2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm kızlar;istanbul ve kocaelide hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz?(özellikle normal doğumu teşvik eden doktor) paylaşırsanız sevinirim.

Gözünaydın canım, allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...

Allah yardımcın olsun canım,inş sağlıkla mis kokulunu alırsın kucağına... Dualarımız seninle...

bende çok karmaşiğim...erken gelsin diye dua ediyorum..herkes doğurunca tuhaf oluyo insan.kendimi yarım hissediyorumm... OĞLUM GEL ARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKK GEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLL...

gozun aydin canim sizinkiler hasret gidermisler
senin doktorda benimki gibi dogurmadinmi sen hadi dogur dogur artik ne zaman dourcan deyip duruyodu

Yatıp duruyorum, ultrasonda direkt sen geldin aklıma zaten...önce güldüm, yok daha bekliyoruz dedim... Bu Drlar da bir alem....

Valla ben de oturmuyorum popomun üstüne ama hiç doğurmaya niyetim yok annem otur deyip duruyo da sen mi doğurcan bebişi diyorum ben de

Bu gün biraz sancım vardı, annemler gelince pıt kesildi... Neyse canım, altı gün normal süresi bir hafta promosyon, (bir haftadan fazla bekletir mi ki) on dört günü var prensesin, Rabbim ne zaman git derse o zaman gelecek...

Perine masajını bir tanıdık önerdi, kendisi yapmış ve doğum sancısınıda suda bekleyerek çekmiş, normal doğumu dikişsiz atlatmış ben de araştırıp doktoruma sordum, duştan sonra bebe yağıyla yapabileceğimi söyledi,ben de yapıyorum ve merak ediyorum çatı muayenem nasıl geçicek,çarşamba görücez.

harika fikir ...

göğüslerinizde sızlama oluyo mu..içi sızlıyo benimkilerin.

Benim oluyo arada ama umarım eski hallerine dönerler yoksa operasyon geçirmek zorunda kalırım aldığım kilonun yarısı orda yani düşünün artık, sırt ağrım hep bu yüzden...

Tebrikler canım, Allah bebişinle sağlıklı sıhatli günler nasip etsin...:) Darısı başımıza, biz de kavuşalım yavruşlarımıza

Tatlım ne güzel doğurcağın vakti de biliyosun artık, Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin,dualarımız sennle

canım ben de annemi bekledim temizlik için doğuma yakın yapalım ki doğum kolay olsun diyoruz... annem oturuyo ben iş yapıyorum doğumdan sonra da o yapacak. ole anlaştık çünki. tam temizlie başlamadık.. bu hafta sonu yapacaz.. bakalım inşallah erken olur doğum
gelir

arkadaşlar son haftalarında karın ağrısı yaşayanlar var mı

hemde deli gibi agrıyo canım... korkma.ilk doğuruyorum sandım 3 hafta önce düşün yani o kadar erken başladı... korkudan annemi erken aldık yanımıza.. hele gece daha fazla oluyo

eh bak ne güzel doktor rahat sen de rahat ol yanlış anlama bakıyorum yazdıklarına da kendini boşuna üzüyosun burda ben senin için üzülüyorum :105: ben günümü doldurdum benim bile belirtim yok baksana sancı bile çıkmıyor. annem iki doğum yaptı ikimizde de tam doğacağımız günün sabahı göbeği inmiş ve öğlen sancısı olmuş akşama doğum yapmış yani "oohh ne güzel ne rahat günlerce sancı çekmek daha kötü hep diken üstünde, sen de benim gibi olcan galiba" diyor ben de böyle düşünerek içimi rahatlatıyorum istanbulda olmak vardı ne güzel gezilcek yeri bitmiyor, ben Topkapı sarayına bayılıyorum ordan çıkmazdım heralde gez gez mutlu oluyorum nedense amin canım gelecek inş bu oğlan burdan çıkacak arkadaş

Adet olacakmış gibi süreklisi, gelip geçicisi, ishal olmuş gibi sıkıştıranı, türlü türlüsü var bende, özellikle akşamları...

al bendende okadar canım. her türlü ağrım var, özellikle akşamlarıı. bizim sıpa gecenin bi vakti gelecek herhalde :)

oyyy maşallah size allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle inş

dualarım seninle... hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin allahım ....

laf aramızda herlkes dogurdu vr doğuruyo... en son ben varım bana dua edecek kimse kalmayacak

bende çok karmaşiğim...erken gelsin diye dua ediyorum..herkes doğurunca tuhaf oluyo insan.kendimi yarım hissediyorumm... OĞLUM GEL ARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKK GEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLL...

ahh canımm bence şunu düşün bebeğin içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi başkalarına bakarsan ooo o zaman benim aralıkta niye doğurmadım diye ağlamam lazım bu kadar etkileniyorsan bence doğum yapanları fazla okumamaya çalış kafan rahat olsun, kastıkça daha kötü oluyor insan ben saldım artık inan daha rahatım

Haklisin canım kendi kendime kuruyorum işte hamilelik hormonu mudur nedir bilmiyorum ama herseyi takıyorum kafama ; ( evde olmakta sıkıyor sürekli geziyorum ama calismaya alismisim sanirjm evde olmak gezmek bile mutlu etmiyor aslinda bu Günlerimi cok ariycam tadini çıkarsam fena olmaz ama işte böyle icimi karartiyorum..

Elbet bir gün çıkacaklar en iyisi günü beklemek.

Kızlar bebek arabası için öneriniz var mı eminim çoğunuz almışsınızdır ama bize hediye geleceği için şu zamana kadar bakmamıştık, şimdi de modele biz karar verelim istiyoruz.

Bir bebek mağazasına uğradık 3 öneride bulundu :

1) Casual Cadillac
2)Quinny Zapp Xtra Travel Sistem
3) Chicco Trio Living Smart Bebek Arabası
İlk altı ay bebeğin yatarak kullanması gerekiyormuş sanırım ama en güzel ve kapsamlısı Chicco nun ki gibi geldi ama epey de pahalı :44: sizin öneriniz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…