2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
sagol canim yaa hepiniz sagolun tek degilmisim.zaten dun aksam yemegini esimle yedik zor tuttum kendimi.yuzume bakiyo dudaklarim buzuldu tuttum kendimi valla.
oglum da huzursuz zaten.iyice moralim bozuldu
memelerle bozdular kafayi.doktor boyle dedi diyorum nato mermer.gece yoklar ama gece yatiyoruz oglan durmuyo birbirimize vakit ayiramiyoruz.
iyi dusunuyorum canim hem bol dua ediyorum.gidip tuvalette agliyorum emzirirken bebegime bakiyorum agliyorum.
bu cocugu amerikada dogurcam diyodum hep sakayla.oylesi iyi olurmus simdi yine diyolarki deyer memeye olur oyle
hala ondan oldugunu dusunuyolar yaa pes diyorum
gecmis olsun canim deniz suyu ile sil gozlerini.doktor bize bide damla verdi.
bebegim bana muhtac ama insan bazen tek kalmak da istiyor.ben sirf bebegime kendim bakayim da insanlarla ugrasmayayim diye normal dogum yaptim ama simdi insanlar onu sahipleniyolar buna dayanamiyorum.allah yardimcimiz olsun

gececek diyorum canim ama ne zaman.esimle bi sohbet muhabbet edemiyoruz hep ya bebekten konusuyoruz ya yanimizda anneler var.su 20 gun gecse oglumu alip arkadaslara falan giderim diyorum.sanki kendi hayatim bitti insanlara torun yetistiriyo gibi hissediyorum.kelebek onu boyle yap kelebek sunu soyle yap denince deliriyorum.sanki ben evladimi dusunemiyorum.bakiciymisim gibi davraniyolar
insallah atlatirim canim sagol

Canım ya ben de normal doğum bekliyordum ama bebiş daha tam dönmedi, giderek kilo alıyor ve benim kemiklerim biraz darmış Bebeğe bir şey olur diye korktum açıkçası.

evet bende de çımıyor

Çok geçmiş olsun canım...[/QUOTE]

cok tesekkur ederım..

bitmez diyordum 37 hafta ama bitti ve izne çıktık artık.. gerçekten zor ama yaa Allah yardımcımız oldu. bebişler gelene kadar yan gelip yatıcaz ağrılardan fırsat buldukça :)

ınsallah yatacaz bugun pek yatamadım gercı de:)

doğumdan önce göğüslerden mutlaka süt gelmesi gerekiyor mu? bende henüz olmadı, göğüslerimde hiç büyümedi. sütüm gelmeyecek mi acaba?

doğumdan önce göğüslerden mutlaka süt gelmesi gerekiyor mu? bende henüz olmadı, göğüslerimde hiç büyümedi. sütüm gelmeyecek mi acaba?

canım sıkıntıya sokma kendini benimde gelmedi süt herkesin gelcek diye bir kaide yok kendini kasma hep pozitif düşüncez sütümüz gelcek bol bol emzircez :)

Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Hepimizi bi avazda kurtarsın. Bende hem kendime hemde diğer hamilelere dua ediyorum. Annelik kutsal ama gerçekten çok zormuş.

minik kelebeğim ne oldu sana böyle nerde o pozitif herşeyin üstesinden gelen kelebek
hayır sana bunu yakıştıramadım doğrusu sen en kutsal görevini yaptın sakın izin verme canını sıkmalarına
biliyorum zor bugüne kadar 2 kişilik bir düzenin varken şimdi efe geldi 3 oldunuz ama çoğumuz 3 kişi kalmıycaz 40 ı atlattın mı herşey daha düzene girecek o günleri düşün emzirirken o yavruyu nasıl beklediğini ne acılar zolruklar çektiğini düşün sakın lohusa sendromuna girme olur mu kendine bunu yapma bol bol dua et kendini kasma dualarım seninle

canım sıkıntıya sokma kendini benimde gelmedi süt herkesin gelcek diye bir kaide yok kendini kasma hep pozitif düşüncez sütümüz gelcek bol bol emzircez :)

evet haklısın kasmıyorum kendimi annem emzirmiş ablam emzirdi bende yaparım kanımca :) bol yağlı sütlü memişler olsun :)

merhaba kızlar bizim kontrol vardı bugün. önce nst çekıldı sonra doktorun yanına gittik ve sezeryan tarıhı aldık 17 ocak saat 14

Evet, işlerimiz bitti, şimdi dinlenme vakti...

Kaç gündür üstümde bir gerinme hissi var, tabii bu halde ne mümkün...

sız de boyle mısınız ben kan verırken bıle kötu oluyorum annem diyo kı bıraz canlı ol bılmem ne ol

doktor dedıkı normal doğum senın elınde sana bağlı. benım gıbı korkak da vazgeçgtı ve sezeryan tarıhı aldı heralde ben tekımdır bu
korkaklıkta ve kendıne guvensızlıkde

iyi akşamlar arkadaşlar.akşam hafif kahverengi lekelenmem oldu.hastaneye gittik çok hafif sancım çıktı.açıklık yok dediler.şimdi ara ara belime ağrı giriyor.doğum yaklaştı mı anlamadım...gelen nişan olabilir mi ki?

nişan gibi canım anlattığın açklık yok diye eve gönderdiler herhalde doğum yakın gibi hayırlısı olsun canım

sağol canım ya

Hayırlı olsun, canım... İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına, ayrıca niye kendini bu kadar kötü hissediyorsun ki, sonuçta bu dünyada sezeryan doğumu seçen tek kişi sen değilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…