nişan gibi canım anlattığın açklık yok diye eve gönderdiler herhalde doğum yakın gibi hayırlısı olsun canım
Nişan olabilir ama sancın yok diye göndermişlerdir, inş kolay bir doğum yaparsın... Ve bebeğini alırsın kucağına...iyi akşamlar arkadaşlar.akşam hafif kahverengi lekelenmem oldu.hastaneye gittik çok hafif sancım çıktı.açıklık yok dediler.şimdi ara ara belime ağrı giriyor.doğum yaklaştı mı anlamadım...gelen nişan olabilir mi ki?
doktor dedıkı normal doğum senın elınde sana bağlı. benım gıbı korkak da vazgeçgtı ve sezeryan tarıhı aldı heralde ben tekımdır bu
korkaklıkta ve kendıne guvensızlıkde
merhaba kızlar bizim kontrol vardı bugün. önce nst çekıldı sonra doktorun yanına gittik ve sezeryan tarıhı aldık 17 ocak saat 14
nişan gibi canım anlattığın açklık yok diye eve gönderdiler herhalde doğum yakın gibi hayırlısı olsun canım
Nişan olabilir ama sancın yok diye göndermişlerdir, inş kolay bir doğum yaparsın... Ve bebeğini alırsın kucağına...
iyi akşamlar arkadaşlar.akşam hafif kahverengi lekelenmem oldu.hastaneye gittik çok hafif sancım çıktı.açıklık yok dediler.şimdi ara ara belime ağrı giriyor.doğum yaklaştı mı anlamadım...gelen nişan olabilir mi ki?
bebişin sana sinyal vermiş annem geliyorum hazır ol demiş:) hadi hayırlısıyla güzel haberini verirsin bize tez zamanda artık.
bilmiyorum emin de olamıyorum.böyle beklemek de zormuş.annemle eşimi telaşlandırdım akşam.hastaneye gittik geri geldik.ara ara belime sancı girıyor.
evet bencede boy sanki fazla ölçüldü .. çantayı hazırlayayım bencede.. ne olur ne olmaz.. herkes 32. haftadan sonra hazırladı ben geldim 38'e hala duruyorum :) 16 kg almışım canım sıkıldı ,zaten kilom vardı.. o kadarda dikkat etmeye çalışıyorum... diyet mi yapsam acaba??
bence rejim falan yapma bebek de iri zaten. az kaldı daha
fazla kilo almazsın.benim arkadaşım 20 kilo aldı tığ gibi şimdi....hiç de rejim yapmadı...sadece lohusalıgı bitince hemen adet görmeye başladı ve maşallah coook emziriyordu bebegini... doğumdan sonraa veririsin takma kafana...
ne bileyim canım ya, şöyle bakıncada göbek var sadece diğer yerlerim yağlanmadı gibi görünüyor ama devasa bi göbeğede sahip değilim. nerde bu 16 kg bilemedim. artık doğumdan sonra vericez kiloları napalım.. inşallah bundan sonra kilo almam.. kilo aldıkça herşey zorlaşıyor çünkü
lohusa depresyonuna giriyorum sanirim
hickira hickira aglayasim var.oglumun gozu sisti doktor olur boyle dedi ama annem k validem memen deymis cocugun gozune, dikkat et dediler.simdi oglana baktikca aglayasim geliyo.ben yapmisim gibi oldu sanki.
bide neden bilmiyorum kimsenin onu sevmesini istemiyorum dun k peder cok ilgilendi hatta uyuttu.sevinmem lazim ama adama gicik oldum.
noluyo bilmiyorum aglamak istiyorum sadece :84:
bide esimle cocugumla bi tam gun yalniz kalamadik.hep boyle yasicaz psikolojisine girdim.
surekli anneler babalar amcalar evde.kimseyi gormek istemiyorum(
slm. bende seni merak ediyodum. beklemedeyiz beraber desene. bende de sancı mancı yok. hayırlısı artık.selam kızlarbir haftadır giremiyorum internetsizlik zor bekle bekle insanın canı sıkılıyor topikde dertleşiyorduk ne güzel ama neyse, herkes iyidir umarım ben daha beklemedeyim, herşey normal seyrediyor ama doğum belirtisi yok nişan falan hayırlısı olsun hepimiz için
öyledir hayırlısı ile inş. :)kandilde mi gelmek istedi acaba bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?