kızlar nolur yardım edin kızım memeyi almaya başladı ama bu kez de doymuyo.sütüm yetersiz geliyor.doğum yapanlar nolur yardım edin böyle bişey yaşadıysanız.bebeğime mama verdim dayanamayıp.doyunca nasıl da uyuyo.gazı da olmuyo mamayla.ama emince kıvranıyo yavrum üstelik süt o kadar az ki incecik geliyor ip gibi göğüslerim mahvoldu yaralardan ama umrumda değil sütüm gelsin de...sürekli ağlıyorum dayanamıyorum yavrumun haline.kendimi çok kötü hissediyorum.sütümü nasıl artırabiirim???
canım bol su içiyomusun? bide rezene çayı çok işe yarıyomuş.. benim başka bilgim yok , inşallah herşey yoluna girer tez vakitte
evet cznım 3 litre bazen 2 litre su içiyorum.milupa nın sallama still tea ini almış eşim onu içiyorum günde 1 litre hoşaf içiyorum bana mısın demiyo...günde 3 öğün yemek yiyorum.daha ne yapıcamı bilmiyorum delircem.bebeğimi böyle ağlarken gördükçe kahroluyorum.doymuyo ve gazı var.
maşallah maşallah nazar değmesin hikayen güzel, rahat bi doğum yapmışsın.. epizyo yapıldı mı? kaç dikiş var yapıldıysa? bu konuda da bilgilendirmen rica..
evet cznım 3 litre bazen 2 litre su içiyorum.milupa nın sallama still tea ini almış eşim onu içiyorum günde 1 litre hoşaf içiyorum bana mısın demiyo...günde 3 öğün yemek yiyorum.daha ne yapıcamı bilmiyorum delircem.bebeğimi böyle ağlarken gördükçe kahroluyorum.doymuyo ve gazı var.
kızlar nolur yardım edin kızım memeyi almaya başladı ama bu kez de doymuyo.sütüm yetersiz geliyor.doğum yapanlar nolur yardım edin böyle bişey yaşadıysanız.bebeğime mama verdim dayanamayıp.doyunca nasıl da uyuyo.gazı da olmuyo mamayla.ama emince kıvranıyo yavrum üstelik süt o kadar az ki incecik geliyor ip gibi göğüslerim mahvoldu yaralardan ama umrumda değil sütüm gelsin de...sürekli ağlıyorum dayanamıyorum yavrumun haline.kendimi çok kötü hissediyorum.sütümü nasıl artırabiirim???
Slm guzel annisler ya bana bi yardimci olur musunuz ven nasipse mart annesi olucam 2 3 gundur karnima bir agri saplaniyor cok Afedersiniz ama sanki isal olmusum gibi oluo lavaboya gidiyorum bisi gelmio doktora gitmem gerekir mi
uffff, kızlar buarada benim hiç göğüs ucum çıkmadı. bakalım emzirme işi nasıl olacak
ocak ayı sizin için çok ugurlu olmuş... allah bozmasın. inşallah bizimki bizim evlilik yıl dönümünü beklemez18 marrrrrrttttt
Aynen oyle cnm gelnelerine hic gerek yokmus onu cok guzel anladim 1000 km yolu tatil icin gelmisker esime de bir sey diyemiyorum surekli 24 saat nobete giriyor saat onda nobetten geldi uykusuz hakde kp aldi doktora goturdu otuz km merkeze insanda biraz vicdan olur esim sabah geldi ben kahvalti hazirliyorum mutfakta kv geldi oturdu oraya esim geldi o yardim etti hazirliklara bir de utanmadan siz hazirlayin ben gideyim orgumu oreyim diyo bebege guya bir seyler oruyor sanki kendine or diyen var sankibir is yapiyormus gibi
Canım Gerçi bana sormamışsın ama yaşadığımı aktarayım dedim, anladığım kadarıyla, kesiyle ilgili endişelerin var...
Bana dört dikiş atılmıştı, nasıl kestiler nasıl diktiler hiç hissetmedim, muhtemelen dikiş atılırken uyuşturmuşlardır...
Sonrasında dikişler dökülene kadar tuvaletten sonra suyla temizlik yapmayacaksın, oturarak banyo yapmayacaksın dediler... Kare gazlı bez aldırdım eşime ve baticon tuvaletten sonra o ikisini kullandım, su hiç değdirmedim... Bir de ilk zamanlar bebek çok emmek istiyor,bir yakınım sürekli oturma arada yatarak emzir yoksa dikişlerin acır demişti, onu da dinledim... Çok şükür dikişlerimde bir sıkıntı yaşamadım... Çok sıkıntı çekenler de var, bünye meselesi galiba...
merhaba arkadaşlar.dr dan yeni geldik.nst ve usg çekildi.haftaya bugün olan sezeryan tarihimiz pazartesiye alındı.kızım çok aşağı inmiş.annesi beklemez dedi dr.bende şuan heyecan tavan yaptı ya.dr dan pztesi duyduktan sonrasını çok hatırlamıyorum zaten dondum kaldım.bu son günler hiç geçmez gibi geliyor.umarım herşey yolunda gider.
bize dua edin nolur.inşallah herkesin sorunsuz bir şekilde geçer doğumu.
bebeğini kucağına almış sevgili anneler ve bebişlerinin kokusunu içine çekmek için sabırsızlanan anne adayları... umarım hepiniz çok iyisinizdir. sayfaları tek tek okuyamıyorum yetişebildiğim kadarıyla artık...
dün aylık kızımız aşısını vuruldu ölçümleri yapıldı. güzelmiş kilo alımı çok şükür. boyumuz da uzamış. anlamıştım zaten tulumları çıtçıtlıları küçük gelmeye başlamıştı. olmayan kıyafetlerimizi bir köşeye koymaya başladık bakalım çok şüküriyiki ilk dönem için öyle çok kıyafet almamışız daha giyemeden sıra gelmeden küçüleceklerdi bak. şimdi farklı farklı cicilerimizi giyer bi güzel süsleniriz artık. darısı da sizlere artık
gaz sancımız kimyon, anason, rezene karışımına rağmen hala devam ediyor. Allahtan çatlatacak kadar değil ama çok şükürpırt pırt çıkarıyor ama hala kıvranıyor sancıdan yavru kuşum. demek çıkaramasa infilak edecek yavrucak
aman siz siz olun çok sıcak yerde yatırmayın yavrularınızı. şu kış gününde isilik oldu yavrucak. aman üşümesin diye kat kat örtülünce tabi olacağı buydu dedim içimden
çok çok öpüyorum sizleri..
doğum tarihi : 11.ocak.cumartesi
doğum saati : 16.00
cinsiyeti : erkek
doğum şekli : normal
boy,kilo : 52 cm,3.360 gram
Sonunda bende bugünlere geldiğime inanamıyorum ve sizleri bekletmeden hemen olan biten her şeyi yazmaya başlıyorum Cumartesi sabah 5 gibi hafif sancılar gelmeye başladı Yatıp uzandığımda geçmeyen sancı türündendi ama o kadar rahatsız edicide değildi Yataktan kalktım yürüyüş yaptım sonra tekrar uzandım biraz uyumuşum bu aralıkta Saat 8 oldu hala devam ediyordu sancılarım Sonra tuvalete gittim pembe bir leke gelmiş O anda anladım doğumun başladığını çünkü sancılar da düzenliydi geçmiyordu Hastaneyi aradım doktor oradaymış Acele etmedim panik olmadım evimi biraz toparladım kahvaltımı yaptım saat 10.30 gibi geldi hastaneye Nst ye bağladılar çok fazla sancı çıkmadı sonra açıklığı kontrol etti 2 cm dedi Yatışını yapalım öğlene kadar bekleyelim dedi Odamıza yerleştik Daha önceden ebe ve hemşirelerle tanışmaya gitmiştim onlar karşıladı Rahatlattılar beni mutlu oldum Kimseye haber vermedik çünkü erkendi başımda kalabalık istemiyordum sadece eşim vardı
Öğlen 1 gibi doktor geldi ebe öncesinde açıklığı kontrol etmişti Hiç ilerleme yok dedi Suni sancıyı bağladılar Doktor takip edecez dedi açıklığa göre Öncesinde lavmanda yapmışlardı Ayrıca ebe doktordan daha rahat açıklık kontrolü yaptı canımı yakmadı hiç Suni sancıdan sonra başladım ben kıvranmaya offf nasıl bir sancı giderek artıyor Karnım karnım ağrıyor die dolanıyorum oda da Eşim yanımda yürütüyor beni Tekrar açıklık kontrolü 4-5 cm Ebe çok iyi dedi Sancıya devam ... tekrar açıklık 8 cm Çok az kaldı dayan...Bu arada aileler geldi Her sancı geldiğinde diz çöküyorum Saat 15.40 da tamam dediler artık doğumhaneye Doktor geldi 15 dk sonra kavuştum oğluma şuan kucağımda Allah herkese kolay doğum nasip etsin Doğum yapanlarında allah analı babalı büyütsün bebeklerini SONRA YİNE YAZARIM GÖRÜŞÜRÜZZZ
kızlar bir de bende acayip kabızlık var demir ilacı mı yaptı bilmiyorum ıkınmak ta zor dikişlerim acıyor artık karnım şiş napıcağımı şaşırdım valla
annem yanımda hemen sordum canım... sinir stres yapmayacak eli ayagı sıcak olacak yatıp dinlenecek diyo bunlar çok önemli...tecrübeli nede olsa..gelinimiz doğum yaptı annem baktı ona. düşün erkek kardeşimi annem salonda yatırdı ve annem yattı gelinimizle.. gece suyunu bile annem verdi yataktan sadece wc ye kalktı gelin.şimdi yegenim 2 bucuk yaşında ve öküz gelin hala emziriyo...yanı gamsız ol ve kimseyi takma .... yapabilirmisin bilmiyorum canım .. senin kv ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?