- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Teşekkür ederim canımbenm de eşim 2 gündr şehir dışındaydı, ben ordayken doğurusan küserim bile dedi az önce de erkek kardeşimle konuştum haftaya cuma haberini bekliyorum 28 ine kalma bütlerim başlıcak diyo nasıl olcksa o iş hiç yerimde durmuyorum annem filan hep şehir dışında herşeyi kendim yapıyorum sürekli bişilerle uğraşıyorum ya da dışardayım evde bunalıyorum zaten, kuşburnu çayına da başladım ama zerre sancım kasılmam bişiyim yok hiç doğurcakmış gibi değilim,arada bir bıçak saplanır gibi oluyo alttan saniyelik hemen geçiyo
Engteacher, Aslında Hepimiz arada aynı şeyleri hissediyoruz galiba... bazen ben de o kadar rahatsız oluyorum ki doğsa artık diyorum, özellikle üç gündür çok rahatsızım, sancı felan da değil, bir huzursuzluk ve vajina baskısı, ayaktayken iyi de oturmaya yatmaya gelemiyorum.,,, eşim de az kaldı sabret deyip duruyor, allah hepimizin yardımcısı olsun....
bende özlüyorum bebeğimi usgde görmeye çalışıyorum ama uzun zamandır yüzünü göstermiyor.. ben kısa sayılmam ama babamızın maşallahı var, 1.90.. bugün doktorda diyo anne iri baba iri çocuk minyatür olamaz yani bu durumda.. sağlıklı olmaları ilk dileğim benimde.. kiloda alırlar boylarıda uzar nasılsa..
Ayy ne gıcık bir beğen butonu bu böyle aynı kişiyi iki kere beğenemiyorsun, önce başkasını beğen diyor...
Engteacher ve erikçilekkiraz sizin yorumlarınızı beğendim, bari burdan söyleyeyim... ama sistem kabul etmedi... Allah allah bir tuhaf oldu iyice forum....
medipole gidiyordum evet ama şu an devam etmekte kararsızım,çünkü doktor sırası beklemekten bi hal oluyorum, doğum için fiyatlar fazla geldi karşılaştırınca.. bide mesai saati dışında kendi doktorunun gelmeyişi canımı sıkıyordu. kolan hast. murat beye gittim. çok iyiymiş gerçekten de.. tam karar vermiş değilim, burda doktor çok iyi, doğum fiyatları makul, yeni doğan yoğun bakım var her ihtimale karşın.. bunun dışında oldukça vasat bi hastane, o düşündürüyor biraz.. sen şimdi nereye devam ediyorsun??
Bi saatlik yürüşümü yaptım geldim Ananasımı da yedim. Doğumu bekliyorum. Ama hala bi belirti yok. Doğuramıycam diye strese girdim. Herkes ne zaman doğuracaksın diye arıyor. Yarın 40 haftalık olucaz. Takvimim bitiyor . Napıcam ben yaa
Ayy ne gıcık bir beğen butonu bu böyle aynı kişiyi iki kere beğenemiyorsun, önce başkasını beğen diyor...
Engteacher ve erikçilekkiraz sizin yorumlarınızı beğendim, bari burdan söyleyeyim... ama sistem kabul etmedi... Allah allah bir tuhaf oldu iyice forum....
canım kızım elif dila'mı kucağıma aldım 8 ocak saat 21.40 da doğdu kuzucuğumm:)) yokmu ocak annelerinden başka doğum yapann..
2canım benimde öyle hatta afedersin bazen altıma kaçırrdım sanıyorum öyle geliyor ama normal dedi her defasında sorduğumda doktoruma bende pazartesi sezeryan olucam
Bal zencefil ıhlamur ılık süt tarçın viks elma sirkesi hepsini yaptım
ne illet bir şeydir inat etti geçmiyor ama o inatsa ben ondan inatım bugün gene herşeyi yapıp pazar gününe öksürükten kurtulup kalkıcam inş.
dualarını esirgeme olur mu heycan korku vardı bir de şimdi öksürük eklendi
selam kızlar,
doktordan geldik. tavsiye üzerine farklı bir doktora gittim bugün previa ile ilgili bir sorunum olmadıgını söyledi, plasenta yukarı çıkmış.bebeğin ölçümlerine göre 3450 gr 55,5 cm.. 10 gün önce 3050 gr 51 cm idi. boyu kilo bu kadar farkedermi acaba, ölçümler kafamı karıştırdı,yanlışlık var sanki.. bu hızla gidersek 3 aylık bebek boyunda doğacak oğluşum kanımca:) maşallah diyeyim nazar değmesin..bebeğin kafası haftalardır aşağıdaydı ama bu defa yan duruyodu karnımda.. ayaklar solda, kafa sağda.. o yüzden de rahime herhangi bir baskı yapmıyor açılma filan yok.. haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi, dediği anda ben bi gerildim. Herşeyin hayırlısı bakalım durumlar nasıl gelişecek..
Bu arada 1 numara bebek bezi aldım bir paket.. 2 numara mı alsam diye çok düşündüm ama içinde 50 tane var, çabuk biter nasılsa .. artık hastane çantamı hazırlayayım değil mi:) galiba annemin gelip beni fırçalamasını bekliyorum hazırlıkları bitirmek için :):)
Benim de pzt doluyo pzt ilk basta suni sanci denenicek olmadi sezeryn. Doktorun ne kadar
Daha bekleyelim diyo. Ben suni sanci alip da yine sezeryana girmekren cok korkuyorum. Cok kararsizim.
İnşallah sağlıkla alırsın canım bebeğini, beklemek gerçekten çok zor... Allah yardımcın olsun...
Canım ben Suna Hanım'a devam ediyorum. Üstelik doçent olduğu için fiyat farkı da olduğunu öğrendim ama benim kız boynuna kordonu dolamış 2 tur. Onun takibinde kalmak istiyorum o yüzden. Başka bir yere gitsem kesin beni aCil sezeryana alırlardı :s Suna hanım normali yaparız seninle diye destek veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?