Allah herkese böyle kv nasip etsin .. benim annemde öyledir.. ama her kv aynı olmuyor maalesef.. dinlenmek uyumak ve stres olmamak çok önemliymiş süt için..
Aaah kızlar sizin bu anlattıklarınızı ben yaşadım doğumumda annem yaptı sağolsun. Ona dedimki kalabilcekmisin istersen eşim kalsın yok ben kalırım dedi , doğum olan gece saat sekizde uyumaya başladı ben sezeryanlıyım değil yürümek ayakta dikilemiyorum baktı eşim annem horluyo ben geç giderim findux dedi ok dedim annem kalktı 11gibi demezmi baban evde yanlız korkar eşime sen eve gitmelisin yoksa uyuyamaz diye hayda kalktı gitti adam eve neyse bana dediler ki gece kızın çok uyursa kaldır emzirmeye çalış bende gece kalktım anneme seslendim ( tek yapmasını istediğim şey yemin ederim ) anne kalktakızımıver bana dedim bu kalkmış ahh kızımm annen bizi uyutmuyo dedi kızımı verip tekrar uykuya daldı benimde aklımda aman ikimiz den biri uyanık olsun biri gelir bebeğimi alır anlamayız diye , gözüme uyku girmedi neyse gece biraz etrafını toplıyım dedim sürüne sürüne çöpleri toplayasım tuttu neyse bizimki dişlerini çıkarmış koymuş koltuğun üstüne sabahta kalktı ben eve gideyim evi temizleyeyim kaynanan da gelcek yemek yapayım dedi ok dedim o gitit eşim geldi akşam oldu biziki tutturmuş benim dişlerim kayıp sen gece kalktın çöpe attın anne yapmadım diyorum yok yaptın diyo anne ben manyakmıyım atayım diyorum yok yaptın diyo bu kez de tutturdu damat gelsin arabayla bizi alsın oraya getirsin ben de odayı arıycam sonra geri götürsün hiç şey yok yani kızım sen yanlız kalıcaksın önemli değil falan yok hay dedi eşim getireyim inanmıycak bunlar geldiler aradılar odaya giren hemşireyle temizlikçiler kesin almıştır dediler napcaklarsa onlar eski kullanılmış dişleri gülermisin ağlarmısın dimi kızlar siz okurken belki gülüyosunuz ama annemin bu halini hatırladıkça benim içim ağlıyo hala! Neyse bıraktı eşim bunları eve ertesi gün kaynanam geldi eve çıktık hastaneden yatak odasına bi baktım yer süpürülmemiş değil yemek bir yumurta bile kırmamışlar neyse yerdeki tozu gösterdim dedim anne bu ne bari çocuğun yatıcağı odayı silseydin senin odanı ben simedimki baban sildi diyo babam da duyunca ben silcem banane dedi sonra kalktı etesi gün kaynanama kahvaltı hazırlattı bulaşıkları yıkattı öğlene dolma yaptırdı artık ben acıdım kadına yardıma kalktım dikişli halimle yardım ettim bide yanıma gelmiş sen niye çalışıyosun dedi anne sabahtan beri kadın mutfaktan çıkmadı dedim ay uyuyakalmışım doğru söylüyosun kadına günah dedi sonra gene gitti kendi işine baktı . Ertesi günde keşke dedi ben değilde eşin kalsaydı yanında dişlerim kaybolmasdı dedi onlarla kuran okuyomuş (Allah kabul etsin ) neyse ben o dişleri mutfakta biyerde buldum koydum önüne hiç bişi demedim sevindiler güldüler sonrada kaynanama sen burda bir ay kal bizim gitmemiz lazım deyip toplamda 1 hafta durup kaçtılar . Ama içime oturdu ben bencillik gördümde bu kadarını görmedim onlarda zihniyet sadece para saolsunlar bisürü bişiler taktılar ya her şey tamam onlar için . İçim soğudu şimdide hergün niye erken saatte aramıyorum diye telde kapris yapyo birgün fena patlıcam ondan korkuyorum neyse kafanızı şişirdim bi size anlatabildim kızlar hakkınızı helal edin!
sezeryan tarihimiz netleşince akşam kv yi aradık.pztesi diye.ben de cuma falan gelirim dedi eşime.çok sinir oldum ya.ben ozamana kadar zaten toparlanırım inşallah.o saatten sonra kv kp i napim ki.asıl ilk günler yanımda olmaları gerekmiyor mu.ilk doğumumda da ertesi gün geldi.ben hastanede kalamam dedi ben 1 hafta hastanede kızım için kaldım.hanımefendi evde taburcu olmamızı bekledi.sinirlenmek istemiyorum şu saatten sonra ama haklı değil miyim yaaa
Aaah kızlar sizin bu anlattıklarınızı ben yaşadım doğumumda annem yaptı sağolsun. Ona dedimki kalabilcekmisin istersen eşim kalsın yok ben kalırım dedi , doğum olan gece saat sekizde uyumaya başladı ben sezeryanlıyım değil yürümek ayakta dikilemiyorum baktı eşim annem horluyo ben geç giderim findux dedi ok dedim annem kalktı 11gibi demezmi baban evde yanlız korkar eşime sen eve gitmelisin yoksa uyuyamaz diye hayda kalktı gitti adam eve neyse bana dediler ki gece kızın çok uyursa kaldır emzirmeye çalış bende gece kalktım anneme seslendim ( tek yapmasını istediğim şey yemin ederim ) anne kalktakızımıver bana dedim bu kalkmış ahh kızımm annen bizi uyutmuyo dedi kızımı verip tekrar uykuya daldı benimde aklımda aman ikimiz den biri uyanık olsun biri gelir bebeğimi alır anlamayız diye , gözüme uyku girmedi neyse gece biraz etrafını toplıyım dedim sürüne sürüne çöpleri toplayasım tuttu neyse bizimki dişlerini çıkarmış koymuş koltuğun üstüne sabahta kalktı ben eve gideyim evi temizleyeyim kaynanan da gelcek yemek yapayım dedi ok dedim o gitit eşim geldi akşam oldu biziki tutturmuş benim dişlerim kayıp sen gece kalktın çöpe attın anne yapmadım diyorum yok yaptın diyo anne ben manyakmıyım atayım diyorum yok yaptın diyo bu kez de tutturdu damat gelsin arabayla bizi alsın oraya getirsin ben de odayı arıycam sonra geri götürsün hiç şey yok yani kızım sen yanlız kalıcaksın önemli değil falan yok hay dedi eşim getireyim inanmıycak bunlar geldiler aradılar odaya giren hemşireyle temizlikçiler kesin almıştır dediler napcaklarsa onlar eski kullanılmış dişleri gülermisin ağlarmısın dimi kızlar siz okurken belki gülüyosunuz ama annemin bu halini hatırladıkça benim içim ağlıyo hala! Neyse bıraktı eşim bunları eve ertesi gün kaynanam geldi eve çıktık hastaneden yatak odasına bi baktım yer süpürülmemiş değil yemek bir yumurta bile kırmamışlar neyse yerdeki tozu gösterdim dedim anne bu ne bari çocuğun yatıcağı odayı silseydin senin odanı ben simedimki baban sildi diyo babam da duyunca ben silcem banane dedi sonra kalktı etesi gün kaynanama kahvaltı hazırlattı bulaşıkları yıkattı öğlene dolma yaptırdı artık ben acıdım kadına yardıma kalktım dikişli halimle yardım ettim bide yanıma gelmiş sen niye çalışıyosun dedi anne sabahtan beri kadın mutfaktan çıkmadı dedim ay uyuyakalmışım doğru söylüyosun kadına günah dedi sonra gene gitti kendi işine baktı . Ertesi günde keşke dedi ben değilde eşin kalsaydı yanında dişlerim kaybolmasdı dedi onlarla kuran okuyomuş (Allah kabul etsin ) neyse ben o dişleri mutfakta biyerde buldum koydum önüne hiç bişi demedim sevindiler güldüler sonrada kaynanama sen burda bir ay kal bizim gitmemiz lazım deyip toplamda 1 hafta durup kaçtılar . Ama içime oturdu ben bencillik gördümde bu kadarını görmedim onlarda zihniyet sadece para saolsunlar bisürü bişiler taktılar ya her şey tamam onlar için . İçim soğudu şimdide hergün niye erken saatte aramıyorum diye telde kapris yapyo birgün fena patlıcam ondan korkuyorum neyse kafanızı şişirdim bi size anlatabildim kızlar hakkınızı helal edin!
Ben 1 ocakta doğum yaptım, genel olarak memnun kaldım, sormak istefiğin bişey varsa sorabilirsinbu aralar ist. medipol megada doğum yapan varmı??
kızlar nolur yardım edin kızım memeyi almaya başladı ama bu kez de doymuyo.sütüm yetersiz geliyor.doğum yapanlar nolur yardım edin böyle bişey yaşadıysanız.bebeğime mama verdim dayanamayıp.doyunca nasıl da uyuyo.gazı da olmuyo mamayla.ama emince kıvranıyo yavrum üstelik süt o kadar az ki incecik geliyor ip gibi göğüslerim mahvoldu yaralardan ama umrumda değil sütüm gelsin de...sürekli ağlıyorum dayanamıyorum yavrumun haline.kendimi çok kötü hissediyorum.sütümü nasıl artırabiirim???
inşallah sütümüz çok olur yaa...ben de az once lansıoh gogus pompamı kaynattım kuruladım bır parcası kaynamamıs goguse takılan unuttum ben de yıkadım sadece sızce tekrar kaynatsam mı k?
Ben 1 ocakta doğum yaptım, genel olarak memnun kaldım, sormak istefiğin bişey varsa sorabilirsin
Benim yiyip içtiklerim, hangisi en çok işe yarıyor bilmiyorum, hepsinden yiyorum mecburen :)
ayva,Sade soda,boza, stiil tee( günde 4 bardak), kayısı kompostosu ve kısır( bulgur gaz yapıyormuş bebeğe dr öyle dedi)
Ayrıca yemek yiyorum bildiğin..3 öğün kaliteli yemek lazımmış, et süt yumurta yoğurt vs
Vee en önemlisi morel , sütüm güldür güldür gelecek de.. Gelir inş
Kv me kalsa mamaya başlamıştık, eşimin teyzesine göre gögsüm fosmuş, onlara inanınca süt tamamen gitti sanki, sonra silkindim kendime geldim...
Aynen canım habersiz olması stres yapmama engel oldu belki hiç ağrı duymamamda bunun da etkisi vardır. İnşallah sizinkiler de güzel geçer
sağolasın canım ya.umarım geçer gider hemen ağrılar sızılar.kızımla güzel günlerimiz başlar.seninle aynı haftalardayız sanırım.allah hepimize kolay rahat bir doğum nasip etsin.
Cok şükür benim de çok rahat geçti.
Hu hu kimsecikler var mı ??
Canım tlf dan giriyorum göremiyorum haftanı, 38+2 olduk bugün :) gün değil saat sayıcam artıkzaten şurda doğurmayan bi avuç kaldık, senin tarih belli en azından ne güzel, biz doğurana kadar sizinkiler diş çıkarcak
Yaptırdın mı sen de? Geçmiş olsun hadi, sevindim
Muayene rahat geçince bi de doktor gayet uygun durumun normal doğuma deyince insana bi güç geliyo yaparım len ben bunu diye
Hu hu kimsecikler var mı ??
Canım tlf dan giriyorum göremiyorum haftanı, 38+2 olduk bugün :) gün değil saat sayıcam artıkzaten şurda doğurmayan bi avuç kaldık, senin tarih belli en azından ne güzel, biz doğurana kadar sizinkiler diş çıkarcak
Yaptırdın mı sen de? Geçmiş olsun hadi, sevindim
Muayene rahat geçince bi de doktor gayet uygun durumun normal doğuma deyince insana bi güç geliyo yaparım len ben bunu diye
gunaydinn aynen canim senin gibi gittim geldim bende aslinda ebe muayene etti sanci verelim 2saate dogurursundedi 1cm hala avikligim sonra dr geldi kaailmalarin guzel biraz daha bekleyelim haftasonu burdayiz dedi arkama baka baka geldim eve geri bakalim sana ne diiceklerGünaydın herkese...
Biz bu gün dr gidiyoruz... Sabahtan az az bel ağrım vardı kahvaltı yapınca geçti.... Şu anda zımba gibiyim...
Mutlu mesut geri döneceğiz evimize yine....kuran alfabesini merak ediyor bu aralar kızım... Anneanne elif,çdede be, anne sen cime benziyorsun diyor kızım artık... Yine cim halimizle döneriz herhalde...
Günaydın kızlar benim dün nişanı m geldi ama çok fazla sancım olmadı geceyi evde geçirdim şimdi de doktora geldikten doktor suni sancı verecekmiş yatıracaklar beni birazdan lütfen dua edin de herşey yolunda gitsin karışık duygular içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?