Bu ve takipeden hafta içinde doğum yapma olasılığınız oldukça yüksek. Geçen haftalardaki önerilerimiz aynen devam etmektedir: doğum sabır işidir ve bu sabrın sonunda bebeğinizi kucağınıza alıp onu emzirmeye başladığınızda ne kadar mükemmel bir iş başardığınızı göreceksiniz.
diyor uzmanlar
Nerde bu sancı ne zaman doğrucam derken bu sabah hemoroid sancısı ıle uyandım
Oy Allah ım bu nasıl bışey valla doğumu hamılelıgı falan unuttumbide bir sinir bozucu kı anlatamam
ne güzel canım çatı muaynesi de olmuşsun ondan da kurtuldun :)
şimdi gelsin sancılar başlasın doğuminşallah güzel zamanda gelir sancıların
bize daha detayını anlatmadı belki bu hafta anlatır cumartesi kontrole gideceğim nst ve muayene var
Annemin garip batıl inanışları vardır, sancıyı çok söylersen dağılırmış der.. Seninki de o hesap olmuş, şaka bir yana ben öyle şeylere inanmam da stres sancıyı geciktiriyor bu bilimsel bir şey...
Doğurunca sanki saklayacağız,söyleyeceğiz işte herkese, ne ararlarsa...
Benim açılmama da bakmadı henüz, belki tamamen kapalı ve sert bile olabilir, yarın bakar herhalde... Nstden sonra...
Senin de ilk kız şimdi, erkek kardeş mi kız kardeş mi geliyor miniğine....
Nasılsıniz arkadaslarim :) haninefendi ile ugrasmaktan foruma giremiyorum. Nasilsiniz bebislerinuz nasil uykulari emmeleri :) kizim bi haftalik oldu yarin tekrar topuk kani alincak nasipse kontrolumz war istme testi yapılacak inşallah bi sorun cikmadan geliriz:) kizimlaa cokk mutluyuz ohhh Misss gibi kokuyo bunlar ya:)♥
Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu, hastaneden çıkarken ve dünkü kontrolde bebeğimde kilo kaybı vardı. Toplam 150 gr. Doktor normal bir hafta böyle olucak dedi ama içim rahat deil. Sizin nasıl bu şekildemi
Slm kizlar bir haftadan beri yazilankari ojuyup cikiyorum esim cocuk dogmadan surekki nobete girip cikiyo evde kv kp masaallah tatile gelmisker gibi kadin yerinden kalkip ne yemege ne temizlige yardim ediyor esim de giruyor niye yardim etmiyor diyo ne bileyim diyorum o zaman niye geldiler ki yardim etmeyecekse diye ikimizde bir sey soyleyemiyoruz evimize daha ikinci defa geldiler kafayi yicem kizim bir taraftan hasta bu hamike halimle her yere. Kosturmaya calisiyorum kadin bir is yapiyormus gibi eline alip orguyu tvnin karsisina geciyor ohh mis gibi ben yapim yemegi sen dinlen filan yok daha 52 yasinda bu kadin yaaa oturup aglayasim geliyor onlar gelmeden gayet mutluydum yaptigim isi bile yuk gelmiyordu kp buraya geldi o da hasta oldu esim su an hastaneye goturdu psikolojisi bozulmus daraliyormus uyuyamiyirmus falan filan artik dogsun istiyorum bebegim bir an once de gitsinler artik asil benim psikolojim bozuldu yaaa
ayy çok geçmiş olsun ne rezalet bişeydir o.. bende bir kez yaşadım.. çook fenaa. inşallah tekrarı olmaz canım.. sıvı tüket bol bol
inşallah ıyıleşir hemen :2:
bebişinin doğumu ıkı tarıhten bırıne denk gelırse çok hoş olurbenim kelebegım kova olmaz inşallah ben başak eşim boğa ılerısını dusunemıyorum
merhaba arkadaşlar.dr dan yeni geldik.nst ve usg çekildi.haftaya bugün olan sezeryan tarihimiz pazartesiye alındı.kızım çok aşağı inmiş.annesi beklemez dedi dr.bende şuan heyecan tavan yaptı ya.dr dan pztesi duyduktan sonrasını çok hatırlamıyorum zaten dondum kaldım.bu son günler hiç geçmez gibi geliyor.umarım herşey yolunda gider.
bize dua edin nolur.inşallah herkesin sorunsuz bir şekilde geçer doğumu.
Slm kizlar bir haftadan beri yazilankari ojuyup cikiyorum esim cocuk dogmadan surekki nobete girip cikiyo evde kv kp masaallah tatile gelmisker gibi kadin yerinden kalkip ne yemege ne temizlige yardim ediyor esim de giruyor niye yardim etmiyor diyo ne bileyim diyorum o zaman niye geldiler ki yardim etmeyecekse diye ikimizde bir sey soyleyemiyoruz evimize daha ikinci defa geldiler kafayi yicem kizim bir taraftan hasta bu hamike halimle her yere. Kosturmaya calisiyorum kadin bir is yapiyormus gibi eline alip orguyu tvnin karsisina geciyor ohh mis gibi ben yapim yemegi sen dinlen filan yok daha 52 yasinda bu kadin yaaa oturup aglayasim geliyor onlar gelmeden gayet mutluydum yaptigim isi bile yuk gelmiyordu kp buraya geldi o da hasta oldu esim su an hastaneye goturdu psikolojisi bozulmus daraliyormus uyuyamiyirmus falan filan artik dogsun istiyorum bebegim bir an once de gitsinler artik asil benim psikolojim bozuldu yaaa
20 ocak nikah evlilik yıldönümümüz.. 2.yılımız doluyor kısmetse.. 29 ocakta da düğünümüz olmuştu.. bakalım bebişimiz bu tarihlerden birini yakalayabilecek mi :) acaba oğlak burcu mu olsa kova mı :)
uff sınır oluyorum boyle ınsanlara .
Aklıma geldıYıllar once arkasaşım doğum yapmıştı k.v. refakatcı olarak bı gece yanında kalmış.Kadın gelmiş gecelıgını gıymış hop yataga atmış kendını butun gece horul horul uyumuş Arkadaşım da sinirden uyuyamamış hehehh
Çok sınır bozucu bı durum .İnşallah doğumdan sonra hemen gıderler.Ben hamıle kaldığım andan ıtıbaren eşimde dahıl herkesı tembıhledım doğum oncesı ve sonrası kımse gelmesın ben kendı ısımı hallederım dıye .Allaha da hep dua edıyorum hendı ısımı kendım gorebıleyım dıye.Kalabalıga gelemıyorum ayrıca hassas bı donem ve kımseyı çekebılecek gucum yok .
Nerde bu sancı ne zaman doğrucam derken bu sabah hemoroid sancısı ıle uyandım
Oy Allah ım bu nasıl bışey valla doğumu hamılelıgı falan unuttumbide bir sinir bozucu kı anlatamam
Aynen oyle cnm gelnelerine hic gerek yokmus onu cok guzel anladim 1000 km yolu tatil icin gelmisker esime de bir sey diyemiyorum surekli 24 saat nobete giriyor saat onda nobetten geldi uykusuz hakde kp aldi doktora goturdu otuz km merkeze insanda biraz vicdan olur esim sabah geldi ben kahvalti hazirliyorum mutfakta kv geldi oturdu oraya esim geldi o yardim etti hazirliklara bir de utanmadan siz hazirlayin ben gideyim orgumu oreyim diyo bebege guya bir seyler oruyor sanki kendine or diyen var sankibir is yapiyormus gibi
Maşallah ne kadar güzel bir hikaye, allah analı babalı büyütsün, rabbim sağlık sıhhat versin hepinize...doğum tarihi : 11.ocak.cumartesi
doğum saati : 16.00
cinsiyeti : erkek
doğum şekli : normal
boy,kilo : 52 cm,3.360 gram
Sonunda bende bugünlere geldiğime inanamıyorum ve sizleri bekletmeden hemen olan biten her şeyi yazmaya başlıyorum Cumartesi sabah 5 gibi hafif sancılar gelmeye başladı Yatıp uzandığımda geçmeyen sancı türündendi ama o kadar rahatsız edicide değildi Yataktan kalktım yürüyüş yaptım sonra tekrar uzandım biraz uyumuşum bu aralıkta Saat 8 oldu hala devam ediyordu sancılarım Sonra tuvalete gittim pembe bir leke gelmiş O anda anladım doğumun başladığını çünkü sancılar da düzenliydi geçmiyordu Hastaneyi aradım doktor oradaymış Acele etmedim panik olmadım evimi biraz toparladım kahvaltımı yaptım saat 10.30 gibi geldi hastaneye Nst ye bağladılar çok fazla sancı çıkmadı sonra açıklığı kontrol etti 2 cm dedi Yatışını yapalım öğlene kadar bekleyelim dedi Odamıza yerleştik Daha önceden ebe ve hemşirelerle tanışmaya gitmiştim onlar karşıladı Rahatlattılar beni mutlu oldum Kimseye haber vermedik çünkü erkendi başımda kalabalık istemiyordum sadece eşim vardı
Öğlen 1 gibi doktor geldi ebe öncesinde açıklığı kontrol etmişti Hiç ilerleme yok dedi Suni sancıyı bağladılar Doktor takip edecez dedi açıklığa göre Öncesinde lavmanda yapmışlardı Ayrıca ebe doktordan daha rahat açıklık kontrolü yaptı canımı yakmadı hiç Suni sancıdan sonra başladım ben kıvranmaya offf nasıl bir sancı giderek artıyor Karnım karnım ağrıyor die dolanıyorum oda da Eşim yanımda yürütüyor beni Tekrar açıklık kontrolü 4-5 cm Ebe çok iyi dedi Sancıya devam ... tekrar açıklık 8 cm Çok az kaldı dayan...Bu arada aileler geldi Her sancı geldiğinde diz çöküyorum Saat 15.40 da tamam dediler artık doğumhaneye Doktor geldi 15 dk sonra kavuştum oğluma şuan kucağımda Allah herkese kolay doğum nasip etsin Doğum yapanlarında allah analı babalı büyütsün bebeklerini SONRA YİNE YAZARIM GÖRÜŞÜRÜZZZ
doğum tarihi : 11.ocak.cumartesi
doğum saati : 16.00
cinsiyeti : erkek
doğum şekli : normal
boy,kilo : 52 cm,3.360 gram
Sonunda bende bugünlere geldiğime inanamıyorum ve sizleri bekletmeden hemen olan biten her şeyi yazmaya başlıyorum Cumartesi sabah 5 gibi hafif sancılar gelmeye başladı Yatıp uzandığımda geçmeyen sancı türündendi ama o kadar rahatsız edicide değildi Yataktan kalktım yürüyüş yaptım sonra tekrar uzandım biraz uyumuşum bu aralıkta Saat 8 oldu hala devam ediyordu sancılarım Sonra tuvalete gittim pembe bir leke gelmiş O anda anladım doğumun başladığını çünkü sancılar da düzenliydi geçmiyordu Hastaneyi aradım doktor oradaymış Acele etmedim panik olmadım evimi biraz toparladım kahvaltımı yaptım saat 10.30 gibi geldi hastaneye Nst ye bağladılar çok fazla sancı çıkmadı sonra açıklığı kontrol etti 2 cm dedi Yatışını yapalım öğlene kadar bekleyelim dedi Odamıza yerleştik Daha önceden ebe ve hemşirelerle tanışmaya gitmiştim onlar karşıladı Rahatlattılar beni mutlu oldum Kimseye haber vermedik çünkü erkendi başımda kalabalık istemiyordum sadece eşim vardı
Öğlen 1 gibi doktor geldi ebe öncesinde açıklığı kontrol etmişti Hiç ilerleme yok dedi Suni sancıyı bağladılar Doktor takip edecez dedi açıklığa göre Öncesinde lavmanda yapmışlardı Ayrıca ebe doktordan daha rahat açıklık kontrolü yaptı canımı yakmadı hiç Suni sancıdan sonra başladım ben kıvranmaya offf nasıl bir sancı giderek artıyor Karnım karnım ağrıyor die dolanıyorum oda da Eşim yanımda yürütüyor beni Tekrar açıklık kontrolü 4-5 cm Ebe çok iyi dedi Sancıya devam ... tekrar açıklık 8 cm Çok az kaldı dayan...Bu arada aileler geldi Her sancı geldiğinde diz çöküyorum Saat 15.40 da tamam dediler artık doğumhaneye Doktor geldi 15 dk sonra kavuştum oğluma şuan kucağımda Allah herkese kolay doğum nasip etsin Doğum yapanlarında allah analı babalı büyütsün bebeklerini SONRA YİNE YAZARIM GÖRÜŞÜRÜZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?