2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım sennle benim SAT aynı,ben ananas ve hurma yemeye başladım, günde 1 saat de yürüyüşü düzenli yapmaya çalışıyorum...Perine Masajı da yapıyorum duştan duşa, çatı muayenesi olmadım henüz, çarşamba günü yapılacak kontrolde o da yapılacak,merak ediyorum açılma filan var mı ama bana hiç doğurcakmışım gibi gelmiyo... arada bir günde 2 kez çok çok hafif regl sancısı gibi bişiler hissetmeye başladım o da hemen geçiyo o kadar.Onun dışında gündüz uykumla beraber günde toplamda 11-12 saati tamamlıyorum acayip uykum geliyo..

Benim de karnım aşağıda değil ben de hergün aynaya bakıyorum inme filan var mı diye ama o hiç belli olmaz ki burda arkadaşlar da yazmışlar, belki sancıyla birlikte kasılmayla inicek aşağı Allahın izniyle...

valla ben de erken doğsun istiyorum hemde bir yandan korkuyorum.dün gece ruyamda suyum gelmişti kalktım ve yataga baktım gercek gibiydi valla korktum
. inşallah erken gelir.....gec gelmesin de

İnsan sabırsızlanıyor ve bu geçici durumun bir an evvel sonuca varmasını istiyor haliyle,bir de ben başka birşeye odaklanamıyorummm

Çok güzel detaylar vermişsin işimize yarıycak cidden...

Tebrikler canım,Allah analı babalı büyütsün bebişini...Hikayeni de bekliyoruz

hayır canım benim tutmadı takvime göre kız ama benim oğluşum olacak kısmetse inş

hayır canım benim tutmadı takvime göre kız ama benim oğluşum olacak kısmetse inş

yaşını hesaplarken ocak ve şubat doğumluysan yaşına +2, mart ve sonrası doğumluysan +1 ekleyip o şekilde bakmak gerekiyor. bu şekilde mi baktın takvime? ilk defa uyumsuz diyen duydum sen ve engteacher de.. yanlış bakmış olabilirmisiniz kızlar :) bu bebeğim erkek ya ikinci bebek kız olsun diye takvime göre hareket etcektim ben ama yaaa :):):) Allah hayırlısını versin tabi ama hayal kırıklığına uğradım bak

biliyorum canım her iki türlü de yanlış çıkıyor takvim Bence cinsiyetine takmak yerine sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun diye dua et, hakkınızda hayırlısı olsun

Canım doğduğum yılda Çin yılının başladığı günden önce doğduğum için 2 yaş ekledim üstüne. Hamile kaldığım ayı da biliyorum. Sat Nisan 24, benim adet dönemim 6-7 gün sürüyo zaten, kesin Mayıs'ta hamile kaldım. Yanlışlık yok benim kız kural dışı sadece

biliyorum canım her iki türlü de yanlış çıkıyor takvim Bence cinsiyetine takmak yerine sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun diye dua et, hakkınızda hayırlısı olsun

orası öyle canım.. önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları dediğin gibi.. Benimkisi latife :) Allah bilir takvim değil

gozun aydin sincap bebisin hayirli olsunn canim
benim kiz cikiyodu ama oglum oldu
ben olsam bende zor tutardim kendimi ne bicim insanlar var ama muhtacsin diye boyle davraniyolar allah goruyo elbet onunda canini yakarlar
bu arada senin dogumun yakin bence canim.doktorun dediklerini yap sen faydasi olacak yakinda aliriz haberini
oy ne güzel kuzunun dibinde artık özledikçe git yanına
cok seker teyzesi dudaklarini tutup minciklayasim geliyo kus dudakli benim oglum bu kadar seker serbet olmasalar zahmetine dayanmasi zor zaten.melek bunlarin hepsi

canim dikislerim iki gundur cok iyi rahatca oturuyorum sizi agri yok gibi.ama itiraf edeyim dogumda en zorlandigim dikis kismi oldu.sanirim uyusmadim ben.hatta bagirdim ama dayanabiliosun.kac dikis oldugunu sormadim korkuma tuvalette hic sorun yasamadim.4 gun sonra buyuge ciktim yinede zor olmadi..
sadece zorlamamak lazim.ben dogurdugum ertesi gun oturdum iyiyim diye.ama biraz sakinmak lazim.daha cabuk iyilesebilirdim artizlik yapmasaydim

neyseki gece evlerine gidiyorlarmış :) onlar da seni iyi gördükçe, sizde kalış saatlerini azaltacaklardır. tamamen yalnız kalmakta kötü olur sanki. zaten yeni üyenize alışmak, minik ailenle bolca yalnız kalmak için o kadar çok zamanın var ki. bence bugünlerinde tadını çıkarmaya bak. ben şimdiden ne yapıcam, nasıl olucam onu düşünüyorum. gündüz öğlene kadar eşim bile yanımda olamıycak
gerçi şimdi onlardan sıkıldığın, yorumlarından tutumlarından bunaldığın için bikaç güncüğüne uzak kalsalardı fena olmazdı. eşin sürpriz bi tatil ayarlasın onlara eniyisi bu :)
benim öyle bi akıntım olmuyor henüz. sen bebeğini ezecek şekilde eğilmiyorsundur canım, bacaklarını aralayarak, yavaşça.. zaten aksini istesekte yapamayız koca göbekten dolayı :))
bebek doğduğunda henüz süt emmeden babası veya bir büyüğünüz , kulağına ezan okuyup adını fısıldıyor diye biliyorum. göbek adıyla ilgili fikrim yok.

Allah tamamına erdirsin canım. daha önünde upuzun bi gebelik maratonu var :) burada ocakta doğuracaklar var yalnız. istersen eylül anneleri topiğine takıl.

bi arkadaşım doğumdan 2 gün önce ishal olmuştu. doğum belirtisiymiş.
Maşallah sana canım. çok şükür sağsalim kavuşmuşsun yavruna. Allah analı babalı büyütsün.

Kızlar sabah nişan geldi akşama kadar evde iş yaptım alışverişe gittim falan akşam 7 gibi hastaneye geldim suyum geldi 40+3 olduk normal dogum için bekliyoruz bu mübarek gecede dualarınızı esirgemeyin

keşke kendini gündüz çok yormasaydın. şimdiye doğurmuşsundur muhtemelen. Allah hayırlı etsin canım

ya deliricem kizlar yaa.
benim oglanin gozu sisti capaklandi ya.k validem sutun deymistir diyodu.az once aradi nasil oldu gozu dedi ayni dedim.
sutune dikkat et diyooo.bu ucuncu dorduncu soyleyisi:84:
dedimki arkadasin ogluda boyle olmustu anne doktor sutunle sil cocugun gozlerini demis dedim.
o zaman oyle yap dedi
nereye ceksen oraya gidiyo delirticek bu kadin beni :84:
aksam esim gelsin soylicem yeter beeee:84:
sanki ben cocugumun dusmaniyim.sutum cocugun gozunemi akacak ya iyice sacmaladi kavga cikarcam offf

ya canim sussalar yeter of her kafadan bi ses valla huzurum bozuluyo.zaten oglana ben bakiyorum.onlar yemek utu yapiyolar sagolsunlar ama huzurum yoksa alami yok
peynir ekmek yerim daha iyi

delirme koy lafını :) artık sussunlar ama yani.. benim bildiğim kadarıyla da bebeklerin gözlerine süt damlatıp siliyorlar mikrop ve çapaklanma için.. neticede saf bi madde bu anne sütü.. internetten de araştır bunu istersen canım.. bu arada resimlerinize bayıldım çok şeker oğluşun kırk bin kere maşallah :)

Benim de karnım aşağıda değil ben de hergün aynaya bakıyorum inme filan var mı diye ama o hiç belli olmaz ki burda arkadaşlar da yazmışlar, belki sancıyla birlikte kasılmayla inicek aşağı

Amin insallah. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Bunları aklımda tutayım ben, artizlik yapılmayacak, yatılacak
Valla ben bi tuhafım, herkes ağrıdan sancıdan korkar, ben bebeğin doğma anından ve o dikiş nakış kısmından korkuyorum iyi uyuşturun diye söylerim bari doktora. zaten ben de sormam kaç dikiş attınız diye, insan psikolojik olarak etkilenir sayısını bilince.

Sezeryana karar vermekle çok iyi yapmışsınız o zaman. Rabbim bol süt ve kızına emme gücü versin :)
güzel bir hikayeydi, yine duygulandım..
Merhaba arkadaşlar :) geçmişi okuyamadim kimler dgum yapti bilmiyorum ama ben prensesime kawustum :) 9 ocakta spinal sezeryanla dunyaya tesrf etti..kizimla uğraşıyorum sancim war :) bi ara dgum hikayemi pylasicam ♥
canconcum doğurdun demek. Allah analı babalı büyütsün
mantara varsa tedavi olman gerekir zaten. hem eşin hem de kendin. ilişkinin doğuma olan etkisi var mıdır bilmiyorum açıkçası ama bence çok kendine stres yapmışsın gereksiz şeyleri. Akışına bırak, hamileliğin, bebeğin hareketlerinin tadını çıkar. kendini şimdiden böyle kasarsan, bebeğinde etkilenecek ruh halinden sonra. zaten doktoruna güveniyorsan, o senin için en uygun şeyleri yapacaktır. kalp sorunun varmış, İnşallah bi problem yaşamazsın. kalp grafisi çekildikten sonra doktorun daha net olarak karar verir. belki sezeryan önerecek ve çatı muayenesine de gerek kalmayacak. zaten burda gördüğüm kadarıyla hiç bir sorunu olmayan arkadaşlara bile, son anda açılma vs sorunları nedeniyle sezeryan yapıldı. relax ol tatlımm. Allah bi kolaylık versin.

ya canim sussalar yeter of her kafadan bi ses valla huzurum bozuluyo.zaten oglana ben bakiyorum.onlar yemek utu yapiyolar sagolsunlar ama huzurum yoksa alami yok
peynir ekmek yerim daha iyi

anladım canım. böyle olduğunu sizlerden duyunca, acaba annelerin gelmemesi benim için daha mı iyi olmuş diyorum. onlar şimdi akıllarınca daha tecrübeli gördükleri için kendilerini, seni bilgi- emir bombardımanına tutuyorlardır. ne diyeyim Allah onlara anlayış, sana da sabır versin. bence eşini iyice sıkıştır da annesiyle konuşsun. mesela aynı ortamdayken, tam da kayınvalidenin bir sözel müdahalesinde hemen eşin araya girerek annesine kızsın. "bak anne görmüyormusunuz kelebeğin de morali bozuluyor, sen böyle diyince iyi olmuyor"..vs
canım sana bi soru sorucam. sende clexan kullanıyordun. en son clexanını doğumdan kaç saat önce yapmıştın? doğum hikayende epidurali sordular, kabul ettim demişsin ama sonra epidural oldun mu anlamadım ben o kısmını? bende epiduralle normal düşünüyorum ama clexan bi sıkıntı yaparmı diye de korkuyorum.

Saol minikkelebek içime su serptin. Zaten idolüm sün inşallah senîn gibi açılmış bi vaziyette doktora giderim de çabucak doğururum. Ama senin nişanın gelmişti bende henüz o da yok. Bide sıcak suya oturmak tan bahsetmişti biri onu mu denesem diyorum. Kararsız kaldım. Geçen hafta 1 cm di açılmam bakalım ilerledi mî?

ben olsam bende zor tutardim kendimi ne bicim insanlar var ama muhtacsin diye boyle davraniyolar allah goruyo elbet onunda canini yakarlar
bu arada senin dogumun yakin bence canim.doktorun dediklerini yap sen faydasi olacak yakinda aliriz haberini

ayyy tam dayaklık da yapamıyorsun işte o an bir şey inş yakındır artık takvim bitti be yaaa biz de eşimle 15inde doğcak deyip duruyorduk aklıma sen geldin :44: kelebeğim çarşamba çarşamba dedi o gün doğurdu ben de 15i 15i diyorum çarşamba doğurcam galiba hadi bakalım yürürüm artık bol bol da diğerini yapamayız eşim yoookkk annemlerdeyim olsa da zaten biz çok korkuyoruz bişey olcak diye aylardır kankayız

Ben mart annesi olucam inş size bi sorum olucak aranızda doğum yapanlar varsa,göğüsler son aydamı büyüyo ben 7. ayımdayım hiç bi değişiklik yok hala çok küçük endişelendim...

Ben mart annesi olucam inş size bi sorum olucak aranızda doğum yapanlar varsa,göğüsler son aydamı büyüyo ben 7. ayımdayım hiç bi değişiklik yok hala çok küçük endişelendim...

kişiye göre değişiyor bu durum.. ben nerdeyse doğurucam ama en ufak bi büyüme yok benim göğüslerde :) endişelenmene gerek yok, önemli olan doğumdan sonra sütünün gelmesi..

dilzarcım bende kendimi sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum aranıza daha geç katıldım 15 haftalık gibiyken sanırım. burda çok şey paylaştık, sizin gibi tecrübeli annelerden tüyolar aldık. gerçekten iyi geldi burası bize. hepinize teşekkür ediyorum :)

Kızlar bugün sezeryana giricekken dün sabah sancılandım öğleden sonra sezeryana aldılar, çok şükür oğluma kavuştum. 1 günde göğüslerim paramparça oldu dua edin sütümde az ağlıyorum
hayırlı olsun canım. kavuştun demek yavruna. genelde birçoğunun sütü ilk gün olmadı burda. gelir sonra hiç merak etme.
sincapım doğurmuşsun çok şükürrr. Allah analı babalı büyütsün. çok şükür suni sancıya gerek kalmamış. hikayeni merakla bekliyorum.

perine masajı yapıyormuşsun canım. doktorun mu tavsiye etti?
bende birkaç gündür kegel egzersizi ve karın kaslarımı güçlendirici basit bir iki hareket var, onlara başladım. ama çok geç kalmışım
keşke 1-2 ay önce başlasaymışım yapmaya. yürüyüşümüde 15-20 dk olarak 2-3 haftadır yapıyorum. İnşallah kolayca doğururuz.

Canım aynı sorun kızımda doğduğu günden beri var. Damla damlatıyorux. Doktorumuz damla verdi. Süt konusuna gelince sütünden diildir göz pınarları tıkalınolduğı içindir muhtemelen ama ben sütümle sildiğimde öyle bi azdıki sütünle sil diyen herkes doktorunu ara sor dedi. Sütün yağlı olabilir. O yüzden sen işini garantiye al doktorunu ara sor bi damlaya başla bide burnunun üst kısmına yanlara göz kenarlarına psrmağınla masaj yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…