2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kasılmalarım ara ara geçiyor ama bel ağrım hiç geçmiyor.oturunca da yatınca da.

günaydın annişler ve tatlı bebişler.. umarım herkes iyidir bugün de :)
üzerimde sürekli bir uyuma isteği var. gün 24 saat uyuyayım istiyorum ama ne mümkün.. bu kadar uykun olup ta uyuyamamak çok fena.. bugün annem geliyor, şu an yolda akşama burda olacak kısmetse :) yarında temizliğe başlarız artık atom karınca durmazki yerinde :):)

Günaydın kızlar.
Babamızı yolladık az önce ağlaya zırlaya, pazara kadar şehir dışında inşallah doğurmam o gelmeden

Allah kavuştursun canım, daha doğurmazsın merak etme en az 10 günün var .. içimden öyle geçiyor :) kimse erken doğurmayacak gibi geliyor bana .. ocak bebişleri yerlerinden memnun, soğukta erken gelmek istemiyorlar.bi daha nerden bulacaklar bu kadar güvenli bir sığınak :)

Günaydın kızlar.
Babamızı yolladık az önce ağlaya zırlaya, pazara kadar şehir dışında inşallah doğurmam o gelmeden

Canım nasıl oldun? Aradın mı doktorunu ne dedi?

Allah kavuştursun canım. kendi kendine oturupta moralini bozma. babasıda dönünce doğar bebişin hayırlısıyla :)

kızlarr...
demin annemi aradım (annem başka şehirde) "anne ben doğurdum dedim :)" kadının sesi kesildi. sonra "gülüpte şaka yaptım" deyince bana iyi bi fırça attı... hehehe. artık evde sıkıntıdan ona buna sarcam galiba :) eşimede diyorum akşamları "aha doğuruyorum " diye. oda benden fazla heyecanlı "bana böyle şakalar yapma" diye bi fırçada o atıyo, artık onada bir şey demiyorum :) şimdi yapmıcaksam böyle şakalar ne zaman yapıcam. zaten bu oğluşunda doğası yok gibi. bekle dur artık sıkıldım. ama hayırlı sı... :)

Selam annişler 40+2 oldum ve yine doğurmadım. bugün doktor kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerle gelirim.

bende bugun kontrole gittim doktorda iyiydim ama eve gelip kendimi dinleyince gerildim ya.cuma tekrar bir çatıya bakıp pzt yatış yaparız falan dedi açılma varsa sunni sancı yoksa sezeryan olacak galiba suyunda zalma varmış eşide yaşlanmaya başlamış dedi keşke kendi 39 lu haftalarda gelseydi o zaman ne kadar rahattım bekledikçe insan geriliyo hele böyle belli bir tarihi kurbanlık gibi beklemek : (inşallah bir an evvel kendi gelir kuzu

Selam annişler 40+2 oldum ve yine doğurmadım. bugün doktor kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerle gelirim.

İnşallah tez zamanda bebişlerinizi kucagınıza alırsınız kızlar.. Vakti dolmadan gelmeyecek bebekler kendinizi kasmayın biraz rahat olun .. Allah sağlıklı şekilde doğumlar nasip etsin hem size hemde daha vakti dolmayan bizlere :)

Son düzenleme:
O kadar yazdım yaa sistem attı:)( Sinir oldum yaaa...Dün kontroldeydik Maşallah bebeğim 3200gr olmuş boyu da 49-50cm. NSt iyi çıktı her şey yolundaymış. Doğum için sezeryan olursa gününden 4 5 gün önce alınır dedi, normal olursa gününden bir hafta daha fazla bekleriz dedi.Bebek ihtiyaç listesini konuştuk. Mustela için iyi bir seçim dedi. Hastaneye gelirken Lansioh süt pompası ve krem al dedı.Humana çay al dedi. Pudra, yağ ve mama alma dedi bunlar yok dedi.

Bu arada kaçırdıklarım varsa doğum yapan gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün inşallah...

Gribim geçmişti yeniden tekrarları bir kaç gündür kalabalık ortamlardayım ondan mı bilmiyorum.

gözün aydın canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim..bebişede maşallah herşey yolunda görünüyor ne güzel.. sana da geçmiş olsun.. artık çok daha dikkat etmek durumundayız sona yaklaştık gripli olursak durum çok fena olur.. helede sezeryan olursa.. bol bol meyve ye :)

gözün aydın canım... rahat edersin inşallah..valla annem geldi moral oldu bana.. iş istemiyorum ondan yanımda olsa yeter canım..

gözün aydın canım... rahat edersin inşallah..valla annem geldi moral oldu bana.. iş istemiyorum ondan yanımda olsa yeter canım..

sağol canım .. yanında güveneceğinin birinin olması harika bişey tabiki.. günlerdir evde tekim ne görümce ne kv kapıyı çalmadılar.. bişey olsa tek başımaydım yani.. neyse annem geliyoda artık rahatım.. bebişimde istediği zaman gelebilir artık.. daha günü çok ama paşamın gönlü bilir bu aralar doğup doğmamayı :) acelem yok.. bu günleri çook ararız bebekler doğunca, biraz da annem varken yan gelip yatayım :)

dikkat et canım son zamanlarımız artık..bebişine maşallah.. sağlıkla gelsin inşallah

dr ne diyo son kontrolun nasıldı... günümüz aynı ya merak ettim canım.

sağ ol canım teşekkür ederim dikkat etmeye çalışıcam inşallah.Bir de ben evde olunca gelmek isteyenler oluyor ben de annemle evde oturmak istiyorum kendim gezsem iyi geliyor da biri gelince bana nedense çok istemiyorum çok mu kötüyüm ne ya sizde de bu durum var mı?

dikkat et canım son zamanlarımız artık..bebişine maşallah.. sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canım amin, günlerimiz aynı sayılır senin kontrolün ne zaman? benim diğeri 38+3'te...

dr ne diyo son kontrolun nasıldı... günümüz aynı ya merak ettim canım.

sorun görünmüyordu, bu hafta gittiğimde çatı muayenesi yapacakmış.. bu biraz geriyor beni nedense.. geçen cumartesi bebek 3450 gr 55 cm görünüyordu. bu defa farklı bir doktora gitmiştim. ölçümler bana çok doğru gelmedi bir öncekiyle karşılaştırınca.. bu pazartesi her zaman devam ettiğim doktora gideceğim önce, sonrasında da yeni buldugum doktora gideceğim. psikopata bağladım :) yeni doktor plasenta yukarı çıkmış previa sorunumun kalmadıgını söyledi bakalım eski doktorumda aynısını diyecekmi? sezeryan yada normal olup olmayacagı için belki bu hafta bişeyler netleşir.. inşallah sorun çıkmaz da normal doğum yapabilirim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. sende durum ne? doğum şeklin netleşti mi?

kontrolum gecen cumaydı normaldi herşey.... diğeri de bu cuma canım.. dr gözünün içine bakıyorum erken tarih versin diye ama tık yok yahuuuu... bekle diyo herşey normal dio...bakalım bu cuma ne olacak canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…