hanımlar merhaba. bir sorunum çıktı son anda.normal doğum diye beklerken çatı muayenesi esnasında dar olduğu anlaşıldı. ancak doktor değil ebe muayene etti. bende tedirgin oldum. pazartesi sezeryan olcam ama halen aklımda şüphe var normal yapabilir miydim diye.
hanımlar merhaba. bir sorunum çıktı son anda.normal doğum diye beklerken çatı muayenesi esnasında dar olduğu anlaşıldı. ancak doktor değil ebe muayene etti. bende tedirgin oldum. pazartesi sezeryan olcam ama halen aklımda şüphe var normal yapabilir miydim diye.
Slm kizlar pzt gunu gunum doldugu icin ilk basta suni sanci verilcek olmadi sezeryan olucam. Amma velakin o sanciyi cekerken sanirim kimse olsun istemiyorum yanimda. Annemle ayni sehirdeyiz. Annem bi gun onceden ablanla gelir kaliriz sende dedi gerek yok dedim. Kirildi sanirim.ablamla uzun zamandir aramiz limoni herseye alinan darilan bi tip geldiginde aman bunu yanlis mi anlar kirilir mi gucenir mi laf mi sokar diye geriliyorum. Offff bilmiyorum ya. Hele hamileligimde her hareketi batar oldu. O gun benim canimi sıkıcak hic bi sey olsun istemiyorum. Zaten uyku muyku kalmadi sinirlerim harap durumda. Benimle ayni durumda olan var mi ?
İnş çabucak kurtulursun canım, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın... Benim de yanımda hem annem hem eşim olacak büyük ihtimal, annemin yorulmasını istemem, çünkü ben de kızımı o halde görsem duygusal açıdan çok etkilenirim, ama gelme de diyemem, ilk doğumum gibi olacak, bana görünürde faydası olmasa da annelerin de duası yeter canım...
Annene sen gel, çok kalabalık olmasın, ablamı çağırma desen olmaz mı...
Niye dr muayene etmedi ki canım...
Doktor niye muayene etmedi ki devlet hastanesi falan mi
yok özel hastane bende anlamadım valla iki kere ebeye gönderdi.ilk muayenede ebe dar çatı dedi. ikinciyede yaptıramadım çok canım yandı.
kızlar ben de sanırım grıp oldum o kadar halsızım kı burnum akyor sabahd a bogazım agrıyordu. halsızlık ama cok var lımon mandalına her seyı yedım hala canlılık yok nasıl hasta oldum yaaa( bugun bu arada ızne ayrıldım artık tatıldeyım )
kızlar ben de sanırım grıp oldum o kadar halsızım kı burnum akyor sabahd a bogazım agrıyordu. halsızlık ama cok var lımon mandalına her seyı yedım hala canlılık yok nasıl hasta oldum yaaa( bugun bu arada ızne ayrıldım artık tatıldeyım )
inşallah bide 2 hafta erken dogar bebekler genelde moduna girdik ya sanki günümüz gecmiş gibi davranıyoruz.bu arada seninle aynıyız biz :) sat ne senin
Canlarim sabah 7 de hastanedeydik.lavman yapıldı.suni sancı verildi. Ama bebeğin nabzı benim tansiyonum düştü.9.10 da kızımı genel sezaryenle kucağıma aldım.iyiyiz biraz ağrım var.kızım 3.090 gram 47 cm.minnacık...Allah isteyen herkese nasibetsin.en kısa zamanda ayrıntıları yazıcam.iyiki bugünü secmisiz.Allah duasını esirgemeyen siz canım arkadaşlarımdan razı olsun.ekmekte çok zorlanıyor.bide kusuyor.
merhabalar 4 ocak ta oğlumuz geldi. biraz zorlanıyoruz emme problemimiz var
Canım doktora gittim nişanmış gerçekten... Açılma, sancı yok henüz.Bakalım bebişko 14'nü bekleyecek mi :)
gözün aydın canım, rapor verdiler mi sana hastaneden? bana gerek yok dediler, benimde dün başladı iznim hoş son bir haftadır işe gitmiyordum grip oldugum için.. hala tam olarak iyileşemesemde geçen haftaki kadar kötü değilim. bol bol kivi mandalina portakal ye.. tarhana çorbası ve tavuk suyuna şehriye çorbası iç.. nane-limon çayı ve ıhlamur-zencefil çayı iç.. ben bunlarla toparladım 1 haftada :) bol bol dinlen artık evdesin nasılsa .. çok geçmiş olsun
ahh ahh geçmiş olsun tatlım. ateşine dikkat et ilk günler ateşi çıkartıyo bu grip. dün öğrendim, ayvayı fırında ısıtıp, yumuşatıp boğazına tülbentle sarıyomuşsun. iyi geliyomuş. ben sabah denedim,pek etkili olmadı ama sende bi dene istersen ilerlemeden hastalığın. bende daha tam iyileşemedim. faranjitim coştu, okulda faranjit olcam diye iznede erken ayrıldım ama kaçamadım. elhamdülillah. yavrular sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallahta.
Allah gönlündekini hayırlısıyla versin canım... Gerilmemeye çalış o zaman, inş beklediğinden daha rahat geçer...Sagol dilzar. Iste o kadar alingan ki ona da alinirmecbur gelicek ama ben gerilicem. Ins pztye kadar kendiliginden gelir bebegim.bugun cikip uzun uzun yuriycem suni sanci olayi da cok gerdi beni omesermayi cok merak ediyodum onu da sezeryana almislar sonrasinda sanciyi bosuna cekmis. Bu arada hayirli ugurlu olsun ve gecmis olsun omeserma.
ebeye gönderiyo hep hastalarını. devlete de gittim ordada ebe muayene etti.ne yapsam ki bilemedim.artık diyorum sancım tutsada normal diye gitsem olmazsa sezeryan olsam diyorum.
Slm kizlar pzt gunu gunum doldugu icin ilk basta suni sanci verilcek olmadi sezeryan olucam. Amma velakin o sanciyi cekerken sanirim kimse olsun istemiyorum yanimda. Annemle ayni sehirdeyiz. Annem bi gun onceden ablanla gelir kaliriz sende dedi gerek yok dedim. Kirildi sanirim.ablamla uzun zamandir aramiz limoni herseye alinan darilan bi tip geldiginde aman bunu yanlis mi anlar kirilir mi gucenir mi laf mi sokar diye geriliyorum. Offff bilmiyorum ya. Hele hamileligimde her hareketi batar oldu. O gun benim canimi sıkıcak hic bi sey olsun istemiyorum. Zaten uyku muyku kalmadi sinirlerim harap durumda. Benimle ayni durumda olan var mi ?
Kızlar biraz önce tuvalete gittim koyu kahve rengi bir akıntı parçası düşmüşDoktorumu aradım nişan olabilir dedi... İyi de bu akıntı 4 gündür geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, doğum başlar mı acaba ??????? Ayın 14'ne sezeryan günü almıştık...
sizi çook iyi anlıyorum bende uyuyamıyorum( 24 ocak beklenen doğum tarihi benimde.az önce dr.dan geldim 17 ocakda kısmetse kızım gelicek dünyaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?