Biraz kemiklerim darmış bebike göre :/
ewet kendimi kötu hissediyorum böyle olunca aslına bakarsan daha 2 haftam var ama gecikmiş psikolojisine kapıldım bunlar yüzünden oğlum rahat ordaki cıkmak istemiyo suan hem rabbim onun zamanını yazmıstır saliyesi değişmez.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sancısı tutan bizede dua etsin :)
Kızlar biraz önce tuvalete gittim koyu kahve rengi bir akıntı parçası düşmüşDoktorumu aradım nişan olabilir dedi... İyi de bu akıntı 4 gündür geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, doğum başlar mı acaba ??????? Ayın 14'ne sezeryan günü almıştık...
Mrb kızlar kontrolden geldim ve dogurucam psikolojisiyle girdigim hastaneden tıpış tıpış yuruyerek cıktım.sancım nerdeyse sıfırlarda dolastı.catı muayenem iyi gecti.bnm oglum elini yüzüne kapattı göstermedi bugun kendini bana.
Bebegim 3 kilo olmus boyuda 49 cm kızlar 37+3 um sizce iyimi
ayy hayırlısıyla bi doguraydık bide adapte ettim kendimi ben bu hafta dogurucam diye daha dogrusu cevrem hep bu hafta dogurursun diye diye bende niye dogurmadım hala diyorum :)
Niye kendini kötü hissediyorsun ki canım, nst ağrıyı değil kasılmayı ölçüyor, hepimzin ağrısı var da kasılma farklı bir şey...
Hem daha erken..geçende bir yerde yazıyordu, doğum tarihinizi iki hafta geç söyleyin diye, ben aile hariç herkese ocak sonu dedim aileme de bu bebek geç gelir diyorum... O yüzden annem hala gelmedi, pzt gelecek... Tahmini doğum tarihine 6 gün kalacak geldiğinde.... ne zaman doğuracaksın der gibi gözünün içine bakan birileri strese sokuyor insanı... Bir de işler bana kalıyor, o da iyi oluyor, hareket ediyorum..,
niye kendini kötü hissediyorsun ki canım, nst ağrıyı değil kasılmayı ölçüyor, hepimzin ağrısı var da kasılma farklı bir şey...
Hem daha erken..geçende bir yerde yazıyordu, doğum tarihinizi iki hafta geç söyleyin diye, ben aile hariç herkese ocak sonu dedim aileme de bu bebek geç gelir diyorum... O yüzden annem hala gelmedi, pzt gelecek... Tahmini doğum tarihine 6 gün kalacak geldiğinde.... Ne zaman doğuracaksın der gibi gözünün içine bakan birileri strese sokuyor insanı... Bir de işler bana kalıyor, o da iyi oluyor, hareket ediyorum..,
ne alemdesin. akıntın nasıl oldu. bir sıkıntı yoktur umarım.
ayy ewet gecmiyo zaman napcaz bilmiyom bende hep yılbasından itibaren hazırlıklı olun diyodum ne biliyosam sanki ama suyun fazla filan diyince doktor bide seker cıkınca erken dogum garantilendi bende ona göre sartladım bide cevrem sagolsun tabi.40 a kadar nasıl dayanırım bilmiyorum 41 olurmus afis hala dogurmamıs 42 olurmus herkezinkin 1 aylık ben hala tıslaya tıslaya geziyomusum.canım bence hastaneye gitmen gerek minikkelebeğin de öyle olmuştu diye hatırlıyorum
afiş bebişin gayet iyi maşallah ama sen çok erken girmişsin doğcak durumuna bak 40 biter beklemek zorunda kalırsan zaman geçmez ben hep yılbaşından sonra diyodum öyle şartlamıştım kendimi geçmek bilmiyor şimdi niyeyse şimdi zaman geçmek bilmiyor şükür pazartesine bir şey kalmadı :)
kesinlikle ben gidip herkese 2 hafta erken söyledim yılbaşında başladı herkes aramaya :)
tamamen benim iş güzarlıgım kendi kendimi strese soktum benim kız sezeryan olcak ama doktora kalsa 40 bekliycek kızın niyeti yok 39 da alacak işte kilosu boyu iyi olunca
canlarim sabah 7 de hastanedeydik.lavman yapıldı.suni sancı verildi. Ama bebeğin nabzı benim tansiyonum düştü.9.10 da kızımı genel sezaryenle kucağıma aldım.iyiyiz biraz ağrım var.kızım 3.090 gram 47 cm.minnacık...allah isteyen herkese nasibetsin.en kısa zamanda ayrıntıları yazıcam.iyiki bugünü secmisiz.allah duasını esirgemeyen siz canım arkadaşlarımdan razı olsun.ekmekte çok zorlanıyor.bide kusuyor.
Canlarim sabah 7 de hastanedeydik.lavman yapıldı.suni sancı verildi. Ama bebeğin nabzı benim tansiyonum düştü.9.10 da kızımı genel sezaryenle kucağıma aldım.iyiyiz biraz ağrım var.kızım 3.090 gram 47 cm.minnacık...Allah isteyen herkese nasibetsin.en kısa zamanda ayrıntıları yazıcam.iyiki bugünü secmisiz.Allah duasını esirgemeyen siz canım arkadaşlarımdan razı olsun.ekmekte çok zorlanıyor.bide kusuyor.
Canlarim sabah 7 de hastanedeydik.lavman yapıldı.suni sancı verildi. Ama bebeğin nabzı benim tansiyonum düştü.9.10 da kızımı genel sezaryenle kucağıma aldım.iyiyiz biraz ağrım var.kızım 3.090 gram 47 cm.minnacık...Allah isteyen herkese nasibetsin.en kısa zamanda ayrıntıları yazıcam.iyiki bugünü secmisiz.Allah duasını esirgemeyen siz canım arkadaşlarımdan razı olsun.ekmekte çok zorlanıyor.bide kusuyor.
ayy ewet gecmiyo zaman napcaz bilmiyom bende hep yılbasından itibaren hazırlıklı olun diyodum ne biliyosam sanki ama suyun fazla filan diyince doktor bide seker cıkınca erken dogum garantilendi bende ona göre sartladım bide cevrem sagolsun tabi.40 a kadar nasıl dayanırıen m bilmiyorum 41 olurmus afis hala dogurmamıs 42 olurmus herkezinkin 1 aylık ben hala tıslaya tıslaya geziyomusum.
selam annişler ve kuzucuklar..
omesermayı çok merak ediyorum valla, bebiş doğmuşmudur ki??
ben evde çok sıkılıyorum, gripten tam olarak kurtulamadıgım için hiç bir iş te yapamıyorum. sabah babişi işe gönderip biraz tv izleyip tekrar uyuduk bebişimle. tekmesiyle uyandım, acıkmıştı sanırım :) kahvaltı yapınca sakinleşti :)
hiçbir iş yapmadıgım halde ara ara kollarımda acayip bi ağrı oluyor nedenini çözemedim. sizde de oluyor mu?
salı günü annem gelecek bütün işi gücü ona yıkıcam gibi görünüyor. canım hiçbişey yapmak istemiyor, evde durmakta hoşuma gitmiyor dışarı çıkasımda gelmiyor. niye böyle olduysam
biz de dr a gittik... normali bekliycez.. çok şükür hersey yolunda.
sadece ben yoruldum ve sıkıldım.ne oturabiliyorum nede kalkabiliyorum.yatamıyorum uyuyamıyorum.eğilip çorabimı bile giyemiyorum..erken gelsin artık yaaa kilo ve boyu gayet iyi.bence bir sakıncası yok gelmesinin.
Herkesin durumu ayni uykuuuuuummm var ama ne gece ne gunduz uyuyamiyorum bir turlu uykuya dalamiyirum her yanim agriyor
Gelll kizimmm anneyi uzme daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?