2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım bol su içiyomusun? bide rezene çayı çok işe yarıyomuş.. benim başka bilgim yok , inşallah herşey yoluna girer tez vakitte

slm kızlar geçmişi okuyamadım doğum yapanlara hayırlı olsun benim göğüsler hala yara geçecek biliyorum ama işte bazen loğusa depresyonu depreşiyor sürekli lady mö ayarındayım sanki hayatım normale dönmeyecek gibi geliyor akşamları büyük kızın ödevi nazı derken hiç dinlenemiyorum kızım bu arada kusuyor gazından herhalde kırkımızı bir çıkarsaydık

canım bol su içiyomusun? bide rezene çayı çok işe yarıyomuş.. benim başka bilgim yok , inşallah herşey yoluna girer tez vakitte

evet cznım 3 litre bazen 2 litre su içiyorum.milupa nın sallama still tea ini almış eşim onu içiyorum günde 1 litre hoşaf içiyorum bana mısın demiyo...günde 3 öğün yemek yiyorum.daha ne yapıcamı bilmiyorum delircem.bebeğimi böyle ağlarken gördükçe kahroluyorum.doymuyo ve gazı var.

canım öncelikle stres yapma direk kızına da geçer bol sıvı hurma incir ye dut kurusunu söylemişlerdi bana bir de gaz için bol bol rezene ve papatya çayı iç bebişe zinco falan verebilirsin bir de göğüslerine sıcak su torbası koy kanalları açıyor ve de ne kadar emerse o kadar süt olacak inşallah

maşallah maşallah nazar değmesin hikayen güzel, rahat bi doğum yapmışsın.. epizyo yapıldı mı? kaç dikiş var yapıldıysa? bu konuda da bilgilendirmen rica..

Canım Gerçi bana sormamışsın ama yaşadığımı aktarayım dedim, anladığım kadarıyla, kesiyle ilgili endişelerin var...

Bana dört dikiş atılmıştı, nasıl kestiler nasıl diktiler hiç hissetmedim, muhtemelen dikiş atılırken uyuşturmuşlardır...

Sonrasında dikişler dökülene kadar tuvaletten sonra suyla temizlik yapmayacaksın, oturarak banyo yapmayacaksın dediler... Kare gazlı bez aldırdım eşime ve baticon tuvaletten sonra o ikisini kullandım, su hiç değdirmedim... Bir de ilk zamanlar bebek çok emmek istiyor,bir yakınım sürekli oturma arada yatarak emzir yoksa dikişlerin acır demişti, onu da dinledim... Çok şükür dikişlerimdeb bir sıkıntı yaşamadım... Çok sıkıntı çekenler de var, bünye meselesi galiba...

Son düzenleme:

Canım seni çok iyi anlıyorum, benimde ilk bi kaç gün gelmedi sütüm göğüslerim paramparça oldu lansinoh kremi 2 günde bitirdim. Tek diyebileceğim sabırlı ol emzirmeye devam. Şuan hala emzirirken elime bişey alıyorum yada annemin kolunu sıka sıka emziriyorum gözyaşlarımı görsen acıdan ama her gün biraz daha sütm artıyor. Zaten göğüslerindende hissediyosun sütünün arttığını. Saat başı emzir uykudan uyandır emzir. Uyanmasını bekleme ayaklarıyla oyna uyandır emzir

Slm guzel annisler ya bana bi yardimci olur musunuz ven nasipse mart annesi olucam 2 3 gundur karnima bir agri saplaniyor cok Afedersiniz ama sanki isal olmusum gibi oluo lavaboya gidiyorum bisi gelmio doktora gitmem gerekir mi

kızlar bir de bende acayip kabızlık var demir ilacı mı yaptı bilmiyorum ıkınmak ta zor dikişlerim acıyor artık karnım şiş napıcağımı şaşırdım valla

Tatlım benim bir tecrübem yok ama kayınvalidem ve çok yakın bir arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşadıklarından bahsetmişti. Nedeni yeterince dinlenememek ve uyumamak. Hiç üzülme arkadaşıma birebir şahit oldum, ilk başlarda anlattığın sıkıntıları yaşadı, göğüs ucu parçalandı hatta tek göğsünün ucu çıkmadı, şimdi tek göğsüyle kızını besleyebiliyor hepsini atlattı çok şükür kızı tam bir tosuncuk oldu glücükler saçıyor şimdi.Göğüs ucun için kelebek kullan ve sütünün artması için sıvı zaten tüketiyormuşsun bunun yanısıra zor olduğunu tahmin ediyorum ama dinlen ve uyu .

yakın zamanda doğum yapan iki arkadaşımın tavsiyesi bol su içmek ve incir kompostosunun çok faydasını gördükleri yönündeydi umarım işinize yarar...

Slm guzel annisler ya bana bi yardimci olur musunuz ven nasipse mart annesi olucam 2 3 gundur karnima bir agri saplaniyor cok Afedersiniz ama sanki isal olmusum gibi oluo lavaboya gidiyorum bisi gelmio doktora gitmem gerekir mi

istersen bir git en iyisini dr bilir canım bencee......

uffff, kızlar buarada benim hiç göğüs ucum çıkmadı. bakalım emzirme işi nasıl olacak

uffff, kızlar buarada benim hiç göğüs ucum çıkmadı. bakalım emzirme işi nasıl olacak

Benimde genelde ucu cikik degil ama dokundugumda yada üsüdügümde cikiyo bende ne olur ne olmaz diye avent kelebek gögüs koruyucusundan aldim yara olcak gibime geliyo yanimda dursun dedim kücük gögüslerim ve uclari cokta set degil umarim sorun yasamayiz

kızlar, doğum yapan arkadaşların anlattıkları ve kendi yakın arkadaşlarımdan da duyduklarım yüzünden emzirme işinden bayağı tırsmaya başladım.
kremi sürmeye başlamıştım zaten, umarım faydası olur

ocak ayı sizin için çok ugurlu olmuş... allah bozmasın. inşallah bizimki bizim evlilik yıl dönümünü beklemez 18 marrrrrrttttt

evet aynen öyle evliliğimizde bebişimizde ocak ayında.. bencede sizinki beklemesin canım o kadar olmaz yanii :)

valla ne diyim allah yardımcın olsun işin zor ama ya sabır diyeceksin ..

rezene kaynatıp iç canım hem süt yapıyo hem bebişin gazı için iyi.. ayrıca bol bol bulgur pilavı yemek lazımmış.. şöyle tereyağlı :)

evet bünye meselesi tabiki.. ama ben bu konudan çok tırsıyorum.. hakkımızda hayırlısı..

Moralini bozma cnm,brnimde ilk gunler gelmedi sutum,kızim sarilik oldu bu yüzden..mama da/veremedik biz biberon kullanmayinca olmadı.ben pompa kiraladim ,eger varsa sik sık sag,meme tam bosalınca sut yapımi artarmıs..humana still tea,lactamil ictim hergun.komposto,bulgur pilavı yapiyor hep annem sagolsun..birde hergun ilik dus yap,memelerine masaj yap dusta.benim yaptiklarim bunlar,birde boza aldirdim yiyorum hep,ne duysam alip yiyorum.sende dene bunlari,ins.artar sutun...cnm.

Hayırlı olsun canım ne güzel tarihi belli olmuş, çok heyecanlı
İnşallah kolaylıkla, sağ salim kavuşursun yavruna

Maşallah canım ne güzel şeyler anlatmışsın, inşallah biz de bu güzel şeyleri yaşarız. Elbet zorlukları da vardır ama güzelliklerini duyunca insan biran önce kavuşayım diyo

Canım humana still tea içiyo musun? Onu çok tavsiye ediyorlar. İnşallah en kısa sürede artar sütün

Maşallah canım ne güzel doğurmuşsun kilosu falan da çok iyi oğlunun.
inşallah biz de böyle kavuşuruz yavrularımıza

annem yanımda hemen sordum canım... sinir stres yapmayacak eli ayagı sıcak olacak yatıp dinlenecek diyo bunlar çok önemli...tecrübeli nede olsa..gelinimiz doğum yaptı annem baktı ona. düşün erkek kardeşimi annem salonda yatırdı ve annem yattı gelinimizle.. gece suyunu bile annem verdi yataktan sadece wc ye kalktı gelin.şimdi yegenim 2 bucuk yaşında ve öküz gelin hala emziriyo...yanı gamsız ol ve kimseyi takma .... yapabilirmisin bilmiyorum canım .. senin kv ile..

kızlar bir de bende acayip kabızlık var demir ilacı mı yaptı bilmiyorum ıkınmak ta zor dikişlerim acıyor artık karnım şiş napıcağımı şaşırdım valla

kuru kayısı yiyip üzerine sıcaga yakın su iç canım..iii gelir,,

Allah herkese böyle kv nasip etsin .. benim annemde öyledir.. ama her kv aynı olmuyor maalesef.. dinlenmek uyumak ve stres olmamak çok önemliymiş süt için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…