sagol canim yaa hepiniz sagolun tek degilmisim.zaten dun aksam yemegini esimle yedik zor tuttum kendimi.yuzume bakiyo dudaklarim buzuldu tuttum kendimi valla.Canım senin memenle ne alakası varmış. Tersleseydin biraz çekerler kendilerini. Biraz yalnız kalma şansınız hiç yok mu? Annene söylesen onlar hep beraber bi yemeğe falan çıksınlar. sizde eşinle bebişinle yalnız kalın. Olmadı eşini bebeğini al biraz odana kapan ağla biraz eşinde teselli eder. Rahatlarsın eğer tutarsan daha kabarır için. Yüreğini ferah tut. Kuzun yanında mis kokusunu çek içine :)
oglum da huzursuz zaten.iyice moralim bozuldu
memelerle bozdular kafayi.doktor boyle dedi diyorum nato mermer.gece yoklar ama gece yatiyoruz oglan durmuyo birbirimize vakit ayiramiyoruz.
iyi dusunuyorum canim hem bol dua ediyorum.gidip tuvalette agliyorum emzirirken bebegime bakiyorum agliyorum.senden olmamıştır canım üzme kendini.. meme değmesiyle göz mü şişermiş.. seni üzmelerine izin verme.. oldukça pozitif birisin sen burdan tanıdıgımız kadarıyla, bir süre etrafın bu şekilde kalabalık olacak ama eninde sonunda çekirdek aile başbaşa kalacaksınız. kendini üzme , ağlamak istiyorsan ağlayıp rahatla , sıkma kendini boşuna.. benim fikrim bu tabi.. bebişini paylaşmak istemeyişinde normaldir heralde, aylarca seninle birlikteydi şimdi durum farklı.. Ama bu durumu atlatacagına eminim ..güzel şeyler düşün :)
bu cocugu amerikada dogurcam diyodum hep sakayla.oylesi iyi olurmus
hala ondan oldugunu dusunuyolar yaa pes diyorum
gecmis olsun canim deniz suyu ile sil gozlerini.doktor bize bide damla verdi.Canim o durumlar bana da geliyor. Ben annemlerde kaliyorum. Esim hafta sonlari geliyor. Evime gitmek istiyorum esimi çok özlüyorum ama tam yapamazsam beceremezsem diye korkuyorum. Sürekli dua ediyorum Allaha bana güç ver diye. Evimin oldugu yerde kimsem yok. Komsum bile yok.Bazen agliyorum da. Kafami yastiga gomup butun gun uyumak istiyorum Ama kendimi toplamaya calisiyorum. Bebeğim bana muhtaç çünkü.
Bi de benim de kizimn gözleri sisti. Bi de sağ gözü çapak oluyor sürekli. Annem normal olur diyor. Doktora gitmedim. Aylik kontrolumuz de sorcam.
bebegim bana muhtac ama insan bazen tek kalmak da istiyor.ben sirf bebegime kendim bakayim da insanlarla ugrasmayayim diye normal dogum yaptim ama simdi insanlar onu sahipleniyolar buna dayanamiyorum.allah yardimcimiz olsun
Allah yardımcın olsun canım.. Çoğu anne bu hüznü yaşıyor...
Ben kızımı kabullenememiştim düşünebiliyor musun, aylardır sevinçle beklediğim bebeğimi sevmediğimi hissediyordum, sürekli ağlıyordu, bir gece bir tane vursam ağzına diye bile düşündüm, yapmadım tabii ki ama düşünmesi bile utanç vericiydi, sonra günlerce böyle düşündüğüm için ağladım, iyi bir anne değildim, anneliği haketmiyordum vs... Gece gece eşimi arayıp ağlıyordum, o güne kadar okuduğum tüm doğum hikayelerindeki mutlu anne, yavrusuna aşık anne olamamıştım, anneliği haketmiyordum, ben de bir tuhaflık vardı....tanımadığım, çoğunlukla ne istediğini anlamadığım bir yabancıydı karşımdaki, tabii çok sevdiğim anlar da vardı ama felip geçici
Şimdi bile ağlıyorum o günler aklıma gelince...
Zamanla geçti nasıl geçti bilmiyorum, ne oldu bilmiyorum, belki ilk gülücükleriyle, belki onu anlamaya başlamamla geçti... Belki de bu durumu kabullendim, duygularımın normal olduğunu anladım... Belki de hormonlarım düzeldi....Ama geçti.. Çok şükür...
Geçicek canım, eninde sonunda geçicek, allah yardımcın olsun..,
gececek diyorum canim ama ne zaman.esimle bi sohbet muhabbet edemiyoruz hep ya bebekten konusuyoruz ya yanimizda anneler var.su 20 gun gecse oglumu alip arkadaslara falan giderim diyorum.sanki kendi hayatim bitti insanlara torun yetistiriyo gibi hissediyorum.kelebek onu boyle yap kelebek sunu soyle yap denince deliriyorum.sanki ben evladimi dusunemiyorum.bakiciymisim gibi davraniyolar
insallah atlatirim canim sagol