2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ne günlerdi doğum öncesi .... sancılandığın günü hatırlıyorum panıklemiştik çok şukur aldın bebişini kucagına darısı başımıza..

Mrb arkadaşlar Benim de takvimim dün doldu ama oğlumdan hala ses seda yok. Bekledikçe tehlikeye girer diye korkuyorum gün geçtikçe iyice stres oldum. Nasıl gerginim anlatamam. Bugün yine doktora gidicez yine kontrol yapılacak yine bekliyoruz diyecek doktor ve eve geri döncez... Oğlumu kucağımda istiyorum hayırlısıyla...

erkek çocugu gününü gecer diyo annem benim de oglum olcak galiba gününü gececek..erken olsun istiyoruz ama bakalım artık..

Gözün aydın canım, rabbim bebişinile beraber sağlıklı uzun ömürler versin...

Canım belki bu sefer hayalindeki gibi olur doğumun, olmadı 3.'ye kısmet..

Üç dört beş...bu hayalin peşinden gidersem çook doğurmam lazım herhalde...

Herkese günaydın kızlar
Babamız olmadan bir günü daha atlattık doğmadan kaldı 3 gün sabret kızım..
Üç gün kaldı bayrama gibi olmuş....

İnşallah canım, alla hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin, inş... Artık öyle düşünmemeye çalışacağım, önemli olan benim ve bebeğimin sağlığı allah en iyisini bilir...

Akşama yine gelirse benim keçiler, yüzüme vurmayın...idare edin artık olur mu, saatim saatimi tutmuyor...

ne güzel canım çatı muaynesi de olmuşsun ondan da kurtuldun :)
şimdi gelsin sancılar başlasın doğum inşallah güzel zamanda gelir sancıların
bize daha detayını anlatmadı belki bu hafta anlatır cumartesi kontrole gideceğim nst ve muayene var

Annemin garip batıl inanışları vardır, sancıyı çok söylersen dağılırmış der.. Seninki de o hesap olmuş, şaka bir yana ben öyle şeylere inanmam da stres sancıyı geciktiriyor bu bilimsel bir şey...

Doğurunca sanki saklayacağız,söyleyeceğiz işte herkese, ne ararlarsa...

Benim açılmama da bakmadı henüz, belki tamamen kapalı ve sert bile olabilir, yarın bakar herhalde... Nstden sonra...

Senin de ilk kız şimdi, erkek kardeş mi kız kardeş mi geliyor miniğine....

Nasılsıniz arkadaslarim :) haninefendi ile ugrasmaktan foruma giremiyorum. Nasilsiniz bebislerinuz nasil uykulari emmeleri :) kizim bi haftalik oldu yarin tekrar topuk kani alincak nasipse kontrolumz war istme testi yapılacak inşallah bi sorun cikmadan geliriz:) kizimlaa cokk mutluyuz ohhh Misss gibi kokuyo bunlar ya:)♥

valla öyle arkadaşım keyfini çıkarıyorum hasta ve yalnız geçen günlerime inat ... bencede doğumlarımız o kadar uzun sürmesin :) benim iki erkek yeğenimde 36 haftalık doğdu, belli olmuyor bu bebeklerin sağı solu.. dünden beri bel ağrılarım var arada karnına bi sancı giriyo hoop geçiyo.. uyarı sancıları mı acep bunlar?? sende de oluyor mu bu tip şeyler.. bebişim dünden beri daha bi hareketli sabah sporuyla başlıyor güne gerinme hareketleri filan.. acaba doğası mı var onunda :) annemde önce evi temizleyeyim bir gün de dinleneyim sonra doğ kuzum diye seviyo torununu :) taktı kafaya temizliği .. bu yağmurda pusta cam silecekmiş çılgın kadın:)

biz iyiyiz, bir avuç doğurmayan azınlık kaldık.. herkes doğurunca artık bebek muhabbetleri alıp başını gider :) tabi o zamana siz toparlamış olacaksınız bizim ilk zaman sıkıntılarımız olacagından sohbetlerinize yetişemeyebiliriz ama bi ucundan yakalıycaz artık.. bebeğe tiroid kontrolüde yapıldı mı? bizim doktor doğum sonrası uyarın yapılmazsa mutlaka tsh değerine de baksınlar kandan dedi.. yarın güzel haberlerle doktordan gelirsiniz inşallah.. bizim için de kokla cennet kokulu kuzucugu.. ohhhh miss

bende de oluyo dünakşam mesela belimden karnıma doğru çok agrıdı ama o kadar... tuvalete gidiyorum nişan görme umudu ile ama yıne tık yok... yarın kontrole gidecez bakalım ne diycek dr.... benim annemde geldiğinden beri iş yaptırmadım ona ama sıkıldı ben yapayım diyo.akşam yemegini hazırlıyo şiömdi .evi tanımaya çalışıyo ne nerede diye kıyamam yazık yaaaa...burda da yağmur var yoksa cam silecekti yarın perdeleri de alacaz takacaz diye....başladık yavaştan temizliğe...

Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu, hastaneden çıkarken ve dünkü kontrolde bebeğimde kilo kaybı vardı. Toplam 150 gr. Doktor normal bir hafta böyle olucak dedi ama içim rahat deil. Sizin nasıl bu şekildemi

sancılar aynı şekilde gidiyor .. benim kontrol pazartesi günü.. yarın kontrolünde ne diyecek bakalım doktor sana.. pelvik muayene yaptı mı??
benim annemde baktı cam silemiyo mutfaga daldı dolapları doktü temizliyo kovdu benide git içerde otur dinlen dedi..bende kendi haline bıraktım :)

Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu, hastaneden çıkarken ve dünkü kontrolde bebeğimde kilo kaybı vardı. Toplam 150 gr. Doktor normal bir hafta böyle olucak dedi ama içim rahat deil. Sizin nasıl bu şekildemi

bütün bebekler ilk hafta kilo kaybı yaşıyorlar canım.. vücutlarındaki ödem şişlik gidince kilo kaybı olmuş oluyor.. sen kendini üzme beslemeye devam :)

en son cümlen nisbet içeriyo gibi kıskandırıyon bizi... öööööffff gelsin artuk bizimkileeeerrrr.... biliomusun o topuk kanı beni çok düşündürüyo nasıl yaptıracaz blmem benim içim yanar......

Normal cnm ödem gidiyor vucudfundan..yine fazla vermemis,kızım 3.gün 230 gr vfermisti.sütgelmedi ilk gunler ondan cok vermis.. normali 1 haftada 300 grammıs..

gecen muayenede bakacaktı bakmadı.. hazırlıklı gitmiştim... yarın ne olur bilmiyorum. benim dr nst sonucuna göre bakıyo muş...şaka maka 14 gün kaldı hızlı gecer umaarım bu günler... b
boşuna dememişler ana gibi yar olmaz diye...allah başımızdan eksik etmesin onları...dün akşam doğum anını konuştuk ikimiz de agladık annem de bende sulu gözlüyüz eşimi de uyardım... bak biz aglarsak sakın müdahale etme. susturmaya çalısma kasma bizi diye...
yandım ben diyo hanginizle ugraşıcam ben diyo ..

Bu ve takipeden hafta içinde doğum yapma olasılığınız oldukça yüksek. Geçen haftalardaki önerilerimiz aynen devam etmektedir: doğum sabır işidir ve bu sabrın sonunda bebeğinizi kucağınıza alıp onu emzirmeye başladığınızda ne kadar mükemmel bir iş başardığınızı göreceksiniz.

diyor uzmanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…