak tefek hareketler yapıyorum kaslarım açılsın diye. yoksa yat yat yat iyice kötü oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…