Kızlar biraz önce tuvalete gittim koyu kahve rengi bir akıntı parçası düşmüşDoktorumu aradım nişan olabilir dedi... İyi de bu akıntı 4 gündür geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, doğum başlar mı acaba ??????? Ayın 14'ne sezeryan günü almıştık...
Sevgili anneler& anne adayları ,
Heyecanla 1 aydır haberlerimizi takip ediyordum, simdi sıra bana geldi. Kısmetse yarın 10:00'da oglumu dogurucam. Lutfen dualarınızı eksik etmeyin. Omeserma'nın dedigi gibi lutfen hakkınızı helal edin, sonucta narkoz alıcaz.
Hepinize allah kolay dogumlar nasip etsin, bana da tabi :)
Opuyorum
Tomurcuk
Not: Dusunmemeye calisiyorum, dusunursem kalp krizi geciricem :)
normal doğum için sıkıntı var mıydı canım. belki normal doğuruverirsin :)
Kızlar biraz önce tuvalete gittim koyu kahve rengi bir akıntı parçası düşmüşDoktorumu aradım nişan olabilir dedi... İyi de bu akıntı 4 gündür geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, doğum başlar mı acaba ??????? Ayın 14'ne sezeryan günü almıştık...
çıkın gezin canım. bende birazdan çıkıp dolaşıcam. ayaklarım açılsın. evet kimseden de ses yok. sağlıkla bebişlerini doğurup kucaklarına almışlardır inşallah...
selam annişler ve kuzucuklar..
omesermayı çok merak ediyorum valla, bebiş doğmuşmudur ki??
ben evde çok sıkılıyorum, gripten tam olarak kurtulamadıgım için hiç bir iş te yapamıyorum. sabah babişi işe gönderip biraz tv izleyip tekrar uyuduk bebişimle. tekmesiyle uyandım, acıkmıştı sanırım :) kahvaltı yapınca sakinleşti :)
hiçbir iş yapmadıgım halde ara ara kollarımda acayip bi ağrı oluyor nedenini çözemedim. sizde de oluyor mu?
salı günü annem gelecek bütün işi gücü ona yıkıcam gibi görünüyor. canım hiçbişey yapmak istemiyor, evde durmakta hoşuma gitmiyor dışarı çıkasımda gelmiyor. niye böyle olduysam
Mrb kızlar kontrolden geldim ve dogurucam psikolojisiyle girdigim hastaneden tıpış tıpış yuruyerek cıktım.sancım nerdeyse sıfırlarda dolastı.catı muayenem iyi gecti.bnm oglum elini yüzüne kapattı göstermedi bugun kendini bana.
Bebegim 3 kilo olmus boyuda 49 cm kızlar 37+3 um sizce iyimi
Mrb kızlar kontrolden geldim ve dogurucam psikolojisiyle girdigim hastaneden tıpış tıpış yuruyerek cıktım.sancım nerdeyse sıfırlarda dolastı.catı muayenem iyi gecti.bnm oglum elini yüzüne kapattı göstermedi bugun kendini bana.
benim de öyle yaklaşık. Bence iyi maşallah
gözün aydın herşey güzel geçmiş.. Doğurma psikolojisine neden girdin ki henüz bunun için çok erken.. Bebeğin kilosu gayet iyi bence maşallah. Kiloya takılmamak lazım zaten önemli olan sağlıklı olması. Son zamanlarda yüzlerini görmek zaten imkansızlaştı bebeklerin .. Hep elleri yüzlerinde oluyor, bizimkide öyle :)
ben de geçen gün nst'de sancım çıkıverirse ne güzel olur diyerek gitmiştîm ama maksimum 50-60'ta 1-2 tane sancım çıktı moralim bozulmuştuSabret 100'leri de görcez inşallah.
Kilosu falan da gayet iyi oğlunun, hiç sıkıntı yapma. Tahminimce 2 haftaya 3,5 kiloyu bulur doğmazsa.
çok güzel canım bence, sağlıkla kucağına al inşallah
cok agrılarım var hep dogurucam diye gidiyorum ama doktor hadi evine diye gönderiyo beni bide utanıyorum sanki naz yapıyomusum gibi agrım var diyom hiçbişey cıkmıyo :)
o ağrılar artık hepimizde oluyor..yapacak bişey yok bunun için :) herkes soruyor doğurmadın mı doğurmadın mı .. Onlara ne oluyorsa.. Sanki onlar taşıyo ağrıyı sıkıntıyı onlar çekiyor, doğumun zorluğunu onlar yaşayacak gibi konuşuyorlar. Kimseye kulak asmıyorum artık ben.. Daha zamanımız var.. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler, canımız fazla yanmadan kucagımıza alırız inşallah :)
selam annişler ve kuzucuklar..
omesermayı çok merak ediyorum valla, bebiş doğmuşmudur ki??
ben evde çok sıkılıyorum, gripten tam olarak kurtulamadıgım için hiç bir iş te yapamıyorum. sabah babişi işe gönderip biraz tv izleyip tekrar uyuduk bebişimle. tekmesiyle uyandım, acıkmıştı sanırım :) kahvaltı yapınca sakinleşti :)
hiçbir iş yapmadıgım halde ara ara kollarımda acayip bi ağrı oluyor nedenini çözemedim. sizde de oluyor mu?
salı günü annem gelecek bütün işi gücü ona yıkıcam gibi görünüyor. canım hiçbişey yapmak istemiyor, evde durmakta hoşuma gitmiyor dışarı çıkasımda gelmiyor. niye böyle olduysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?