2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
omeserma geçmiş olsunnasılsın. foruma giremiyorum artık çok fazla gelişmeleri geriden takşp eiyorum..

gözün aydın ...valla tebrik ediyorum 37 e kadar çalışan arkadaşları... ben dayanamazdım kutluyorum sizi

Hayırlı akşamlar herkese.. Çok geçmişi okuyamadım, doğuran arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inş..
Arkadaşım sana özellikle yazmak istedim, sancı çekerken mutlaka ysnında biri olsun!!!
Ben de aynı senin gibi düşündüm annemi doğuma 2 saat aradım , çok şükür ki kv yanımdaymış , kendisini günahım kadar srvmiyorum bana hamileliğimde ve öncesinde yaşatmadığı kalmadı ama o sancılar sırasında hep sırtımı sıvazladı, okudu hep saolsun.. Bence yanında biri olsun...rabbim kolaylaştırsın tek avazda kurtarsın tüm bekleyenleri inş

bende de oluyo o agrılar.... hele ayaklarım davul gibi kış günü spor ayakkabı giyiyorum o bile sıkıyo...hele hele geceleri çoook kötü.wc ye giderken yürüyemiyorum üzerine basamıyorum canım yanıyo... dün çarşıya cıktık annemle belim ağrıdı gezemedik eve geldik. hiç istemiyorum senin gibiyim aynı.... neden olduk böyle yaaa

Benm ın dolmasına daha 18 gün var bana da başladılar. Bir de benm ilk, beni ne bekliyo bilmiyorum aslında bana bıraksan böle iyiyim alıştım ben tamam heyecanlıyım bebeğime kavuşcam diye de sabırsızlanıyorum ama ne olucak nasıl olucak bebeğinin olması nasıl bir duygu bilmiyorum ki :44:bana kalsa öle lalalalal lal lal laaaa filan diye tavan yapmış hormonlarımla sevgi dolu pıtırcık gezincem ortalıkta ama herkes arayıp ya da görüp "hayırlısyla bi doğsaydı,Allah kurtarsın" filan gibi Allah razı olsun iyi temenni ve iyi dileklerini acır bir dille ifade ettiklerinden heyecanım korku bazen panikle karışıveriyor :18:

Benim grafiğim en fazla 30 a çıktığından bilmiyorum nasıl bişi 60 a çıkınca ne hissettin regl sancısı gibi bişi mi oluyo?

Ah ah onu en baştan bilicektik:)

tebrikler canım çok sevindim Allah analı babalı büyümek nasip etsin güzel kızına, boyu da kilosuda gayet iyi maşallah darısı başımıza ama ben seni burda görmeye çok alışmıştım hep girip sana bakıyodum acaba naptı diye online olduğunu görünce "ah daha gelmemiş bebişi" diyodum kendimce, yavruşunla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

merhabalar 4 ocak ta oğlumuz geldi. biraz zorlanıyoruz emme problemimiz var

Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün, Darısı başımıza...

Valla ben de aynı senn mantığındayım hatta eşime söz verdrdm kimseye haber vermiyceksin ben çocuğumu kucağıma alana kadar diye inşallah başarabilir. Kim kırılcak kim üzülcek diye düşünme yavruşun ve senin psikolojin önemli olan.

beğenme butonu yoooooooooooookkkk nedennnn

Ayy o senn annenin aynının kayınvalide versiyonu var ben de evimdeki hiç bişeyi beğenmez aynen "mutfak perdeme de o hiç olmamış orda uyduruk kıytırık ama neyse" diyerekten laf sokmuştu.Çok sinir bozucu,genel manada hiç bir şeyi beğenmez zaten,onun gördüğü bildiği ve aldığı daha iyi birşey kesinlikle vardır,alıştım ben

Tomurcuk nişan geldikten bir hafta sonra sezeryana girdi, belki senin bebiş de bekler, tabii hayırlısı olsun...

Bakalım canım ya kısmet artık...

yok özel hastane bende anlamadım valla iki kere ebeye gönderdi.ilk muayenede ebe dar çatı dedi. ikinciyede yaptıramadım çok canım yandı.

Ben iki kez çatı muayenesi oldum,ikisinde de canım yandı

Biz nişan bekliyoruz gelmiyo, sezeryana girceksin ya senin de normal doğum aşamaların başladı, tersine oluyor herhalde bu işler biz de biraz daha rahatlasak aslında başlicak bizimkiler de ama rahat olunmuyo işte [/QUOTE]

Canım ya ben de normal doğum bekliyordum ama bebiş daha tam dönmedi, giderek kilo alıyor ve benim kemiklerim biraz darmış Bebeğe bir şey olur diye korktum açıkçası.

kızlar bu beğen butonu nereye saklanmış ki :)

evet bende de çımıyor

ne güzel işte... normal doğum yaparsın yaaaaaa ne güzel doğuruyo herkes

Çok geçmiş olsun canım...

Benim grafiğim en fazla 30 a çıktığından bilmiyorum nasıl bişi 60 a çıkınca ne hissettin regl sancısı gibi bişi mi oluyo?

Canım bu nst denen şey ağrı değil de kasılmalarını şiddetini ölçüyo bildiğim kadarıyla. Yani bebiş kıpırdarken rahim kasları ne şiddette kasılıyo, ben öyle anladım çünkü hiç ağrı acı bişey hissetmedim. Sadece bebiş taktıkları aletlerden rahatsız olup bol bol kıpraşıp sağımı solumu top gibi sertleştirdi. Bidahakine sorcam doktora bakalım ne dicek:44:

Canım ya ben de normal doğum bekliyordum ama bebiş daha tam dönmedi, giderek kilo alıyor ve benim kemiklerim biraz darmış Bebeğe bir şey olur diye korktum açıkçası...

Canım tabiki bebişinin sağlığı ile ilgili bir durum varsa hiç düşünme. Aynı durumda olsam illaki normal istiyorum diye asla tutturmazdım ben de. Her zaman söylüyorum sonunda ulaşılacak hedef aynı olduktan sonra, gittiğimiz yol önemli değil. Yeter ki bebişlerimiz de biz de bu yolculuğu sağ salim tamamlayalım

iyi geceler arkadaşlarım.. hiç kimse yok topikte bende çıkayım bari :)

Herkes doğurdu nerdeyse bi biz kaldık el elde baş başta demiştim ya, böyle oluyo işte okuyup yazıyorum arada ama eskisi gibi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım doktora gittim nişanmış gerçekten... Açılma, sancı yok henüz.Bakalım bebişko 14'nü bekleyecek mi :)

ayyy peki doktorun sezeryan tarihini neden erkene almadı ki?
neyse herşeyde bir hayır vardır. belki bebeğin normal gelecek :)
burda bi tanıdığa ilk doğumda çatın dar, normal doğuramazsın diyerek sezeryan yapmışlar. diğer bebek ise sezeryan tarihinden önce sancıları başladığı için, normal doğumla dünyaya gelmiş :))) ilk sezeryanı boşuna olmuştu yani.

Ohj be canim valla sana bakmaya geldim
Bende yarin dr gidicem nst ve muayene pek beklentim yok ama kizceler neden böyle annelerini uzuyor yaw kiz çocuğa bide erken gelir derler ; ) bakalim bizim kiz neler yaşatacak bana

Gozunuz aydiiiiinnnnn olsun tez zamanda agrilariniz dinsin sütünüz gelsin Allah anali babali büyütsün ))

Bizimde bugün son kontrolümüz vardi. Son cati muayenemizi olduk cok.sukur bi sefer o kadar acimadi. Nedeni ise rahimin yumusamasi ve bebegin kanala inmesiymis meger 3 cm olmus aciklik. Her hafta 1 cm aciliyor.Esim dalga geciyor daha 7 haftamiz var bu hesaba gore ) Surekli dogurmadin mi daha diye soranlari soylemiyorum. Sanki benim elimdeymis gibi !!!! Insana sanki sorun kendisindeymis gb hissettiriyor. Halbuki Allah ne yazdiysa o da can skiyor iste !!! Bor daha Mevlam nasip ederse 2 hafta gec soylucem...
Son bir haftamiz dogdu dogdu dogmadi haftaya cuma yada cts suni sanci ve suyu patlatiyorlarmis devaminda... Insallah o günlere kalmam...

günaydın kızlar. doğum yapanlar gidince kimsecikler kalmadı. Rabbim sağlıklı sıhhatli bize de göstersin inşallah. çok özeniyorum çook. herşeyin hayırlısı artık.
beğen butonunu yazının sol altına koymuşlar. yıldız gibi yuvarlak bi şekil var. onu tıklayınca beğeniyor. ismimizin altındaki yeşil kutularda online olduğumuzu gösteriyo sanırım.

Günaydın herkese, biz de yeni kalktık kızımla, daha kahvaltı bile yapmadık, sağolsun babamızda ders çalışıyor, hafta sonu bari bize kahvaltı hazırlasa, biraz daha beklersem, belki hazırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…