- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
gunaydin kizlar
doguranlari tebrik ederim bekleyenlere sabir diliyorum.omesermacim iyisin insallah ne cok aglamissin oyle kuzum yaa neyse cok sukur saglikla kavustun bebegine
biz oglumla erkenden kalktik babayi ise yolladik kakamizi yaptik degistirdik losyonumuzu surduk cicileri giydik emdik uyuduk.
bende bi dus alayim diyorum inanin kahvalltiyi zor yaptim.hic izin vermiyo pasamiz.ya emiyo ya agliyo surekli faaliyette.bu gidisle iyi kilo vercem.gidip tartilayim dedim tartinin pili bitmis hay allah
yok şekerim belirti. bugün biraz ağrım vardı ama etkili değil. geldi saniyeler içinde geçti
yalnız bebeğim çok sakinleşti. bazen dürtüyorum kıprdasın diye.hiç kıpırdamıyor değil ama çok azaldı. özellikle gece 5-6 hareket ancak yakalıyorum. suyu da normaldi perşembe günü ama. inşallah bir sorun yoktur.
sende durumlar nasıl, takvimi bitiriyoruz artık. rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin.
Prenses olduğu yerde sayıyormuş be canım, gelmeye niyeti yok, cuma nst ye gireceğim, oley.....güzel haberlerler gelirsin inşallah.. bak bakalım prenses ne durumda, yeri rahat mı gelmeye niyeti varmı :)
Çok güldüm....kızlar geçen gördüğüm rüyamı anlatayım da azcık gülelim :) rüyamda oğlumu emziriyorum balkon gibi bi yerdeyim bir kadın görüyorum kucağında bebeği sesleniyor kardeşş şu ilerde bi çayır var otları çok süt yapıyor diye kardeşş diyorum şimdi emzirdim de yarın sabah giderken beni de çağır da geleyim diyorum :) azcık gözümü kapasam rüya görür oldum önceki gece bi ara uyanmışım eşim rüya gördün mü demiş yok demişim o zaman uykudan sayılmaz uyu uyu demiş hiç hatırlamıyorum.
bu arada ben doğum hikayemi doğum hikayeleri topiğine yazdım ama orayı kimse kullanmıyor galiba kimse mi beğenmedi yahu :)
Allah yardımcın olsun canım.. İnş kolay doğumun olur...bende de pek bir belirti yok canım yaa, sadece karnım gün içinde çok sık sertleşir oldu, ağrısız kasılmalarım var, benim de hareketleri azaldı aynı dediğin gibi gece kıpırdamıyor bile. her gün nts'deyim bugün de gittim doğumhanede bu hafta hayrettin bey var iyi biri baya, artık doğumhanede bakılıyorum günüm geldi diye. semih bey bir sorun olursa yine ilgilenirim dedibugün sancım da çıkmadı genelde aralıklı aralıklı 50-60'ı görüyordum bir haftadır. hayrettin bey çarşamba doğacak gibi konuştu bol bol yürüyüş yap, eşinle beraber ol gel çarşamba bakalım dedi. leeeennnn deli misiniz bu halde dedim içimden doktor bak ultrasonda yaklaştı sol alt cepte 76mm dedi ama ben anlamıyorum ki ne cebi kimin cebi heralde kanala girdi falan demek istedi, neyse hayırlısı olsun canım takvimi de bitirdim, Allah dualarımızı kabul eder inş hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kolay doğumlarla kavuşuruz inş
günaydın kızlar.
akşamdan sabaha ne kadar çok şey yazılıyor burada :) yeni doğum yapanlara hayırlı olsun arkadaşlar. sizleri okudukça heyecan yapıyorum. oğluşum hiç doğmayacak gibi geliyor :) eşimede bu bebiş yerini sevdi doğmayacak galiba deyip duruyorum. oda telaş yapıyor, oysaki daha vakti var bebişin.
bugün 10 da doktor randevum var , çatı kontrol falan. bakalım neler diyecek. çok heyecanlıyım....
Günaydın arkadaslar
dogum yapan arkadaslarımızın gözü aydın rabbim analı babalı buyutsun inş darısı bizim basımıza 15 günüm kaldı tabi gününü beklerse günler gecmiyo sanki.azalacagına cogalıyor sanki anlamadım gitti .aksam kocam diyoki bi dövsem seni acaba sancıların gelirmi o kadar abarttı yani düşünün :):)birde kızlar hurma ve ananas yemeye kacıncı haftada basladınız şimdi baslasam erkenmı yoksa zamanımı ?
Merhabalar. Benim 39. Haftam ama hala karnim asagi inmedi. Yuruyus de yapiyorum... benim gibi olaniniz var mi. Cok az kaldi normal dogum sansim hala varmi bilmiyorum. Sizin bebisler ne zaman inmisti acaba?
Nolur bise soyleyin canim cok sikkin cok az zaman kaldi. Karnim yukarda. Netten biseler okudum acilma olsada bebek yukarida oldugu surece normal dogum olamiyomus sizce dogrulugu var mi. Lutfen bi yorum yapin sizce inme sansi var mi yada sizin nasil olmustu
doktor kemiklere baktı canımama ebe rahmi yokluyor açılma var mı diye kendini kasınca yukarı çıkıyor haliyle ebe de yetişemiyor ebeler pat diye sokmasalar ellerini kolay olacak halbuki ebe de kadın yani anlaması lazım ama çok gıcıkları var bugün biri doğum yapacak damar yolu açılıyordu sezeryanmiş, doğum yapacak kadın "daha önce beni mahvettiler çok zor oldu inş bu sefer iyi olur" dedi, ebe bir çıkıştı "kendin hamile kalıyorsun, kendi keyfine göre kimse seni mahvetmez sen kendi kendini etmişsindir, biz sana randevu mu verdik hamile kal gel doğur diye" dedi. kadıncağız doğurcak ettiği lafa bak bir sinir oldum ben oturduğum yerde bir de onu düşünemiyorum ben olsam ebeyle kavga ederdim heralde
gunaydin kizlar
doguranlari tebrik ederim bekleyenlere sabir diliyorum.omesermacim iyisin insallah ne cok aglamissin oyle kuzum yaa neyse cok sukur saglikla kavustun bebegine
biz oglumla erkenden kalktik babayi ise yolladik kakamizi yaptik degistirdik losyonumuzu surduk cicileri giydik emdik uyuduk.
bende bi dus alayim diyorum inanin kahvalltiyi zor yaptim.hic izin vermiyo pasamiz.ya emiyo ya agliyo surekli faaliyette.bu gidisle iyi kilo vercem.gidip tartilayim dedim tartinin pili bitmis hay allah
2.'ye günaydın kızlar
Uykum gelir mi acaba diyerek yattım, 12'te kadar uyumuşum
Groz, garfıelddd; kızlar sağolun valla, yavrularınızdan vakit ayırıp bize yardımcı olmaya çalışıyosunuz. Allah razı olsun, kuzucuklarınıza bol bol sütünüz olsun, gazsız ağlamasız geceleriniz olsun inşallah
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Kocan da iyi çare bulmuşAma fiziksel şiddete gerek yok, şöööyle sağlam bi kavga da yardımcı olabilir
Ben hurmaya 1 haftadır başladım, günde 3-5 yiyorum da bazen unutuyorum dün yemedim mesela.
Karnın inmesi 1 gecede bile olabiliyor, hiç stres yapma. Ben 35. Haftada gittiğimde aşağıda yerleşmiş demişti doktorum,37'de gittiğimde biraz daha inmiş aşağıya demişti, benim kız da yavaş yavaş iniyo sallana sallanaBir kerede inmicek benimki pat diye, belli oldu o.
Hergün aynı pozda fotoğraf çek telefonunla, kendin bile karşılaştırma yapabilirsin.
Ben o ebeyi kesin şikayet ederdim, münasebetsiz şey
Ben doktoruma açmıştım bu konuyu daha önce, 'ebeler bağırıp çağırıyomuş doğumda, sizden değil doğum ekibinizden göreceğim muameleden korkuyorum' dedim. Gözleri büyüdü doktorumun, nasıl öyle bişey yapabilirler asla öyle bir korkun olmasın diye. Bakalım yaşayıp görcez
Canım senden güzel haberler alınca çok mutlu oluyorumInşallah ben de doğurabilirim senin gibi Senin dikişin falan var mıydı ne durumdasın ben korkuyorum biraz o kısmından, tuvaletini yaparken falan sıkıntı oluyo mu?
canım nasılsın? nasıl gidiyor lohusalık? düştü mü göbeğiniz nasıl iyidir inş? napıyor senin ufaklıklar alıştılar mı birbirlerine?
bide bişe soracaktım. bizim yarın 1 ay dolacak inşallah aşı olacaz da sağlık ocağında mı olacak acaba biliyosundur sen
canım çok takma kafana bu kilo işini... herkeste farklı oluyo zaten. bende korkuyorum kalıcı olmasındann ama yapacak bişi yok şu anda... doğuralım bakalım ne olacazzaten uykusuzluk lohusa stresi eritir bizi diye düşünüyorum
çok gerzekler var yaa tutcan saçını yolcanbana terbiyesizlik yapan olmadı ama ben dayanamam yani bişey diyesim vardı da tansiyonum falan alınıyordu o sırada hemen çıkardılar beni uğraşamadım cadıyla içimde kaldı saçlarını yolaydım iyiydi
Kanada saatiyle 13.01.2014 te saat 01:03 te oglumu normal dogumla kucagima aldim. Cok sukur bir sorunumuz yok. Yanimda yatiyor) Burda sabah 06:35. Daha uyumadim :)) Her ani farkli bir macera deneyim.oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina cooook güzel muthis bir duygu yaaa :))) Biraz kendime geleyim hikayemi paylasicam. Opuyoruz teyzeler :)))
yok anam kavgada etmiyo işin sakası bı yana.hatta dahada iyimi davranmaya basladı ne.ama kızlar benim oglan feci oynuyo ya bide acıta acıta vajina kısmıma cok baskı yapıyo acaba yermı acıyo kendine :) gaz sancısı gibi sancılarım var.sertlesmem zaten 32 haftadan beri var ayyy dogurim artık yaaa
Kanada saatiyle 13.01.2014 te saat 01:03 te oglumu normal dogumla kucagima aldim. Cok sukur bir sorunumuz yok. Yanimda yatiyor) Burda sabah 06:35. Daha uyumadim :)) Her ani farkli bir macera deneyim.oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina cooook güzel muthis bir duygu yaaa :))) Biraz kendime geleyim hikayemi paylasicam. Opuyoruz teyzeler :)))
39a gelince panik yaptim iste cok az kaldi nasil olcak diye. Tesekkur ederim stres yapmamaya calisicam artik hayirli siKarnın inmesi 1 gecede bile olabiliyor, hiç stres yapma. Ben 35. haftada gittiğimde aşağıda yerleşmiş demişti doktorum,37'de gittiğimde biraz daha inmiş aşağıya demişti, benim kız da yavaş yavaş iniyo sallana sallanabir kerede inmicek benimki pat diye, belli oldu o.
Hergün aynı pozda fotoğraf çek telefonunla, kendin bile karşılaştırma yapabilirsin.
hayırlı olsun arkadaslar bebeklerınız.ne guzel bır duygu annelık.rabbım herkese tatırsın bu duyguyu.kızlar bebeklerınız çin takvımıne gore dogru tutuyormu acaba.bende bunu arastırıyorum kafam cok karıstı.yardımcı olursanız cok sevınırim
benim bebeğim erkek..çin takvimine göre erkek görünüyor.. çevremdeki kimse takvime göre hareket etmedi ama herkesin de takvime uyuyor bebek cinsiyetleri..
39a gelince panik yaptim iste cok az kaldi nasil olcak diye. Tesekkur ederim stres yapmamaya calisicam artik hayirli si
benim bebeğim erkek..çin takvimine göre erkek görünüyor.. çevremdeki kimse takvime göre hareket etmedi ama herkesin de takvime uyuyor bebek cinsiyetleri..
sütle kafayı bozunca böyle rüyalar çook normal tabi:)
bu arada doğum hikayeni okudum.. sonlarına doğru gözlerim doldu valla .Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.. çok ağrın sızın olmamaıştır inşallah sezeryandan sonra..
Amin canım darısı bekleyenlerin başına sezeryan kaynaklı bir şikayetim yok yalnız sanki diri diri kesilen bölüm acıyor arada psikolojik olmalı diyorum. birde o kasık ağrım geçmedi topal topal dolanıyroum evde. bugün oğlumun topuğundan kan aldılar teyzesi hemşireyi dövesim geldi ne çok ağladı kuzum ya
harikasın valla, umarım bende de öyle olur.. dün akşam kociş takılıyo bana bebek 3,5 kilo geri kalan 13 kiloyu kendine aldın diye :) hee dedim ihtiyacım vardı.. inşallah çabuk dönerim eski halime doğumdan sonra.. zaten zayıf değildim, yuvarlak kalmıyım :)
canım ben son tartıldığımda 85 dim şimdi 75 suyu var eşi var derken gidiverir inşallah o kilolar :))
valla iyi sabretmişsin... seveceksen gel burda sev... ne o oyle alıp gitmeler falan..saçmalamışlar yani...öfffffff neden bu büyükler böyle düşüncesiz oluyo..anlam veremiyorum..bir kadın çocuğunu ve kocasını paylaşamaz
konuşmak için konuşuyorlar işte sabrımı ölçüyorlar herhalde.
Allah bağışlasın canım. Allah analı babalı büyütsün :)
hayırlı olsun arkadaslar bebeklerınız.ne guzel bır duygu annelık.rabbım herkese tatırsın bu duyguyu.kızlar bebeklerınız çin takvımıne gore dogru tutuyormu acaba.bende bunu arastırıyorum kafam cok karıstı.yardımcı olursanız cok sevınırim
benim tuttu canım çin takvimi de erkek diyordu.
doktor bekle dediyse vardir bi bildigi canim baska doktora gitme.benim doktorda bekle dedi durdu ama bence ne zaman dogurcamizi tahmin ediyolarGünaydın kızlar ben bugün de doğurmadım40+1 gün. Oldu bugün. Benim doktor bekle gelicek diyor . Ama ben strese girdim. Bu saatten sonra başka doktora görünmeyi de gözüm kesmiyor. Yarın doktora gitcem bakalım ne diyecek . Hurma, ananas , sıcak duş ve yürüyüş de yapıyorum bana mısın demedi. Bugün biraz da temizlik yapıcam. Hadi hayırlısı.
canim daha erken yaa sen niye dogurmaya calisiyon bebeemAynen heh diyorum bu sanci gecmezse doğururum ben diyorum ama tik yok yine de
Bugün dr gidicem belki doğuma alir diye seviniyoeum ama ama hiç öyle bir dr da değil ; ( offfff
yavas olsunlar daha neler yaaGunaydin kizlar biz oglumla uyandik altini temizledik karnini doyurduk şimdi uyuyor. Bende bi bakayim dedim :) biz bu gece yalniz k@aldik oglumla dun kv gelmiş oglumu ust kata cikaralim dede siyle bakariz dedi anne bensiz olur mu dedim ogluma sut anne buluruz dedi sonra kp geldi oglumu biz alalım dedi baba onun ekmeği suyu annesi olur mu dedim sut aliriz mama verir iz dedi delirdim siz yapin bitane dicektim diyemedim eşime kukredim oda herseyi kafana takma olur mu hic birakir miyiz oglumuzi diyor kv de gecegeleyim mi dedi ihtiyaç duyarsam ararim dedim baktim ogluma aramadim zorla psikolojimi bozuyorlar
Kızlar bugün sezeryana giricekken dün sabah sancılandım öğleden sonra sezeryana aldılar, çok şükür oğluma kavuştum. 1 günde göğüslerim paramparça oldu dua edin sütümde az ağlıyorum
Allah yardımcın olsun canım.. İnş kolay doğumun olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?