2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
38 de kaldik hala gelmiyo
Evde olunca sıkılıyorum artık
Bide cevremde kiz bebekler gelmiyo ve sezeryan olmak zorunda kalıyorlar üst komsu ile birlikte 4. Oldu mu gozum korkuyor valla

kelebekim haklı canım yaa daha senin var baya şimdiden bu kadar kasma, ya ben napıym takvimim bitti kız doğuramadım gitti bir de beklenen tarihten sonra 15 gün daha bekleme ihtimalin var, acele edip kendini galeyana getirip sezeryana falan gireyim deme mecbur kalmadıkça her şeyin doğalı güzel bak bekle sabret, bol bol dua et, yürüyüşlere başla artık sabah akşam yarım saat. akışına bıraakk sen biraz da bizden etkileniyorsun ocak annesiyiz ama kimi ocak başı kimi ocak sonu koca bir ay yani sen bize fazla kulak asma

kızlar bişey sorcam :44: benim artıkın günüm doldu malum sıcak suya oturmaktan falan bahsediyorlar ama bizim ayağımızın altında hazır kaplıca var çok yakın. acaba diyorum gidip bir havuzlu oda kiralasam zaten sıcaklığı kendin ayarlıyorsun o odalarda, kendimi fazla bunaltmadan bir gece kalıp gelsem mi ne olur acep??:44: bir zararı var mı ki :44: ayyy bir canım istiyor ki zararı olmıcaksa milletin canı erik çilek çeker benim canım kaplıca çekiyor

son haftalar sıkıştırır derlerdi inanmazdım ne kadar haklılarmış bugun iyice darlandım nefes alamıyorum sanki

bence bunu doktoruna sorman lazım, zarar yok derse git , ödeme atar dinlenirsin :) ama sıcak zararlı olurmu bilemiyorum, en iyisi doktora danışmak

Dr 40 da dogurmazsam da almaz Sezeryan a ne ne olursa olsun normal doğum diyo dr Öyle rahat ki onun rahatlığı beni geriyor.
Şubat annesi olucam orda bile doğum yapan fazla sizin hadi yine normal ocsk ayinda siniz
Doğum ile ilgili hiç belirtin yok zaten ben gelsin artık calisamaz raporu da aldim onunla vakit geçireyim istiyorum ama tabi beklicez mecbur
Kucağıma almanın heycanina yenik düşüyorum
Bugün yine Eminönüne gittik bol bol yürüyorum sisliklerimde insin diye sismeye basladim artık.

Sende bir avazda dogurursun artık inşallah saglicakla

Annem ve babam geldi, kızım bir mutlu bir mutlu, hiçbırakmıyor, daha gelir gelmez, zavallı annem ve babamın pestili çıktı...

Ben de önce hastane, hastaneden geldim, komşum uğradı onu ağırladım, yemek felan derken iyice yorulmuşum.. Bu kadar hareket etmeme rağmen, ki tüm işlerimi büyük temizlik dahil kendim yaptım, 40. Haftadan sonraya kalırsa bu miniş, (ki bu gidişle kalacak gibi,bu geceden sonra beş günü kalıyor.....)demek ki hareket doğumu kolaylaştırmıyor diyeceğim...

Dr a güldüm, hala doğurmadın mı diyor, sanki doğursam haberi olmayacak...

ayy aynen oyle iste canim.inek yani tam olarak
kizada acidim valla.ben dedim yeter yuz kilo olucam bunlari yedirmeyin zaten sut yapan seyler belli neden bosa kilo yapayimki.evet dogru soyluyosun diolar ama bildiklerini okuyolar.
canim bana kesi yapildimi ne kadar yapildi bilmiyom valla.ben oglani cikardiktan sonrasini hic sormadim doktoruma.yirmi dedim de bildigimden diil oyle sakasina yazdim iyi uyustumu hic sorun degil ben uyusmadim lokal yapcam dedigini hatirliyom bana sokmedi galiba
kestiyse kesiyi hissetmedim.bende sezercikten korkuyodum

İlk doğum olunca insan cahil oluyomuş gerçekten bilemiyosun ki zorlanacağın kısım hangisi olcak, belki hiç hatırlamicam bile o korktuğum anları. Hayırlısıyla gelsinler de anlık acılar elbet geçer.

Kızlarr perşembe yatışım yapılıyo cumna serzeryana alınıyorum.. Karmasık duygular içindeyim.. Dua edin bana daaaaa

Hayırlısı olsun arkadasım, sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağına

30 ocak nasipse ama aynı senin gibi benimkide çok beklemez gibi geliyor bakalım artık...

Sorma, ben de hep kendimi öyle teselli ediyorum. Geçen hafta doktor ay sonunu beklemez bu dediğinde ultrasondan kalkıp oynamak geldi içimden Çarşamba gidicez bakalım yine, bu sefer ne diyecek:44:

Valla ben de oturmuyorum popomun üstüne ama hiç doğurmaya niyetim yok annem otur deyip duruyo da sen mi doğurcan bebişi diyorum ben de

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın.. senin adına çok sevindim, inşallah herşey yolundadır.. doğum hikayeni yaz tez vakitte :)

Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah az ağrı sızıyla atlatırsın sezeryanı.. şimdiden hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah. yarın bu vakitlerde mis kokulun yanında olacak ne güzel.. :)

Ayyyyy hadi hayirlisi bizim 16 günümüz kaldi ben bile heycanliyim seni düsünemiyorum hafifcecik atlat insallah

Canım hayırlı olsun, gözünüz aydın maşallah oğluna. Çok geçmiş olsun, iyileşince hikayeni bekliyoruz

Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah sağ salim kavuşursun kuzuna

Allah uzun ömürler versin yakışıklı oğluşuna inşallah sanada bol bol süt versin inşallah

Ya kızlar bayadır sadece okuyucu olduğumdan bu kaynana muhabbetlerinde ne kadar sinir olduğumu anlatamam hatta o kadar empati kurmuşumki sizlerle eşime sanki bana yapılmışki sinirle anlatıyodum oda baya gülüyodu halime. Sanki kaynanalar. Daha önce gelin olmamış gibi sanki zamanın değiştiğinin farkında değiller gibi yönetmeye yada ortalık karıştırmya çalışıyolar ya sinir oluyorum gerçekten.
Neyseki ben şanslı azınlıktanım kaynanam baya anlayışlı biri gerçekten ama malesef onunda tek kusuru her şeyi bilip her şeye hakim olmaya çalışması mesela geçenlerde lens solüsyonu sipariş verdim internetten onlar teslim almışlar açıp bakmışlar hemen ne var içinde diye bende bozuldum tabi baya sonuçta özel diye. Onlara birşey demedim ama eşimi çok sağlam uyardım annesini uyarsın diye. Bak dedim ya annene söylersin yada ben yakın zamanda seksi bişeyler sipariş Ederim açtıklarında onlar düşünsünler nolcağını diye. Eşim gülüyor bana sen varya çok fena oldun diye :)

Kuzucuklar geliyor birer Birer allah bebişine zun ömürler sanada bol bol süt versin inşallah

İnşallah sana sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin

aman sohbet etmeden duramam ben hemen yorumumuzu değiştirelim o zaman :)

ee anneler daha daha ne var ne yok?

Son düzenleme:
gozun aydin canim sizinkiler hasret gidermisler
senin doktorda benimki gibi dogurmadinmi sen hadi dogur dogur artik ne zaman dourcan deyip duruyodu
çok teşekkür ederim canım. içimi rahatlattın gerçekten.
rica ederim kuzum
38 de kaldik hala gelmiyo
Evde olunca sıkılıyorum artık
Bide cevremde kiz bebekler gelmiyo ve sezeryan olmak zorunda kalıyorlar üst komsu ile birlikte 4. Oldu mu gozum korkuyor valla

Bende hep sevmesem cekilmezsin diyorum valla .
Doyulmaz sevmelere.
kiz sen ne bakiyon onlara.herkesin dogumu farkli olur.korkma hayirlisi olsun
allah yardimcin olsun arkadasim yarin bambaska bi hayat basliyo
tebrikler canim anali babali buyusun alin.
op cirkin oglunu bizim icin

canim doktoruna sormadan gitme tansiyonunu etkileyebilir.
niye duzgun bisey cekmiyo topikce bi ariza durumumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…