2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar aslında ben hiç beklemediğim korunurken biranda hamile kaldım. bu duruma yeni yene alışıyorum. benim bebeğimin olma olasılığı çok azdı.

nişanlıyken çikolata kistinden amaliyat olmuştum. 9,8,6 cmlik 3 tane kist.sol yumurtalığım çok zarar görmüş. 1 sene iğnelerle menopoza girdim.dr evlendiğin gibi hamile kalmamı söyledi.ama benim atamam falan olmadığı için düşünmüyorduk. bu arada 2senelik evliyim.en son adet tarihim 24 mart. ben 16 nisanda ağrılarımdan dolayı dr gittim tekrardan çikolata kisti varmış 4 cm . dr kariyeri falan düşünme artık bir bebek sahibi olmaya bak. olamazsan hemen tüp bebek dedi. daha sonra dr 2 mayısta gittiğimde hamileydim. tamamen mucize gibi oldu. kısmeti bu zamanmış dedik. beklemediğim bir anda olduğu için anca anca hamile olduğumu kabulleniyorum.

Canim 1 senedir bis bekliyrm 3 senelik deneyimim olmasina ragmen bebekte yapmadim inan 2 yillik ewliyim simdi olsa 2 yasinda olurdu bebisler hayirlisi bu hele hele senin sagligin icinde onemli hayirli ugurlu olsun hepimize

Annişler kabiz olan warmi ben bole bise yasamadim hayatimda zor we ilk donemler icin tehlikeli

hamile oldugumu ögrendigim ilk iki hafta bende çektim kabızlık canım sabahları kusu kayısı yada kayısı kompostosu kuru erikte çok iyi geliyo hemen bozuyo karnını ben birde bir yogur bir cay içiyodum oda bozuyo karnını

ALLAH korusun tatlımm bu sana ders olsun sakınnnnn ağır taşıma hatta ani eğilip kalkma nazlı yeğenimi içerde rahatsız etme annesi sende dinlen her fırsatta

ayy şifaammm canım yaa saoll evet yaptık bir hata birdaha tekrarlamam kesinlikle sende yegenimi öp koklaaaaa benim yerimeee

ay ne bileyim oldu bikere şimdiye kadar bişey yok inş. bundan sonrada olmaz

Insallah olmaz dikkat et ya biraz sabres ben tem8zlik konusunda hasasim bu yüzden bebeğim e huzursuz luk werdim pismanim artik bi is yapmiyorum ama bu durumda n ne kadar sklsamda olsun bebislerimizi bize bagslar insallah rabbim

Yiyorum kuru kaysi uzum ams ben surekli yatiyorum bagrsaklar tembellesti heralde

ayy şifaammm canım yaa saoll evet yaptık bir hata birdaha tekrarlamam kesinlikle sende yegenimi öp koklaaaaa benim yerimeee
sağol tatlım öperim senin için
tekrarı olmasın tatlım gözüm üzerinde haberin olsun :86::89:

hepinize keyifli sağlıklı gebelikler dilerim kızlar sıkıntısızca ve vaktinde evlatlarınızı o mis kokulularınızı kucaklamanız dileğiyle

Insallah olmaz dikkat et ya biraz sabres ben tem8zlik konusunda hasasim bu yüzden bebeğim e huzursuz luk werdim pismanim artik bi is yapmiyorum ama bu durumda n ne kadar sklsamda olsun bebislerimizi bize bagslar insallah rabbim

canım hepsi allaha emanet allahın izniyle bişey olmaz. sen yinede dikkat et bir daha ağır kaldırma.

Yiyorum kuru kaysi uzum ams ben surekli yatiyorum bagrsaklar tembellesti heralde

tövbe daha yapmam allahım korusun onları

erik dene birde yarım saatte tuvaletteydim ben

oyy tekrarlamam kesinlikle gönlü güzel arkadaşımm allah razı olsun çok öptm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…