2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
nişan gibi canım anlattığın açklık yok diye eve gönderdiler herhalde doğum yakın gibi hayırlısı olsun canım

bilmiyorum emin de olamıyorum.böyle beklemek de zormuş.annemle eşimi telaşlandırdım akşam.hastaneye gittik geri geldik.ara ara belime sancı girıyor.

Nişan olabilir ama sancın yok diye göndermişlerdir, inş kolay bir doğum yaparsın... Ve bebeğini alırsın kucağına...

doktor dedıkı normal doğum senın elınde sana bağlı. benım gıbı korkak da vazgeçgtı ve sezeryan tarıhı aldı heralde ben tekımdır bu
korkaklıkta ve kendıne guvensızlıkde

valla sezeryanda büyük cesaret bence hakkını yeme kendinin :) sezeryan neticede ameliyat, narkoz alımı vs.. sonrasındaki ağrılarla başa çıkabilmek cabası.. bu yüzden korkak oldugunu düşünmüyorum. şahsen normal doğum da epizyotomi beni çok tedirgin ediyor ama sezeryanı düşününce aklım çıkıyor. Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. inşallah bumuymuş hiç korkutugumuz gibi değil deriz doğumdan sonra

bebişin sana sinyal vermiş annem geliyorum hazır ol demiş:) hadi hayırlısıyla güzel haberini verirsin bize tez zamanda artık.

selam kızlar bir haftadır giremiyorum internetsizlik zor bekle bekle insanın canı sıkılıyor topikde dertleşiyorduk ne güzel ama neyse, herkes iyidir umarım ben daha beklemedeyim, herşey normal seyrediyor ama doğum belirtisi yok nişan falan hayırlısı olsun hepimiz için

bence rejim falan yapma bebek de iri zaten. az kaldı daha
fazla kilo almazsın.benim arkadaşım 20 kilo aldı tığ gibi şimdi....hiç de rejim yapmadı...sadece lohusalıgı bitince hemen adet görmeye başladı ve maşallah coook emziriyordu bebegini... doğumdan sonraa veririsin takma kafana...

ne bileyim canım ya, şöyle bakıncada göbek var sadece diğer yerlerim yağlanmadı gibi görünüyor ama devasa bi göbeğede sahip değilim. nerde bu 16 kg bilemedim. artık doğumdan sonra vericez kiloları napalım.. inşallah bundan sonra kilo almam.. kilo aldıkça herşey zorlaşıyor çünkü

yaa kızlar begenilerinizi nasıl görüyorsunuz bilgi verir misiniz...ve bir kişiyi peş peşe begenemiyoruz..

Canimben de ilk hamileligimde 16 kilo almistim ama hepsi gitti simdi toplam 8 kilo aldim yine gidecek emin ol dert etme kiliyu hepsi giditor 30 kilo alanlar var hic kafaya takma bence

bende senin gibiyim haatta dr rejim verdi bana ama yapmadım gecen ay 4 kilo birden aldım şiştim. kızdı bana . bu ay 1 kilo aldım iyi dedi rejimi yaptığımı sandı..halbukiiiiiiiiii yaşasın yemek yemek ekmeği azalttım sadece.. kahvaltı dışında yemiyorum ekmegi....

Ahh kuzucum üzme kendini nolur. Bu dönemde herkes doktordan daha doktor, senden de daha iyi anne olduklarını ssanırlar. İlk dönemler bebiş daha tam bağlanamadığından biraz sıkıntı olur ama hele kokuna bi alışsın biraz da tek kalmaya başladıkça herşey yoluna girer inan bana

slm. bende seni merak ediyodum. beklemedeyiz beraber desene. bende de sancı mancı yok. hayırlısı artık.

öyledir hayırlısı ile inş. :)kandilde mi gelmek istedi acaba bebeğim?

canım hayırlısı olsun hakkınızda ama beline de vuruyomuş sancı. sen yavruna yaklaşmışın gibi duruyo. ,nşalah bi avazda sağlıkla kurtulursun. kandilde doğurmakta çok güzel olur, hemde mevlüt kandili. rabbim hayırlısını versin.

Hani yokmu doğuma giden. Dilzar ekliyordu o da mı gitti yoksa. Omesermayı duydum en son ama. Hadi doğurun da biran evel gaz sancısına ne iyi gelir, annelet kv ler nasıl duymazdan gelinir, nadıl kilo verilir ne süt yapar bunları konuşalım

Kimlet kaldı hani doğumu bekleyenler el kaldırsın

Telden giriyorum nete orays dokun buraya dokun her seyi birbirine karistiriyor sinir oldum gece gece esim nobetci karakolda evde kv kp kizim hepsi uyudu bunaldim burasi varda sizinle kizlar dertlesip problemleerimizi anlatip rahatliyoruz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…