kızlar ben de sanırım grıp oldum o kadar halsızım kı burnum akyor sabahd a bogazım agrıyordu. halsızlık ama cok var lımon mandalına her seyı yedım hala canlılık yok nasıl hasta oldum yaaa( bugun bu arada ızne ayrıldım artık tatıldeyım )
Slm kizlar pzt gunu gunum doldugu icin ilk basta suni sanci verilcek olmadi sezeryan olucam. Amma velakin o sanciyi cekerken sanirim kimse olsun istemiyorum yanimda. Annemle ayni sehirdeyiz. Annem bi gun onceden ablanla gelir kaliriz sende dedi gerek yok dedim. Kirildi sanirim.ablamla uzun zamandir aramiz limoni herseye alinan darilan bi tip geldiginde aman bunu yanlis mi anlar kirilir mi gucenir mi laf mi sokar diye geriliyorum. Offff bilmiyorum ya. Hele hamileligimde her hareketi batar oldu. O gun benim canimi sıkıcak hic bi sey olsun istemiyorum. Zaten uyku muyku kalmadi sinirlerim harap durumda. Benimle ayni durumda olan var mi ?
selam annişler ve kuzucuklar..
omesermayı çok merak ediyorum valla, bebiş doğmuşmudur ki??
ben evde çok sıkılıyorum, gripten tam olarak kurtulamadıgım için hiç bir iş te yapamıyorum. sabah babişi işe gönderip biraz tv izleyip tekrar uyuduk bebişimle. tekmesiyle uyandım, acıkmıştı sanırım :) kahvaltı yapınca sakinleşti :)
hiçbir iş yapmadıgım halde ara ara kollarımda acayip bi ağrı oluyor nedenini çözemedim. sizde de oluyor mu?
salı günü annem gelecek bütün işi gücü ona yıkıcam gibi görünüyor. canım hiçbişey yapmak istemiyor, evde durmakta hoşuma gitmiyor dışarı çıkasımda gelmiyor. niye böyle olduysam
gözün aydın ...valla tebrik ediyorum 37 e kadar çalışan arkadaşları... ben dayanamazdım kutluyorum sizi
Ne kadar zor beklemek.Doğmadıkça kilo alıyor iyi bir taraftan ama herkesin sorularından bıktım usandım.Herkes bir panik halde normal aradığım mesaj attığım insanlar bile doğurdun mu,doğum mu başladı diye telaşta ben de tam aksine çok sakinim.Merakta ediyorum artık ama hiç gelmeye niyeti yok sanki
Ben de geçen gün nst'de sancım çıkıverirse ne güzel olur diyerek gitmiştîm ama maksimum 50-60'ta 1-2 tane sancım çıktı moralim bozulmuştusabret 100'leri de görcez inşallah.
Kilosu falan da gayet iyi oğlunun, hiç sıkıntı yapma. Tahminimce 2 haftaya 3,5 kiloyu bulur doğmazsa.
Niye kendini kötü hissediyorsun ki canım, nst ağrıyı değil kasılmayı ölçüyor, hepimzin ağrısı var da kasılma farklı bir şey...
Hem daha erken..geçende bir yerde yazıyordu, doğum tarihinizi iki hafta geç söyleyin diye, ben aile hariç herkese ocak sonu dedim aileme de bu bebek geç gelir diyorum... O yüzden annem hala gelmedi, pzt gelecek... Tahmini doğum tarihine 6 gün kalacak geldiğinde.... ne zaman doğuracaksın der gibi gözünün içine bakan birileri strese sokuyor insanı... Bir de işler bana kalıyor, o da iyi oluyor, hareket ediyorum..,
Canlarim sabah 7 de hastanedeydik.lavman yapıldı.suni sancı verildi. Ama bebeğin nabzı benim tansiyonum düştü.9.10 da kızımı genel sezaryenle kucağıma aldım.iyiyiz biraz ağrım var.kızım 3.090 gram 47 cm.minnacık...Allah isteyen herkese nasibetsin.en kısa zamanda ayrıntıları yazıcam.iyiki bugünü secmisiz.Allah duasını esirgemeyen siz canım arkadaşlarımdan razı olsun.ekmekte çok zorlanıyor.bide kusuyor.
merhabalar 4 ocak ta oğlumuz geldi. biraz zorlanıyoruz emme problemimiz var
Slm kizlar pzt gunu gunum doldugu icin ilk basta suni sanci verilcek olmadi sezeryan olucam. Amma velakin o sanciyi cekerken sanirim kimse olsun istemiyorum yanimda. Annemle ayni sehirdeyiz. Annem bi gun onceden ablanla gelir kaliriz sende dedi gerek yok dedim. Kirildi sanirim.ablamla uzun zamandir aramiz limoni herseye alinan darilan bi tip geldiginde aman bunu yanlis mi anlar kirilir mi gucenir mi laf mi sokar diye geriliyorum. Offff bilmiyorum ya. Hele hamileligimde her hareketi batar oldu. O gun benim canimi sıkıcak hic bi sey olsun istemiyorum. Zaten uyku muyku kalmadi sinirlerim harap durumda. Benimle ayni durumda olan var mi ?
ben,m annem geldi iki gün oluyo... aynı senin gibiyim... aslında kadının kötü bi niyeti yok biliyorum sonuçta annem ama azıcık takıyorum kafama... en basiti mutfak perdelerime takmış kafayıçok çirkin bunlar doğru düzgün bişi al diyo... zamanı değil diyorum ama dinletemiyorum teyzemler gelecekmiş de güzel olsunmuş..... ne diyeceksin olur dedim.. kendi verecekmiş parasını da
biliyorum iyi niyetli ama benim evim... karışma daaaaa....
beğenme butonu yoooooooooooookkkk nedennnn
ben,m annem geldi iki gün oluyo... aynı senin gibiyim... aslında kadının kötü bi niyeti yok biliyorum sonuçta annem ama azıcık takıyorum kafama... en basiti mutfak perdelerime takmış kafayıçok çirkin bunlar doğru düzgün bişi al diyo... zamanı değil diyorum ama dinletemiyorum teyzemler gelecekmiş de güzel olsunmuş..... ne diyeceksin olur dedim.. kendi verecekmiş parasını da
biliyorum iyi niyetli ama benim evim... karışma daaaaa....[/QU
Evet bi cok seyi iyi niyetlerinden yapiyolar. O yuzden kendime de cok kiziyorum ben cok mu kotuyum diyemesela ablam da annem de haril haril hirka fln oruyolar. Ama anlamazlar oyle seylerden pek. Bi tek duz orgu orebiliyolar pek de guzel olmuyo acikcasi ki ben sevmem pek el orgusu. Abartmayin yeter diyorum hala oruyolar. Sıkıysa giydirme
Tomurcuk nişan geldikten bir hafta sonra sezeryana girdi, belki senin bebiş de bekler, tabii hayırlısı olsun...
yok özel hastane bende anlamadım valla iki kere ebeye gönderdi.ilk muayenede ebe dar çatı dedi. ikinciyede yaptıramadım çok canım yandı.
kızlar bu beğen butonu nereye saklanmış ki :)
ne güzel işte... normal doğum yaparsınyaaaaaa ne güzel doğuruyo herkes
kızlar ben de sanırım grıp oldum o kadar halsızım kı burnum akyor sabahd a bogazım agrıyordu. halsızlık ama cok var lımon mandalına her seyı yedım hala canlılık yok nasıl hasta oldum yaaa( bugun bu arada ızne ayrıldım artık tatıldeyım )
Benim grafiğim en fazla 30 a çıktığından bilmiyorum nasıl bişi 60 a çıkınca ne hissettin regl sancısı gibi bişi mi oluyo?
Canım ya ben de normal doğum bekliyordum ama bebiş daha tam dönmedi, giderek kilo alıyor ve benim kemiklerim biraz darmışBebeğe bir şey olur diye korktum açıkçası...
sag ol canm valla calıstık 37ye kadar Allah yardım ettı sanırım..İnşallah artık evde dınlenıcem
iyi geceler arkadaşlarım.. hiç kimse yok topikte bende çıkayım bari :)
Canım doktora gittim nişanmış gerçekten... Açılma, sancı yok henüz.Bakalım bebişko 14'nü bekleyecek mi :)
canlarım yine geldim(gülmeyin haaa)
sancım vardı açılma hiç değişmemiş hala 1 parmak.yarın suni sancıya karar verildi sabah 7 de başlıcak sancı.
yazdıklarınızı okumadan hemen son durumu yazayım merakta bırakmayayım dedim.gece 12 de n sonra bişey yeyip içme dedi.aslında pazartesiyi bekleyelim dedi de biz tedirgin oluyoruz suyu bitti mi kakasını yedimi diye dedik tamam yarın yapalım o zaman dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?