2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
demin annemle sohbet ediyorduk, ben dedimki böyle rahatım bebek kalsın içerde :) ağlama yok gaz yok emdi emmedi derdi yok... aa olmaz diyo annem doğsun ben herşeyiyle ilgilenirim sen sadece süt verirsin demez mii.. benim şalter attı sakın dedim ne sen ne de bir başkası bana süt veren inek muamelesi yapmaya kalkmayasınız kıyameti kopartırım.. sen anlamazsın ,sen karışma, bak böyle yap gibi laflar duymayayım kimseden haberin olsun dedim.. tamam tamam dedi.. tavrımı koydum en baştan kii canımı sıkmasınlar .. sıkarlarsa da hazırlıklı olsunlar şerrime :) zaten kv görümce filan bişey demeye akıl vermeye kalkarlarsa hiç şansları yok .. alttan almamı gerektirecek bi durumları yok çünkü..

canım maşallah gözün aydın...

Allah herkese böyle kv nasip etsin .. benim annemde öyledir.. ama her kv aynı olmuyor maalesef.. dinlenmek uyumak ve stres olmamak çok önemliymiş süt için..

amin canım..ama bazen annemin de kv damarı tutuyo acaba oglan anneleri olarak biz nasıl olcaz

Ne kadar güzel anlatmışsın yaşadıklarını
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

merhabalar bende 38 haftalık hamileyim doktorum 36. haftada boynunda kordon var dedi ve her hafta kontrole cagırdı gelişmesinde bi sıkıtı yoktu kordon 2 tur dolanmıs son kontrolümdede 20sinde pzartesi gel suni sancı verelim acılma olursa normal olmazsa sezeryana alırız dedii bende hem heycanlıyım hem stresli böyle durum basından gecen varmı??

Allah saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin gözünüzaydın

bi kızımız daha olucak canım Allah nasip ederse bakalım bana da yarın ne dicek yalnız gidecem ben yine eve dönerim büyük ihtimalle diye

Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu, hastaneden çıkarken ve dünkü kontrolde bebeğimde kilo kaybı vardı. Toplam 150 gr. Doktor normal bir hafta böyle olucak dedi ama içim rahat deil. Sizin nasıl bu şekildemi
ilk hafta kilo kaybı normal benim de ilk kızım 200 gr vermişti nasıl ödem oluyosa yüzü kücücük kalmıştı hemen
Allah bagıslasın ne güzel bi hikaye darısı başımıza artık

canım senin de bebegini Allah bağıslasın ilk zamanlar çok stresli geçiyo benim kızımda da sütüm hep azdı ama bulgur pilavı dereotu soğan kuru incir bunlar çogaltıyo bozayı da tavsiye ediyolar ben bunda deniicem inş yaa bide stres yapmamak lazım bende hep ağlar dururdum yetmiyomuyum niye gelmiyo kimseye mama verdiğimi göstermek istemiyodum vs öyle olunca da azaldıkça azalıyo bol bol uyuyup dinlenmeye calış stres yapma bol su iç emdikçe artar inş Allah yardımcın olsun

canım bende 38 + 4 üm geçen hafta gördü doktorumuz kordonu. Aynı seninki gibi 2 tur. Doktor normali bekleyelim belki çıkarır dedi. Yarın yine kontrolüm var. Yarın gelişmeleri yazarım. Bakalım bana ne dicek.

Kızlar geçen görümceme uyuz oldum bende. Ben iş falan yapamıyorum artık. üstelik ağrı sızı depresyon yüzünden yatıyorum. Eşim evde kardeşimle annem gelmiş ben uyurken uyandım ki hep beraber temizlik yapıyorlar.o sırada görümcem aradı napıyorsun diye. ben yatıyorum annemler temizlik yapıyorlar dedim. kaç para yevmiye veriyorsun beğenirsem bende geleyim dedi. Şaka yaptı aklınca ama ben bozuldum annemde yanımdaydı oda fena sinirlendi. Dalga mı geçiyor bide bizimle diye. Görümcem bekar evlenmemiş. Üstelik evlere temizliğe gidiyor. Ben bir kere bile ondan yardım istemedim. Başka kadın çağırıyorum eve normalde. Kayınvalidem yaşlı geçen gittiğimde dedi ona kız ağırlaşmış iyice gitte temizliğini yap diye. Hiç sesini bile çıkarmadı. Bu konuşmanın üzerine 3 gün geldi bende kaldı. Bide önüne hizmet ettim. Gideceği gün hazırlandı makyajını yaptı artık kapıdan çıkacak nerdeyse bi süpürge açayım istersen dedi. 3 gün boyunca elini hiçbişeye sürmemişsin ben o saatten sonra yapıtırırmıyım. Delirdim iyice. Doğuma gelmesini de istemiyorum. Annem bide ona hizmet mi edicek.

ona diyeceksin kiiii verdiğim parayı sen beğenirsin deee ben senin yaptığın işi begenmiyorum... begensem seni de çagırırdım...

geçen akşam diyodum bende ev işi yapmaya alıştırcam benim oğlum karısına yardım etsin.. ama bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterir :)

cam silme muhabbeti gectı ya aramızda :) biz annemle sildik senden sonra:) içte kalan camlar kirlenmez balkon altı burası dedi girişti kadın :))

Kızlar şu yalancı meme ne zaman veriliyo bilen varmı kızım oldu 15 günlük durmadan emmek istiyo göğsümede alışamadıya hep mama vermekte istemiyorum napıcamı şaşırdım hele geceleri

ona diyeceksin kiiii verdiğim parayı sen beğenirsin deee ben senin yaptığın işi begenmiyorum... begensem seni de çagırırdım...

:))) o nasıl cevap kırk yıl düşünsem aklıma gelmez, evet bundan sonra görümcelerle, kayınvalideyle kaf dalaşına girmeden önce, sana danışacağım tamara...

Kızlar şu yalancı meme ne zaman veriliyo bilen varmı kızım oldu 15 günlük durmadan emmek istiyo göğsümede alışamadıya hep mama vermekte istemiyorum napıcamı şaşırdım hele geceleri

Bende alistirmya calisiyom ilk gunden beri az az sokuyom agzina..sende basla hic vermediysen zaten hemen almazlar..een oglumda gec basladım 3 aylikken zor alıstı .benim kızimda 12 gunluk oldu,dedigin gibi uyanik olunxa günduz surekli emmek istiyor,yara oldu iyice goğus uclarım..niye alisamadı gogsune cnm,emmiyormu..

evet canım oynayınca benimde çıkıyor biraz. bende aldım o koruyucudan. birde int.ten okuduğuma göre göğsün bütün kahverengi kısmını verin ağzına sadece ucunu değil diyor. bakıcaz artık.

Aaah kızlar sizin bu anlattıklarınızı ben yaşadım doğumumda annem yaptı sağolsun. Ona dedimki kalabilcekmisin istersen eşim kalsın yok ben kalırım dedi , doğum olan gece saat sekizde uyumaya başladı ben sezeryanlıyım değil yürümek ayakta dikilemiyorum baktı eşim annem horluyo ben geç giderim findux dedi ok dedim annem kalktı 11gibi demezmi baban evde yanlız korkar eşime sen eve gitmelisin yoksa uyuyamaz diye hayda kalktı gitti adam eve neyse bana dediler ki gece kızın çok uyursa kaldır emzirmeye çalış bende gece kalktım anneme seslendim ( tek yapmasını istediğim şey yemin ederim ) anne kalktakızımıver bana dedim bu kalkmış ahh kızımm annen bizi uyutmuyo dedi kızımı verip tekrar uykuya daldı benimde aklımda aman ikimiz den biri uyanık olsun biri gelir bebeğimi alır anlamayız diye , gözüme uyku girmedi neyse gece biraz etrafını toplıyım dedim sürüne sürüne çöpleri toplayasım tuttu neyse bizimki dişlerini çıkarmış koymuş koltuğun üstüne sabahta kalktı ben eve gideyim evi temizleyeyim kaynanan da gelcek yemek yapayım dedi ok dedim o gitit eşim geldi akşam oldu biziki tutturmuş benim dişlerim kayıp sen gece kalktın çöpe attın anne yapmadım diyorum yok yaptın diyo anne ben manyakmıyım atayım diyorum yok yaptın diyo bu kez de tutturdu damat gelsin arabayla bizi alsın oraya getirsin ben de odayı arıycam sonra geri götürsün hiç şey yok yani kızım sen yanlız kalıcaksın önemli değil falan yok hay dedi eşim getireyim inanmıycak bunlar geldiler aradılar odaya giren hemşireyle temizlikçiler kesin almıştır dediler napcaklarsa onlar eski kullanılmış dişleri gülermisin ağlarmısın dimi kızlar siz okurken belki gülüyosunuz ama annemin bu halini hatırladıkça benim içim ağlıyo hala! Neyse bıraktı eşim bunları eve ertesi gün kaynanam geldi eve çıktık hastaneden yatak odasına bi baktım yer süpürülmemiş değil yemek bir yumurta bile kırmamışlar neyse yerdeki tozu gösterdim dedim anne bu ne bari çocuğun yatıcağı odayı silseydin senin odanı ben simedimki baban sildi diyo babam da duyunca ben silcem banane dedi sonra kalktı etesi gün kaynanama kahvaltı hazırlattı bulaşıkları yıkattı öğlene dolma yaptırdı artık ben acıdım kadına yardıma kalktım dikişli halimle yardım ettim bide yanıma gelmiş sen niye çalışıyosun dedi anne sabahtan beri kadın mutfaktan çıkmadı dedim ay uyuyakalmışım doğru söylüyosun kadına günah dedi sonra gene gitti kendi işine baktı . Ertesi günde keşke dedi ben değilde eşin kalsaydı yanında dişlerim kaybolmasdı dedi onlarla kuran okuyomuş (Allah kabul etsin ) neyse ben o dişleri mutfakta biyerde buldum koydum önüne hiç bişi demedim sevindiler güldüler sonrada kaynanama sen burda bir ay kal bizim gitmemiz lazım deyip toplamda 1 hafta durup kaçtılar . Ama içime oturdu ben bencillik gördümde bu kadarını görmedim onlarda zihniyet sadece para saolsunlar bisürü bişiler taktılar ya her şey tamam onlar için . İçim soğudu şimdide hergün niye erken saatte aramıyorum diye telde kapris yapyo birgün fena patlıcam ondan korkuyorum neyse kafanızı şişirdim bi size anlatabildim kızlar hakkınızı helal edin!

Benim salaklığım canım kendimi yarım hissediyorum çok nasıl yapamadım ya ilk başlar gelmedi üç gün süt bizede biberona mam ver şekeri düşer dediler bende güvendim avent ya bişi olmaz sonra tutar göğsümü diye ordan şırıl şırıl akıyo tabi benim meme de üç çekiyo bi damla anca geliyo kızımda acayip iştahlı maşallah yırtıyo kendini mamayı yapana kadar değil emmek!, sağıyom bende günde 4defa ama süt azalmaya başladı işte kalanını mamayla telafi ediyoz işte kalan dediğim o iştaha düşün baya bi veriyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…