Benim doktorum çatın müsait normal doğurursun suni sancı vermek istemiyorum kendi sancını bekliycem dedi salı günü de kontrole çağırdı. Sezeryana da hiç sıcak bakmıyor ama bende biraz strese giriyorum 42. Haftaya kadar bekletir beni diye
evet Suna hanımda fiyat farkı daha da bi fazla oluyor.. mesai saati dışında olursa nöbetçi kim ise onunla muhatap olmak durumundasın ama .. kendi doktorun gelmiyor, o kadar hafta bir doktorun takibinde ol, sonra doğumunu hiç tanımadıgın biriyle yap.. işte medipolde beni en çok rahatsız eden durum bu.. daha tam karar veremedim ben nagihan hn'a devam etsem mi yoksa değişsem mi? nagihan hn da çok iyi doktor çok memnumun ama kafam karışık açıkçası.. birde geçen hafta gittiğimde akşam saati oldugu için nstye doğumhanede girdim.. doğum sırasında bir kadının bağrışlarını duydum ve nöbetçi doktorda bağırıyor diye kadına bağırıyodu.. bi tuhaf oldum. kadının canı yanıyor orda doğurmaya çalışıyor tabi bağıracak ,isterse çığlık atacak. fırça yedi doktordan
Malesef bende acile gittiğimde aynı muameleyi duydum canım :S Ben fatihte oturuyorum. Buradaki hastanelerin hepsinin fyatları çok uçuk 2500 den başlıyor. O yüzden ben şansımı orada denicem mecbur. Bende sancı odasına eşimi almamalarına uyuz oldum en çok. O yüzden sancıyı evde çekmeyi planlıyordum ama kordon işi bozdu :S Hakkımızda hayırlısı...
Eki Görüntüle 928462 evde kırmızı kutu vardı onu kapladım böyle ikramlık çikolata kutusu yaptım,çok uykum geldiiii
canım kızım elif dila'mı kucağıma aldım 8 ocak saat 21.40 da doğdu kuzucuğumm:)) yokmu ocak annelerinden başka doğum yapann..
ahh korkular korkular bebeklerimizi kuacağımıza alsak da artık birşey oldu mu oynuyomu su mu geldi gerginliğ bitse
biraz önce dinledim oynuyomu diye az kalsın gidiyordm doktora ama oynadı bir tekme attı anne ben iyiyim dedi şükür
Ben sezeryan olunca spinal normal dogum olunca epidural oluyo saniyodum megersem diilmis. Sezeryan dogum yapicak arkadaslar siz hangisini, neden tercih ediceksiniz?
2
2 gündür bana da öyle oluyor canım ya.akıntı mı desem su mu anlamadım.prş kontrolüm vardı akıntım çoğaldı dedim sadece ama normal dedi.şimdiyse su gibi oluyor.ama umarım bebişin suyu değildir.
canım elmaları yıkayıp kalınca soy.kabuklarını biraz kaynat.çok soğutmadan içmeye çalış.içerken bal da koyabilirsin.işe yarayabilir.geçmiş olsun çok.
ben gideyimde ütüye devam edeyim kaldıgım yerden.. bitmedi bu ütüde
lohusa depresyonuna giriyorum sanirim
hickira hickira aglayasim var.oglumun gozu sisti doktor olur boyle dedi ama annem k validem memen deymis cocugun gozune, dikkat et dediler.simdi oglana baktikca aglayasim geliyo.ben yapmisim gibi oldu sanki.
bide neden bilmiyorum kimsenin onu sevmesini istemiyorum dun k peder cok ilgilendi hatta uyuttu.sevinmem lazim ama adama gicik oldum.
noluyo bilmiyorum aglamak istiyorum sadece :84:
bide esimle cocugumla bi tam gun yalniz kalamadik.hep boyle yasicaz psikolojisine girdim.
surekli anneler babalar amcalar evde.kimseyi gormek istemiyorum(
Kolay gelsin canım, ütü işi de hiç bitmiyor, bereketleniyor sanki...
Canim o durumlar bana da geliyor. Ben annemlerde kaliyorum. Esim hafta sonlari geliyor. Evime gitmek istiyorum esimi çok özlüyorum ama tam yapamazsam beceremezsem diye korkuyorum. Sürekli dua ediyorum Allaha bana güç ver diye. Evimin oldugu yerde kimsem yok. Komsum bile yok.Bazen agliyorum da. Kafami yastiga gomup butun gun uyumak istiyorum Ama kendimi toplamaya calisiyorum. Bebeğim bana muhtaç çünkü.lohusa depresyonuna giriyorum sanirim
hickira hickira aglayasim var.oglumun gozu sisti doktor olur boyle dedi ama annem k validem memen deymis cocugun gozune, dikkat et dediler.simdi oglana baktikca aglayasim geliyo.ben yapmisim gibi oldu sanki.
bide neden bilmiyorum kimsenin onu sevmesini istemiyorum dun k peder cok ilgilendi hatta uyuttu.sevinmem lazim ama adama gicik oldum.
bide esimle cocugumla bi tam gun yalniz kalamadik.hep boyle yasicaz psikolojisine girdim.
evet Suna hanımda fiyat farkı daha da bi fazla oluyor.. mesai saati dışında olursa nöbetçi kim ise onunla muhatap olmak durumundasın ama .. kendi doktorun gelmiyor, o kadar hafta bir doktorun takibinde ol, sonra doğumunu hiç tanımadıgın biriyle yap.. işte medipolde beni en çok rahatsız eden durum bu.. daha tam karar veremedim ben nagihan hn'a devam etsem mi yoksa değişsem mi? nagihan hn da çok iyi doktor çok memnumun ama kafam karışık açıkçası.. birde geçen hafta gittiğimde akşam saati oldugu için nstye doğumhanede girdim.. doğum sırasında bir kadının bağrışlarını duydum ve nöbetçi doktorda bağırıyor diye kadına bağırıyodu.. bi tuhaf oldum. kadının canı yanıyor orda doğurmaya çalışıyor tabi bağıracak ,isterse çığlık atacak. fırça yedi doktordan
Allahtan doktor kontrolünde eşimiz yanımızda olabiliyor hiçbi yere sokmuyorlar niyeyse.. belki doğumda yanımda olsun istiyorum .. kolan hast. normal 390 sezeryan 500 tl miş.. bakalım napcaz:) Hakkımızda hayırlısı olsun..inşallah kordonu boynundan çıkarır kızın , rahat edersiniz .
Canım bağırmasını hiç bir durum haklı göstermez ama eğer kadın ıkınması gereken zamanda bağırıyorsa ve bebeği zora sokmuşsa ondan bağırmış olabilir, sancı sırasında bile çok bağırılması tavsiye edilmiyor, boşuna güç kaybı olmasın diye, hele ıkınma esnasında derin nefes alıp tüm gücüyle ıkınmak gerek, bunun yerine bağırırsa bebek nasıl çıkacak...
Allah doğum yapacak her kadına güç kuvvet versin...
Ben gittiğimde sancı odasındaydı bağırıyordu. Hatta ben korkarım diye kapısını kapattı hemen hemşireler. Nst den çıktığımda doğumhanedeydi. Ikınması gereken zamanda da bağırıyordu. Doktor muhtemelen o yüzden kızdı. Sonrada bebeğin ağlaması geldi zaten :) o psikolojiyle insan ne yapar bilemiyor tabi bana hem kadının bağırması abartı gibi geldi. Üstelik 2. çocuğuymuş ve sancı odasına kendi kızıyla girmişti kız 15 yaşındaymış. Çocuğa da travmatik etki yapmıştır. Ama doktorun bağırması da insanın ağrına gidiyor.
Benim doktorum çatın müsait normal doğurursun suni sancı vermek istemiyorum kendi sancını bekliycem dedi salı günü de kontrole çağırdı. Sezeryana da hiç sıcak bakmıyor ama bende biraz strese giriyorum 42. Haftaya kadar bekletir beni diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?