günaydın kızlar. doğum yapanlar gidince kimsecikler kalmadı. Rabbim sağlıklı sıhhatli bize de göstersin inşallah. çok özeniyorum çook. herşeyin hayırlısı artık.
beğen butonunu yazının sol altına koymuşlar. yıldız gibi yuvarlak bi şekil var. onu tıklayınca beğeniyor. ismimizin altındaki yeşil kutularda online olduğumuzu gösteriyo sanırım.
merhaba kızlar hamileliğimin ilk gününden beri yazmasamda burayı hergün açıp tektek okudum sizlere bir sorum olacak sezeryan tarihime birkaçgün kaldı ama üç gündür akıntımda degişiklikler oluyo hiç böyle birşey yaşayan varmı acaba suyumda sızıntı olabilirmi lütfen yardım edin bana burada tüm doğum yapanların bebekleri, hayırlı olsun biz bekleyenlerede allah hayırlı doğumlar nasip etsin
merhaba kızlar hamileliğimin ilk gününden beri yazmasamda burayı hergün açıp tektek okudum sizlere bir sorum olacak sezeryan tarihime birkaçgün kaldı ama üç gündür akıntımda degişiklikler oluyo hiç böyle birşey yaşayan varmı acaba suyumda sızıntı olabilirmi lütfen yardım edin bana burada tüm doğum yapanların bebekleri, hayırlı olsun biz bekleyenlerede allah hayırlı doğumlar nasip etsin
kızlar yardımınıza ihtiyacım var pazartesi spinal sezeryan olacağım
ve dün gece bir geniz akıntısı ve kuru öksürük afedersiniz çıkmıyor ama nasıl kötü uyumadım hiç toplasan 2 saat uyudum tüm gece
moralim çöktü herşeyimi hazırlamıştım oysaki nazara mı geldim ateş grip boğaz ağrısı hiçbir şey yok kuru öksürük
neler yapabilirim allah rızası için bildiklerinizi yazıverin
doktorumu aradım pastil em dediama zaten emiyorum tahriş olmuştur 48 saatte geçer tahrişse dedi ama zaten benim 48 saatim kaldı
Benm ın dolmasına daha 18 gün var bana da başladılar. Bir de benm ilk, beni ne bekliyo bilmiyorum aslında bana bıraksan böle iyiyim alıştım ben tamam heyecanlıyım bebeğime kavuşcam diye de sabırsızlanıyorum ama ne olucak nasıl olucak bebeğinin olması nasıl bir duygu bilmiyorum ki :44:bana kalsa öle lalalalal lal lal laaaa filan diye tavan yapmış hormonlarımla sevgi dolu pıtırcık gezincem ortalıkta ama herkes arayıp ya da görüp "hayırlısyla bi doğsaydı,Allah kurtarsın" filan gibi Allah razı olsun iyi temenni ve iyi dileklerini acır bir dille ifade ettiklerinden heyecanım korku bazen panikle karışıveriyor :18:
Yoldaki teyzeler,marketteki kadınlar vs vs musallat olmuş durumdalar.Karnımda çok büyümedi ama illa doğurtacaklar...Allah kurtarsın cümlesi içimi ürpertiyor zaten.Son 2 gün kalmış ben sakin kaldıkça herkes arıyorOğlum şimdiden pek bir popüler oldu.Zaten uyku yok bari gelsinde onun için uykusuz kalayım
Günaydın kızlar
Dün gece de doğuramadımkalanlar azaldıkça stres yapıyorum ben iyice. Eşim de 6 günlüğüne şehir dışına çıkıyo salı günü. O zamana kadar doğurmam lazım ya da o gelince. Arada doğurmak istemiyorum.
Canım sabah kalktığında bal ye bir kaşık. Ben kışın sık sık yaparım, boğaz ağrısını hemen geçiriyo. Acil şifalar dilerim umarım iyileşirsin Pazartesi'ye kadar.
ben,m annem geldi iki gün oluyo... aynı senin gibiyim... aslında kadının kötü bi niyeti yok biliyorum sonuçta annem ama azıcık takıyorum kafama... en basiti mutfak perdelerime takmış kafayıçok çirkin bunlar doğru düzgün bişi al diyo... zamanı değil diyorum ama dinletemiyorum teyzemler gelecekmiş de güzel olsunmuş..... ne diyeceksin olur dedim.. kendi verecekmiş parasını da
biliyorum iyi niyetli ama benim evim... karışma daaaaa....[/QU
Evet bi cok seyi iyi niyetlerinden yapiyolar. O yuzden kendime de cok kiziyorum ben cok mu kotuyum diyemesela ablam da annem de haril haril hirka fln oruyolar. Ama anlamazlar oyle seylerden pek. Bi tek duz orgu orebiliyolar pek de guzel olmuyo acikcasi ki ben sevmem pek el orgusu. Abartmayin yeter diyorum hala oruyolar. Sıkıysa giydirme
artık bi süre katlanacaz canım ne yapalım
Herkes doğurdu nerdeyse bi biz kaldık el elde baş başta demiştim ya, böyle oluyo işteokuyup yazıyorum arada ama eskisi gibi değil.
ve dün gece bir geniz akıntısı ve kuru öksürük afedersiniz çıkmıyor ama nasıl kötü uyumadım hiç toplasan 2 saat uyudum tüm gece
moralim çöktü herşeyimi hazırlamıştım oysaki nazara mı geldim ateş grip boğaz ağrısı hiçbir şey yok kuru öksürük
doktorumu aradım pastil em dediama zaten emiyorum tahriş olmuştur 48 saatte geçer tahrişse dedi ama zaten benim 48 saatim kaldı
evet yaaaaaaa benimde annem geldi giremiyorum cok fazla. girince de kimsecikler yazı yazmıyo sıkılıp çıkıyorum.... bu begenme butonu da yok artık kimseye destek olmaanlamında bildiri gönderilmiyo sinir oldum
Benm ın dolmasına daha 18 gün var bana da başladılar. Bir de benm ilk, beni ne bekliyo bilmiyorum aslında bana bıraksan böle iyiyim alıştım ben tamam heyecanlıyım bebeğime kavuşcam diye de sabırsızlanıyorum ama ne olucak nasıl olucak bebeğinin olması nasıl bir duygu bilmiyorum ki :44:bana kalsa öle lalalalal lal lal laaaa filan diye tavan yapmış hormonlarımla sevgi dolu pıtırcık gezincem ortalıkta ama herkes arayıp ya da görüp "hayırlısyla bi doğsaydı,Allah kurtarsın" filan gibi Allah razı olsun iyi temenni ve iyi dileklerini acır bir dille ifade ettiklerinden heyecanım korku bazen panikle karışıveriyor :18:
Benim grafiğim en fazla 30 a çıktığından bilmiyorum nasıl bişi 60 a çıkınca ne hissettin regl sancısı gibi bişi mi oluyo?
Ah ah onu en baştan bilicektik:)
tebrikler canım çok sevindim Allah analı babalı büyümek nasip etsin güzel kızına, boyu da kilosuda gayet iyi maşallah darısı başımıza ama ben seni burda görmeye çok alışmıştım hep girip sana bakıyodum acaba naptı diye online olduğunu görünce "ah daha gelmemiş bebişi" diyodum kendimce, yavruşunla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün, Darısı başımıza...
Valla ben de aynı senn mantığındayım hatta eşime söz verdrdm kimseye haber vermiyceksin ben çocuğumu kucağıma alana kadar diye inşallah başarabilir. Kim kırılcak kim üzülcek diye düşünme yavruşun ve senin psikolojin önemli olan.
Ayy o senn annenin aynının kayınvalide versiyonu var ben de evimdeki hiç bişeyi beğenmez aynen "mutfak perdeme de o hiç olmamış orda uyduruk kıytırık ama neyse" diyerekten laf sokmuştu.Çok sinir bozucu,genel manada hiç bir şeyi beğenmez zaten,onun gördüğü bildiği ve aldığı daha iyi birşey kesinlikle vardır,alıştım ben
isimlerimizin altındakı minik yeşil dikdörtgen ne anlama gelıyo...
Nasıl bir değişiklik yani çoğaldı mı, benim de çoğaldı ama dr doğumu kolaylaştırmak için geçiş yolunu kayganlaştırıyor demişti...
Su berrak ve renksiz olurmuş, benim akıntım beyaz mesela.. Sadece miktarı fazla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?