2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yok yok bu psikolojiyi at kafandan.. hatta ben kendimi nasıl şartlandırdıysam tarihinden önce kesinlikle doğmayacak gibi aklıma soktum, soranlarada 2 ay var daha diyorum artık :) kendini farklı düşüncelere yönlendir çok düşünme :)

bende biraz önce zorla attım kendimi dışarı parkta oturdum azcık, hava güzeldi.. minik kuzucukların oynamalarını seyrettim, gelecek yıl senide getiricem oynamaya dedim bebeğime :) hayali bile güzeldi o an .. yat yat iyice hantallaşıyor insan bunu anladım ..

canıımmm çok sevindim valla rahatladım. hayırlısı sezeryanmış demekki senin için.. İnşallah ağrın sızın çok olmaz, tez vakitte ayaklanırsın. bebeğin de toparlar kendini merak etme kilosu çok ta az diilmiş. Maşallah allah esirgesin onu. hayırlı evlat olur inşallah.. şansı bahtı güzel olsun.. öp kokla benim yerime de ..ayrıntıları yazarsın

merhabalar 4 ocak ta oğlumuz geldi. biraz zorlanıyoruz emme problemimiz var

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı şansı bahtı güzel olur inşallah. doğum hikayeni yaz bize..

Canım benimde kollarım ağrıyor. Uyurken kolunun üzerine yatıyor olabilirmisin? Ben yattığım için elim falanda şişmiş oluyor.

valla canım dalana kadar bin defa dönüyorum, uykuya daldıktan sonra nasıl uyuyorum hiç bilmiyorum ama rahat uyumadığım kesin.. bel ağrısı kol ağrısı çekiyorum

Herkesin durumu ayni uykuuuuuummm var ama ne gece ne gunduz uyuyamiyorum bir turlu uykuya dalamiyirum her yanim agriyor

Gelll kizimmm anneyi uzme daha fazla

maalesef hepimiz aynı durumdayız artık, ağrımadık yerimiz yok..
kızın ne zaman geleceğini bilir annesi sabret :)

çook sevindim ben de .Allah analalı babalı büyütsün.

nişandır o canım. sezeryan trihini erkene almak için doktoruna görün mutlaka. bizide haberdar et emi

merhabalar 4 ocak ta oğlumuz geldi. biraz zorlanıyoruz emme problemimiz var

kızlar hadi gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızı. doğum hikayelerinizi bekliyoruz.

gözünaydın canım. sonunda kavuştun bebişine :) Allah analı babalı büyütsün. haberini görünce sevindim. hiç birşeye moralini bozmadan büyüt bebişini . sevgiler..

Omeserma gözün Aydın sonunda kavuştun kızına Allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına.

Allah güle güle analı babalı büyütmeyi nasip etsin, kaç gündür takip ediyordum prensesine kavuşmuşsun:) darısı bizlerin başına...

Herkesin durumu ayni uykuuuuuummm var ama ne gece ne gunduz uyuyamiyorum bir turlu uykuya dalamiyirum her yanim agriyor

Gelll kizimmm anneyi uzme daha fazla

kaç aydır bende uyuyamıyordum yatakts. her yanım ağrıyordu. 1 haftadır oturma odasında koltukta bir yer buldum sola doğru koltuğun kenarına yatıp sırtımıda koltuğun arkasına dayıyorum. bir kaçta yastık destek tabi. ama önceki gecelerden sonra öyle rahat uyuyorumki. yatmadan bacaklarımda ağrı oluyor, onada biraz eş masajı :) eşimde ben tek yatırmam seni burda deyip öbür koltuğada o yatıyor yazık. ailecek oturma odasında yatıp kalkar olduk.

Gözün aydın, allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, rabbim hepinize uzun ve hayırlı ömürler versin

uykusuz hatunlar size tavsiyem yiyin yogurdu icin sutleri uyuyun.uyumak icin ne gerekiyosa yapin.uykusuzluktan goz altim morardi basim agriyo oglum dun uyumadi ya agladi ya altini doldurup durdu ya surekli emmek istedi.cok uykum var cook gozlerim kapaniyo oturdugum yerde :84:
insanin hayati tamamen degisiyomus gercekten.bizim hayatimiz bitti onlarinki basladi
ne yapin edin uyuyun

Canım doktora gittim nişanmış gerçekten... Açılma, sancı yok henüz.Bakalım bebişko 14'nü bekleyecek mi :)

Allah yardımcın olsun anacım,, zor iş bebek büyütmek ama uyku da depo yapılan bişey değilki , hoş kaliteli uyku ne unuttuk çoktan ama uyuduklarımızda depoya gitse sonrası için gam yemem :) yine de bol bol dinlenmekte fayda var. hele de gazlı bir bebek olursa yandıgımızın resmidir. Allah herkese kolaylıklar versin.. en azından gündüz bebekle ilgilenip seni uyutacak biri yok mu? Annelik hiç kolay diil anladık bunu hemencecik :)

canım sesin çıkmadı, doğum nasıl oldu durumun nasıl merak ediyorum şahsen.. inşallah iyisinizdir problem yoktur.. senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz. Allah analı babalı büyütsün kuzunu :)

omerserma canım gozunuz aydın hakkında hayırlısı sezeryanmıs demek kı saglıgınız da ıyı ne guzel, Allah analı babalı ve saglıklı buyt ınsallah heyecanla dogum hıkayenı beklıyoruz.

bu arada tomurcuk ne yaptı acaba
kurt senın de gozun aydın Allah analı babalı ve saglıklı buyut ınsallah heyecanla dogum hıkayenı beklıyoruz.

hanımlar merhaba. bir sorunum çıktı son anda.normal doğum diye beklerken çatı muayenesi esnasında dar olduğu anlaşıldı. ancak doktor değil ebe muayene etti. bende tedirgin oldum. pazartesi sezeryan olcam ama halen aklımda şüphe var normal yapabilir miydim diye.

Canım doktora gittim nişanmış gerçekten... Açılma, sancı yok henüz.Bakalım bebişko 14'nü bekleyecek mi :)

Tomurcuk nişangeldikten bir hafta sonra sezeryana gitmişti, belki senin bebiş de bekler zamanını zaten çok az kalmış...

Slm kizlar pzt gunu gunum doldugu icin ilk basta suni sanci verilcek olmadi sezeryan olucam. Amma velakin o sanciyi cekerken sanirim kimse olsun istemiyorum yanimda. Annemle ayni sehirdeyiz. Annem bi gun onceden ablanla gelir kaliriz sende dedi gerek yok dedim. Kirildi sanirim.ablamla uzun zamandir aramiz limoni herseye alinan darilan bi tip geldiginde aman bunu yanlis mi anlar kirilir mi gucenir mi laf mi sokar diye geriliyorum. Offff bilmiyorum ya. Hele hamileligimde her hareketi batar oldu. O gun benim canimi sıkıcak hic bi sey olsun istemiyorum. Zaten uyku muyku kalmadi sinirlerim harap durumda. Benimle ayni durumda olan var mi ?

Tomurcuk nişan geldikten bir hafta sonra sezeryana girdi, belki senin bebiş de bekler, tabii hayırlısı olsun...

allah kolaylık versin. keşke benimde normal doğum yapma imkanım olsa. sen doğumu düşün diğerlerine takılma bebeğini düşün sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…