2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

oy ne güzel kuzunun dibinde artık özledikçe git yanına

bende de pek bir belirti yok canım yaa, sadece karnım gün içinde çok sık sertleşir oldu, ağrısız kasılmalarım var, benim de hareketleri azaldı aynı dediğin gibi gece kıpırdamıyor bile. her gün nts'deyim bugün de gittim doğumhanede bu hafta hayrettin bey var iyi biri baya, artık doğumhanede bakılıyorum günüm geldi diye. semih bey bir sorun olursa yine ilgilenirim dedi bugün sancım da çıkmadı genelde aralıklı aralıklı 50-60'ı görüyordum bir haftadır. hayrettin bey çarşamba doğacak gibi konuştu bol bol yürüyüş yap, eşinle beraber ol gel çarşamba bakalım dedi. leeeennnn deli misiniz bu halde dedim içimden doktor bak ultrasonda yaklaştı sol alt cepte 76mm dedi ama ben anlamıyorum ki ne cebi kimin cebi heralde kanala girdi falan demek istedi, neyse hayırlısı olsun canım takvimi de bitirdim, Allah dualarımızı kabul eder inş hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kolay doğumlarla kavuşuruz inş

güzel haberlerler gelirsin inşallah.. bak bakalım prenses ne durumda, yeri rahat mı gelmeye niyeti varmı :)
Prenses olduğu yerde sayıyormuş be canım, gelmeye niyeti yok, cuma nst ye gireceğim, oley.....

Kilomuz 3500gr... Yanılma payıyla 3200ile 3600 arasıymış kilosu, bu gün dr keyfi yerindeydi.. Bayağı konuştu doğurmdın mı daha dedi, doğurdum da bu ikincisi diyecektim... Sonra pazara gittik alışverişmerkezine gittik ancak geldik... Bu gün annem gelecek... Yemek yapmam gerek...
Çok güldüm....

Aslında süt olsun diye ineklere verilen yemler varmış ya biz annelere de yapsalar... Benim de sütüm yetti ama hiç bol bol olmadı..ablamlarım da öyle, annemin de öyleymiş, bizim cinsimiz az süt veriyor diye gülüşüyorduk....

Allah yardımcın olsun canım.. İnş kolay doğumun olur...

2.'ye günaydın kızlar
Uykum gelir mi acaba diyerek yattım, 12'te kadar uyumuşum
groz, GARFIELDDD; kızlar sağolun valla, yavrularınızdan vakit ayırıp bize yardımcı olmaya çalışıyosunuz. Allah razı olsun, kuzucuklarınıza bol bol sütünüz olsun, gazsız ağlamasız geceleriniz olsun inşallah

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Kocan da iyi çare bulmuş ama fiziksel şiddete gerek yok, şöööyle sağlam bi kavga da yardımcı olabilir
Ben hurmaya 1 haftadır başladım, günde 3-5 yiyorum da bazen unutuyorum dün yemedim mesela.

Karnın inmesi 1 gecede bile olabiliyor, hiç stres yapma. Ben 35. haftada gittiğimde aşağıda yerleşmiş demişti doktorum,37'de gittiğimde biraz daha inmiş aşağıya demişti, benim kız da yavaş yavaş iniyo sallana sallana bir kerede inmicek benimki pat diye, belli oldu o.
Hergün aynı pozda fotoğraf çek telefonunla, kendin bile karşılaştırma yapabilirsin.

Ben o ebeyi kesin şikayet ederdim, münasebetsiz şey
Ben doktoruma açmıştım bu konuyu daha önce, 'ebeler bağırıp çağırıyomuş doğumda, sizden değil doğum ekibinizden göreceğim muameleden korkuyorum' dedim. Gözleri büyüdü doktorumun, nasıl öyle bişey yapabilirler asla öyle bir korkun olmasın diye. Bakalım yaşayıp görcez

Canım senden güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum inşallah ben de doğurabilirim senin gibi senin dikişin falan var mıydı ne durumdasın ben korkuyorum biraz o kısmından, tuvaletini yaparken falan sıkıntı oluyo mu?

yok anam kavgada etmiyo işin sakası bı yana.hatta dahada iyimi davranmaya basladı ne.ama kızlar benim oglan feci oynuyo ya bide acıta acıta vajina kısmıma cok baskı yapıyo acaba yermı acıyo kendine :) gaz sancısı gibi sancılarım var.sertlesmem zaten 32 haftadan beri var ayyy dogurim artık yaaa

evet canım düştü 12. gün düştü bende artık ıyıyım çocuklar da alıştılar bırbırıne masallah bnm küçük pek bı uslu acıkıyo aglıyo emzırıyom uyuyo bı de altına yapınca aglıyo gerı kalan butun vakıtlerde uyuyo yavrum sadece abısıyle ugrasıyorum bende depresyonu atlattım sayılır :) aşıyı da saglık ocagında hamılelıkteb takıbını yapan ebe yapıyo canım.. bende kontrole gıttım yenı 3800 olmuş oğlum çok sevındım zorla emzırıyorum bazen açıgı kapatsın dıye malum 2900 dogmustu

Kanada saatiyle 13.01.2014 te saat 01:03 te oglumu normal dogumla kucagima aldim. Cok sukur bir sorunumuz yok. Yanimda yatiyor ) Burda sabah 06:35. Daha uyumadim :)) Her ani farkli bir macera deneyim.oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina cooook güzel muthis bir duygu yaaa :))) Biraz kendime geleyim hikayemi paylasicam. Opuyoruz teyzeler :)))

bı de kılo konusu gecmış bnm dogum yapalı bugün 16 gun oldu 11 kılo verdım 10 kılo dıyodum dun tartıldım 1 kılo daha gıtmış sanırım emzırmekten dolayı gıdıyo kılolar bı de ben şu yemek işini hiç bi zaman abartamadım ne hamılelıklerımde ne de lohusalıgımda:) ondan almıyorum aldıgımda hemen gıdıyo 3 kılo kaldı ama onu da vermek ıstemıyorum yakısıyo çünkü inşallh gıtmez:))

tünaydın kızlar:) biz bi daha uyuduk uyandık kahvaltıdan sonra :)

arada bi takıyorum kiloları ne yalan diyim :) troidlerimde çalışmadıgı için ilaç alıyorum düzenli olarak ve kolay kilo veremiyorum normalde de.. dediğin gibi doğuralım bakalım ne olacak :)

sana katılıyorum bak çok sinirlendim içimdeki canavar harekete geçti.. o ne terbiyesizlik, böyle davranmaya ne hakkı varmış.. iyi bişey dememiş o bayan .

gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, normal doğum yapmışsın ne güzel.. darısı başımıza :) hikayeni bekliyoruz. oğluşunu kokla bizim için de..

Benim de gece yatağıma geçip kitabımı elime aldığımda bir hareketler yapıyo dediğin gibi aşağıya doğru itiyo sanki kendini. Vajinal ağrılarım çok oluyo benim de özellikle de geceleri. Öyle olunca da doğurcam galiba ben yarın diye umutlanıyorum ama nerdeee

Hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun. Gülücüklerinden anladığım kadarıyla iyi bir hikaye gelecek. En kısa sürede hikayeni duymayı bekliyorum

39a gelince panik yaptim iste cok az kaldi nasil olcak diye. Tesekkur ederim stres yapmamaya calisicam artik hayirli si

hayırlı olsun arkadaslar bebeklerınız.ne guzel bır duygu annelık.rabbım herkese tatırsın bu duyguyu.kızlar bebeklerınız çin takvımıne gore dogru tutuyormu acaba.bende bunu arastırıyorum kafam cok karıstı.yardımcı olursanız cok sevınırim

benim bebeğim erkek..çin takvimine göre erkek görünüyor.. çevremdeki kimse takvime göre hareket etmedi ama herkesin de takvime uyuyor bebek cinsiyetleri..

Gözünaydın canım çok sevindim bende beklemedeyim darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına Allah bağışlasın kuzunu

39a gelince panik yaptim iste cok az kaldi nasil olcak diye. Tesekkur ederim stres yapmamaya calisicam artik hayirli si

Stres yapınca kaslar da geriliyo vücut rahat olursa daha kolay olur işin, bir gece bakarsın karnın yukarda sabah aşağıda Allah yardımcın olsun canım ben de normal doğum istiyorum inşallah kısmet olur hepimize.

benim bebeğim erkek..çin takvimine göre erkek görünüyor.. çevremdeki kimse takvime göre hareket etmedi ama herkesin de takvime uyuyor bebek cinsiyetleri..

Benim Çin takvimine göre erkek görünüyodu ama kızım olucak, bende tutmadı, kuralları bozdu benim kızım

Bu arada benim tuhaf tuhaf ağrılarım var kızlar, karnım ve belim birlikte ağrıyo. Geçip geçip tekrar giriyo ağrılar. Eşim yarın gidiyo şehir dışına, kızım uğurlar mı dersiniz babasını

doktor bekle dediyse vardir bi bildigi canim baska doktora gitme.benim doktorda bekle dedi durdu ama bence ne zaman dogurcamizi tahmin ediyolar
Aynen heh diyorum bu sanci gecmezse doğururum ben diyorum ama tik yok yine de
Bugün dr gidicem belki doğuma alir diye seviniyoeum ama ama hiç öyle bir dr da değil ; ( offfff
canim daha erken yaa sen niye dogurmaya calisiyon bebeem
en azindan 38 bitsin
yavas olsunlar daha neler yaa deseydin kiz bi tane yapiveren gaari
Kızlar bugün sezeryana giricekken dün sabah sancılandım öğleden sonra sezeryana aldılar, çok şükür oğluma kavuştum. 1 günde göğüslerim paramparça oldu dua edin sütümde az ağlıyorum

gozun aydin tatlim anali babali buyusun bebegin.hic uzulme.benim uc gun sadrce bikac damla sari su geldi.mama verdik
simdi masallah atletim islaniyo.cok normal sen emzirmeye devam et.gogus kelebegi kullaninca yaram iyilesti benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…