38 de kaldik hala gelmiyo
Evde olunca sıkılıyorum artık
Bide cevremde kiz bebekler gelmiyo ve sezeryan olmak zorunda kalıyorlar üst komsu ile birlikte 4. Oldu mu gozum korkuyor valla
kızlar bişey sorcam :44: benim artıkın günüm doldu malumsıcak suya oturmaktan falan bahsediyorlar ama bizim ayağımızın altında hazır kaplıca var çok yakın. acaba diyorum gidip bir havuzlu oda kiralasam zaten sıcaklığı kendin ayarlıyorsun o odalarda, kendimi fazla bunaltmadan bir gece kalıp gelsem mi ne olur acep??:44: bir zararı var mı ki :44: ayyy bir canım istiyor ki zararı olmıcaksa milletin canı erik çilek çeker benim canım kaplıca çekiyor
kelebekim haklı canım yaa daha senin var baya şimdiden bu kadar kasma, ya ben napıym takvimim bitti kız doğuramadım gittibir de beklenen tarihten sonra 15 gün daha bekleme ihtimalin var, acele edip kendini galeyana getirip sezeryana falan gireyim deme mecbur kalmadıkça her şeyin doğalı güzel bak bekle sabret, bol bol dua et, yürüyüşlere başla artık sabah akşam yarım saat. akışına bıraakk sen biraz da bizden etkileniyorsun ocak annesiyiz ama kimi ocak başı kimi ocak sonu koca bir ay yani sen bize fazla kulak asma
canım gözlemlerime göre herkes ilk zamanlarda anneyi bu şekilde görüyor. bir arkadaşım da şahit oldum en son.. doğumun ilk günü( sezeryan oldu üstelik) ağrıdan kıvranıyorken zorla göğsünü açıp bebeği emzirmeye çalışıyordu annesiyle yengesi.. kızcagız ağlıyor orda ölüyorum diye bişey olmaz bebeği emzir sızlanmaya devam edersin dediler.. şoka girmiştim resmen.. insanlar çabuk unutuyor demekki kendi doğumlarında yaşadıklarını.. resmen işkence çektirdiler.. maalesef ki yeni anneler süt veren inek gibi görünüyor. yarın annem gelecek ve bana doğumdan sonra yedireceği tatlıları süt yapıcıları anlatıp duruyor şimdiden.. aslında onlarda kötü niyetli değil ama empati kuramıyorlar işte.. biraz idare etmek lazım başarabilirsek :)
kelebekcim bu arada bişey sorucam ya ne kadarlık bi kesi yaptılarki 20 dikiş filan dedin.. ödüm koptu.. bi arkadaşıma 3 dikişlik kesi yapmışlardı, ikinci doğumunda hiç kesi olmadan normal doğurdu.
valla bu epizyo ile sezeryan kelimelerinden aklım çıkıyor, Allah yardımcımız olsun.
Canım dikiş nakış işi en kolayıydı bence. O kadar geriliyor ki alt taraf keserken cırt diye duydum ama hiiiç hissetmedim. Ki doğum boyunca dikişi sordup durmuştum acıcak mı diye ama dokyor sen ıkın gerisini bana bırak demişti. Hele dikişi hiç bşlmedim. Doktorla balık sohbeti yapıyorduk o ara.
Sancıdan da ziyade açılmayı kontrol etmeleri öldürmüştü beni
Kızlarr perşembe yatışım yapılıyo cumna serzeryana alınıyorum.. Karmasık duygular içindeyim.. Dua edin bana daaaaa
30 ocak nasipse ama aynı senin gibi benimkide çok beklemez gibi geliyor bakalım artık...
Annem ve babam geldi, kızım bir mutlu bir mutlu, hiçbırakmıyor, daha gelir gelmez, zavallı annem ve babamın pestili çıktı...
Ben de önce hastane, hastaneden geldim, komşum uğradı onu ağırladım, yemek felan derken iyice yorulmuşum.. Bu kadar hareket etmeme rağmen, ki tüm işlerimi büyük temizlik dahil kendim yaptım, 40. Haftadan sonraya kalırsa bu miniş, (ki bu gidişle kalacak gibi,bu geceden sonra beş günü kalıyor.....)demek ki hareket doğumu kolaylaştırmıyor diyeceğim...
Dr a güldüm, hala doğurmadın mı diyor, sanki doğursam haberi olmayacak...
bebişim doğdu 11.01.2014 de gece 22.56da 3300 kg 51cm çirkin oğluşum oldu ama bal gibi ya çok güzel bi duygu tam 10.5 saat sancı çektimde doğurdum ömrümden ömür gitti ama sonucunda bişim kalmadı kucağıma aldım mis kokulumu mustafa ali mi
Arkadaşlar yarın 10 da sezeryanla olacak doğumum. o kadar heycanlıyım ki anlatamam. son günleri geçiremiyorum diyordum şimdi sanki 9 ay daha taşısam taşırım gibi geliyobol bol dua edin nolur. allahın izniyle kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım.
Arkadaşlar yarın 10 da sezeryanla olacak doğumum. o kadar heycanlıyım ki anlatamam. son günleri geçiremiyorum diyordum şimdi sanki 9 ay daha taşısam taşırım gibi geliyobol bol dua edin nolur. allahın izniyle kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım.
bebişim doğdu 11.01.2014 de gece 22.56da 3300 kg 51cm çirkin oğluşum oldu ama bal gibi ya çok güzel bi duygu tam 10.5 saat sancı çektimde doğurdum ömrümden ömür gitti ama sonucunda bişim kalmadı kucağıma aldım mis kokulumu mustafa ali mi
Kanada saatiyle 13.01.2014 te saat 01:03 te oglumu normal dogumla kucagima aldim. Cok sukur bir sorunumuz yok. Yanimda yatiyor) Burda sabah 06:35. Daha uyumadim :)) Her ani farkli bir macera deneyim.oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina cooook güzel muthis bir duygu yaaa :))) Biraz kendime geleyim hikayemi paylasicam. Opuyoruz teyzeler :)))
ya deliricem kizlar yaa.
benim oglanin gozu sisti capaklandi ya.k validem sutun deymistir diyodu.az once aradi nasil oldu gozu dedi ayni dedim.
sutune dikkat et diyooo.bu ucuncu dorduncu soyleyisi:84:
dedimki arkadasin ogluda boyle olmustu anne doktor sutunle sil cocugun gozlerini demis dedim.
o zaman oyle yap dedi
nereye ceksen oraya gidiyo delirticek bu kadin beni :84:
aksam esim gelsin soylicem yeter beeee:84:
sanki ben cocugumun dusmaniyim.sutum cocugun gozunemi akacak ya iyice sacmaladi kavga cikarcam offf
gozun aydin canim sizinkiler hasret gidermislerAnnem ve babam geldi, kızım bir mutlu bir mutlu, hiçbırakmıyor, daha gelir gelmez, zavallı annem ve babamın pestili çıktı...
Ben de önce hastane, hastaneden geldim, komşum uğradı onu ağırladım, yemek felan derken iyice yorulmuşum.. Bu kadar hareket etmeme rağmen, ki tüm işlerimi büyük temizlik dahil kendim yaptım, 40. Haftadan sonraya kalırsa bu miniş, (ki bu gidişle kalacak gibi,bu geceden sonra beş günü kalıyor.....)demek ki hareket doğumu kolaylaştırmıyor diyeceğim...
Dr a güldüm, hala doğurmadın mı diyor, sanki doğursam haberi olmayacak...
rica ederim kuzumçok teşekkür ederim canım. içimi rahatlattın gerçekten.
38 de kaldik hala gelmiyo
Evde olunca sıkılıyorum artık
Bide cevremde kiz bebekler gelmiyo ve sezeryan olmak zorunda kalıyorlar üst komsu ile birlikte 4. Oldu mu gozum korkuyor valla
kiz sen ne bakiyon onlara.herkesin dogumu farkli olur.korkma hayirlisi olsunBende hep sevmesem cekilmezsin diyorum valla .
Doyulmaz sevmelere.
allah yardimcin olsun arkadasim yarin bambaska bi hayat basliyoArkadaşlar yarın 10 da sezeryanla olacak doğumum. o kadar heycanlıyım ki anlatamam. son günleri geçiremiyorum diyordum şimdi sanki 9 ay daha taşısam taşırım gibi geliyobol bol dua edin nolur. allahın izniyle kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım.
tebrikler canim anali babali buyusun alin.bebişim doğdu 11.01.2014 de gece 22.56da 3300 kg 51cm çirkin oğluşum oldu ama bal gibi ya çok güzel bi duygu tam 10.5 saat sancı çektimde doğurdum ömrümden ömür gitti ama sonucunda bişim kalmadı kucağıma aldım mis kokulumu mustafa ali mi
kızlar bişey sorcam :44: benim artıkın günüm doldu malumsıcak suya oturmaktan falan bahsediyorlar ama bizim ayağımızın altında hazır kaplıca var çok yakın. acaba diyorum gidip bir havuzlu oda kiralasam zaten sıcaklığı kendin ayarlıyorsun o odalarda, kendimi fazla bunaltmadan bir gece kalıp gelsem mi ne olur acep??:44: bir zararı var mı ki :44: ayyy bir canım istiyor ki zararı olmıcaksa milletin canı erik çilek çeker benim canım kaplıca çekiyor
kızlar biz de bi f.ce grubu mu açsaydık ama burdan da kopmayalım aman ha. mesela adı 2013 aralık-2014 ocak anneleri olabilir biz de kopmamış olurduk olmamı
canim bi grup var zaten.
facenin adini etme gecen topik kapaniyodu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?