selam kızlar,
doktordan geldik. tavsiye üzerine farklı bir doktora gittim bugün previa ile ilgili bir sorunum olmadıgını söyledi, plasenta yukarı çıkmış.bebeğin ölçümlerine göre 3450 gr 55,5 cm.. 10 gün önce 3050 gr 51 cm idi. boyu kilo bu kadar farkedermi acaba, ölçümler kafamı karıştırdı,yanlışlık var sanki.. bu hızla gidersek 3 aylık bebek boyunda doğacak oğluşum kanımca:) maşallah diyeyim nazar değmesin..bebeğin kafası haftalardır aşağıdaydı ama bu defa yan duruyodu karnımda.. ayaklar solda, kafa sağda.. o yüzden de rahime herhangi bir baskı yapmıyor açılma filan yok.. haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi, dediği anda ben bi gerildim. Herşeyin hayırlısı bakalım durumlar nasıl gelişecek..
Bu arada 1 numara bebek bezi aldım bir paket.. 2 numara mı alsam diye çok düşündüm ama içinde 50 tane var, çabuk biter nasılsa .. artık hastane çantamı hazırlayayım değil mi:) galiba annemin gelip beni fırçalamasını bekliyorum hazırlıkları bitirmek için :):)
canım benimde öyle hatta afedersin bazen altıma kaçırrdım sanıyorum öyle geliyor ama normal dedi her defasında sorduğumda doktoruma bende pazartesi sezeryan olucam
maşalllah boyu uzun geldi bana da ama kilo o kadar olabilir...4 kiloya kadar çıkabiliyo..maşallah bebegine.... çantanı hazırla bencede ben iki hafta önce hazırladım... bebegin herşeyini takım takım poşetledim bağladım şeffaf buzdolabı poşeti ile... kullanılmaz sa kirlenmesin diye.
Bal zencefil ıhlamur ılık süt tarçın viks elma sirkesi hepsini yaptım
ne illet bir şeydir inat etti geçmiyor ama o inatsa ben ondan inatım bugün gene herşeyi yapıp pazar gününe öksürükten kurtulup kalkıcam inş.
dualarını esirgeme olur mu heycan korku vardı bir de şimdi öksürük eklendi
evet yaaaaaaa benimde annem geldi giremiyorum cok fazla. girince de kimsecikler yazı yazmıyo sıkılıp çıkıyorum.... bu begenme butonu da yok artık kimseye destek olmaanlamında bildiri gönderilmiyo sinir oldum
fişlendik mi kıııııızzzzzzz... neden değişiklikler oluyo bu topikte anlamadım...
selam kızlar,
doktordan geldik. tavsiye üzerine farklı bir doktora gittim bugün previa ile ilgili bir sorunum olmadıgını söyledi, plasenta yukarı çıkmış.bebeğin ölçümlerine göre 3450 gr 55,5 cm.. 10 gün önce 3050 gr 51 cm idi. boyu kilo bu kadar farkedermi acaba, ölçümler kafamı karıştırdı,yanlışlık var sanki.. bu hızla gidersek 3 aylık bebek boyunda doğacak oğluşum kanımca:) maşallah diyeyim nazar değmesin..bebeğin kafası haftalardır aşağıdaydı ama bu defa yan duruyodu karnımda.. ayaklar solda, kafa sağda.. o yüzden de rahime herhangi bir baskı yapmıyor açılma filan yok.. haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi, dediği anda ben bi gerildim. Herşeyin hayırlısı bakalım durumlar nasıl gelişecek..
Bu arada 1 numara bebek bezi aldım bir paket.. 2 numara mı alsam diye çok düşündüm ama içinde 50 tane var, çabuk biter nasılsa .. artık hastane çantamı hazırlayayım değil mi:) galiba annemin gelip beni fırçalamasını bekliyorum hazırlıkları bitirmek için :):)
canım benimde çarşamba sezeryan tarihim ben dr sordum tlfnda ebeler baksa anlar dedi ama nasıl anlıyolar bilmiyorum altanmı bakıyolar acaba çok korkutuyolar beni çevremdekiler bebeğin hareketlerine dikkat et suyun azalırsa kötü olur diyolar senin akıntın tam olarak nasıl beninim kafam çok karıştı moralim çok bozuk
Valla canım sen 2 hafta daha tut, oğlun okul boyunda doğacak
Maşallah kilosu da çok iyi, boyu tam o kadar çıkmayabilir malum ultrason tam ölçemeyebiliyo. 55 cm doğarsa zaten yenidoğan kıyafetlerini giydiremiceksinsağ salim doğsunlar da başka hiçbir şey önemli değil.
Bu arada ben 1, 2 ve 3 numaradan birer paket aldım, primanın beyaz olanından. 1 bitince 2'ye o bitince de 3'e geçicem, 3'ten bir süre kullanılıyormuş zaten arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla. Onların kiloları yakın ya zaten birbirine. Mesela 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo. Paketi açınca bitene kadar kullanır, sonra bir üst boya geçersin gerekirse.
canım ben en son çarşamba kontrole gittim ve bebeğin suyu iyi dediği için öyle ihtimalleri düşünmüyorum zaten kızım yeri daraldı sadece gerinme hareketleri yapıyor onları takip ediyorum allahıma emanetler sende olumsuzlukları düşünme
benim ki sıvı baya afedersin bazen çiş gibi bazen de sarımsı beyazımsı geliyor günlük ped koyuyorum takip ediyorum kendimce farklı bir şey olur diyorum ters bir durum olsa içini ferah tut canım sende zamanımız azaldı sağ sağlim alacağız kucağımıza inş. yavrularımızı
selam kızlar,
Günaydın kızlar
Dün gece de doğuramadımkalanlar azaldıkça stres yapıyorum ben iyice. Eşim de 6 günlüğüne şehir dışına çıkıyo salı günü. O zamana kadar doğurmam lazım ya da o gelince. Arada doğurmak istemiyorum.
.
Canim maşallah kuzuna :) sen medipole gidiyordun sanırım benim gibi vazmigectin?
günaydın çok geçmiş olsun.öksürük için siyah turp ve bal öneriliyor.turpun içi oyularak bal bu turptan süzülüyor.nette bulabilirsin.Allah acil şifa versin
bal ılık su iç canım... pekmez de olur... limon ekle biraz da... gargara yap papatya çayı ile.. çooook geçmiş olsun.
Camım duadan kolay ne var aşkolsun, ederizinşallah iyi olursun pzt'ye kadar çünkü sezeryandan sonra çok zor olur senin için öksürmek. Daha 2 gün var canım sen ısrarla devam et tedavilere, elbet birisi işe yarayacak.
Ben sürekli tlf'dan girdiğim için beğen butonu yok, o yüzden ben hiç beğenemiyorumbu arada o yeşil şey kullanıcı online demek canım
Valla canım sen 2 hafta daha tut, oğlun okul boyunda doğacak
Maşallah kilosu da çok iyi, boyu tam o kadar çıkmayabilir malum ultrason tam ölçemeyebiliyo. 55 cm doğarsa zaten yenidoğan kıyafetlerini giydiremiceksinsağ salim doğsunlar da başka hiçbir şey önemli değil.
Bu arada ben 1, 2 ve 3 numaradan birer paket aldım, primanın beyaz olanından. 1 bitince 2'ye o bitince de 3'e geçicem, 3'ten bir süre kullanılıyormuş zaten arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla. Onların kiloları yakın ya zaten birbirine. Mesela 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo. Paketi açınca bitene kadar kullanır, sonra bir üst boya geçersin gerekirse.
canım benimde aynı senin gibi akıntılarım gün içinde değişiyor bende iki gündür dikkat ediyorum ama heralde zaman yaklaştıkça paniklemeye başladım yoksabbaşından beri çok sıkıntılı geçti hamilelik ama hep dua ettim hiç birşeyi stres yapmamaya çalıştım bende en son geçen hafta cumartesi gittim kontrole suyun iyi dedi ama işte iki gündür arada ıslaklık hissettigim için korktum
İlahi engteacher, bu ne acele, daha çok var gününe... Hem stres doğum ağrılarını geciktirir, hatta durdurur... sancıyla hastaneye gidip orada toplu sancı çekenleri görünce, sancısı kesilenler çok...
Hem Küçük doğan bebekler, diğerlerine göre daha fazla emme problemi, buna bağlı sarılık ve kilo kaybı yaşıyorlar... İnşallah hem kendileri hem bizim için en iyi zamanda doğarlar..
Salıya kadar doğmazsa İnşallah babasını bekler minik prenses...
İlahi arkadaşım çok güldüm okul boyunda doğacak demene :) valla bu ölçümlere göre öyle görünüyo. doktor bana 2 ay öncesinde yeni doğan pek kıyafet alma demişti zaten.. çok almadım zaten o yüzden.. ama bu ölçümlere göre hastane çıkışını giydiremeyecek gibi duruyorum :) olmadı direk battaniyeye sararız napalım :) sağlıkla gelsin bebişlerimiz hayırlısıyla.
Eki Görüntüle 928462 evde kırmızı kutu vardı onu kapladım böyle ikramlık çikolata kutusu yaptım,çok uykum geldiiii
Bi saatlik yürüşümü yaptım geldim Ananasımı da yedim. Doğumu bekliyorum. Ama hala bi belirti yok. Doğuramıycam diye strese girdim. Herkes ne zaman doğuracaksın diye arıyor. Yarın 40 haftalık olucaz. Takvimim bitiyor . Napıcam ben yaa
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş canım ne kadar yeteneklisin
Aynı strese ben erken girdim baksananiye doğuramıyorum ben diye gezmeye başladım evin içinde. Bebişlerin çoğu 38-40 arasında gelirmiş ya benimki neden gelmiyo deyip duruyorum. Allah en uygun zamanı belirlemiştir de daha biz bilmiyoruz, beklemek sıkıcı tabi biraz. Sabret canım, 1-2 saat sonra ne olacağını bilemeyiz
Bi saatlik yürüşümü yaptım geldim Ananasımı da yedim. Doğumu bekliyorum. Ama hala bi belirti yok. Doğuramıycam diye strese girdim. Herkes ne zaman doğuracaksın diye arıyor. Yarın 40 haftalık olucaz. Takvimim bitiyor . Napıcam ben yaa
Haklısın canım birsürü sıkıntı oluyo erken doğunca da izne çıktığımdan beri beklemekten sıkıldım, gelse de oyalansam diyorumyoksa ben hep vaktini tamamlamasını istedim, hatırlarsan sezeryana girsem de sancılarımı beklerim falan diye konuşuyodum. Yani ben bebişin istediği kadar içerde kalmasını isteyen annelerdenim ama hiç görmediğim bişeyi özlüyorum tuhaf di mi?
Aman o doğsun da onu sığdıracak kıyafet bulunur canım dediğin gibibenim kız da uzun olacak gibi seninki kadar olmasa da geçen hafta 50cm'ydi. Doktorum uzun boylu olcak bu kız demişti daha önce de, ben de annesine çekmesin pigme gibi dediydim babası uzun babasına çeksin dedim, öyle de olcak gibi duruyo bakalım. Sağlıklı olsunlar da, bunlar hep fasafiso, konuşuyoruz işte
Teşekkür ederim canımbenm de eşim 2 gündr şehir dışındaydı, ben ordayken doğurusan küserim bile dedi az önce de erkek kardeşimle konuştum haftaya cuma haberini bekliyorum 28 ine kalma bütlerim başlıcak diyo nasıl olcksa o iş hiç yerimde durmuyorum annem filan hep şehir dışında herşeyi kendim yapıyorum sürekli bişilerle uğraşıyorum ya da dışardayım evde bunalıyorum zaten, kuşburnu çayına da başladım ama zerre sancım kasılmam bişiyim yok hiç doğurcakmış gibi değilim,arada bir bıçak saplanır gibi oluyo alttan saniyelik hemen geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?