2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Sorma valla, Allah'tan herkese ay sonu dedik, hergün birileri arıyo 'doğurdu da haber vermiyo mu dedik sesiniz çıkmıyo hiç' diye. Açmicam valla artık telefonları ama annemi arıyorlar, beni aramıyolar ki.
Kuşburnu çayını duymamıştım, faydası mı oluyomuş ki?

Gece olcak diye korkuyorum artık
Uyku falan zaten kalmadı, bin kere uyanıyorum tuvalete gitmek için, sağdan sola, soldan sağa dönmek için çok ağrım oluyo geceleri, bebiş bi tarafa toplanıp ağırlığını verip uyuyo heralde, ağrı yapıyo çok fena. gündüz daha iyi hissediyorum kendimi. Biran önce doğursak da iyileşsek

Aynen canım, sağlıklı olsunlar da boyu posu önemli değil.
Bizimki hiç saklamıyo yüzünü sağolsun, her seferinde görüyorum yavrumu yakında gelicekler o zaman bol bol doyana kadar bakarız

Ayy ne gıcık bir beğen butonu bu böyle aynı kişiyi iki kere beğenemiyorsun, önce başkasını beğen diyor...

Engteacher ve erikçilekkiraz sizin yorumlarınızı beğendim, bari burdan söyleyeyim... ama sistem kabul etmedi... Allah allah bir tuhaf oldu iyice forum....

ben bazen inanamıyorum anne olacagıma .. hayal gibi rüya gibi geliyor. biri beni çimdiklesin diyorum bazen :) çok garip bir duygu sanki hala bekarım , kocam sevgilim .. saçmasapan duygu gelgitleri yaşıyorum .. iyi birer ebeveyn olabilecekmiyiz? iyi bir çocuk yetiştirebilecekmiyiz? kötülüklerden koruyabilecekmiyiz? vsvsvsvs bisürü şey düşünüyorum.Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin..

bencede tuhaf.. bende senin yorumunu beğenemedim :) başkasını beğenmeliymişim, beğenmiyorum belki kime ne :)
zaten gülümsemelerde açık diyo ama hiç gülümseme göremiyorum ben..

Canım ben Suna Hanım'a devam ediyorum. Üstelik doçent olduğu için fiyat farkı da olduğunu öğrendim ama benim kız boynuna kordonu dolamış 2 tur. Onun takibinde kalmak istiyorum o yüzden. Başka bir yere gitsem kesin beni aCil sezeryana alırlardı :s Suna hanım normali yaparız seninle diye destek veriyor.

ahh korkular korkular bebeklerimizi kuacağımıza alsak da artık birşey oldu mu oynuyomu su mu geldi gerginliğ bitse
biraz önce dinledim oynuyomu diye az kalsın gidiyordm doktora ama oynadı bir tekme attı anne ben iyiyim dedi şükür[/QUOTE]

aynı bende senin gibiyim canım iyice stres oldum bide boğazım ağırıyor grip olcam gibi bir hafta önce aldım geçirdim tabi on gün yatırdı beni şimdi tekrar olcam gibi benimde bayağı oldu hareket etmedi öyle bekliyorum sen neye göre takip ediyosun hareketlerini saat falan tutuyomusun canım

Benim de pzt doluyo pzt ilk basta suni sanci denenicek olmadi sezeryn. Doktorun ne kadar
Daha bekleyelim diyo. Ben suni sanci alip da yine sezeryana girmekren cok korkuyorum. Cok kararsizim.

Ben telefondan yazdığım için zaten hiç beğenemiyorum :) bilgisayardan bakınca anladım, aynen bi tuhaf olmuş.

canım kızım elif dila'mı kucağıma aldım 8 ocak saat 21.40 da doğdu kuzucuğumm:)) yokmu ocak annelerinden başka doğum yapann..

Geçmiş olsun, hayırlı olsun evladına kavuşmuşsun, mutlu huzurlu ömrü olsun inşallah darısı henüz doğuramayan bizlerin başına

Ben sezeryan olunca spinal normal dogum olunca epidural oluyo saniyodum megersem diilmis. Sezeryan dogum yapicak arkadaslar siz hangisini, neden tercih ediceksiniz?

canım benimde öyle hatta afedersin bazen altıma kaçırrdım sanıyorum öyle geliyor ama normal dedi her defasında sorduğumda doktoruma bende pazartesi sezeryan olucam
2

2 gündür bana da öyle oluyor canım ya.akıntı mı desem su mu anlamadım.prş kontrolüm vardı akıntım çoğaldı dedim sadece ama normal dedi.şimdiyse su gibi oluyor.ama umarım bebişin suyu değildir.

canım elmaları yıkayıp kalınca soy.kabuklarını biraz kaynat.çok soğutmadan içmeye çalış.içerken bal da koyabilirsin.işe yarayabilir.geçmiş olsun çok.

maşallah bebişine.sen çantanı artık hazırla arkadaşım.gerçi ben de geçen hafta bitirdim hazırlıkları ya .bende kendi dr ile doğumevi arasında kiloda bayağı fark varddı.oysaki iki muayene arası 10 gün geçmişti.çok güvenemiyorum ölçümlere.hayırlısı artık.

Benim de pzt doluyo pzt ilk basta suni sanci denenicek olmadi sezeryn. Doktorun ne kadar
Daha bekleyelim diyo. Ben suni sanci alip da yine sezeryana girmekren cok korkuyorum. Cok kararsizim.

Benim doktorum çatın müsait normal doğurursun suni sancı vermek istemiyorum kendi sancını bekliycem dedi salı günü de kontrole çağırdı. Sezeryana da hiç sıcak bakmıyor ama bende biraz strese giriyorum 42. Haftaya kadar bekletir beni diye

İnsan ilk cocugunda inanamiyor anne olduguna dogumdan sonra bebege bakiyorsun Allahim bu bebek benim mi ben annemiyim diye aklindan gecirip duruyorsun biz kocamla kizimiz bir iki yasina geldiginde dahi bu bizim mi filan yapiyorduk o bizimmis meger ve su an ikincisi bizim olacak iki cocuk annesi olacagim cok garip daha 28 yasindayim kendimi 20 yasinda gibi hissediyorum ama otuza merdiven dayadim cevremden ve arkadaslardan hic iki cocuk sahibi gibi durmuyirsun daha kucuk gosteriyorsun laflarini duyuncs mutlu oluyorum

evet Suna hanımda fiyat farkı daha da bi fazla oluyor.. mesai saati dışında olursa nöbetçi kim ise onunla muhatap olmak durumundasın ama .. kendi doktorun gelmiyor, o kadar hafta bir doktorun takibinde ol, sonra doğumunu hiç tanımadıgın biriyle yap.. işte medipolde beni en çok rahatsız eden durum bu.. daha tam karar veremedim ben nagihan hn'a devam etsem mi yoksa değişsem mi? nagihan hn da çok iyi doktor çok memnumun ama kafam karışık açıkçası.. birde geçen hafta gittiğimde akşam saati oldugu için nstye doğumhanede girdim.. doğum sırasında bir kadının bağrışlarını duydum ve nöbetçi doktorda bağırıyor diye kadına bağırıyodu.. bi tuhaf oldum. kadının canı yanıyor orda doğurmaya çalışıyor tabi bağıracak ,isterse çığlık atacak. fırça yedi doktordan

Ben sezeryan olmadim ama spinal yapildiginda ayaklarini hareket ettiremiyorsun belden asagisi tumden uyusuyor epiduralde ise belden asagin yine uyusuyor ama ayaklarini bacaklarini kipirdatabiliorsun dogumlarda ikisinden birisini veya her ikisini de ayni anda uygulayan doktirlar var dr.secimi sana biraktiysa iyi dusunup karar vermelisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…