ya deliricem kizlar yaa.
benim oglanin gozu sisti capaklandi ya.k validem sutun deymistir diyodu.az once aradi nasil oldu gozu dedi ayni dedim.
sutune dikkat et diyooo.bu ucuncu dorduncu soyleyisi:84:
dedimki arkadasin ogluda boyle olmustu anne doktor sutunle sil cocugun gozlerini demis dedim.
o zaman oyle yap dedi
nereye ceksen oraya gidiyo delirticek bu kadin beni :84:
aksam esim gelsin soylicem yeter beeee:84:
sanki ben cocugumun dusmaniyim.sutum cocugun gozunemi akacak ya iyice sacmaladi kavga cikarcam offf
kişiye göre değişiyor bu durum.. ben nerdeyse doğurucam ama en ufak bi büyüme yok benim göğüslerde :) endişelenmene gerek yok, önemli olan doğumdan sonra sütünün gelmesi..
benim memişlr de küçük... büyümedi balon gibi yani...ama sarı sarı akıntı oluyo sütyenimde sarı lekeler oluyo...umarım süt dür ve doğuman sonra gelir .
kişiye göre değişiyor bu durum.. ben nerdeyse doğurucam ama en ufak bi büyüme yok benim göğüslerde :) endişelenmene gerek yok, önemli olan doğumdan sonra sütünün gelmesi..
benimkiler büyüdü ama sütten hiç iz yok. oğluşum emmeye başlayınca gelir inşallah ..
canim nisan gelmedende sanci gelebilir sirasi yok.hep dua ediyorum sizlerede kolay dogum yaparsiniz insallah.banyo yapsan da olur goguslere masaj yap bide mumkunse esinle yanasinSaol minikkelebek içime su serptin. Zaten idolüm sün inşallah senîn gibi açılmış bi vaziyette doktora giderim de çabucak doğururum. Ama senin nişanın gelmişti bende henüz o da yok. Bide sıcak suya oturmak tan bahsetmişti biri onu mu denesem diyorum. Kararsız kaldım. Geçen hafta 1 cm di açılmam bakalım ilerledi mî?
emin ol tek basinada yaparsin canim.kendi annen bile olsa bazen batiyo.k validem dusuncelidir ama kendi dogrulari vardir.buda beni deli edio.esim artik benim suratimdan anlicak o zaman hharekete gecer diye dusunuyorumSezeryana karar vermekle çok iyi yapmışsınız o zaman. Rabbim bol süt ve kızına emme gücü versin :)
güzel bir hikayeydi, yine duygulandım..
canconcum doğurdun demek. Allah analı babalı büyütsün
mantara varsa tedavi olman gerekir zaten. hem eşin hem de kendin. ilişkinin doğuma olan etkisi var mıdır bilmiyorum açıkçası ama bence çok kendine stres yapmışsın gereksiz şeyleri. Akışına bırak, hamileliğin, bebeğin hareketlerinin tadını çıkar. kendini şimdiden böyle kasarsan, bebeğinde etkilenecek ruh halinden sonra. zaten doktoruna güveniyorsan, o senin için en uygun şeyleri yapacaktır. kalp sorunun varmış, İnşallah bi problem yaşamazsın. kalp grafisi çekildikten sonra doktorun daha net olarak karar verir. belki sezeryan önerecek ve çatı muayenesine de gerek kalmayacak. zaten burda gördüğüm kadarıyla hiç bir sorunu olmayan arkadaşlara bile, son anda açılma vs sorunları nedeniyle sezeryan yapıldı. relax ol tatlımm. Allah bi kolaylık versin.
anladım canım. böyle olduğunu sizlerden duyunca, acaba annelerin gelmemesi benim için daha mı iyi olmuş diyorum. onlar şimdi akıllarınca daha tecrübeli gördükleri için kendilerini, seni bilgi- emir bombardımanına tutuyorlardır. ne diyeyim Allah onlara anlayış, sana da sabır versin. bence eşini iyice sıkıştır da annesiyle konuşsun. mesela aynı ortamdayken, tam da kayınvalidenin bir sözel müdahalesinde hemen eşin araya girerek annesine kızsın. "bak anne görmüyormusunuz kelebeğin de morali bozuluyor, sen böyle diyince iyi olmuyor"..vs
canım sana bi soru sorucam. sende clexan kullanıyordun. en son clexanını doğumdan kaç saat önce yapmıştın? doğum hikayende epidurali sordular, kabul ettim demişsin ama sonra epidural oldun mu anlamadım ben o kısmını? bende epiduralle normal düşünüyorum ama clexan bi sıkıntı yaparmı diye de korkuyorum.
en zoru sanci kismi diyolar da ben o kismi biraz daha kolay atlattim.bebegin dogma ani kisa surdu.dikis nakis biraz daha uzundi.doktorcum cok estetik dikti sanirimBunları aklımda tutayım ben, artizlik yapılmayacak, yatılacak
Valla ben bi tuhafım, herkes ağrıdan sancıdan korkar, ben bebeğin doğma anından ve o dikiş nakış kısmından korkuyorumiyi uyuşturun diye söylerim bari doktora. zaten ben de sormam kaç dikiş attınız diye, insan psikolojik olarak etkilenir sayısını bilince.
delirme koy lafını :) artık sussunlar ama yani.. benim bildiğim kadarıyla da bebeklerin gözlerine süt damlatıp siliyorlar mikrop ve çapaklanma için.. neticede saf bi madde bu anne sütü.. internetten de araştır bunu istersen canım.. bu arada resimlerinize bayıldım çok şeker oğluşun kırk bin kere maşallah :)
Kızlar ben doğuramadan depresyona girdim galiba. İçim çok sıkılıyor. Artik doğurmak istiyorum. Uyku uyuyamiyordum. Yemekte yiyemiyorum artik. Midem surekli bulanıyor. 1 haftada 1300 gr vermisim. Allah'tan kizim kilo almış. onun boynundaki kordon beni boğuyor sanki. Cuma kontrol var. Galiba sezeryan isticem. Sadece psikolojik olarak daha fazla zarar görmemek icin. Karnımla kavga etmeye başladım. Bağırıp çağırıyorum sonra da pişman oluyorum
doğum yapan arkadaşlarım sorum size.. doğuma girdiğiniz kilo ile şu anki kilo durumlarınız nasıl? söylendiği gibi doğurup eve gelince 10 kg gitmiş oluyor mu :)
sagol tatlim tesekkur ederiz teyzesi.
lafi koycam ama pisman olmak istemiyorum cunku kv ile aramiz aslinda cok iyidir hatta annemden iyidir aramiz.ama su an beni cocugumun bakicisi ve sut veren inek olarak gormesi delirtiyo.zorla sutlac yediriyo kompostolar meyveler yemekler artik kusucam yaa
gecen gun salata yiyorum elinde tahin pekmez kasikla ustume geliyobunu ye diyo.sonra yerim dedim.sonra diyosun yemiyosun dedi.
salataylada pekmez yemiyim artik dedim sesimi yukselttim
benimkide can yani
perim bende son hafta oyleydim hem cok agirlasmistim hem sabirsizlik vardi.gidip sezeryan isticem artik beklemek zor diyodum bazen.ama sabret canim zaten vakit geldi akisina birak biliyorum uyumak hareket etmek bile cok zor ama gececek hepsiiKızlar ben doğuramadan depresyona girdim galiba. İçim çok sıkılıyor. Artik doğurmak istiyorum. Uyku uyuyamiyordum. Yemekte yiyemiyorum artik. Midem surekli bulanıyor. 1 haftada 1300 gr vermisim. Allah'tan kizim kilo almış. onun boynundaki kordon beni boğuyor sanki. Cuma kontrol var. Galiba sezeryan isticem. Sadece psikolojik olarak daha fazla zarar görmemek icin. Karnımla kavga etmeye başladım. Bağırıp çağırıyorum sonra da pişman oluyorum
anaaam pardon kiz dogru ya annedesin simdi sen.bisey olmaz bi vakitten sonraayyy tam dayaklık da yapamıyorsun işte o an bir şeyinş yakındır artık takvim bitti be yaaa biz de eşimle 15inde doğcak deyip duruyorduk aklıma sen geldin :44: kelebeğim çarşamba çarşamba dedi o gün doğurdu ben de 15i 15i diyorum çarşamba doğurcam galiba hadi bakalım yürürüm artık bol bol da diğerini yapamayız eşim yoookkk annemlerdeyim olsa da zaten biz çok korkuyoruz bişey olcak diye aylardır kankayız
benim dogumdan sonra sisti vallaBen mart annesi olucam inş size bi sorum olucak aranızda doğum yapanlar varsa,göğüsler son aydamı büyüyo ben 7. ayımdayım hiç bi değişiklik yok hala çok küçük endişelendim...
ay sagol tatlim ya sanada gecmis olsun.Canım aynı sorun kızımda doğduğu günden beri var. Damla damlatıyorux. Doktorumuz damla verdi. Süt konusuna gelince sütünden diildir göz pınarları tıkalınolduğı içindir muhtemelen ama ben sütümle sildiğimde öyle bi azdıki sütünle sil diyen herkes doktorunu ara sor dedi. Sütün yağlı olabilir. O yüzden sen işini garantiye al doktorunu ara sor bi damlaya başla bide burnunun üst kısmına yanlara göz kenarlarına psrmağınla masaj yap
ben olsam derim ki.... anne sağlık ocagına götürdüm...dr dediki mikrop kapmış annesinden başkası yakın temas kurmasın kucaklamasın öpmesin dedi... derim...hönk diye kalır o zaman...gelince de ikide bir söyle almayın kucagınıza öpmeyin derim dr yasakladı derim... bak bidaha bişi dermi acep........
perim bende son hafta oyleydim hem cok agirlasmistim hem sabirsizlik vardi.gidip sezeryan isticem artik beklemek zor diyodum bazen.ama sabret canim zaten vakit geldi akisina birak biliyorum uyumak hareket etmek bile cok zor ama gececek hepsii
anaaam pardon kiz dogru ya annedesin simdi sen.bisey olmaz bi vakitten sonrabizde kankaydikta ben bozdum son hafta
biseyi kirk kere soylersen olurmus seni 15 inde doguma yollicaz bu gidisle.doktora bile soyledim carsamba gelcem diye.hatta ben hep soyluyodum ben gunduz degil gece dogurcam diyodum malummu oluyo noluyo bana
benim dogumdan sonra sisti valla
ay sagol tatlim ya sanada gecmis olsun.
dedigin gibi doktora gittik elinden bile enfeksiyon olmus olabilir dedi damla verdi bide.ama hala bozuk plak gibi sutune dikkat et diyo.su an biraz daha sisi indi.ama benim sinirim tavan yapti tabiaman oglum iyi olsun da
saclari hep cocugun yuzune geliyo kucagindayken.bende bilerek gidip saclarini kenara cekiyorum anlasin diyeherkes profesor kesildi basima yaa
anaaam pardon kiz dogru ya annedesin simdi sen.bisey olmaz bi vakitten sonrabizde kankaydikta ben bozdum son hafta
biseyi kirk kere soylersen olurmus seni 15 inde doguma yollicaz bu gidisle.doktora bile soyledim carsamba gelcem diye.hatta ben hep soyluyodum ben gunduz degil gece dogurcam diyodum malummu oluyo noluyo bana
Bunları aklımda tutayım ben, artizlik yapılmayacak, yatılacak
Valla ben bi tuhafım, herkes ağrıdan sancıdan korkar, ben bebeğin doğma anından ve o dikiş nakış kısmından korkuyorumiyi uyuşturun diye söylerim bari doktora. zaten ben de sormam kaç dikiş attınız diye, insan psikolojik olarak etkilenir sayısını bilince.
Canım gözün aydın çok sevindimeminim zor olmuştur çoğu kısmı ama kolay doğurmuş gibi anlatmışsın, benim gibi normal doğum isteyenleri korkutmadığın için teşekkür ederim
İnşallah bol bol emer yavrun. Hayırlı olsun tekrar, biran önce iyileşmeni dilerim
Çoktan doğumunu yapmışsındır, inşallah iyisinizdir canımgüzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırlı olsun arkadaşım, umarım iyisinizdir. Hikayeni bekliyoruz iyileşince
Canım omeserma'm, Allah yardımcınız olsun, büyük kısmını atlattınız bundan sonra her gününüz daha iyiye gidecek inşallah. Biran önce iyileş de devam edelim geyik muhabbetlerimize
Sen de bizim için dua et, senin gibi yavrularımızın yüzünü görebilelim.
Biz de kuzunu öperiz annesi
Sütün gelir inşallah en kısa zamanda. Emzirmeye devam ediyosundur heralde. Bol bol su iç canım. Arada fırsat buldukça da gel, biz buralardayız daha doğurmaya niyetimiz yok
Hayırlı olsun canım, çok sevindim. Darısı başımıza inşallah. Öok geçmiş olsun, İyileşince hikayeni yaz merakla bekliyoruz
Çocuğu yakalamak için niye uğraşıyo ebe onu anlayamadımaltı üstü kemiklerine bakılmıyor mı bu muayenede:44: ben 1 ay kadar önce bir sıkıntı olduğunu düşünüp alttan bi muayene yaptırmıştım doktoruma. Kasma kendini dedi, çok canım yanmamıştı, ama bu seferki nasıl olacak bakalım:44: tavsiyeni unutmicam canım sağol
Ya sorma, azıcık bir ağrım başlasa hemen 'doğuruyorum galiba, yaşasın' diye başlıyorum sevinmeye. Ne zaman doğurcam ben ya??? Sancı belden girer ordan burdan girer diyenlere de hiç kulak asma, herkesin doğumu kendine özel, nerden geleceği belli olmaz sancının.
Hoşgeldin arkadaşım
Muhabbetlere yetişmeye çalışmayı ben bıraktım, arkadan takip ediyorum çoğu zaman, artık doğumlar yaklaştı, geç yazıyoruz hepimiz zaten takılma öyle şeylere yaz sen istediğini
Senin doğum ne zaman gözüküyo? Tlf'dan giriyorum takvimin varsa da göremiyorum.
Geçmiş olsun canım umarım iyileşirsin en kısa sürede. Hayırlı olsun oğluşuna da kavuşmuşsun, bundan sonrasına dayanılır nasıl olsa, oğlunu kokla bol bolsütün de bol bol aksın taşsın inşallah..
göğüslerinizde sızlama oluyo mu..içi sızlıyo benimkilerin.
canim nisan gelmedende sanci gelebilir sirasi yok.hep dua ediyorum sizlerede kolay dogum yaparsiniz insallah.banyo yapsan da olur goguslere masaj yap bide mumkunse esinle yanasininsallah ise yarar
emin ol tek basinada yaparsin canim.kendi annen bile olsa bazen batiyo.k validem dusuncelidir ama kendi dogrulari vardir.buda beni deli edio.esim artik benim suratimdan anlicak o zaman hharekete gecer diye dusunuyorum
bu arada ben clexani 37 bitince biraktim.doktor her an dogum olabilir dedi birak dedi.
epidural isteyecektim ama hemsirem zaten 6 cm olmussun dogurursun dedi o an nasi cesaret ettimse tamam dedim almadim epiduralama etkileyecegini sanmam canim alirsin heralde
en zoru sanci kismi diyolar da ben o kismi biraz daha kolay atlattim.bebegin dogma ani kisa surdu.dikis nakis biraz daha uzundi.doktorcum cok estetik dikti sanirimkac tane oldugunu bilirsem kotu olurum yaa zaten igneyi hissettim saysam sayardim heralde yirmi vardir
yat dinlen dogumdan sonra canim daha cabuk toparlarsin.sezeryan icin de gecerli bu tabi.
sagol tatlim tesekkur ederiz teyzesi.
lafi koycam ama pisman olmak istemiyorum cunku kv ile aramiz aslinda cok iyidir hatta annemden iyidir aramiz.ama su an beni cocugumun bakicisi ve sut veren inek olarak gormesi delirtiyo.zorla sutlac yediriyo kompostolar meyveler yemekler artik kusucam yaa
gecen gun salata yiyorum elinde tahin pekmez kasikla ustume geliyobunu ye diyo.sonra yerim dedim.sonra diyosun yemiyosun dedi.
salataylada pekmez yemiyim artik dedim sesimi yukselttim
benimkide can yani
canim daha erken yaa sen niye dogurmaya calisiyon bebeem
en azindan 38 bitsin
.
cok seker teyzesi dudaklarini tutup minciklayasim geliyo kus dudakli benim oglumbu kadar seker serbet olmasalar zahmetine dayanmasi zor zaten.melek bunlarin hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?