Gözünaydın canım, allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...bebişim doğdu 11.01.2014 de gece 22.56da 3300 kg 51cm çirkin oğluşum oldu ama bal gibi ya çok güzel bi duygu tam 10.5 saat sancı çektimde doğurdum ömrümden ömür gitti ama sonucunda bişim kalmadı kucağıma aldım mis kokulumu mustafa ali mi
Allah yardımcın olsun canım,inş sağlıkla mis kokulunu alırsın kucağına... Dualarımız seninle...Arkadaşlar yarın 10 da sezeryanla olacak doğumum. o kadar heycanlıyım ki anlatamam. son günleri geçiremiyorum diyordum şimdi sanki 9 ay daha taşısam taşırım gibi geliyobol bol dua edin nolur. allahın izniyle kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım.
kelebekim haklı canım yaa daha senin var baya şimdiden bu kadar kasma, ya ben napıym takvimim bitti kız doğuramadım gittibir de beklenen tarihten sonra 15 gün daha bekleme ihtimalin var, acele edip kendini galeyana getirip sezeryana falan gireyim deme mecbur kalmadıkça her şeyin doğalı güzel bak bekle sabret, bol bol dua et, yürüyüşlere başla artık sabah akşam yarım saat. akışına bıraakk sen biraz da bizden etkileniyorsun ocak annesiyiz ama kimi ocak başı kimi ocak sonu koca bir ay yani sen bize fazla kulak asma
gozun aydin canim sizinkiler hasret gidermisler
senin doktorda benimki gibi dogurmadinmi sen hadi dogur dogur artik ne zaman dourcan deyip duruyodu
Valla ben de oturmuyorum popomun üstüne ama hiç doğurmaya niyetim yokannem otur deyip duruyo da sen mi doğurcan bebişi diyorum ben de
perine masajı yapıyormuşsun canım. doktorun mu tavsiye etti?
bende birkaç gündür kegel egzersizi ve karın kaslarımı güçlendirici basit bir iki hareket var, onlara başladım. ama çok geç kalmışım
keşke 1-2 ay önce başlasaymışım yapmaya. yürüyüşümüde 15-20 dk olarak 2-3 haftadır yapıyorum. İnşallah kolayca doğururuz.
ben olsam derim ki.... anne sağlık ocagına götürdüm...dr dediki mikrop kapmış annesinden başkası yakın temas kurmasın kucaklamasın öpmesin dedi... derim...hönk diye kalır o zaman...gelince de ikide bir söyle almayın kucagınıza öpmeyin derim dr yasakladı derim... bak bidaha bişi dermi acep........
göğüslerinizde sızlama oluyo mu..içi sızlıyo benimkilerin.
Tebrikler canım, Allah bebişinle sağlıklı sıhatli günler nasip etsin...:) Darısı başımıza, biz de kavuşalım yavruşlarımızabebişim doğdu 11.01.2014 de gece 22.56da 3300 kg 51cm çirkin oğluşum oldu ama bal gibi ya çok güzel bi duygu tam 10.5 saat sancı çektimde doğurdum ömrümden ömür gitti ama sonucunda bişim kalmadı kucağıma aldım mis kokulumu mustafa ali mi
Arkadaşlar yarın 10 da sezeryanla olacak doğumum. o kadar heycanlıyım ki anlatamam. son günleri geçiremiyorum diyordum şimdi sanki 9 ay daha taşısam taşırım gibi geliyobol bol dua edin nolur. allahın izniyle kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım.
bence bunu doktoruna sorman lazım, zarar yok derse git , ödeme atar dinlenirsin :) ama sıcak zararlı olurmu bilemiyorum, en iyisi doktora danışmak
arkadaşlar son haftalarında karın ağrısı yaşayanlar var mı
Annem ve babam geldi, kızım bir mutlu bir mutlu, hiçbırakmıyor, daha gelir gelmez, zavallı annem ve babamın pestili çıktı...
Ben de önce hastane, hastaneden geldim, komşum uğradı onu ağırladım, yemek felan derken iyice yorulmuşum.. Bu kadar hareket etmeme rağmen, ki tüm işlerimi büyük temizlik dahil kendim yaptım, 40. Haftadan sonraya kalırsa bu miniş, (ki bu gidişle kalacak gibi,bu geceden sonra beş günü kalıyor.....)demek ki hareket doğumu kolaylaştırmıyor diyeceğim...
Dr a güldüm, hala doğurmadın mı diyor, sanki doğursam haberi olmayacak...
arkadaşlar son haftalarında karın ağrısı yaşayanlar var mı
Dr 40 da dogurmazsam da almaz Sezeryan a ne ne olursa olsun normal doğum diyo dr Öyle rahat ki onun rahatlığı beni geriyor.
Şubat annesi olucam orda bile doğum yapan fazla sizin hadi yine normal ocsk ayinda siniz
Doğum ile ilgili hiç belirtin yok zaten ben gelsin artık calisamaz raporu da aldim onunla vakit geçireyim istiyorum ama tabi beklicez mecbur
Kucağıma almanın heycanina yenik düşüyorum
Bugün yine Eminönüne gittik bol bol yürüyorum sisliklerimde insin diye sismeye basladim artık.
Sende bir avazda dogurursun artık inşallah saglicakla
Adet olacakmış gibi süreklisi, gelip geçicisi, ishal olmuş gibi sıkıştıranı, türlü türlüsü var bende, özellikle akşamları...
bebişim doğdu 11.01.2014 de gece 22.56da 3300 kg 51cm çirkin oğluşum oldu ama bal gibi ya çok güzel bi duygu tam 10.5 saat sancı çektimde doğurdum ömrümden ömür gitti ama sonucunda bişim kalmadı kucağıma aldım mis kokulumu mustafa ali mi
Arkadaşlar yarın 10 da sezeryanla olacak doğumum. o kadar heycanlıyım ki anlatamam. son günleri geçiremiyorum diyordum şimdi sanki 9 ay daha taşısam taşırım gibi geliyobol bol dua edin nolur. allahın izniyle kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım.
canim doktoruna sormadan gitme tansiyonunu etkileyebilir.
niye duzgun bisey cekmiyo topikce bi ariza durumumuz var
bende çok karmaşiğim...erken gelsin diye dua ediyorum..herkes doğurunca tuhaf oluyo insan.kendimi yarım hissediyorumm... OĞLUM GEL ARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKK GEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLL...
eh bak ne güzel doktor rahat sen de rahat olyanlış anlama bakıyorum yazdıklarına da kendini boşuna üzüyosun burda ben senin için üzülüyorum :105: ben günümü doldurdum benim bile belirtim yok baksana sancı bile çıkmıyor. annem iki doğum yaptı ikimizde de tam doğacağımız günün sabahı göbeği inmiş ve öğlen sancısı olmuş akşama doğum yapmış yani "oohh ne güzel ne rahat günlerce sancı çekmek daha kötü hep diken üstünde, sen de benim gibi olcan galiba" diyor ben de böyle düşünerek içimi rahatlatıyorum istanbulda olmak vardı ne güzel gezilcek yeri bitmiyor, ben Topkapı sarayına bayılıyorum ordan çıkmazdım heralde gez gez mutlu oluyorum nedense amin canım gelecek inş bu oğlan burdan çıkacak arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?