pıhtılaşma testi mi yapılmıştı yoksa tam kan sayımı testleri mi? onu söyledi mi ki =) benim daha önce kaybım var tam kan sayımı yapıldı zaten pıhtılaşma testleri ilk kayıpta yapılmıyorr..doktorum önlem amaçlı verdi aslında doğuma kadar kullanılacak mı henüz bilmiyorum ama bende aynı dozda oksapar vuruluyorum ben henüz kendim vurmayı beceremedim....coraspin konusunda kafam karıştı ikisi birden fazla mı gelir ki diye sana sorayım dedim canım..
İNSALLAH canım...bugün sabah yine lekelenme oldu bu sefer daha daha fazla oldu ve koyu kahverengi degildi bu sefer daha acık pembe gibiydi...esime dedim bu sabah hazır olalım buda düsükle sonuclanacak galiba dedim...ilk gebeligimde bu kadar lekelenme kanama olmamısdı bu cok erken basladı malesef...coraspirin ve kan sulandırıcı igne kulanıyorum zararmı veriyo napıyo
dr. a gidip progestan alsan iyi olur evde beklemek yerine canımm.. pıhtılaşma sorunun mu vardı yoksa önlem olsun diye mi verdi dr. iğne ve coraspini??
canım dün basladım progestorona...hemen fayda etmiyor galiba...bende pıhtılasma sorunu var 13 subatta bebegimin kalbi durmusdu kürtaj olmusdumsonrada bu sorun cıkdı bende...simdide süpeleniyorum cokmu erken basladım igneye aspirine ??? ben igneye baslamadan önce hersey cok normaldi...kese düzgündü pazartesi igneye basladım cumartesiden belli lekelenme felan oluyoe birde dün doktor kesenin seklinde bozukluk olusmus dedi ignedenmi aceba ??? sen kac haftalık hamilesin ?? sende hem igne hem coraspirinmi kulanıyorsun lekelenme felan oldumu sende ???
doktorla ilkrandevumuz. çok şükür normal bir gebelik. yaklaşık 5 haftalık ve kesesi göründü. bence sadece bir noktaydı gördüğüm:)
günaydın guzel anneler
kanaması olan arkadaşlar duayı elden bırakmayın bakın yukarda bir arkadaş ilk bebegide yogun kanamadan hastanede yatmış ama almış kızını kucagıa rabbim innş. sag sağlım almanızı nasip edicek
İNSALLAH canım...bugün sabah yine lekelenme oldu bu sefer daha daha fazla oldu ve koyu kahverengi degildi bu sefer daha acık pembe gibiydi...esime dedim bu sabah hazır olalım buda düsükle sonuclanacak galiba dedim...ilk gebeligimde bu kadar lekelenme kanama olmamısdı bu cok erken basladı malesef...coraspirin ve kan sulandırıcı igne kulanıyorum zararmı veriyo napıyo
Günaydın kızlar
Egumuscüm canım nasılsın?Bak bebeğinin gelişimi ne güzel bence sen sağlıkla kucaklican bu yavruyu
seninkiyle benimki kafa kafaya gidiyo benimki de cumartesi o kadardı,ama benimki 3-4 gün geriden geliyo
doktor olabilir döllenme ile alakalı dedi
kanaman olsa bile kalp atışı ve gelişimi güzelse sorun olmaz
canım ben de kullanıyorum hem iğne hem coraspin
pıhtılaşma testleri yapıldı kan sayımında çıkmıyo
ben doğuma kadar olucam iğneyi
kendim yapıyorum
Merhaba kızlar bende bugün itibari ile 7+4 oldum bugün tahlil sonuçlarımı doktora götürdüm kızamıkçığa bağışıklığım varmış toxoplazmaya yokmuş kediden uzak dur dedi papağanımı sevebilirmişim ama bi veterinere danış yinede dedi daha yeni cennet papağanımın altını temizledim tahlilden önce, kuşumu sevemiodum kıyamıom ona kan idrar temiz Allah'a şükür drda bir ay sonra gel dedi çok şiştim folbiolü bırakmak istiom dedim elevit verdi Buda kilo yapıcak ya bilemiom bugün lc den ilk hamilelik pantolonumu aldım:) bide karnında bebiş resmi olan bi tshirt ayy çok tatlı ama tişört 40 bedenlastikli bi etek aldım Ankara'ya gidince hamilelik elbisesi alıcam buradaki çok kısaydı o ne öyle baldırlarımın maşallahı oldu zaten:)) biraynasıl beklicem bilmiyorum midem arada bulanıoda hiç kusmadım ben kussam sevinicem bebişi hissedememek zor bereket arada kasık ağrısı gögüs ağrısı falan oluyor
Rabbim gonlune gore wersin haystim duyarsin rabbimin izniyle
Hayatim 9 haftaligim kanamam war4 gundur yatiyorum zaten midem bulaniyor yoksa sendede mi bole bise war doktora gittinmi ne dedi doktr
Hayatim nekadarlik olduk ayni durum cor aspirini braktrdi dr sadce progestan iciyorum bi danis doktora iyi olur
Hayatim 9 haftaligim kanamam war4 gundur yatiyorum zaten midem bulaniyor yoksa sendede mi bole bise war doktora gittinmi ne dedi doktr
Anadolu yakasında Üsküdar civarında oturan hamişlerhangi doktora gidiyonuz:26:
biz hala bi doktor bulamadık
Canim Günaydın. Acikcasi 7+4 beklerken 8+1 cikti bu iyimi kötü mü anlamadım. Ben sadece bebise baktim ultrasonda resiminde sonradan gördüm 8+1 oldugunu . 3 hafta sonra gideceğim tekrar. Kanama alani var progestan devam.. insallah saglikla devam eder.. sen benden 1hafta ondesin ben döllenme gününden eminim neden ilerdeki bu iyi biseymi.. eşim masallah de diyor. .
canım bugün 5 hafta 1 günlük...ben dün doktora gittim coraspirine ve igneye devam dedi ve progestoron baslattı ama dün kanama yokdu ve doktorda kanama göremedi usg de ama kanamıs ve kesenin seklindede bozukluk var demisdi...aceba bugün tekrarmı gitsem doktora bugün yine kanama vardı coraspirini bırakayaım diye sorayımmı ??? tekrar usgde bakarsa buda iyi degil öyle degilmi?? ben cok usgde bakılması zarar diye duymusdum dogrumu ?? yanlısmı duymusum ?? sendemi igne kulanıyorsun ?? sende ne zaman basladı kanama ??? simdi 9 haftalıksın MASALLAH ALLAHIM İNSALLAH sag saglim kucagına almayı nasip eder...
Canim Günaydın. Acikcasi 7+4 beklerken 8+1 cikti bu iyimi kötü mü anlamadım. Ben sadece bebise baktim ultrasonda resiminde sonradan gördüm 8+1 oldugunu . 3 hafta sonra gideceğim tekrar. Kanama alani var progestan devam.. insallah saglikla devam eder.. sen benden 1hafta ondesin ben döllenme gününden eminim neden ilerdeki bu iyi biseymi.. eşim masallah de diyor. .
benimkide ilerde canım 6+5 gittim 7+3 çıkmıştı inş. böyle devam eder
yok canım bende kanama yok ama kanaması olan arkadaşlarım var ama şükürki bebekleri iyi hersey daha iyi olcak yormayın kendinizi dinlenin inş. rabbimin izni ile bişey olmayacak
kızlar neye göre bebek küçük ya da büyük çıkıyor. ben tam anlayamadım bunu. erken yada geç döllenmeye göre mi?
Kızlar ben dun 10 kg patates tasıdım şimdide tırsıyorum :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?