2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın bugun son nst me gireceğim 16 sezeryan saatini felan belirlryeceğiz hadi bakalım sanırım tatlı sona yaklaşıyoruz hala bana hayal gibi geliyor elime alınca inanacağım..

hehehe dünden beri şu beğen butonu nerede diye bakınıyorum :)

son bi kaç gündür ayaklarım fazlaıyla şişiyor. birazcık oturayım hemen şişiyor. neden acaba, ne yapmak lazım?

salı günü çatı muayenesi olucam, stresi bastı şimdiden.

merhaba kızlar hamileliğimin ilk gününden beri yazmasamda burayı hergün açıp tektek okudum sizlere bir sorum olacak sezeryan tarihime birkaçgün kaldı ama üç gündür akıntımda degişiklikler oluyo hiç böyle birşey yaşayan varmı acaba suyumda sızıntı olabilirmi lütfen yardım edin bana burada tüm doğum yapanların bebekleri, hayırlı olsun biz bekleyenlerede allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Nasıl bir değişiklik yani çoğaldı mı, benim de çoğaldı ama dr doğumu kolaylaştırmak için geçiş yolunu kayganlaştırıyor demişti...

Su berrak ve renksiz olurmuş, benim akıntım beyaz mesela.. Sadece miktarı fazla....

canım benimde öyle hatta afedersin bazen altıma kaçırrdım sanıyorum öyle geliyor ama normal dedi her defasında sorduğumda doktoruma bende pazartesi sezeryan olucam

kızlar yardımınıza ihtiyacım var pazartesi spinal sezeryan olacağım
ve dün gece bir geniz akıntısı ve kuru öksürük afedersiniz çıkmıyor ama nasıl kötü uyumadım hiç toplasan 2 saat uyudum tüm gece
moralim çöktü herşeyimi hazırlamıştım oysaki nazara mı geldim ateş grip boğaz ağrısı hiçbir şey yok kuru öksürük
neler yapabilirim allah rızası için bildiklerinizi yazıverin
doktorumu aradım pastil em dedi ama zaten emiyorum tahriş olmuştur 48 saatte geçer tahrişse dedi ama zaten benim 48 saatim kaldı

Günaydın kızlar
Dün gece de doğuramadım kalanlar azaldıkça stres yapıyorum ben iyice. Eşim de 6 günlüğüne şehir dışına çıkıyo salı günü. O zamana kadar doğurmam lazım ya da o gelince. Arada doğurmak istemiyorum.

Canım sabah kalktığında bal ye bir kaşık. Ben kışın sık sık yaparım, boğaz ağrısını hemen geçiriyo. Acil şifalar dilerim umarım iyileşirsin Pazartesi'ye kadar.

Bal zencefil ıhlamur ılık süt tarçın viks elma sirkesi hepsini yaptım
ne illet bir şeydir inat etti geçmiyor ama o inatsa ben ondan inatım bugün gene herşeyi yapıp pazar gününe öksürükten kurtulup kalkıcam inş.
dualarını esirgeme olur mu heycan korku vardı bir de şimdi öksürük eklendi

Herkes doğurdu nerdeyse bi biz kaldık el elde baş başta demiştim ya, böyle oluyo işte okuyup yazıyorum arada ama eskisi gibi değil.

evet yaaaaaaa benimde annem geldi giremiyorum cok fazla. girince de kimsecikler yazı yazmıyo sıkılıp çıkıyorum.... bu begenme butonu da yok artık kimseye destek olmaanlamında bildiri gönderilmiyo sinir oldum

selam kızlar,

doktordan geldik. tavsiye üzerine farklı bir doktora gittim bugün previa ile ilgili bir sorunum olmadıgını söyledi, plasenta yukarı çıkmış.bebeğin ölçümlerine göre 3450 gr 55,5 cm.. 10 gün önce 3050 gr 51 cm idi. boyu kilo bu kadar farkedermi acaba, ölçümler kafamı karıştırdı,yanlışlık var sanki.. bu hızla gidersek 3 aylık bebek boyunda doğacak oğluşum kanımca:) maşallah diyeyim nazar değmesin..bebeğin kafası haftalardır aşağıdaydı ama bu defa yan duruyodu karnımda.. ayaklar solda, kafa sağda.. o yüzden de rahime herhangi bir baskı yapmıyor açılma filan yok.. haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi, dediği anda ben bi gerildim. Herşeyin hayırlısı bakalım durumlar nasıl gelişecek..
Bu arada 1 numara bebek bezi aldım bir paket.. 2 numara mı alsam diye çok düşündüm ama içinde 50 tane var, çabuk biter nasılsa .. artık hastane çantamı hazırlayayım değil mi:) galiba annemin gelip beni fırçalamasını bekliyorum hazırlıkları bitirmek için :):)

günaydın çok geçmiş olsun.öksürük için siyah turp ve bal öneriliyor.turpun içi oyularak bal bu turptan süzülüyor.nette bulabilirsin.Allah acil şifa versin

selam kızlar,

henüz doğurmayanlardanım ve çok şükür beni strese sokan baskılar yok.ben soran herkese ay sonu dediğim için olabilir.
22sine sezeryan planımız var ondan önce nişan veya sancı gelmesin diye fazla hareket etmemeye yorulmamaya çalışıyorum
ama tabi bu halde ne kadar olursa.yarın annem geliyor bakalım en azından yemek yapma derdinden kurtarır beni.

anne yine katlanılıyo da k v hiç çekilmez canım yaa

bal ılık su iç canım... pekmez de olur... limon ekle biraz da... gargara yap papatya çayı ile.. çooook geçmiş olsun.

ya şimdiye kadar daha kalındı ama şimdi biraz daha sıvı sarı veya böyle yapışkan sarı bir akıntı geliyor gün içinde değişiyo bende hiç birşey anlamadım dr gidemiyorum şuan dr ebeler baksa anlar dedi ama ebeler nasıl bakıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…