Günaydın arkadaslar
dogum yapan arkadaslarımızın gözü aydın rabbim analı babalı buyutsun inş darısı bizim basımıza 15 günüm kaldı tabi gününü beklerse günler gecmiyo sanki.azalacagına cogalıyor sanki anlamadım gitti .aksam kocam diyoki bi dövsem seni acaba sancıların gelirmi o kadar abarttı yani düşünün :):)birde kızlar hurma ve ananas yemeye kacıncı haftada basladınız şimdi baslasam erkenmı yoksa zamanımı ?
Canım sennle benim SAT aynı,ben ananas ve hurma yemeye başladım, günde 1 saat de yürüyüşü düzenli yapmaya çalışıyorum...Perine Masajı da yapıyorum duştan duşa, çatı muayenesi olmadım henüz, çarşamba günü yapılacak kontrolde o da yapılacak,merak ediyorum açılma filan var mı ama bana hiç doğurcakmışım gibi gelmiyo... arada bir günde 2 kez çok çok hafif regl sancısı gibi bişiler hissetmeye başladım o da hemen geçiyo o kadar.Onun dışında gündüz uykumla beraber günde toplamda 11-12 saati tamamlıyorum acayip uykum geliyo..
Merhabalar. Benim 39. Haftam ama hala karnim asagi inmedi. Yuruyus de yapiyorum... benim gibi olaniniz var mi. Cok az kaldi normal dogum sansim hala varmi bilmiyorum. Sizin bebisler ne zaman inmisti acaba?
Nolur bise soyleyin canim cok sikkin cok az zaman kaldi. Karnim yukarda. Netten biseler okudum acilma olsada bebek yukarida oldugu surece normal dogum olamiyomus sizce dogrulugu var mi. Lutfen bi yorum yapin sizce inme sansi var mi yada sizin nasil olmustu
Benim de karnım aşağıda değil ben de hergün aynaya bakıyorum inme filan var mı diye ama o hiç belli olmaz ki burda arkadaşlar da yazmışlar, belki sancıyla birlikte kasılmayla inicek aşağı Allahın izniyle...
valla ben de erken doğsun istiyorum hemde bir yandan korkuyorum.dün gece ruyamda suyum gelmişti kalktım ve yataga baktım gercek gibiydi valla korktum
. inşallah erken gelir.....gec gelmesin de
İnsan sabırsızlanıyor ve bu geçici durumun bir an evvel sonuca varmasını istiyor haliyle,bir de ben başka birşeye odaklanamıyorummm
Öncelikle uzun aradan sonra merhaba kızlar. Güya herkesin doğumunu takip edicektim ama ne mümkün. Uykusuz geceler süt yetiyormu aman karnı aç aman altı pis uyumuyor ağlıyor bu derken telefonu bile 3 günde bir şarja takar oldum. Fırsat bulup banyo yapınca dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Çocuklu yaşama merhaba diyen tüm arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Dünyanın en güzel ama yeni yeni anladığım en zor mesleğine merhaba dedik hepimiz.
Hastane çantasına biberon koy canım. Hurafelere inanma. Benim kızım 20 günlük hergün sağarak süt veriyorum ve bazen mama yetmediğini düşündüğüm zamanlar ama biberondan hiç hoşlanmıyor mesela. Memede cok mutlu hala. Bir günde alışması mümkün diil. Sütün gelmezse ve cocuğun aç kalırsa hastanede çok üzülürsün. Bol bol ağız mendili ve body al yavruna. Hasta bezler
Falan kullanılmıyor bilgin olsun. Olduğu gibi geri getirdim. Sezeryan oldum ilk bi kaç saat hastanenin bağladığı bez ve sadece üst pijamam vardı. Sonra onu çıkarıp pede geçtim. Cokta rahat oldu. Emzik kurtarıcı onu daha hastanede ver bebeğine. Memelerinin uçları can çekişmeye başladığı zaman o memenin gözünü seviyem diceksin. Kendime düzleştirici falan almıştım hepsi hikaye. Aynaya bile bakmıyorsun doğru düZgün. Emzirme sütyeni götürme yanında o sonraki süreç için hastanede dar seylerden hoşlanmicaksın. Atlet cok daha iyi olucak. Ayaklarının şişmesi ihtimali var bu sebeple bilek çorap al çünkü uzun olanlar cok rahatsız ediyor. Ben hiç üşümedim aksine o kadar sıcaktıki oda kaynadım resmen. Göğüs pedi ve göğüs kremini mutlaka al yanına. Aklıma gelen şeyler bunlar şuam hene gelirse yazarım. Gaz sorunu yaşama ihtimaline karşı bi elektrikli minder yada sıcak su torbası al mutlaka. Bi osuruğun bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdim. Dünyanın en önemli şeyiymiş o. Bide aklıma geldi sonradan en önemli şey yanına Alman gereken 2 adet en dayanıklısından refakatçi. Emzirmeler salgıladığın bi hormon uyuyakalmana sebep oluyor sürekli seni ve bebeğini paniksiz takip edebilecek 2 adet refakatçi şart.
Doğumdan eve dönüp iki gün geçtikten sonra doğuma gittiğim kilodan 1 kilo aşağıdaydım. Hatta baya alay konus oldum. 3.5 kilo çocuk doğurup sadece 1 kilo vermek matematiğe uymuyor çünkü 1 hafta içinde 10 kilo gitti 7 si bir gecede gitti. İnanılmaz bişi.
Çok güzel detaylar vermişsin işimize yarıycak cidden...
Kanada saatiyle 13.01.2014 te saat 01:03 te oglumu normal dogumla kucagima aldim. Cok sukur bir sorunumuz yok. Yanimda yatiyor) Burda sabah 06:35. Daha uyumadim :)) Her ani farkli bir macera deneyim.oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina cooook güzel muthis bir duygu yaaa :))) Biraz kendime geleyim hikayemi paylasicam. Opuyoruz teyzeler :)))
Tebrikler canım,Allah analı babalı büyütsün bebişini...Hikayeni de bekliyoruz