2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yok be canım yaaa bende de herşey aynı... normali bekle diyo ... ama çatı muayenesi yapacam dedi yapmadı nst iii gerek yok dedi.kiloso 3120 boyu da 48 bucuk... seninki maşallah toroman yani nasıl cıkaracaksın onu

yok be canım yaaa bende de herşey aynı... normali bekle diyo ... ama çatı muayenesi yapacam dedi yapmadı nst iii gerek yok dedi.kiloso 3120 boyu da 48 bucuk... seninki maşallah toroman yani nasıl cıkaracaksın onu

ne güzel işte normal olması.. benim bebeğin valla son ölçümleri doğruysa doğana kadar en az 4 kg olur boyuda uzar bende normal doğuramam :) tosunum sezeryanla dünyaya merhaba demek durumunda olur o zaman :) hem ben hemde bebeğim sağlıklı şekilde doğum olayını atlatalım da doğum şeklinin ne oldugu artık çokta önemli değil. Az ağrılı sızılı çarçabuk ayaklanacagımız doğumlar nasip etsin Allah..

kızlar hastane çantasına koyduklarınızdan neleri kullandınız? neler kullanılmadan geri geldi? son kontroller için bi yardım ediverin gari :)

Günaydın kızlar.
Babamızı yolladık az önce ağlaya zırlaya, pazara kadar şehir dışında inşallah doğurmam o gelmeden

Canım nasıl oldun? Aradın mı doktorunu ne dedi?

Benimde eşim yok cumartesiden beri annemdeyim. Eşimde tansiyon var askerlik yapmadı onun için her sene askeri hastaneye kontrole gitmesi gerekiyor. Bu son nasipse yarında çıkacak hastaneden ama beni binbit tembihle bıraktı anneme Doğum olursa hemen haber verceksin bana kaçıp gelcem diye sana çaktırmayız filan dedik ama üstüne geldiğimde kızım gelmiş olursa görürsün sen gününü diye tehdit yedik :26:
Neyse daha doğurmadım bu akşamıda atlatırsam beyim yanımda olucak
Özledim çok

Son düzenleme:

maşallah diyelim sana.. hayırlısı olsun doğumunun..yeterki doğsunlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

hastahane çantamda bebek için , üç takim kıyafet, göbek bezi ve bagcıklı atlet.. bebek bezi pişik kremi. pamuk gülsuyu, battaniye,kalın yelek ve hırka..patik. biberon emzik. mendil..bu kadar canım...abartmaya gerek yok bence

kendim için...gögüs kremi tarak toka sabun diş fırcam.kağıt havlu ıslak mendil ,2 gecelik bir pijama ,çorap,emzirme atletim ve sütyenim.ter önleyicim ve hasta bezi ile ped birde hafif kokulu deodorant... bu kadarcık

atladım hemen bende hastane çantası deyince

evet tecrübeli kişiler yazarsa daha iiii olur tabiiii

Allah kavuştursun canım. kendi kendine oturupta moralini bozma. babasıda dönünce doğar bebişin hayırlısıyla :)

Sağolun kızlar annem yanımda aslında, yalnız da değilim ama eşimi biyere yollarken hep böyle oluyorum ben, geçen sene de çok ağlamıştım
Doktor geçen hafta ay sonunu beklemicek bu kız dediğinden beri her ağrımı doğum sancısı sanıyorum. Yarın randevumuz var bakalım ne dicek:44: doğum başlamış falan derse durdurun dicem

Gözün aydın canım çok sevindim valla anneler gelince bi başka oluyo, artık doğsa da olur rahatlığı geliyo insana. Psikolojik olarak hazır olmak için anne şart

kızlar bişey sorucam dogum sancıları basladıgında bebek hala oynayabilirmi?

Ben onu dün anneme sormuştum, doğum sancıları başladığında bebiş oynar mı diye oynar tabi niye dursun demişti doktoruma da sorcam yarın. Ama işte ne doktorun söyledikleri ne birbirimize anlattıklarımıza benzeyecek, belki de bizim doğumumuz bambaşka olacak. Annemin doğumdan önce nişanı suyu falan gelmemiş mesela, direk kanamayla başlamış doğumları. Bu da bi örnek. Tek olay sancıda bitiyo heralde, belden girer ordan burdan girer laflarına da hiç takmıyorum ben, minikkelebek'in belden sancı girmesini beklerken 6 cm açıklığa ulaştığını hiç unutmuyorum
Allah hepimize hiç anlamadan 'aa senin bebiş doğmak üzere' diyecekleri seviyeye gelmeyi nasip etsin inşallah

evet canım...allah sağlık versin herkesin bebişine.... monya ne yaptı acaba haberiniz var mı.. sarılık olmuştu bebeği . morali bozuktu..
amın cnm ınsallah... haberım yok cnm yazılarını gormedım ınsallah duzelmıstır Allah yardımcısı olsun

amin cnm inşallah

Allah kavuştursun canım seni de
Benimki de bişey olursa şunu ara bunu ara beni de ara herkesi ara ayağa kaldır diyerek gitti doğum gibi bi durum olursa aricam atlayıp uçağa geri gelcek ama yetişir mi bilemem tabi. O doğumhaneye eşimi görmeden girmek düşüncesi korkutuyo beni.
Gelse de rahatlasam, şimdiden özledim, çok seviyom galiba ben bu adamı

Gözün aydın canım çok sevindim valla anneler gelince bi başka oluyo, artık doğsa da olur rahatlığı geliyo insana. Psikolojik olarak hazır olmak için anne şart

aynı fikirdeyim artık bebiş istediği zaman gelebilir :) ana gibi yar olmaz diye boşa demiyorlar .. kv kapıyı çalmıyor doğuracan nerdeyse iyimisin dediği yok, 5 dk mesafede.. haftasonuna kadar bütün işimizi gücümüzde bitiririz ondan sonra bekliycez arda rüzgarım ne zaman teşrif ederse artık.. sağlıkla gelsin.. yarın doktor ne diyecek bakalım sana .. merakla bekliyorum

hepimize rabim kolay dogumlar nasip etsin ben artık kabuslar görüyorum kızlar ya bu gece rüyamda kanamam var ama oyle böyle değil fıskırıyo resmen aglıyorum anne ne olur beni hastahaneye götür diye annem beni dolastırıyo ama bi turlu hastahaneye götürmüyo aglıyorum bebegime bişey oldu niye bu kadar kan var diyorum sonra su geliyo ama ama kanlı su eşime bagırıyomusum ne olur sen beni kurtar diye kalktımki hungur hungur aglıyorum ...cok kötu bi gece gecirdin anlıcanız uykusuzum bitkinim ve hala calısıyorum bedenim kaldırmıyor artık.bebegime kavusmak istiyorum kokusu sanki burnuma geliyor.annesi ona sanki yıllardan beri hasret

Ben de çok heyecanlıyım artık sonlara yaklaştıkça her kontrole yüreğim pır pır gidiyorum. Sanki doktor 'senin doğum başlamış yatışını yapın hemen' dicekmiş gibi geliyo

Canım o rüyalar çok normal, hiç canını sıkma, ben çok daha kötülerini gördüm anlatmayayım şimdi
Sen babanla çalışıyodun di mi? Ondan bırakmamıştın hala çalışıyodun yanlış hatırlamıyosam. Bence artık biraz dinlen, bu kadar yüklenme kendine.

rüyan hayrolsunn.. hepimizde tuhaf rüyalar görme durumu sözkonuau sanırım.. bende bazen kabus bazen saçma sapan rüyalar görüyorum.. eşim tetikte sürekli kaç kere uyandırdı rüyamda ağlıyorum diye.. oluyor böyle şeyler maalesef ama hala çalışıyor olmanı anlamıyorum ne zaman bırakacaksın?? artık vedalaş işinle .. biraz dinlenmen lazım kendini ve bebeğini düşün.. şu an başka önemli hiçbişey olamaz..

ewet canım babamla calısıyodum inan elin işi olsa simdiyeli bırakmıstım ama işte baba olunca bugunde gidim aman yarında gidim diye diye bu gune getirdik cumaya kadar calısıcam zaten artık dayanamıyorum bnm yardımcım yok evimin işi yemegim hersey bana bakıyo esim allah razı olsun cok idare etti beni ama napsan yoruluyosun.herkez dogruda sevelim diyo bide gelim bi işinin ucundan tutim diyen yok cok sinirlerim bozuk.bide bnm sırtımda cok agrı var sizdede varmı öldürücek beni bu agrılar küreklerim agrıyor

canım cuma gününe kadar dogurmazsam bırakıcam artık son hesapları netlestiriyorumkı babam zorlanmasın diye. Dogumdan sonra hergün 2 saat calısıcam bide düşünün oğluma ablama emanet edip artık aglıya aglıya gelirim heralde..ay ne zormus yaa annemi şimdi daha iyi anlıyorum ama en zoru calısan bi anne olmak inanın

valla canım hiçbişey için değmez yeni doğmuş bebeğini bırakmaya.. ister baban olsun isterse kim olursa olsun.. senin durumun belli birini almış olmanız lazımdı senin yerine.. fazla tavize gerek yok, ben bunu kimse için yapmam mesela.. seninde yapmamanı tavsiye ederim. o 2 saatler yarım gün bazen tam gün olur.. sen zorlanacagına bebeğin sensiz kalacagına bi zahmet baban zorlansın.

kızlar bişey sorucam dogum sancıları basladıgında bebek hala oynayabilirmi?

valla bende haftalardır bunu merak ediyorum bazen insan kasılmayı falan bebeğin hareketimi diye anlayamıyor acaba normal doğum yapan arkadaşlarda asıl oldu arada sancı gibi şeyler oluyor çocuk hareketli diye değildir diyorum kendi kendime ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…