aynen oyle sekerim ben burdan atilirsam pisikolocim bozulur ki zaten bozuk biliyosunuzhemen yorumumu değiştirdim. amman ha buraya bişeycikler olmasın ne yaparız yoksa
bende cok ugrastim beceremedim maalesef.bi ara tekrar denicem elbet bi yolu vardir.altta full site diye buton var forumun gercek dizaynina getiriyo ama eklenti ekle diyince pencere acilmadi.Kızlar ya telefondan fotoğraf nasıl yükleniyor?
ben goztepe medical parka gidiyorum normal dogum yaptim.oraya gidersen ozelden doktor adini verebilirim canim.slm kızlar;istanbul ve kocaelide hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz?(özellikle normal doğumu teşvik eden doktor) paylaşırsanız sevinirim.
tadini cikar canim yaaMinik kelebek
Bekleyelim bakalım evde tek olmakta sıkıyor
Simdiden isyandayim ; (
he ya o bana soruyo ben ona soruyorumYatıp duruyorum, ultrasonda direkt sen geldin aklıma zaten...önce güldüm, yok daha bekliyoruz dedim... Bu Drlar da bir alem....
var bizde bişey ben de anlamadım hayırlısı bakalım bu işlerin sonu nereye varacak
ahh canımm bence şunu düşün bebeğin içerde ne kadar kalırsa o kadar iyibaşkalarına bakarsan ooo o zaman benim aralıkta niye doğurmadım diye ağlamam lazım bu kadar etkileniyorsan bence doğum yapanları fazla okumamaya çalış kafan rahat olsun, kastıkça daha kötü oluyor insan ben saldım artık inan daha rahatım
Kızlar bebek arabası için öneriniz var mı eminim çoğunuz almışsınızdır ama bize hediye geleceği için şu zamana kadar bakmamıştık, şimdi de modele biz karar verelim istiyoruz.
Bir bebek mağazasına uğradık 3 öneride bulundu :
1) Casual Cadillac
2)Quinny Zapp Xtra Travel Sistem
3) Chicco Trio Living Smart Bebek Arabası
İlk altı ay bebeğin yatarak kullanması gerekiyormuş sanırım ama en güzel ve kapsamlısı Chicco nun ki gibi geldi ama epey de pahalı :44: sizin öneriniz var mıdır?
Kızlar bebek arabası için öneriniz var mı eminim çoğunuz almışsınızdır ama bize hediye geleceği için şu zamana kadar bakmamıştık, şimdi de modele biz karar verelim istiyoruz.
1) Casual Cadillac
İlk altı ay bebeğin yatarak kullanması gerekiyormuş sanırım ama en güzel ve kapsamlısı Chicco nun ki gibi geldi ama epey de pahalı :44: sizin öneriniz var mıdır?
Bu gün biraz sancım vardı, annemler gelince pıt kesildi... Neyse canım, altı gün normal süresi bir hafta promosyon, (bir haftadan fazla bekletir mi ki) on dört günü var prensesin, Rabbim ne zaman git derse o zaman gelecek...
Adet olacakmış gibi süreklisi, gelip geçicisi, ishal olmuş gibi sıkıştıranı, türlü türlüsü var bende, özellikle akşamları...
1) Casual Cadillac
Daha sen bile doğurmamışken biz halleniyoruz baksana
O tuhaf ve değişken ağrılar bende de var da işte onlar doğumun ne zaman olduğunu göstermiyo ki :44:
Ben Kraft Penta 6 travel system aldım canım, takım halinde 600 lira.
Sırayla değil ki canım... Süresi dolan geliyor... Bu bebişler başına buyruk daha şimdiden...
Bak şimdi ne sancı ne rahatsızlık var... Beş aylık hamile gibi hissediyorum kendimi...
uyuyamıyorum
nerde bu sancılar , yoruldum benn
arkadaşlar son haftalarında karın ağrısı yaşayanlar var mı
Çoğu zaman ben de aynı şeyi söylüyorum, ne biçim 38 haftalığım ben ağrım neyim olmicak mı benim diye dolanıyorum evin içindebenim ağrılar bi başlicak tam başlicak o ağrılarla da doğurcam heralde
günaydın kızlar. bugnü kontrolümüz var. takvimde doluyor. hadi hayırlısı bakalım :) bana da dua edin. hayırlı haberlerle dönelim inşallah.
kızlar bugün 37+6 oldum.son 2 gündür geçmeyen bir bel ağrım var.kasılmalarım da çoğaldı.bu gece uyumadım resmen.önce yalancıdır diye umursamadım ama çoğalıyor.napsam ki.doğum sancısı mıdır acaba. sezeryan tarihime daha 10 gün var.dr a gitmelimiyim.beklesem mi .çok kararsızım ya.herkes de bu haftalarda böyle fazla kasılma olur mu yardımcı olun lütfen
kızlar bugün 37+6 oldum.son 2 gündür geçmeyen bir bel ağrım var.kasılmalarım da çoğaldı.bu gece uyumadım resmen.önce yalancıdır diye umursamadım ama çoğalıyor.napsam ki.doğum sancısı mıdır acaba. sezeryan tarihime daha 10 gün var.dr a gitmelimiyim.beklesem mi .çok kararsızım ya.herkes de bu haftalarda böyle fazla kasılma olur mu yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?