ewet kendimi kötu hissediyorum böyle olunca aslına bakarsan daha 2 haftam var ama gecikmiş psikolojisine kapıldım bunlar yüzünden oğlum rahat ordaki cıkmak istemiyo suan hem rabbim onun zamanını yazmıstır saliyesi değişmez.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sancısı tutan bizede dua etsin :)
ağırlaştıkça miskinleşiyoruz. benimde hiç evden çıkasım gelmiyor ama haydi kalk bakalım deyip kendimi zorla dışarı atıyorum biraz yürüyüş yapıp dönüyorum. açılıyorum , iyi geliyor. ama artık yürürken kuyruk sokumum çok ağrıyor. yinede yavaş yavaş geziniyorum. evde de ufak tefek hareketler yapıyorum kaslarım açılsın diye. yoksa yat yat yat iyice kötü oluruz.
Canlarim sabah 7 de hastanedeydik.lavman yapıldı.suni sancı verildi. Ama bebeğin nabzı benim tansiyonum düştü.9.10 da kızımı genel sezaryenle kucağıma aldım.iyiyiz biraz ağrım var.kızım 3.090 gram 47 cm.minnacık...Allah isteyen herkese nasibetsin.en kısa zamanda ayrıntıları yazıcam.iyiki bugünü secmisiz.Allah duasını esirgemeyen siz canım arkadaşlarımdan razı olsun.ekmekte çok zorlanıyor.bide kusuyor.
merhabalar 4 ocak ta oğlumuz geldi. biraz zorlanıyoruz emme problemimiz var
Canım benimde kollarım ağrıyor. Uyurken kolunun üzerine yatıyor olabilirmisin? Ben yattığım için elim falanda şişmiş oluyor.
Herkesin durumu ayni uykuuuuuummm var ama ne gece ne gunduz uyuyamiyorum bir turlu uykuya dalamiyirum her yanim agriyor
Gelll kizimmm anneyi uzme daha fazla
Canlarim sabah 7 de hastanedeydik.lavman yapıldı.suni sancı verildi. Ama bebeğin nabzı benim tansiyonum düştü.9.10 da kızımı genel sezaryenle kucağıma aldım.iyiyiz biraz ağrım var.kızım 3.090 gram 47 cm.minnacık...Allah isteyen herkese nasibetsin.en kısa zamanda ayrıntıları yazıcam.iyiki bugünü secmisiz.Allah duasını esirgemeyen siz canım arkadaşlarımdan razı olsun.ekmekte çok zorlanıyor.bide kusuyor.
nişandır o canım. sezeryan trihini erkene almak için doktoruna görün mutlaka. bizide haberdar et emiKızlar biraz önce tuvalete gittim koyu kahve rengi bir akıntı parçası düşmüşDoktorumu aradım nişan olabilir dedi... İyi de bu akıntı 4 gündür geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, doğum başlar mı acaba ??????? Ayın 14'ne sezeryan günü almıştık...
merhabalar 4 ocak ta oğlumuz geldi. biraz zorlanıyoruz emme problemimiz var
Herkesin durumu ayni uykuuuuuummm var ama ne gece ne gunduz uyuyamiyorum bir turlu uykuya dalamiyirum her yanim agriyor
Gelll kizimmm anneyi uzme daha fazla
nişandır o canım. sezeryan trihini erkene almak için doktoruna görün mutlaka. bizide haberdar et emi
kızlar hadi gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızı. doğum hikayelerinizi bekliyoruz.
anamm az kalsin dogurcan kizzCanım doktora gittim nişanmış gerçekten... Açılma, sancı yok henüz.Bakalım bebişko 14'nü bekleyecek mi :)
uykusuz hatunlar size tavsiyem yiyin yogurdu icin sutleri uyuyun.uyumak icin ne gerekiyosa yapin.uykusuzluktan goz altim morardi basim agriyo oglum dun uyumadi ya agladi ya altini doldurup durdu ya surekli emmek istedi.cok uykum var cook gozlerim kapaniyo oturdugum yerde :84:
insanin hayati tamamen degisiyomus gercekten.bizim hayatimiz bitti onlarinki basladi
ne yapin edin uyuyun
Canım doktora gittim nişanmış gerçekten... Açılma, sancı yok henüz.Bakalım bebişko 14'nü bekleyecek mi :)
Canım doktora gittim nişanmış gerçekten... Açılma, sancı yok henüz.Bakalım bebişko 14'nü bekleyecek mi :)
Slm kizlar pzt gunu gunum doldugu icin ilk basta suni sanci verilcek olmadi sezeryan olucam. Amma velakin o sanciyi cekerken sanirim kimse olsun istemiyorum yanimda. Annemle ayni sehirdeyiz. Annem bi gun onceden ablanla gelir kaliriz sende dedi gerek yok dedim. Kirildi sanirim.ablamla uzun zamandir aramiz limoni herseye alinan darilan bi tip geldiginde aman bunu yanlis mi anlar kirilir mi gucenir mi laf mi sokar diye geriliyorum. Offff bilmiyorum ya. Hele hamileligimde her hareketi batar oldu. O gun benim canimi sıkıcak hic bi sey olsun istemiyorum. Zaten uyku muyku kalmadi sinirlerim harap durumda. Benimle ayni durumda olan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?