canım ya ne güzel sen atlatmışsın.benim de sezeryan haftaya kısmetse.anesteziye karar vermedi dr.müsait olduğunda doğum hikayeni yaz.spinali öneriyorsun anladığım kadarıyla.sağlıkla büyüt bebişini
yok canım sertlik ama kanama 2 gündür var ondan önce şeffaf sümük gibi renksizdi.
kesinlikle çok konforlu sadece heycandan titredim :) zangır zangır bebeğimide gördüm uyuşmamla 3 4 dakka sonra bebeği görmem bir oldu sadece üzerinden kıyafet çıkıyomuş gibi bir his var ama ağrı acı yok
doğumdan sonrada ağrı yogun değil çekilmiycek gibi değil 5 saat sonra ilk yürümeye kalkmak zordu ama onu da yapıp wcye çıktıktan sonra rahatlıyorsun
yazıcam canım en kısa zaman da
korkma canım normalmiş hepsi hastane doktoru bize cep telini vermiş bir şey oldugunda arayın diye ama çıkmadan bir sürü bilgi verdi arasında akıntı vajinal kanama hepsi vardı sen yine doktoruna sor rahatla cnaım
amin canım tez zaman da sağlıkla kavuşun hayal ettiğinden bile güzel bir şey :)
sorma canım dün gece hastane de diyorum sen benim karnımdamıydın şimdi yanımdasın
kimseye vermek istemiyorum nasıl bir şeydir hep gözümün önünde olsun 2 saat uyuyorum uyumuyorum uyurken özlüyorum allahım sağlık versin kuzulara
anneler ve anne olmayı bekleyen arkadaşlarım :)
uzun zamandır yazamadım size ama size yanımda kızımla yazmak ayrı bir keyifmiş:)
hep karnımda oynardı size yazarken şuan minnoş olarak yatıyorrrr
13 Ocak
9:32 de kızım merhaba dedi dünyaya 3100 ve 46 cm maşallah sağlığımız iyi
spinal oldum hiç bir şey hissetmedim korkmayın derim hala yaptırmaktan korkanlar
biraz ağrım oldu dikiş yerlerinden ama şükür şuan ayaktayım emziriyorum
dualarınızı eksik etmeyin
geçmişe bakamadım doğuranlar için allah analı babalı büyütsün der doğurmak üzere olanlara da allah yardımcınız olsun hemen kavuşun herşey unutuluyor diyorum :)
en kısa zaman da doğum hikayemi yazacağım :)
canım bebeğe zıbın koymayın daha öncede demiştim giydirmiyolar diye ama ben de koydum yine ne olur ne olmaz giydirmediler
sonra bebek bakım hemşiresi alt değiştirmeye geldi bizde altını kirletmişti zıbını giydirelim dedik bunu hiç giydirmeyin direk çıt çıtlı giydirin daha iyi dedi sonra değiştirdik
hastaneden sargı bezleri veriyolar sürekli canım ben normal gece uzun pedler götürdüm ama çok kanamam olmadı ondan sebep geceyi bir gece kullandım ertesi gün normal ped kullandım şuan dada öyle kullanıyorum
tavsiyem küçük havlular alın emzirmeye çalışırken uyuyup uyanınca terliyosunuz sırtınıza koyarsınız
Doğumlailgili hayallerimi değiştirmeye karar verdim...
Aklımda ilk doğumumda yaşayamadığım, sancıyla hastaneye gitme seronomisi vardı, ama şimdilik suya düşmüş gibi... Kızımda bile bu kadar zaman kala nişan gelmişti, ağrım olmuştu az az, muhtemelen yine kontrol için hastaneye gideceğim, dr risk var gönderemem deyip suni sancı verecek... Tabii bunlar ne zaman olacak allah bilir...
Rabbşm sağlık versin de, ne yapalım.. Herdoğum kendine özel..
kokusu varya herşeye değer Allahım nazarlardan korusun yavrularımızı çok narinler güçsüzler Herşeye değerler yavrum için hem spinal hemde genel anesteziye yattım üstüne dikişim iltihaplandı tüm sıkıntılarımı bi kere gözlerimin içine bakmasıyla unuttum anne olmak çok güzelmiş Allahım tüm anne olmak isteyenlere tattırsın bu duyguyu
Canım hoşgeldin, çok mutlu oldum kurtulduğuna, maşallah ikinize deAllah yavruna uzun, mutlu, sağlıklı ömür versin; önce kendisine sonra ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah
Sana da çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşirsin umarım.
Paylaştığın tavsiyeler için de ayrıca sağol, doğum çantasına minik havlu eklenecek :)
Biz bıraktığın gibiyiz hala doğuramadık
Canım senin ilk doğumun sezeryan mıydı? Bunu normal mi istiyodun? Ben de bugün doktora diyorum ne nişan geldi ne ağrı ne sızı, ara ara sancılarım geliyo ama hemen geçiyo, sanki doğum yapmayacakmışım gibi hissediyorum kendimi diye, daha ne istiyosun diyo:44: doğurmak istiyorum dedim ne isticem
Anneme de diyorum ara ara doğuramicam galiba ben diye de, 2 saat sonra ne olacağını bilemezsin sabret diyo. Şu aşamada sanırım işin en zor kısmı kaldı bize, sabır çekmek.. Biraz daha dayan, bol bol dua et, Allah hepimizi hayırlısıyla kurtaracak inşallah🙏🙏
canım sağol deneyimlerini aktardığın için.bir şekilde atlatalım inşallah bizde hayırlısıyla .iyi geceler bebişinle sana
Canım senin ilk doğumun sezeryan mıydı? Bunu normal mi istiyodun? Ben de bugün doktora diyorum ne nişan geldi ne ağrı ne sızı, ara ara sancılarım geliyo ama hemen geçiyo, sanki doğum yapmayacakmışım gibi hissediyorum kendimi diye, daha ne istiyosun diyo:44: doğurmak istiyorum dedim ne isticem
Anneme de diyorum ara ara doğuramicam galiba ben diye de, 2 saat sonra ne olacağını bilemezsin sabret diyo. Şu aşamada sanırım işin en zor kısmı kaldı bize, sabır çekmek.. Biraz daha dayan, bol bol dua et, Allah hepimizi hayırlısıyla kurtaracak inşallah🙏🙏
Takvimimde tekmesiyle kitabı devirebilir diyor, benim kız inadına sakin bu gün, korkutuyor anneyi...
Yarım paket gofret bitirdim, bana mısın demedi...üfff
Ah ben de aynı şeyi bugün dr a dedim, nolcak böyle ne ağrım var ne sancım, bugün çatı muayenesini de oldumiğrenç bişi acımıyor ve korkulcak bişi değil (hatta dr bakmıyo bile tamamen eliyle yokluyo ) ama kendini kötü hissediyosun işte,ne bir açıklık ne bebeğin aşağı inme durumu hiç bi belirti yok henüz. Dr doğum sabır işi biraz beklemek lazım 41. haftaya kadar bekleriz dedi. Eşim şubatın 2. haftası yurtdışına gidiyor 10 günlüğüne,eğer 41 e filan kalırsa 1 hafta görücek sadece
Yok canım ilk doğum normaldi de tam kırk hafta bittiğinde, kontrole gittim, üç cm açıklık varmış, kasılma sırasında bebeğin kalp atışlarnı beğenmedi dr, eve gideyim diye yalvardım resmen, kabul etmedi...suni sancıyla doğumumu yaptım... Ama o zamanda hayalim, ağrıyı sancıyı evde çekip, şöyle güzelce duş altında rahatlayıp, beş altı cmle hastaneye gitmekti nasip olmadı... Gerçi çok şükür, yatışımdan dört buçuk saat sonra doğdu kuzuş,,, bir problem olmadı...
Ama niyeyse sancıyla hastaneye gitme hevesim kaldı içimde, belki saçma bir heves ama öyle işte...
Haklısın bol bol sabır, kendime çok telkin ediyorum, gündüz çok aklıma gelmiyor da gece böyle vuruyor arada... İnşallah hepimiz hayırlısıyla kurtuluruz, sağlıkla bebeklerimizle evimize döneriz....
aylardir okuyorum ama tlfdan hep usendim yazmaya izne cikinca rahatlarim yine olmadi vs.. herkese merhaba benimde takvimim pzt doluyo ama hala tik tok .
seninle hikayemiz cok benziyo dilzar ilk kizimi bende suni sanciyla 41.haftada dogurmustum bunda hep bi kac gun once 15 ocakta dedim herkese erken dogacak gibiydi cunku kendimi ona hazirladim sancim gelicek evde cekicem hastaneye gidip dogurcam ama ayni senin gibi hevesim kirildi artik hiiiccc sancimin gelmeye niyeti yok cuma tekrar cagirdi drum belkide sanci vericek keske bugun sanvilaniversem artik hayirlisi olsun herkes icin saglicakla gelsin bebislerde 3 gun 5gun sonra beklices artik napalim :-(
Yok canım ilk doğum normaldi de tam kırk hafta bittiğinde, kontrole gittim, üç cm açıklık varmış, kasılma sırasında bebeğin kalp atışlarnı beğenmedi dr, eve gideyim diye yalvardım resmen, kabul etmedi...suni sancıyla doğumumu yaptım... Ama o zamanda hayalim, ağrıyı sancıyı evde çekip, şöyle güzelce duş altında rahatlayıp, beş altı cmle hastaneye gitmekti nasip olmadı... Gerçi çok şükür, yatışımdan dört buçuk saat sonra doğdu kuzuş,,, bir problem olmadı...
Ama niyeyse sancıyla hastaneye gitme hevesim kaldı içimde, belki saçma bir heves ama öyle işte...
Haklısın bol bol sabır, kendime çok telkin ediyorum, gündüz çok aklıma gelmiyor da gece böyle vuruyor arada... İnşallah hepimiz hayırlısıyla kurtuluruz, sağlıkla bebeklerimizle evimize döneriz....
bende pazartesi oldum çatı muayenemi. evet acımadı ama kötü yani, utanıyo insan hem, ama mecbur tabi. bende de hiç açılma falan yoktu. beklicez dedi doktorum. pazartesi tekrar gidicem kontrole , artık her kontrolde bu çatı muayenesini yapacakmı doktorum?
inşallah doğumun vakitli olur trilaylayli de babanızında aklı sizde kalmaz.
Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun. Bebişine kavuşan annelerin bebişleri ömürlü, bebişini bekleyenlere Allah sabır ve sağıklı bir doğum nasip etsin. Kızımız 14 ocakta 3400 gr 49 cm sağlıklı bir şekilde doğdu. Tüm acılar onun güzel yüzünü görene kadarmış.Doğum yapacaklar hiç endişe etmeyin her şeyi unutuyorsunuz.
anneler ve anne olmayı bekleyen arkadaşlarım :)
uzun zamandır yazamadım size ama size yanımda kızımla yazmak ayrı bir keyifmiş:)
hep karnımda oynardı size yazarken şuan minnoş olarak yatıyorrrr
13 Ocak
9:32 de kızım merhaba dedi dünyaya 3100 ve 46 cm maşallah sağlığımız iyi
spinal oldum hiç bir şey hissetmedim korkmayın derim hala yaptırmaktan korkanlar
biraz ağrım oldu dikiş yerlerinden ama şükür şuan ayaktayım emziriyorum
dualarınızı eksik etmeyin
geçmişe bakamadım doğuranlar için allah analı babalı büyütsün der doğurmak üzere olanlara da allah yardımcınız olsun hemen kavuşun herşey unutuluyor diyorum :)
en kısa zaman da doğum hikayemi yazacağım :)
Doğumlailgili hayallerimi değiştirmeye karar verdim...
Aklımda ilk doğumumda yaşayamadığım, sancıyla hastaneye gitme seronomisi vardı, ama şimdilik suya düşmüş gibi... Kızımda bile bu kadar zaman kala nişan gelmişti, ağrım olmuştu az az, muhtemelen yine kontrol için hastaneye gideceğim, dr risk var gönderemem deyip suni sancı verecek... Tabii bunlar ne zaman olacak allah bilir...
Rabbşm sağlık versin de, ne yapalım.. Herdoğum kendine özel..
Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun. Bebişine kavuşan annelerin bebişleri ömürlü, bebişini bekleyenlere Allah sabır ve sağıklı bir doğum nasip etsin. Kızımız 14 ocakta 3400 gr 49 cm sağlıklı bir şekilde doğdu. Tüm acılar onun güzel yüzünü görene kadarmış.Doğum yapacaklar hiç endişe etmeyin her şeyi unutuyorsunuz.
tünaydın kızlar,
sabah babamızı işe gönderip biraz daha uyuduk oğlumla.. sonra uyandım annem kahvaltıyı hazırlamış bizi bekliyor, oğluşun acıkmadımı kalk hadi kuzun aç kalmasın diyo :) kahvaltımızı yaptık, biz burda takılıyoruz annemde mutfakta temizliğe girişti.. durmuyorki kadın.. valla çook keyifliyim nazar değmesin :) rüyamda 15 şubatta doğuruyordum :) sabah kalktım yok artık yaa dedim o kadar da uzun sürmesin erken gelmesin diyorum bebiş ama o kadarda gecikmesine gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?