2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar

Egumuscüm canım nasılsın?Bak bebeğinin gelişimi ne güzel bence sen sağlıkla kucaklican bu yavruyu
seninkiyle benimki kafa kafaya gidiyo benimki de cumartesi o kadardı,ama benimki 3-4 gün geriden geliyo
doktor olabilir döllenme ile alakalı dedi
kanaman olsa bile kalp atışı ve gelişimi güzelse sorun olmaz

canım ben de kullanıyorum hem iğne hem coraspin
pıhtılaşma testleri yapıldı kan sayımında çıkmıyo
ben doğuma kadar olucam iğneyi
kendim yapıyorum

dr. a gidip progestan alsan iyi olur evde beklemek yerine canımm.. pıhtılaşma sorunun mu vardı yoksa önlem olsun diye mi verdi dr. iğne ve coraspini??

dr. a gidip progestan alsan iyi olur evde beklemek yerine canımm.. pıhtılaşma sorunun mu vardı yoksa önlem olsun diye mi verdi dr. iğne ve coraspini??

canım dün basladım progestorona...hemen fayda etmiyor galiba...bende pıhtılasma sorunu var 13 subatta bebegimin kalbi durmusdu kürtaj olmusdum sonrada bu sorun cıkdı bende...simdide süpeleniyorum cokmu erken basladım igneye aspirine ??? ben igneye baslamadan önce hersey cok normaldi...kese düzgündü pazartesi igneye basladım cumartesiden belli lekelenme felan oluyoe birde dün doktor kesenin seklinde bozukluk olusmus dedi ignedenmi aceba ??? sen kac haftalık hamilesin ?? sende hem igne hem coraspirinmi kulanıyorsun lekelenme felan oldumu sende ???

günaydın güzel anne adayları.
nasılsınız? nasıl gidiyor hamilelik.
allaha şükür bugün mide bulatımız yok çok iyiyim.
biraz mide yanması var.

ben iğne kullanıyorum 2 günde bir de coraspin alıyorum.bugün 6+3 üz.5+5 den beri iğne oluyorum.coraspine hamile kalmadan başladım. lekelenme yok bende canım.. ki benim önlem amaçlı verildi sende pıhtılaşma varsa bana kalırsa erken başlamış olamazsın... çünkü dr. lar düşük veya kürtaj olanlara coraspini hemen başlatıyor... pıhtılaşma olanlar hamile kalır kalmaz hem iğneye hem corapine başlıyor... istersen bi dr. a git pıhtılaşma sonuçlarını da götür.. erken önlem alınabilir.. kanaması olan çok arkadaş var telaş yapma canım.... inşallah herşey yolundadır bebeğin seninle kalır inşallah dua edeceğimm.....

Son düzenleme:
doktorla ilkrandevumuz. çok şükür normal bir gebelik. yaklaşık 5 haftalık ve kesesi göründü. bence sadece bir noktaydı gördüğüm:)

Rabbim gonlune gore wersin haystim duyarsin rabbimin izniyle

Hayatim 9 haftaligim kanamam war4 gundur yatiyorum zaten midem bulaniyor yoksa sendede mi bole bise war doktora gittinmi ne dedi doktr

Hayatim nekadarlik olduk ayni durum cor aspirini braktrdi dr sadce progestan iciyorum bi danis doktora iyi olur

Canim Günaydın. Acikcasi 7+4 beklerken 8+1 cikti bu iyimi kötü mü anlamadım. Ben sadece bebise baktim ultrasonda resiminde sonradan gördüm 8+1 oldugunu . 3 hafta sonra gideceğim tekrar. Kanama alani var progestan devam.. insallah saglikla devam eder.. sen benden 1hafta ondesin ben döllenme gününden eminim neden ilerdeki bu iyi biseymi.. eşim masallah de diyor. .

Merhaba, güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim. Sen yazınca aklıma geldi benimde. Evimde kedi besliyorum bende, Tüm aşıları, doktor kontrolleri düzenli yapılıyor ki görümcem veteriner kendisi yapıyor. Doktorum beslenemesen iyi olur dedi ama nasıl atarım veya başka birine emanet ederim. Bu arada görümcem de 7,5 aylık hamile, o da kedi besliyor. Doktorum kedi beslediğimi söylediğim halde benden toksoplazma testi yaptırmamı da istemedi, bu aralar ben kendim gidip yaptırmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

canım bugün 5 hafta 1 günlük...ben dün doktora gittim coraspirine ve igneye devam dedi ve progestoron baslattı ama dün kanama yokdu ve doktorda kanama göremedi usg de ama kanamıs ve kesenin seklindede bozukluk var demisdi...aceba bugün tekrarmı gitsem doktora bugün yine kanama vardı coraspirini bırakayaım diye sorayımmı ??? tekrar usgde bakarsa buda iyi degil öyle degilmi?? ben cok usgde bakılması zarar diye duymusdum dogrumu ?? yanlısmı duymusum ?? sendemi igne kulanıyorsun ?? sende ne zaman basladı kanama ??? simdi 9 haftalıksın MASALLAH ALLAHIM İNSALLAH sag saglim kucagına almayı nasip eder...

Hayatim 9 haftaligim kanamam war4 gundur yatiyorum zaten midem bulaniyor yoksa sendede mi bole bise war doktora gittinmi ne dedi doktr

yok canım bende kanama yok ama kanaması olan arkadaşlarım var ama şükürki bebekleri iyi hersey daha iyi olcak yormayın kendinizi dinlenin inş. rabbimin izni ile bişey olmayacak

Anadolu yakasında Üsküdar civarında oturan hamişler hangi doktora gidiyonuz:26:
biz hala bi doktor bulamadık

Ben Çamlıca Erdem hastanesinde Ayşegül ünal a gidiyorum. Güleryüzlü bir bayan. Erdemde Ayşe Katrancıyı öneriyor herkes ama acayip yoğun. Yoğunluktan dolayı ona gitmek naisp olmadı.

Iyi bise allahin izniyle sen kendini uzme sakin rahat ol bu arsda hergun gormek istiyorum ben kanamamda olunc a cok mrk edyorum

Insallah kurban oldugum rabbim agzindan duysun senin benim hepimizin bebegine saglik wersin rabbim isini sansa birakma sadece yat we birtek tuwalete git rabbimin izniyle iyi olacaksiniz inaniyorum buna sende stres yapma

benimkide ilerde canım 6+5 gittim 7+3 çıkmıştı inş. böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…