2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

maşalllah boyu uzun geldi bana da ama kilo o kadar olabilir...4 kiloya kadar çıkabiliyo..maşallah bebegine.... çantanı hazırla bencede ben iki hafta önce hazırladım... bebegin herşeyini takım takım poşetledim bağladım şeffaf buzdolabı poşeti ile... kullanılmaz sa kirlenmesin diye.

canım benimde öyle hatta afedersin bazen altıma kaçırrdım sanıyorum öyle geliyor ama normal dedi her defasında sorduğumda doktoruma bende pazartesi sezeryan olucam

canım benimde çarşamba sezeryan tarihim ben dr sordum tlfnda ebeler baksa anlar dedi ama nasıl anlıyolar bilmiyorum altanmı bakıyolar acaba çok korkutuyolar beni çevremdekiler bebeğin hareketlerine dikkat et suyun azalırsa kötü olur diyolar senin akıntın tam olarak nasıl beninim kafam çok karıştı moralim çok bozuk

evet bencede boy sanki fazla ölçüldü .. çantayı hazırlayayım bencede.. ne olur ne olmaz.. herkes 32. haftadan sonra hazırladı ben geldim 38'e hala duruyorum :) 16 kg almışım canım sıkıldı ,zaten kilom vardı.. o kadarda dikkat etmeye çalışıyorum... diyet mi yapsam acaba??

Camım duadan kolay ne var aşkolsun, ederiz inşallah iyi olursun pzt'ye kadar çünkü sezeryandan sonra çok zor olur senin için öksürmek. Daha 2 gün var canım sen ısrarla devam et tedavilere, elbet birisi işe yarayacak.

evet yaaaaaaa benimde annem geldi giremiyorum cok fazla. girince de kimsecikler yazı yazmıyo sıkılıp çıkıyorum.... bu begenme butonu da yok artık kimseye destek olmaanlamında bildiri gönderilmiyo sinir oldum
fişlendik mi kıııııızzzzzzz... neden değişiklikler oluyo bu topikte anlamadım...

Ben sürekli tlf'dan girdiğim için beğen butonu yok, o yüzden ben hiç beğenemiyorum bu arada o yeşil şey kullanıcı online demek canım

Valla canım sen 2 hafta daha tut, oğlun okul boyunda doğacak
Maşallah kilosu da çok iyi, boyu tam o kadar çıkmayabilir malum ultrason tam ölçemeyebiliyo. 55 cm doğarsa zaten yenidoğan kıyafetlerini giydiremiceksin sağ salim doğsunlar da başka hiçbir şey önemli değil.
Bu arada ben 1, 2 ve 3 numaradan birer paket aldım, primanın beyaz olanından. 1 bitince 2'ye o bitince de 3'e geçicem, 3'ten bir süre kullanılıyormuş zaten arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla. Onların kiloları yakın ya zaten birbirine. Mesela 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo. Paketi açınca bitene kadar kullanır, sonra bir üst boya geçersin gerekirse.

canım ben en son çarşamba kontrole gittim ve bebeğin suyu iyi dediği için öyle ihtimalleri düşünmüyorum zaten kızım yeri daraldı sadece gerinme hareketleri yapıyor onları takip ediyorum allahıma emanetler sende olumsuzlukları düşünme
benim ki sıvı baya afedersin bazen çiş gibi bazen de sarımsı beyazımsı geliyor günlük ped koyuyorum takip ediyorum kendimce farklı bir şey olur diyorum ters bir durum olsa içini ferah tut canım sende zamanımız azaldı sağ sağlim alacağız kucağımıza inş. yavrularımızı

İlahi arkadaşım çok güldüm okul boyunda doğacak demene :) valla bu ölçümlere göre öyle görünüyo. doktor bana 2 ay öncesinde yeni doğan pek kıyafet alma demişti zaten.. çok almadım zaten o yüzden.. ama bu ölçümlere göre hastane çıkışını giydiremeyecek gibi duruyorum :) olmadı direk battaniyeye sararız napalım :) sağlıkla gelsin bebişlerimiz hayırlısıyla.

canım benimde aynı senin gibi akıntılarım gün içinde değişiyor bende iki gündür dikkat ediyorum ama heralde zaman yaklaştıkça paniklemeye başladım yoksabbaşından beri çok sıkıntılı geçti hamilelik ama hep dua ettim hiç birşeyi stres yapmamaya çalıştım bende en son geçen hafta cumartesi gittim kontrole suyun iyi dedi ama işte iki gündür arada ıslaklık hissettigim için korktum

Canim maşallah kuzuna :) sen medipole gidiyordun sanırım benim gibi vazmigectin?

İlahi engteacher, bu ne acele, daha çok var gününe... Hem stres doğum ağrılarını geciktirir, hatta durdurur... sancıyla hastaneye gidip orada toplu sancı çekenleri görünce, sancısı kesilenler çok...

Hem Küçük doğan bebekler, diğerlerine göre daha fazla emme problemi, buna bağlı sarılık ve kilo kaybı yaşıyorlar... İnşallah hem kendileri hem bizim için en iyi zamanda doğarlar..

Salıya kadar doğmazsa İnşallah babasını bekler minik prenses...

Canim maşallah kuzuna :) sen medipole gidiyordun sanırım benim gibi vazmigectin?

medipole gidiyordum evet ama şu an devam etmekte kararsızım,çünkü doktor sırası beklemekten bi hal oluyorum, doğum için fiyatlar fazla geldi karşılaştırınca.. bide mesai saati dışında kendi doktorunun gelmeyişi canımı sıkıyordu. kolan hast. murat beye gittim. çok iyiymiş gerçekten de.. tam karar vermiş değilim, burda doktor çok iyi, doğum fiyatları makul, yeni doğan yoğun bakım var her ihtimale karşın.. bunun dışında oldukça vasat bi hastane, o düşündürüyor biraz.. sen şimdi nereye devam ediyorsun??

günaydın çok geçmiş olsun.öksürük için siyah turp ve bal öneriliyor.turpun içi oyularak bal bu turptan süzülüyor.nette bulabilirsin.Allah acil şifa versin

bal ılık su iç canım... pekmez de olur... limon ekle biraz da... gargara yap papatya çayı ile.. çooook geçmiş olsun.

çok sağolun kızlar onları da deniycem biri fayda etsin de artık hangisi

aynen canım korkum da o sinecod şurup verdi doktor en kötü onu içicem artık zararı yok dedi
içmekten tuvalete gitmekten bir hal oldum
şuan elma sirkesi iyi geldi gibi midemi bulandıyor ama inanılmaz rahatlatıyor

ahh korkular korkular bebeklerimizi kuacağımıza alsak da artık birşey oldu mu oynuyomu su mu geldi gerginliğ bitse
biraz önce dinledim oynuyomu diye az kalsın gidiyordm doktora ama oynadı bir tekme attı anne ben iyiyim dedi şükür

Haklısın canım birsürü sıkıntı oluyo erken doğunca da izne çıktığımdan beri beklemekten sıkıldım, gelse de oyalansam diyorum yoksa ben hep vaktini tamamlamasını istedim, hatırlarsan sezeryana girsem de sancılarımı beklerim falan diye konuşuyodum. Yani ben bebişin istediği kadar içerde kalmasını isteyen annelerdenim ama hiç görmediğim bişeyi özlüyorum tuhaf di mi?

Aman o doğsun da onu sığdıracak kıyafet bulunur canım dediğin gibi benim kız da uzun olacak gibi seninki kadar olmasa da geçen hafta 50cm'ydi. Doktorum uzun boylu olcak bu kız demişti daha önce de, ben de annesine çekmesin pigme gibi dediydim babası uzun babasına çeksin dedim, öyle de olcak gibi duruyo bakalım. Sağlıklı olsunlar da, bunlar hep fasafiso, konuşuyoruz işte

Bi saatlik yürüşümü yaptım geldim Ananasımı da yedim. Doğumu bekliyorum. Ama hala bi belirti yok. Doğuramıycam diye strese girdim. Herkes ne zaman doğuracaksın diye arıyor. Yarın 40 haftalık olucaz. Takvimim bitiyor . Napıcam ben yaa

Eki Görüntüle 928462 evde kırmızı kutu vardı onu kapladım böyle ikramlık çikolata kutusu yaptım,çok uykum geldiiii

Çok güzel olmuş canım ne kadar yeteneklisin

Aynı strese ben erken girdim baksana niye doğuramıyorum ben diye gezmeye başladım evin içinde. Bebişlerin çoğu 38-40 arasında gelirmiş ya benimki neden gelmiyo deyip duruyorum. Allah en uygun zamanı belirlemiştir de daha biz bilmiyoruz, beklemek sıkıcı tabi biraz. Sabret canım, 1-2 saat sonra ne olacağını bilemeyiz

Teşekkür ederim canımbenm de eşim 2 gündr şehir dışındaydı, ben ordayken doğurusan küserim bile dedi az önce de erkek kardeşimle konuştum haftaya cuma haberini bekliyorum 28 ine kalma bütlerim başlıcak diyo nasıl olcksa o iş hiç yerimde durmuyorum annem filan hep şehir dışında herşeyi kendim yapıyorum sürekli bişilerle uğraşıyorum ya da dışardayım evde bunalıyorum zaten, kuşburnu çayına da başladım ama zerre sancım kasılmam bişiyim yok hiç doğurcakmış gibi değilim,arada bir bıçak saplanır gibi oluyo alttan saniyelik hemen geçiyo

İnşallah sağlıkla alırsın canım bebeğini, beklemek gerçekten çok zor... Allah yardımcın olsun...

Bu gün eşim cam siliyor çook sağolsun ben de yemek yaptım, balkonları yıkadım, yarın da tülleri yıkarım gibi geliyor...

Bir de basılı yaprağım vardı, uzun süre kontrol etmemiştim annem gelmeden bir bakayım da fırça yemeyeyim dedim ki, suyu hepten bitmiş... Az zedelileri ayırdım, tuzu çıksın diye suya koydum...sarılacak bekliyor, akşama iyi olursam sarayım diyorum...

Dondurucuya koyarım gelen giden olursa veririm.. Tabii becerebilirsem...

Engteacher, Aslında Hepimiz arada aynı şeyleri hissediyoruz galiba... bazen ben de o kadar rahatsız oluyorum ki doğsa artık diyorum, özellikle üç gündür çok rahatsızım, sancı felan da değil, bir huzursuzluk ve vajina baskısı, ayaktayken iyi de oturmaya yatmaya gelemiyorum.,,, eşim de az kaldı sabret deyip duruyor, allah hepimizin yardımcısı olsun....

bende özlüyorum bebeğimi usgde görmeye çalışıyorum ama uzun zamandır yüzünü göstermiyor.. ben kısa sayılmam ama babamızın maşallahı var, 1.90.. bugün doktorda diyo anne iri baba iri çocuk minyatür olamaz yani bu durumda.. sağlıklı olmaları ilk dileğim benimde.. kiloda alırlar boylarıda uzar nasılsa..

sakin olman lazım, 40 haftadan sonra doğum yapan çok kişi var sende biliyorsun.. hem stres sancıları engelliyormuş, akışına bırak sakin ol doğum saati asla şaşmazmış biliyorsundur, sen zorlayınca gelmeyecek bebek , boşuna kendini germe.. hayırlısı olsun de başka şeylerle meşgul et kendini:)

daha çok var senin doğumuna yahu bu ne acele :) vaktini gelişimini tamamlasın bebeğin gelir nasılsa, hem kendini hem bebeği sıkıntıya sokma ..bugün doktor bana ortalama 2,5 haftan var dedi doğum için hiç acele etme kendini kasma dedi.. zamanı gelince bebek işaretini verecek geliyorum diye.. sabret annesi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…