kızlar neye göre bebek küçük ya da büyük çıkıyor. ben tam anlayamadım bunu. erken yada geç döllenmeye göre mi?
Nasil yaparsin bole biseyi yaa tehlikeli donem ama yatin artik birsey olmaz insallah allshin izniyle
benimkide ilerde canım 6+5 gittim 7+3 çıkmıştı inş. böyle devam eder
Iyi bise allahin izniyle sen kendini uzme sakin rahat ol bu arsda hergun gormek istiyorum ben kanamamda olunc a cok mrk edyorum
kızlar aslında ben hiç beklemediğim korunurken biranda hamile kaldım. bu duruma yeni yene alışıyorum. benim bebeğimin olma olasılığı çok azdı.
nişanlıyken çikolata kistinden amaliyat olmuştum. 9,8,6 cmlik 3 tane kist.sol yumurtalığım çok zarar görmüş. 1 sene iğnelerle menopoza girdim.dr evlendiğin gibi hamile kalmamı söyledi.ama benim atamam falan olmadığı için düşünmüyorduk. bu arada 2senelik evliyim.en son adet tarihim 24 mart. ben 16 nisanda ağrılarımdan dolayı dr gittim tekrardan çikolata kisti varmış 4 cm . dr kariyeri falan düşünme artık bir bebek sahibi olmaya bak. olamazsan hemen tüp bebek dedi. daha sonra dr 2 mayısta gittiğimde hamileydim. tamamen mucize gibi oldu. kısmeti bu zamanmış dedik. beklemediğim bir anda olduğu için anca anca hamile olduğumu kabulleniyorum.
Kızlar ben dun 10 kg patates tasıdım şimdide tırsıyorum :18::18:
ay ne bileyim oldu bikere şimdiye kadar bişey yok inş. bundan sonrada olmaz
Annişler kabiz olan warmi ben bole bise yasamadim hayatimda zor we ilk donemler icin tehlikeli
ALLAH korusun tatlımm bu sana ders olsun sakınnnnn ağır taşıma hatta ani eğilip kalkma nazlı yeğenimi içerde rahatsız etme annesi sende dinlen her fırsatta
Kızlar ben dun 10 kg patates tasıdım şimdide tırsıyorum :18::18:
hamile oldugumu ögrendigim ilk iki hafta bende çektim kabızlık canım sabahları kusu kayısı yada kayısı kompostosu kuru erikte çok iyi geliyo hemen bozuyo karnını ben birde bir yogur bir cay içiyodum oda bozuyo karnını
sağol tatlım öperim senin içinayy şifaammm canım yaa saoll evet yaptık bir hata birdaha tekrarlamam kesinlikle sende yegenimi öp koklaaaaa benim yerimeee
Insallah olmaz dikkat et ya biraz sabres ben tem8zlik konusunda hasasim bu yüzden bebeğim e huzursuz luk werdim pismanim artik bi is yapmiyorum ama bu durumda n ne kadar sklsamda olsun bebislerimizi bize bagslar insallah rabbim
canım hepsi allaha emanet allahın izniyle bişey olmaz. sen yinede dikkat et bir daha ağır kaldırma.
Yiyorum kuru kaysi uzum ams ben surekli yatiyorum bagrsaklar tembellesti heralde
sağol tatlım öperim senin için
tekrarı olmasın tatlım gözüm üzerinde haberin olsun:86::89:
hepinize keyifli sağlıklı gebelikler dilerim kızlar sıkıntısızca ve vaktinde evlatlarınızı o mis kokulularınızı kucaklamanız dileğiyle
Gunaydin kizlar midem bulaniyordu 1 bardak limonlu su ictim iyi geldi,hem bagirsaklarida calistiriyormus
Benide ekleyin kızlar
Anne adayı: hamra
Kaçıncı bebiş: ilk
Son adet tarihi: 6 Nisan
BDT: 12 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?