2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hemen yorumumu değiştirdim. amman ha buraya bişeycikler olmasın ne yaparız yoksa
aynen oyle sekerim ben burdan atilirsam pisikolocim bozulur ki zaten bozuk biliyosunuz
Kızlar ya telefondan fotoğraf nasıl yükleniyor?
bende cok ugrastim beceremedim maalesef.bi ara tekrar denicem elbet bi yolu vardir.altta full site diye buton var forumun gercek dizaynina getiriyo ama eklenti ekle diyince pencere acilmadi.
slm kızlar;istanbul ve kocaelide hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz?(özellikle normal doğumu teşvik eden doktor) paylaşırsanız sevinirim.
ben goztepe medical parka gidiyorum normal dogum yaptim.oraya gidersen ozelden doktor adini verebilirim canim.
Minik kelebek

Bekleyelim bakalım evde tek olmakta sıkıyor
Simdiden isyandayim ; (
tadini cikar canim yaa
Yatıp duruyorum, ultrasonda direkt sen geldin aklıma zaten...önce güldüm, yok daha bekliyoruz dedim... Bu Drlar da bir alem....
he ya o bana soruyo ben ona soruyorum keske deseydim yat sana cati muayenesi yapim oldu olacak benmiyim toktor senmisin gerci doktorum bayan degil sacma bi fikir oldu
herkesin psikolojisini altust etmisim sanirim.doguma giderken de akliniza ben gelirsem epidural alin artizlik yapmayin
var bizde bişey ben de anlamadım hayırlısı bakalım bu işlerin sonu nereye varacak

ben biliyorum sonumuzu hepimiz en gec 7 subata kadar catlamis olucaz

haklısın tabi de ne bileyim insanın düşünceleri çok değişken oluyo....kararsız allak bullak oluyorsun..saol önerin için .. doğuranları okumayınca da ayıp oluyo gibi geliyo... en azından beğeniyorum yazılarını ki destek hissetsinler istiyorum ... bi gün benim de destege ihtiyacım olcak... :18: arada atladıklarım varsa kusura bakmasınlar :44:

canim biz casual cadillac aldik cok hafif digerlerine gore.sepeti buyuk kullanimi kolay ve yatabiliyo.henuz cok aktif kullanmiyoruz tabi.ama gorenler cok begendi.fiyatida iyi

maddi durumunuzu bilmiyorum ama nacizane tavsiyem markalara takılma phalı oluyo.. 300 den fazla verme.. ben 260 a aldım johnson diye bi marka.. görümcem de aynısını aldı beğenmiş demekki araba ve puset birlike... tabiki yinede sen bilirsin

herkaese iii geceler........ karnım agrımaya başladı biraz uzanmalıyım............

Adet olacakmış gibi süreklisi, gelip geçicisi, ishal olmuş gibi sıkıştıranı, türlü türlüsü var bende, özellikle akşamları...

Daha sen bile doğurmamışken biz halleniyoruz baksana
O tuhaf ve değişken ağrılar bende de var da işte onlar doğumun ne zaman olduğunu göstermiyo ki :44:

Ben Kraft Penta 6 travel system aldım canım, takım halinde 600 lira.

Sırayla değil ki canım... Süresi dolan geliyor... Bu bebişler başına buyruk daha şimdiden...

Bak şimdi ne sancı ne rahatsızlık var... Beş aylık hamile gibi hissediyorum kendimi...

Sırayla değil ki canım... Süresi dolan geliyor... Bu bebişler başına buyruk daha şimdiden...

Bak şimdi ne sancı ne rahatsızlık var... Beş aylık hamile gibi hissediyorum kendimi...

Çoğu zaman ben de aynı şeyi söylüyorum, ne biçim 38 haftalığım ben ağrım neyim olmicak mı benim diye dolanıyorum evin içinde benim ağrılar bi başlicak tam başlicak o ağrılarla da doğurcam heralde

Demek bu haftalarda agrilarin kesilmesi normal bende aynı şeyi soruyorum kendime çünkü geçen ay oram ağrıyor suram böyle diye ağlıyordum simdi ise göbek olmssa hamile Değilim diyeceğim
Bu sancilar bir gelecek gorecegiz günümüzü

günaydın kızlar. bugnü kontrolümüz var. takvimde doluyor. hadi hayırlısı bakalım :) bana da dua edin. hayırlı haberlerle dönelim inşallah.

günaydın kızlar. bugnü kontrolümüz var. takvimde doluyor. hadi hayırlısı bakalım :) bana da dua edin. hayırlı haberlerle dönelim inşallah.

günaydın canım hayırlısı olsun hakkınızda dualarımız seninle beni soracak olursanız ben yine doğurmadım --nişan yok--suyum gelmedi--ağrı yok--sancı yok--kasılma baaazzzeeenn zorla oluyor ne zaman doğurcam ben yyaa minikkelebekle hedefimiz yarındı ama hiç belirti yok bakalım gün uzun bu işin daha gecesi var neler olacak göreceğiz izlemeye devam edin

kızlar bugün 37+6 oldum.son 2 gündür geçmeyen bir bel ağrım var.kasılmalarım da çoğaldı.bu gece uyumadım resmen.önce yalancıdır diye umursamadım ama çoğalıyor.napsam ki.doğum sancısı mıdır acaba. sezeryan tarihime daha 10 gün var.dr a gitmelimiyim.beklesem mi .çok kararsızım ya.herkes de bu haftalarda böyle fazla kasılma olur mu yardımcı olun lütfen

ara dr nu sor canım... dierlerinden farklı oldugunu farketmen önemli... şimdiye kadar olanlardan farklı ise git dr...

günaydın herkese..
canım bende 38. haftamdayım. benimde kasılmalarım ve sancılarım arttı. bel ağrısına zaten birşey demiyorum. ama kasılmalarda düzenli nefes alıp verince , birazda masaj yapıp evde yürüyorum geçiyor.. gerçek doğum kasılmalarına masajla, dinlenmeyle geçmez, şiddetide sürekli artar diyorlar. kendini takip et bakalım. geçiyor mu ?

Günaydın kızlar.
Babamızı yolladık az önce ağlaya zırlaya, pazara kadar şehir dışında inşallah doğurmam o gelmeden

Canım nasıl oldun? Aradın mı doktorunu ne dedi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…