2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Niye dr muayene etmedi ki canım...

Doktor niye muayene etmedi ki devlet hastanesi falan mi

İnş çabucak kurtulursun canım, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın... Benim de yanımda hem annem hem eşim olacak büyük ihtimal, annemin yorulmasını istemem, çünkü ben de kızımı o halde görsem duygusal açıdan çok etkilenirim, ama gelme de diyemem, ilk doğumum gibi olacak, bana görünürde faydası olmasa da annelerin de duası yeter canım...

Annene sen gel, çok kalabalık olmasın, ablamı çağırma desen olmaz mı...

Sagol dilzar. Iste o kadar alingan ki ona da alinir mecbur gelicek ama ben gerilicem. Ins pztye kadar kendiliginden gelir bebegim.bugun cikip uzun uzun yuriycem suni sanci olayi da cok gerdi beni omesermayi cok merak ediyodum onu da sezeryana almislar sonrasinda sanciyi bosuna cekmis. Bu arada hayirli ugurlu olsun ve gecmis olsun omeserma.

kızlar ben de sanırım grıp oldum o kadar halsızım kı burnum akyor sabahd a bogazım agrıyordu. halsızlık ama cok var lımon mandalına her seyı yedım hala canlılık yok nasıl hasta oldum yaaa( bugun bu arada ızne ayrıldım artık tatıldeyım)

gözün aydın canım, rapor verdiler mi sana hastaneden? bana gerek yok dediler, benimde dün başladı iznim hoş son bir haftadır işe gitmiyordum grip oldugum için.. hala tam olarak iyileşemesemde geçen haftaki kadar kötü değilim. bol bol kivi mandalina portakal ye.. tarhana çorbası ve tavuk suyuna şehriye çorbası iç.. nane-limon çayı ve ıhlamur-zencefil çayı iç.. ben bunlarla toparladım 1 haftada :) bol bol dinlen artık evdesin nasılsa .. çok geçmiş olsun

ahh ahh geçmiş olsun tatlım. ateşine dikkat et ilk günler ateşi çıkartıyo bu grip. dün öğrendim, ayvayı fırında ısıtıp, yumuşatıp boğazına tülbentle sarıyomuşsun. iyi geliyomuş. ben sabah denedim,pek etkili olmadı ama sende bi dene istersen ilerlemeden hastalığın. bende daha tam iyileşemedim. faranjitim coştu, okulda faranjit olcam diye iznede erken ayrıldım ama kaçamadım. elhamdülillah. yavrular sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallahta.

inşallah bide 2 hafta erken dogar bebekler genelde moduna girdik ya sanki günümüz gecmiş gibi davranıyoruz.bu arada seninle aynıyız biz :) sat ne senin

24 Nisan canım. Doktorum çrş günü muayenede daha da aşağıya inmiş, ay sonunu beklemez bu kız dediğinden beri her ağrımı doğum sancısı sanıyorum az önce başım dönmeye başladı, doğuruyo muyum len ben diye başladım hemen

Canım arkadaşım, gelmiş geçmiş olsun, kavuştun ya yavruna bundan sonrası inşallah her geçen gün daha iyiye gidecek
Minik kızını da seni de öpüyorum, Allah yardımcınız olsun..

merhabalar 4 ocak ta oğlumuz geldi. biraz zorlanıyoruz emme problemimiz var

Hayırlı olsun, benim doğumgünümde doğmuş oğlun sağlıklı mutlu ömrü olsun inşallah.

Canım doktora gittim nişanmış gerçekten... Açılma, sancı yok henüz.Bakalım bebişko 14'nü bekleyecek mi :)

Biz nişan bekliyoruz gelmiyo, sezeryana girceksin ya senin de normal doğum aşamaların başladı, tersine oluyo heralde bu işler biz de biraz daha rahatlasak aslında başlicak bizimkiler de ama rahat olunmuyo işte

canım cok sag ol yaa. yarın yapacagım corba belkı dınlenırsem gecer.. ben bugun ayrıldım ızne ama pazartesı randevum var o gun verecek ıznımı yanı 37+3te verecek hem araya haftasonu gırıyor ya pazartesı alınca dırek o gunden baslayacak. ızne ayrılınca heyecan bastı benı yaa acaba dogar mı dıye hala cantam hazır degıl daha dogrusu hazır da ıcıne koyacam...

bu arada ben ıc camasırı olarak 2 adet kılot ve depend kılot 5 tane, 2 tane emzırme atletı, orkıd gece, kendıme 2 gecelık 1 pıjema,bır hırka,2 corap, terlık, kagıt havlu, beyaz ya da mavı lohusa bandı,gogus kremı,gogus pedı, alayım yanıma dıyorum. eksık var mı sızce?

sağ ol canım ya nerden geldı bu grıp sımdı sankı her tarafım dayak yemıs gıbı(( bır an once ıyılesmem lazım halsız olunca ayaga bıle kalkamıyorum yapmam gereken ısler var daha...evet sankı dun gece atesım de vardı gıbı. ama su an boyle uykulu ve halsızım. bogaz agrım dun vardı bugun gectı ve grıbe cevırdı( su an halsızım hemd e cok

Allah gönlündekini hayırlısıyla versin canım... Gerilmemeye çalış o zaman, inş beklediğinden daha rahat geçer...
ebeye gönderiyo hep hastalarını. devlete de gittim ordada ebe muayene etti.ne yapsam ki bilemedim.artık diyorum sancım tutsada normal diye gitsem olmazsa sezeryan olsam diyorum.

Başka bir dr git bence de canım, çatı baş uyumsuzluğu varsa gerçekten, normal doğumun başlaması sakıncalı olabilir...

Tamam bir ebe çatı darlığını anlayabilir, ama önemli olan başka bir konu da bebğinin baş çevresi, bunu da ebe bilemez, dr değerlendirmesi gerek...

ben,m annem geldi iki gün oluyo... aynı senin gibiyim... aslında kadının kötü bi niyeti yok biliyorum sonuçta annem ama azıcık takıyorum kafama... en basiti mutfak perdelerime takmış kafayı çok çirkin bunlar doğru düzgün bişi al diyo... zamanı değil diyorum ama dinletemiyorum teyzemler gelecekmiş de güzel olsunmuş..... ne diyeceksin olur dedim.. kendi verecekmiş parasını da
biliyorum iyi niyetli ama benim evim... karışma daaaaa....

ne güzel işte... normal doğum yaparsın yaaaaaa ne güzel doğuruyo herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…