kontrolum gecen cumaydı normaldi herşey.... diğeri de bu cuma canım.. dr gözünün içine bakıyorum erken tarih versin diye ama tık yok yahuuuu... bekle diyo herşey normal dio...bakalım bu cuma ne olacak canım..
sorun görünmüyordu, bu hafta gittiğimde çatı muayenesi yapacakmış.. bu biraz geriyor beni nedense.. geçen cumartesi bebek 3450 gr 55 cm görünüyordu. bu defa farklı bir doktora gitmiştim. ölçümler bana çok doğru gelmedi bir öncekiyle karşılaştırınca.. bu pazartesi her zaman devam ettiğim doktora gideceğim önce, sonrasında da yeni buldugum doktora gideceğim. psikopata bağladım :) yeni doktor plasenta yukarı çıkmış previa sorunumun kalmadıgını söyledi bakalım eski doktorumda aynısını diyecekmi? sezeryan yada normal olup olmayacagı için belki bu hafta bişeyler netleşir.. inşallah sorun çıkmaz da normal doğum yapabilirim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. sende durum ne? doğum şeklin netleşti mi?
Her şey normalse bekleyeceğiz yeter ki sağlıklı olsunlar da....
yok be canım yaaa bende de herşey aynı... normali bekle diyo ... ama çatı muayenesi yapacam dedi yapmadı nst iii gerek yok dedi.kiloso 3120 boyu da 48 bucuk... seninki maşallah toroman yaninasıl cıkaracaksın onu
Günaydın kızlar.
Babamızı yolladık az önce ağlaya zırlaya, pazara kadar şehir dışındainşallah doğurmam o gelmeden
Canım nasıl oldun? Aradın mı doktorunu ne dedi?
ne güzel işte normal olması.. benim bebeğin valla son ölçümleri doğruysa doğana kadar en az 4 kg olur boyuda uzar bende normal doğuramam :) tosunum sezeryanla dünyaya merhaba demek durumunda olur o zaman :) hem ben hemde bebeğim sağlıklı şekilde doğum olayını atlatalım da doğum şeklinin ne oldugu artık çokta önemli değil. Az ağrılı sızılı çarçabuk ayaklanacagımız doğumlar nasip etsin Allah..
Allah kavuştursun canım, daha doğurmazsın merak etme en az 10 günün var .. içimden öyle geçiyor :) kimse erken doğurmayacak gibi geliyor bana .. ocak bebişleri yerlerinden memnun, soğukta erken gelmek istemiyorlar.bi daha nerden bulacaklar bu kadar güvenli bir sığınak :)
Allah kavuştursun canım. kendi kendine oturupta moralini bozma. babasıda dönünce doğar bebişin hayırlısıyla :)
günaydın annişler ve tatlı bebişler.. umarım herkes iyidir bugün de :)
üzerimde sürekli bir uyuma isteği var. gün 24 saat uyuyayım istiyorum ama ne mümkün.. bu kadar uykun olup ta uyuyamamak çok fena.. bugün annem geliyor, şu an yolda akşama burda olacak kısmetse :) yarında temizliğe başlarız artık atom karınca durmazki yerinde :):)
kızlar bişey sorucam dogum sancıları basladıgında bebek hala oynayabilirmi?
amın cnm ınsallah... haberım yok cnm yazılarını gormedım ınsallah duzelmıstır Allah yardımcısı olsunevet canım...allah sağlık versin herkesin bebişine.... monya ne yaptı acaba haberiniz var mı.. sarılık olmuştu bebeği . morali bozuktu..
amin cnm inşallahne güzel işte normal olması.. benim bebeğin valla son ölçümleri doğruysa doğana kadar en az 4 kg olur boyuda uzar bende normal doğuramam :) tosunum sezeryanla dünyaya merhaba demek durumunda olur o zaman :) hem ben hemde bebeğim sağlıklı şekilde doğum olayını atlatalım da doğum şeklinin ne oldugu artık çokta önemli değil. Az ağrılı sızılı çarçabuk ayaklanacagımız doğumlar nasip etsin Allah..
atladım hemen bende hastane çantası deyince
evet tecrübeli kişiler yazarsa daha iiii olur tabiiii
Benimde eşim yok cumartesiden beri annemdeyim. Eşimde tansiyon var askerlik yapmadı onun için her sene askeri hastaneye kontrole gitmesi gerekiyor. Bu son nasipse yarında çıkacak hastaneden ama beni binbit tembihle bıraktı anneme Doğum olursa hemen haber verceksin bana kaçıp gelcem diye sana çaktırmayız filan dedik ama üstüne geldiğimde kızım gelmiş olursa görürsün sen gününü diye tehdit yedik :26:
Neyse daha doğurmadım bu akşamıda atlatırsam beyim yanımda olucak
Özledim çok
Gözün aydın canım çok sevindim valla anneler gelince bi başka oluyo, artık doğsa da olur rahatlığı geliyo insana. Psikolojik olarak hazır olmak için anne şart
Sağolun kızlarannem yanımda aslında, yalnız da değilim ama eşimi biyere yollarken hep böyle oluyorum ben, geçen sene de çok ağlamıştım
Doktor geçen hafta ay sonunu beklemicek bu kız dediğinden beri her ağrımı doğum sancısı sanıyorum. Yarın randevumuz var bakalım ne dicek:44: doğum başlamış falan derse durdurun dicem
Gözün aydın canım çok sevindim valla anneler gelince bi başka oluyo, artık doğsa da olur rahatlığı geliyo insana. Psikolojik olarak hazır olmak için anne şart
Ben onu dün anneme sormuştum, doğum sancıları başladığında bebiş oynar mı diye oynar tabi niye dursun demiştidoktoruma da sorcam yarın. Ama işte ne doktorun söyledikleri ne birbirimize anlattıklarımıza benzeyecek, belki de bizim doğumumuz bambaşka olacak. Annemin doğumdan önce nişanı suyu falan gelmemiş mesela, direk kanamayla başlamış doğumları. Bu da bi örnek. Tek olay sancıda bitiyo heralde, belden girer ordan burdan girer laflarına da hiç takmıyorum ben, minikkelebek'in belden sancı girmesini beklerken 6 cm açıklığa ulaştığını hiç unutmuyorum
Allah hepimize hiç anlamadan 'aa senin bebiş doğmak üzere' diyecekleri seviyeye gelmeyi nasip etsin inşallah
aynı fikirdeyim artık bebiş istediği zaman gelebilir :) ana gibi yar olmaz diye boşa demiyorlar .. kv kapıyı çalmıyor doğuracan nerdeyse iyimisin dediği yok, 5 dk mesafede.. haftasonuna kadar bütün işimizi gücümüzde bitiririz ondan sonra bekliycez arda rüzgarım ne zaman teşrif ederse artık.. sağlıkla gelsin.. yarın doktor ne diyecek bakalım sana .. merakla bekliyorum
hepimize rabim kolay dogumlar nasip etsin ben artık kabuslar görüyorum kızlar ya bu gece rüyamda kanamam var ama oyle böyle değil fıskırıyo resmen aglıyorum anne ne olur beni hastahaneye götür diye annem beni dolastırıyo ama bi turlu hastahaneye götürmüyo aglıyorum bebegime bişey oldu niye bu kadar kan var diyorum sonra su geliyo ama ama kanlı su eşime bagırıyomusum ne olur sen beni kurtar diye kalktımki hungur hungur aglıyorum ...cok kötu bi gece gecirdin anlıcanız uykusuzum bitkinim ve hala calısıyorum bedenim kaldırmıyor artık.bebegime kavusmak istiyorum kokusu sanki burnuma geliyor.annesi ona sanki yıllardan beri hasret
hepimize rabim kolay dogumlar nasip etsin ben artık kabuslar görüyorum kızlar ya bu gece rüyamda kanamam var ama oyle böyle değil fıskırıyo resmen aglıyorum anne ne olur beni hastahaneye götür diye annem beni dolastırıyo ama bi turlu hastahaneye götürmüyo aglıyorum bebegime bişey oldu niye bu kadar kan var diyorum sonra su geliyo ama ama kanlı su eşime bagırıyomusum ne olur sen beni kurtar diye kalktımki hungur hungur aglıyorum ...cok kötu bi gece gecirdin anlıcanız uykusuzum bitkinim ve hala calısıyorum bedenim kaldırmıyor artık.bebegime kavusmak istiyorum kokusu sanki burnuma geliyor.annesi ona sanki yıllardan beri hasret
ben de çok heyecanlıyım artık sonlara yaklaştıkça her kontrole yüreğim pır pır gidiyorum. Sanki doktor 'senin doğum başlamış yatışını yapın hemen' dicekmiş gibi geliyo
Canım o rüyalar çok normal, hiç canını sıkma, ben çok daha kötülerini gördüm anlatmayayım şimdi
Sen babanla çalışıyodun di mi? Ondan bırakmamıştın hala çalışıyodun yanlış hatırlamıyosam. Bence artık biraz dinlen, bu kadar yüklenme kendine.
ben de çok heyecanlıyım artık sonlara yaklaştıkça her kontrole yüreğim pır pır gidiyorum. Sanki doktor 'senin doğum başlamış yatışını yapın hemen' dicekmiş gibi geliyo
Canım o rüyalar çok normal, hiç canını sıkma, ben çok daha kötülerini gördüm anlatmayayım şimdi
Sen babanla çalışıyodun di mi? Ondan bırakmamıştın hala çalışıyodun yanlış hatırlamıyosam. Bence artık biraz dinlen, bu kadar yüklenme kendine.
rüyan hayrolsunn.. Hepimizde tuhaf rüyalar görme durumu sözkonuau sanırım.. Bende bazen kabus bazen saçma sapan rüyalar görüyorum.. Eşim tetikte sürekli kaç kere uyandırdı rüyamda ağlıyorum diye.. Oluyor böyle şeyler maalesef ama hala çalışıyor olmanı anlamıyorum ne zaman bırakacaksın?? Artık vedalaş işinle .. Biraz dinlenmen lazım kendini ve bebeğini düşün.. şu an başka önemli hiçbişey olamaz..
canım cuma gününe kadar dogurmazsam bırakıcam artık son hesapları netlestiriyorumkı babam zorlanmasın diye. Dogumdan sonra hergün 2 saat calısıcam bide düşünün oğluma ablama emanet edip artık aglıya aglıya gelirim heralde..ay ne zormus yaa annemi şimdi daha iyi anlıyorum ama en zoru calısan bi anne olmak inanın
kızlar bişey sorucam dogum sancıları basladıgında bebek hala oynayabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?