2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Allah herkese böyle kv nasip etsin .. benim annemde öyledir.. ama her kv aynı olmuyor maalesef.. dinlenmek uyumak ve stres olmamak çok önemliymiş süt için..

sezeryan tarihimiz netleşince akşam kv yi aradık.pztesi diye.ben de cuma falan gelirim dedi eşime.çok sinir oldum ya.ben ozamana kadar zaten toparlanırım inşallah.o saatten sonra kv kp i napim ki.asıl ilk günler yanımda olmaları gerekmiyor mu.ilk doğumumda da ertesi gün geldi.ben hastanede kalamam dedi ben 1 hafta hastanede kızım için kaldım.hanımefendi evde taburcu olmamızı bekledi.sinirlenmek istemiyorum şu saatten sonra ama haklı değil miyim yaaa

valla kv yapsa okey ama annen rahat biri sanırım.neyse boşver bence haklısın ama sinir stres yapma.yanında çok kalmamaları senin için daha iyi olmuş bence.

Son derece haklısın canım, beş gün boyunca zaten az buçuk kendini toparlarsın... Bir de gelinini düşünmüyorlar bari torununu düşünsünler yazık, büyük kzınla ilgilensinler en azından...

Allahı size sağlık sıhhat versin, ne yapacaksın herkesin imtihanı farklı bu dünyada...

diyecek bir söz yok findux, allah yardımcın olsun..

bu aralar ist. medipol megada doğum yapan varmı??
Ben 1 ocakta doğum yaptım, genel olarak memnun kaldım, sormak istefiğin bişey varsa sorabilirsin

Benim yiyip içtiklerim, hangisi en çok işe yarıyor bilmiyorum, hepsinden yiyorum mecburen :)
ayva,Sade soda,boza, stiil tee( günde 4 bardak), kayısı kompostosu ve kısır( bulgur gaz yapıyormuş bebeğe dr öyle dedi)
Ayrıca yemek yiyorum bildiğin..3 öğün kaliteli yemek lazımmış, et süt yumurta yoğurt vs
Vee en önemlisi morel , sütüm güldür güldür gelecek de.. Gelir inş
Kv me kalsa mamaya başlamıştık, eşimin teyzesine göre gögsüm fosmuş, onlara inanınca süt tamamen gitti sanki, sonra silkindim kendime geldim...

inşallah sütümüz çok olur yaa...ben de az once lansıoh gogus pompamı kaynattım kuruladım bır parcası kaynamamıs goguse takılan unuttum ben de yıkadım sadece sızce tekrar kaynatsam mı k?

inşallah sütümüz çok olur yaa...ben de az once lansıoh gogus pompamı kaynattım kuruladım bır parcası kaynamamıs goguse takılan unuttum ben de yıkadım sadece sızce tekrar kaynatsam mı k?

lansinoh gögüs pompası manuel olan mı memnun musun bende almayı düşünüyorum ama kararsızım

Canım ben de orada yapıcam ben sorayım bari. Normal doğum mu yaptın? Gece mi gündüz kendi doktorunla mı? Ebelerin ve doktorun tavrı nasıl?

Hu hu kimsecikler var mı ??

sağolasın canım ya.umarım geçer gider hemen ağrılar sızılar.kızımla güzel günlerimiz başlar.seninle aynı haftalardayız sanırım.allah hepimize kolay rahat bir doğum nasip etsin.

Canım tlf dan giriyorum göremiyorum haftanı, 38+2 olduk bugün :) gün değil saat sayıcam artık zaten şurda doğurmayan bi avuç kaldık, senin tarih belli en azından ne güzel, biz doğurana kadar sizinkiler diş çıkarcak

Cok şükür benim de çok rahat geçti.

Yaptırdın mı sen de? Geçmiş olsun hadi, sevindim
Muayene rahat geçince bi de doktor gayet uygun durumun normal doğuma deyince insana bi güç geliyo yaparım len ben bunu diye

Ben varım Yine gece bekçisi modunda uyku duasına cıkacam :)

bende bugun pelvik muayenemi yaptırdım açılma yok yumuşama var dedi dr ne demekse artık.kasılmalardan dolayı baktı dr'um yoksa dogum anına kadar pekte belli olmaz bu işler şuan için sıkıntı yok normal doguma dedi ama öyle acıycak bir durumda yokmuş :)

Yahu arkadaş sanki hocayı camiye ben hazırlıyomuşum gibi her sabah 5,5 ta uyku muyku kalmıyor
Normalde 8-9 saatten az uyuduğum zaman aptallaşan ben 5 saatten fazla uyuyamıyorum
Uykusuzluğa hazırlıkmı yapıyoruz anlamadım

herkese günaydın kızlar...
iki gündür kuyruk sokumum çok ağrıyor. aksak aksak geziniyorum ortalıkta.
herkese sevgiler...

Günaydın herkese...

Biz bu gün dr gidiyoruz... Sabahtan az az bel ağrım vardı kahvaltı yapınca geçti.... Şu anda zımba gibiyim...

Mutlu mesut geri döneceğiz evimize yine.... kuran alfabesini merak ediyor bu aralar kızım... Anneanne elif,çdede be, anne sen cime benziyorsun diyor kızım artık... Yine cim halimizle döneriz herhalde...

canlarım cvp veren herkese teşekkürler.dün eşim çıktı humana still tee rezene çayı boza vitamalt aldı birazcık farketti ama yine de yetmedi.böyle devam edicem bakalım...Allah tüm annelere bol süt tüm bebeklere sağlık versin...

Siz değerli yeni annelerin mesajlarını okudukça ve çevremdeki anne adaylarının mutluluklarını düşündükçe ben de bebek sahibi olmaya karar verdim.bende 2015 ocak annesi olmak istiyorum.Rabbim sizin yaşadığınız mutluluğu bana da nadip eder inş....

gunaydinn aynen canim senin gibi gittim geldim bende aslinda ebe muayene etti sanci verelim 2saate dogurursundedi 1cm hala avikligim sonra dr geldi kaailmalarin guzel biraz daha bekleyelim haftasonu burdayiz dedi arkama baka baka geldim eve geri bakalim sana ne diicekler

Allah bir avazda kurtarsin ins canim suni samcida o kadar korkulcak bisey degil ins kisa surer

aahhh ahhh arkadaslar perişan bı haldeyım bi bilseniz büyük oğlum yenı yenı kıskanclık krızlerıne gırmeye basladı oncelerı anlamıyomus pek herseyı atıyo kırıyo kızmadan bagırmadan ıyılıkle hiçbi şi yapmaz oldu öncelerı öyle guzel anlasırdıkkı şimdi süreklı ınat halınde dıkkat cekmek için mı neden bılmem çok asi oldu aksama kadar zaten onunla ugrasıyorum küçüğü sevmıyorum bıle içim gidiyo altını temızlıyorum emzırıyorum koyuyorum büyükle uğrasıyorum..

öğlen büyük bi saat uyuyunca o sırada sevıyorum konusuyorum mınıgımle ay allahım kımseyı kırmadan bişiler yapmaya calışmak o kadar yıpratıyo kı ınsanı üstelık sabahlara kadar uyumuyorum öyle uykusuzumkı küçük de gece alıyo acısını gündüz pek güzel uyuyo gece oluyo sancısıda kusmasıda hadı dıyorum gündüz küçük uyuyunca yatıyım nası yatcam büyük var vurmak ıstıyo kardesıne ah ben nasıl bişeyın içine düştüm çok yorgunum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…