anneler ve anne olmayı bekleyen arkadaşlarım :)
uzun zamandır yazamadım size ama size yanımda kızımla yazmak ayrı bir keyifmiş:)
hep karnımda oynardı size yazarken şuan minnoş olarak yatıyorrrr
13 Ocak
9:32 de kızım merhaba dedi dünyaya 3100 ve 46 cm maşallah sağlığımız iyi
spinal oldum hiç bir şey hissetmedim korkmayın derim hala yaptırmaktan korkanlar
biraz ağrım oldu dikiş yerlerinden ama şükür şuan ayaktayım emziriyorum
dualarınızı eksik etmeyin
geçmişe bakamadım doğuranlar için allah analı babalı büyütsün der doğurmak üzere olanlara da allah yardımcınız olsun hemen kavuşun herşey unutuluyor diyorum :)
en kısa zaman da doğum hikayemi yazacağım :)
Mrb arkadaşlar Benim de takvimim dün doldu ama oğlumdan hala ses seda yok. Bekledikçe tehlikeye girer diye korkuyorum gün geçtikçe iyice stres oldum. Nasıl gerginim anlatamam. Bugün yine doktora gidicez yine kontrol yapılacak yine bekliyoruz diyecek doktor ve eve geri döncez... Oğlumu kucağımda istiyorum hayırlısıyla...
Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun. Bebişine kavuşan annelerin bebişleri ömürlü, bebişini bekleyenlere Allah sabır ve sağıklı bir doğum nasip etsin. Kızımız 14 ocakta 3400 gr 49 cm sağlıklı bir şekilde doğdu. Tüm acılar onun güzel yüzünü görene kadarmış.Doğum yapacaklar hiç endişe etmeyin her şeyi unutuyorsunuz.
Canım belki bu sefer hayalindeki gibi olur doğumun, olmadı 3.'ye kısmet..
Üç gün kaldı bayrama gibi olmuş....Herkese günaydın kızlar
Babamız olmadan bir günü daha atlattık doğmadankaldı 3 gün sabret kızım..
gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün.. hayırlı bir evlat olur inşallah.. ne güzel şu an yanında.. darısı bizimde başımıza olsun, doğum hikayeni bekliyoruz.:)
o hayal bende de var, hastaneye gideyim hoop yarım saat sonrada doğurmuş olayım ama daha benim doğum şekli bile netleştmedi bu hafta belli olacak, inşallah normal doğurabilirim.. Allah gönlümüze göre versin. ..
Canım bana geçen hafta dedi bişeyler. Suyun geldiğinde doğum için daha uzun bir süren oluyo, hemen koşa koşa hastaneye gelmene gerek yok dedicep telefonunu verdi, hangi saatte olursa olsun ara dedi. Muhtemelen aradığımda verdiğim bilgilere göre hemen hastaneye gel ya da evde biraz vakit geçir diyecek. Yarın sorcam gidince, hangi durumlarda acil geleyim, hangi durumlarda evde vakit geçireyim diye:44:
ya ben dogururdum simdiye aksamlari o kadar guzel sancilarim vardikikayinvalidem her arayana gunu doldu bekliyyoruz demedimi tlfda tlfda hic susmuyo zaten merakli sulale sanki faydalari dokuncak sanci manci kalmadi stresten sali gunu bi tane bile sancim cikmadi acikkliga bakti dr cok guzel yumusamis bir iki gune gelir dedi 1cmmis acilmam gerci ama banada yarin biras daha bekleyrlim dicekmis gibide geliyo bilmiyorum artik ayni gun dogurcaz heralde seninle takipteyimseni;-)
erkek çocugu gününü gecer diyo annem benim de oglum olcak galiba gününü gececek..erken olsun istiyoruz ama bakalım artık..
oooohhhh ne güzel yat tabi keyfini çıkar... o kadar hasta oldun yalnız kaldın üzüldük sana.. şimdi çıkar keyfini. rüyana gelinceeeeeee arkadaşım ikimiz aynı tarihte doğurcaz... lütfeeenn o kadar uzun sürmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Nasılsıniz arkadaslarim :) haninefendi ile ugrasmaktan foruma giremiyorum. Nasilsiniz bebislerinuz nasil uykulari emmeleri :) kizim bi haftalik oldu yarin tekrar topuk kani alincak nasipse kontrolumz war istme testi yapılacak inşallah bi sorun cikmadan geliriz:) kizimlaa cokk mutluyuz ohhh Misss gibi kokuyo bunlar ya:)♥
valla öyle arkadaşım keyfini çıkarıyorum hasta ve yalnız geçen günlerime inat ... bencede doğumlarımız o kadar uzun sürmesin :) benim iki erkek yeğenimde 36 haftalık doğdu, belli olmuyor bu bebeklerin sağı solu.. dünden beri bel ağrılarım var arada karnına bi sancı giriyo hoop geçiyo.. uyarı sancıları mı acep bunlar?? sende de oluyor mu bu tip şeyler.. bebişim dünden beri daha bi hareketli sabah sporuyla başlıyor güne gerinme hareketleri filan.. acaba doğası mı var onunda :) annemde önce evi temizleyeyim bir gün de dinleneyim sonra doğ kuzum diye seviyo torununu :) taktı kafaya temizliği .. bu yağmurda pusta cam silecekmiş çılgın kadın:)
bebeğin cinsiyetine baktırmadınız mıı?? Ayy biz çatlardık herallde :)
bende de oluyo dünakşam mesela belimden karnıma doğru çok agrıdı ama o kadar... tuvalete gidiyorum nişan görme umudu ile ama yıne tık yok... yarın kontrole gidecez bakalım ne diycek dr.... benim annemde geldiğinden beri iş yaptırmadım ona ama sıkıldı ben yapayım diyo.akşam yemegini hazırlıyo şiömdi .evi tanımaya çalışıyo ne nerede diye kıyamam yazık yaaaa...burda da yağmur var yoksa cam silecekti yarın perdeleri de alacaz takacaz diye....başladık yavaştan temizliğe...
Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu, hastaneden çıkarken ve dünkü kontrolde bebeğimde kilo kaybı vardı. Toplam 150 gr. Doktor normal bir hafta böyle olucak dedi ama içim rahat deil. Sizin nasıl bu şekildemi
Nasılsıniz arkadaslarim :) haninefendi ile ugrasmaktan foruma giremiyorum. Nasilsiniz bebislerinuz nasil uykulari emmeleri :) kizim bi haftalik oldu yarin tekrar topuk kani alincak nasipse kontrolumz war istme testi yapılacak inşallah bi sorun cikmadan geliriz:) kizimlaa cokk mutluyuz ohhh Misss gibi kokuyo bunlar ya:)♥
Normal cnm ödem gidiyor vucudfundan..yine fazla vermemis,kızım 3.gün 230 gr vfermisti.sütgelmedi ilk gunler ondan cok vermis.. normali 1 haftada 300 grammıs..Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu, hastaneden çıkarken ve dünkü kontrolde bebeğimde kilo kaybı vardı. Toplam 150 gr. Doktor normal bir hafta böyle olucak dedi ama içim rahat deil. Sizin nasıl bu şekildemi
sancılar aynı şekilde gidiyor .. benim kontrol pazartesi günü.. yarın kontrolünde ne diyecek bakalım doktor sana.. pelvik muayene yaptı mı??
benim annemde baktı cam silemiyo mutfaga daldı dolapları doktü temizliyo kovdu benide git içerde otur dinlen dedi..bende kendi haline bıraktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?