2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kesinlikle çok konforlu sadece heycandan titredim :) zangır zangır bebeğimide gördüm uyuşmamla 3 4 dakka sonra bebeği görmem bir oldu sadece üzerinden kıyafet çıkıyomuş gibi bir his var ama ağrı acı yok
doğumdan sonrada ağrı yogun değil çekilmiycek gibi değil 5 saat sonra ilk yürümeye kalkmak zordu ama onu da yapıp wcye çıktıktan sonra rahatlıyorsun
yazıcam canım en kısa zaman da

yok canım sertlik ama kanama 2 gündür var ondan önce şeffaf sümük gibi renksizdi.

korkma canım normalmiş hepsi hastane doktoru bize cep telini vermiş bir şey oldugunda arayın diye ama çıkmadan bir sürü bilgi verdi arasında akıntı vajinal kanama hepsi vardı sen yine doktoruna sor rahatla cnaım

canım sağol deneyimlerini aktardığın için.bir şekilde atlatalım inşallah bizde hayırlısıyla .iyi geceler bebişinle sana

kokusu varya herşeye değer Allahım nazarlardan korusun yavrularımızı çok narinler güçsüzler Herşeye değerler yavrum için hem spinal hemde genel anesteziye yattım üstüne dikişim iltihaplandı tüm sıkıntılarımı bi kere gözlerimin içine bakmasıyla unuttum anne olmak çok güzelmiş Allahım tüm anne olmak isteyenlere tattırsın bu duyguyu

Canım hoşgeldin, çok mutlu oldum kurtulduğuna, maşallah ikinize de Allah yavruna uzun, mutlu, sağlıklı ömür versin; önce kendisine sonra ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah
Sana da çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşirsin umarım.
Paylaştığın tavsiyeler için de ayrıca sağol, doğum çantasına minik havlu eklenecek :)
Biz bıraktığın gibiyiz hala doğuramadık

Canım senin ilk doğumun sezeryan mıydı? Bunu normal mi istiyodun? Ben de bugün doktora diyorum ne nişan geldi ne ağrı ne sızı, ara ara sancılarım geliyo ama hemen geçiyo, sanki doğum yapmayacakmışım gibi hissediyorum kendimi diye, daha ne istiyosun diyo:44: doğurmak istiyorum dedim ne isticem
Anneme de diyorum ara ara doğuramicam galiba ben diye de, 2 saat sonra ne olacağını bilemezsin sabret diyo. Şu aşamada sanırım işin en zor kısmı kaldı bize, sabır çekmek.. Biraz daha dayan, bol bol dua et, Allah hepimizi hayırlısıyla kurtaracak inşallah🙏🙏

Son düzenleyen: Moderatör:

degmezmi gözümün önünden ayıramıyorum ki :)
allahım hepimize tez zaman da şifa versin bebeklerimize iyi birer anne olalım

hayırlısıyla inş.doğurcaksınız cnaım sizde
umarım herkesin ki sorunsuz olur sarılıkmış emmemekmiş gazmış öyle sorunlarımız olmaz hiç
ben valizimde götürdüğüm herşeyi kullandım diyebilirim o sebeple aklınıza geleni kullanabilirim dediiniz herşeyi koyun derim
güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim hepbirlikte inş.

Yok canım ilk doğum normaldi de tam kırk hafta bittiğinde, kontrole gittim, üç cm açıklık varmış, kasılma sırasında bebeğin kalp atışlarnı beğenmedi dr, eve gideyim diye yalvardım resmen, kabul etmedi...suni sancıyla doğumumu yaptım... Ama o zamanda hayalim, ağrıyı sancıyı evde çekip, şöyle güzelce duş altında rahatlayıp, beş altı cmle hastaneye gitmekti nasip olmadı... Gerçi çok şükür, yatışımdan dört buçuk saat sonra doğdu kuzuş,,, bir problem olmadı...

Ama niyeyse sancıyla hastaneye gitme hevesim kaldı içimde, belki saçma bir heves ama öyle işte...

Haklısın bol bol sabır, kendime çok telkin ediyorum, gündüz çok aklıma gelmiyor da gece böyle vuruyor arada... İnşallah hepimiz hayırlısıyla kurtuluruz, sağlıkla bebeklerimizle evimize döneriz....

günaydııın herkese .yine uyuyyamadık biz kızımla.sağa ya ada sola yatınca kızım eziliyor gibi hissediyorum artık.dön dön uyku yok.bugün dr kontrolümüzde var.çok heyecANLIYIM ne diyecek bakalım.çok şükür 38+0 ları da gördük.herkese güzel bir gün dileğiyle....

herkese günaydın :)
bizde kahvaltımı yaptık. babamızı işe yolladık. oğluşumla kaldık yine başbaşa. herkes iyidir inşallah...

Takvimimde tekmesiyle kitabı devirebilir diyor, benim kız inadına sakin bu gün, korkutuyor anneyi...

Yarım paket gofret bitirdim, bana mısın demedi...üfff

oofff canım ya şu son iki haftadır benimde iştahım öyle açıldı ki. tatlılar çikolatalar yiyimde yiyim istiyorum. inşallah doğumdan sonra geçer bu duygum..

bende pazartesi oldum çatı muayenemi. evet acımadı ama kötü yani, utanıyo insan hem, ama mecbur tabi. bende de hiç açılma falan yoktu. beklicez dedi doktorum. pazartesi tekrar gidicem kontrole , artık her kontrolde bu çatı muayenesini yapacakmı doktorum?
inşallah doğumun vakitli olur trilaylayli de babanızında aklı sizde kalmaz.

aylardir okuyorum ama tlfdan hep usendim yazmaya izne cikinca rahatlarim yine olmadi vs.. herkese merhaba benimde takvimim pzt doluyo ama hala tik tok .
seninle hikayemiz cok benziyo dilzar ilk kizimi bende suni sanciyla 41.haftada dogurmustum bunda hep bi kac gun once 15 ocakta dedim herkese erken dogacak gibiydi cunku kendimi ona hazirladim sancim gelicek evde cekicem hastaneye gidip dogurcam ama ayni senin gibi hevesim kirildi artik hiiiccc sancimin gelmeye niyeti yok cuma tekrar cagirdi drum belkide sanci vericek keske bugun sanvilaniversem artik hayirlisi olsun herkes icin saglicakla gelsin bebislerde 3 gun 5gun sonra beklices artik napalim :-(

Ben de yarın gideceğim biliyor musun, saat 9.30 da kontrolüm var... Nstde adamakıllı sancı çıkacağını hiç zannetmiyorum, yarına kadar gelmezse... Eğer bebek de iyiyse bekletir, biraz stres çıkarsa suni dener gibi geliyor..

Hayırlısı canım haklısın, vardır bi zamanları elbet... Yarın seni merak ederim, kontrolden sonra yaz olur mu, ben de eve gelince yazarım, acil bir şey olmazsa....hiç olacağını da tahmin etmiyorum ya...

ya ben dogururdum simdiye aksamlari o kadar guzel sancilarim vardiki kayinvalidem her arayana gunu doldu bekliyyoruz demedimi tlfda tlfda hic susmuyo zaten merakli sulale sanki faydalari dokuncak sanci manci kalmadi stresten sali gunu bi tane bile sancim cikmadi acikkliga bakti dr cok guzel yumusamis bir iki gune gelir dedi 1cmmis acilmam gerci ama banada yarin biras daha bekleyrlim dicekmis gibide geliyo bilmiyorum artik ayni gun dogurcaz heralde seninle takipteyimseni;-)

Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun. Bebişine kavuşan annelerin bebişleri ömürlü, bebişini bekleyenlere Allah sabır ve sağıklı bir doğum nasip etsin. Kızımız 14 ocakta 3400 gr 49 cm sağlıklı bir şekilde doğdu. Tüm acılar onun güzel yüzünü görene kadarmış.Doğum yapacaklar hiç endişe etmeyin her şeyi unutuyorsunuz.

Canım belki bu sefer hayalindeki gibi olur doğumun, olmadı 3.'ye kısmet

Bence doğuma kadar her seferinde yapar artık açılma var mı diye. İlki kolay geçti ya ben artık korkmuyorum:) yeter ki doktor 'aaa açılman var hemen yatırıyoruz doğum başlamış' desin, heryerime baktırmaya razıyım

Hayırlı olsun canım, çok sevindim kurtulmuşsun maşallah kızına da çok iyi doğmuş geçmiş olsun, iyileşince hikayeni bekliyoruz..

Herkese günaydın kızlar
Babamız olmadan bir günü daha atlattık doğmadan kaldı 3 gün sabret kızım..

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün.. hayırlı bir evlat olur inşallah.. ne güzel şu an yanında.. darısı bizimde başımıza olsun, doğum hikayeni bekliyoruz.:)

o hayal bende de var, hastaneye gideyim hoop yarım saat sonrada doğurmuş olayım ama daha benim doğum şekli bile netleştmedi bu hafta belli olacak, inşallah normal doğurabilirim.. Allah gönlümüze göre versin.

canım gözün aydın, sağlıkla kavuşmuşsun kuzuna, darısı biz bekleyenlerin başına olsun hayırlısıyla, doğum hikayeni yaz müsait olunca ..

tünaydın kızlar,

sabah babamızı işe gönderip biraz daha uyuduk oğlumla.. sonra uyandım annem kahvaltıyı hazırlamış bizi bekliyor, oğluşun acıkmadımı kalk hadi kuzun aç kalmasın diyo :) kahvaltımızı yaptık, biz burda takılıyoruz annemde mutfakta temizliğe girişti.. durmuyorki kadın.. valla çook keyifliyim nazar değmesin :) rüyamda 15 şubatta doğuruyordum :) sabah kalktım yok artık yaa dedim o kadar da uzun sürmesin erken gelmesin diyorum bebiş ama o kadarda gecikmesine gerek yok

oooohhhh ne güzel yat tabi keyfini çıkar... o kadar hasta oldun yalnız kaldın üzüldük sana.. şimdi çıkar keyfini. rüyana gelinceeeeeee arkadaşım ikimiz aynı tarihte doğurcaz... lütfeeenn o kadar uzun sürmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…