2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Niye kendini kötü hissediyorsun ki canım, nst ağrıyı değil kasılmayı ölçüyor, hepimzin ağrısı var da kasılma farklı bir şey...

Hem daha erken..geçende bir yerde yazıyordu, doğum tarihinizi iki hafta geç söyleyin diye, ben aile hariç herkese ocak sonu dedim aileme de bu bebek geç gelir diyorum... O yüzden annem hala gelmedi, pzt gelecek... Tahmini doğum tarihine 6 gün kalacak geldiğinde.... ne zaman doğuracaksın der gibi gözünün içine bakan birileri strese sokuyor insanı... Bir de işler bana kalıyor, o da iyi oluyor, hareket ediyorum..,

canım bence hastaneye gitmen gerek minikkelebeğin de öyle olmuştu diye hatırlıyorum

ayy hayırlısıyla bi doguraydık bide adapte ettim kendimi ben bu hafta dogurucam diye daha dogrusu cevrem hep bu hafta dogurursun diye diye bende niye dogurmadım hala diyorum :)

afiş bebişin gayet iyi maşallah ama sen çok erken girmişsin doğcak durumuna bak 40 biter beklemek zorunda kalırsan zaman geçmez ben hep yılbaşından sonra diyodum öyle şartlamıştım kendimi geçmek bilmiyor şimdi niyeyse şimdi zaman geçmek bilmiyor şükür pazartesine bir şey kalmadı :)

kesinlikle ben gidip herkese 2 hafta erken söyledim yılbaşında başladı herkes aramaya :)
tamamen benim iş güzarlıgım kendi kendimi strese soktum benim kız sezeryan olcak ama doktora kalsa 40 bekliycek kızın niyeti yok 39 da alacak işte kilosu boyu iyi olunca

bana suyun fazla erken dogum olabilir sekerin cıktı erken dogum olabilir diye diye beni bu hale soktular esim bile diyoki bugundemi dogurmadın hatun yok dedim tık yok bende :):) ewet bastan iki hafta gec diyeydik simdi bu muameleye maruz kalmazdık :)

Canlarim sabah 7 de hastanedeydik.lavman yapıldı.suni sancı verildi. Ama bebeğin nabzı benim tansiyonum düştü.9.10 da kızımı genel sezaryenle kucağıma aldım.iyiyiz biraz ağrım var.kızım 3.090 gram 47 cm.minnacık...Allah isteyen herkese nasibetsin.en kısa zamanda ayrıntıları yazıcam.iyiki bugünü secmisiz.Allah duasını esirgemeyen siz canım arkadaşlarımdan razı olsun.ekmekte çok zorlanıyor.bide kusuyor.

ayy ewet gecmiyo zaman napcaz bilmiyom bende hep yılbasından itibaren hazırlıklı olun diyodum ne biliyosam sanki ama suyun fazla filan diyince doktor bide seker cıkınca erken dogum garantilendi bende ona göre sartladım bide cevrem sagolsun tabi.40 a kadar nasıl dayanırım bilmiyorum 41 olurmus afis hala dogurmamıs 42 olurmus herkezinkin 1 aylık ben hala tıslaya tıslaya geziyomusum.

rabbim analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın. Allaha iyi bir kul anasına babasına hayırlı bir evlat vatana millete faydalı bi birey olmayı nasip etsin inşallah

Canım benim Allah analı babalı büyütsün çok sevindimm Kilosu gayet normal tatlı kızının, kısa zamanda daha da toparlar. En uygun zamanda yine yaz...

canımmmmmm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
doğum hikayeni merakla bekliyorum ama sonunda prensesine kavuştun ya kendim doğurmuş gibi rahatladım
kilosuna boyuna takılma 2 gün süt gelmeyebilir ama sen elinden geleni yapacaksın
o minik surata iyi bak annesi allahım bol bol süt versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Canım bizim yerimizede öp kokla :) Hayırlı bir evlat olsun. Sende bir an önce iyileşirsin inşllah.

Canimm çok sevindim inan. Rabbim kurtarmis kavuşturmuş ikinizi. Darisi bekleyenlere. Kisa zamanda toparlarsin merak etme. İnsan bebeğini düşünmekten agrisini duymuyor bile. Ayy sanki yillar önce doğum yapmisim gibi seni düşününce kendimi senin yerine koyunca heyecanlandim şimdi:)) benim kuzu da gece ile gündüzü karistiriyor. Gündüz bayginlik derecesinde uyuyoruz.gece sabah 5e kadar gözler acik. İsim zor. Dun gece4 te en son dayanamadim agladim. Çok zorlandim. Esim de yok. Annemi gece uyandirmiyorum gündüz çok koşturuyor çünkü. Annelik zormus bacilar...

yok yok canım okadar olmaz zaten doktorlar riske atmıyor hayırlısı olsun diyelim

Canım benimde kollarım ağrıyor. Uyurken kolunun üzerine yatıyor olabilirmisin? Ben yattığım için elim falanda şişmiş oluyor.

Bende aynı durumdayım. Gel kızım diye çağırıyorum sürekli :) Ama onların işine karışılmıyor. Gelmeye kendileri karar verecekler :)

Herkesin durumu ayni uykuuuuuummm var ama ne gece ne gunduz uyuyamiyorum bir turlu uykuya dalamiyirum her yanim agriyor

Gelll kizimmm anneyi uzme daha fazla

Herkesin durumu ayni uykuuuuuummm var ama ne gece ne gunduz uyuyamiyorum bir turlu uykuya dalamiyirum her yanim agriyor

Gelll kizimmm anneyi uzme daha fazla

sizi çook iyi anlıyorum bende uyuyamıyorum( 24 ocak beklenen doğum tarihi benimde.az önce dr.dan geldim 17 ocakda kısmetse kızım gelicek dünyaya..

Gözunaydın cnm,sonunda kavustun kızına..Allah analı babalı buyutsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…