2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlarrrr :)

Kafayı yedim gün içerisine dağılmış 3'er saatlik uykularla resmen düzenim alt üst oldu,yapcak bir uğraş bulamıyorum kendime, başka birşeye de odaklanamıyorum zaten.

Elif Şafak 'ın "Ustam ve ben" kitabını okuyorum da orada bir filin doğumu gecikiyo ve bebeğinin doğması için kadınlar el ele verip dış dünyanın da güzel olduğuna dair ikna edici konuşmalar yapıyorlar filin karnına ve okşuyorlar karnını, bizimkileri ikna mı edemedik acaba Gerçi ben hep "bi doğ bak seni nasıl yiycem ellerini ayaklarını poponu ısırcam" diyorum bu durumda zerre sancımın olmaması da çok normal İyi si ben konuşma şeklimi değiştirip deniyim bi :44:

Herkese günaydın kızlar
Bugünü de atlattık doğurmadan, kaldı 2 günümüz geceleri uyumak kabus oldu artık, her dönüşümde ağrılar ile uyanmaktan sıkıldım. Arayıp arayıp 'Bunlar son günlerin, tadını çıkar' diyenlere de deli oluyorum. Tadı mı kaldı bu işin, doğsa da en azından iyileşmeye başlasak.

İyi geçmesine sevindim. Aynı şartlar ile muayene olmuşuz Benim doktor da daha yapmayacaktı ama nst sonucunda birkaç yüksek sancı görünce yapalım dedi. Yumuşamadan bahsetmedi, 1 parmaktan biraz fazla açılman var demişti, bakalım haftaya çrş ne diyecek:44:

Hayırlısıyla doğur da çık inşallah hastaneden canım. Allah kolaylık versin bir avazda sağ salim doğur inşallah

Aynı şeyleri ben de söyleyip duruyorum. 'Çık da bak o ayakları nasıl yîcem' falan diye bundan sonra daha ikna edici şeyler söyliyim bari

Slm cnm,offf zor gercekten 2 cocukla ugrasmak..kac yasindaydi seninki..benim oglum butun gun kreste olunca zor olmadi simdilik..kardesini seviyor,bana bez,krem getiriyir altini alirken..ama arada kusuyor,benomle oynamiyon hic diyor..biraz şımariklik basladi annane dede evde olunca zorla yemek yiyor..
İns. Cnm oglusun zamanla alisir kardesine seni zorlamaz..yani hepte ilgileniyormussun ama yasi kucuktu sanirim kıskanclik vardır tabii..

doktora gittk bu gün...oğlum 3.500 kg olmuş boyu 51 cm... gayet ii şu anda .

çatı muayenemiz de oldu... çok rahat bir muayene oldu. ağrı acı sızı olmadı. dr elimi tuttu, korkma kasma gevşek bırak kendini sen dur dediğin yerde durucam merak etme dedi.ben tamm diyene kadar adam lak diye soktu parmagını hiç acımadı... bir parmak buyunda içeride oğlum.hemen kafasını tuttu dr.. sen dogurursun bu çocugu dedi gayet iii dedi rahatladım..dr mu çok seviyorum ve ona güveniyorum...

çatı muayenesinden korkmayın valla... hiiiiiiçççç acımadı.. yeterki kendinizi kasmayın..gevşek bırakın....

inşallah sütümüz çok olur yaa...ben de az once lansıoh gogus pompamı kaynattım kuruladım bır parcası kaynamamıs goguse takılan unuttum ben de yıkadım sadece sızce tekrar kaynatsam mı k?

canım içine sinmediyse çay falan demledikten sonra sıcak suyu üzerine dök beklet.. aynı şey..

muayene konusunda katılıyorum canım...yaparız len biz bunu

kızlar bugun bende tekrar çatı muayenesi oldum doktor buyuk ihtimalle bugün yarın olur dedi ama bana hiç olacak gibi gelmiyor dua edin inşallah gelir iki gün içinde bu hafta sonu olmazsa pzt yatış yaparız dedi

Maşallah tatlım ne güzel kilosu bebeğinin...Rahat geçmesine sevindim,
ben de çarşamba günü tuşe muayenesi oldum ama bana hiç bi açıklama yapmadı dr um, hissettiğim kadarıyla parmak boyunu geçti değebilmesi için.Başına değme- açılma-incelme filan var mı diye sordum yok dedi Ben sormayınca sölemiyo zaten bişi.

:))) o nasıl cevap kırk yıl düşünsem aklıma gelmez, evet bundan sonra görümcelerle, kayınvalideyle kaf dalaşına girmeden önce, sana danışacağım tamara...

her zaman canım ya bu terbiyesizlere ne denirse az canım yaaa. lafımı esirgemem asla

patronumla bi kavgam var anlatsam şaşırırsınız... adam en sonunda bana boyu kısa olandan korkacaksın dedi.( boyum kısa biraz ).. ben de son noktayı koydum dedim ki sizin boyunuz da çok uzun sayılmaz...ben hakkımı yedirtmem...deyiiiiip çektim kapıyı çıktım

teşekkürler canım doktor olayı çok önemlı arkadaşım..ben çok memnunum.herşeyi konuşuyo benimle.

Kızıımı ilk hissettiğimde test yapmış çift çizgiiiii diye bağırmıştım sevinçle. Bakıyorum da hamilelik nasıl da hızlı geçmiş. Şimdiyse geceleri uykusuzluk tan her çizgiyi çifte çifte görmeye başladım :)

Şimdi bu yavrular hemencecik büyüyüp okula da başlarlar :)

valla şoklardayım .. annedeki rahatlığa bak biz hep kvlerden bu tip davranışlar görmeye duymaya alışmıştık halbuki.. bence yanında fazla kalmadıkları için şanslısın yoksa daha çok sinir olurdun.Allah yardımcın olsun..

valla eşinin sezeryan vakti gelmiyosan sonrasında ne işin var demesi gerekir.. şu durumda işe yaramayanın sonrasında da yanında işi olmasın boşuna yer kalabalığı yapmasınlar.. keşke deseydin doğumuma neden gelmiyosun filan..

Ben 1 ocakta doğum yaptım, genel olarak memnun kaldım, sormak istefiğin bişey varsa sorabilirsin

.

evet doğum şeklin? doktorun tavrı? ebelerin ve diğer görevlilerin yaklaşımı? fiyatlar? hastanenin verdiği şeyler varmı doğum sonrası kullanmak üzere? akşam mı doğum yaptın gün içinde mi? doktorunun seninle olup olmadıgını öğrenmek için sordum bunu.. ve senin paylaşmak istediğin , bilgileindirmek istediğin konular varsa paylaşmanı rica ederim.

Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah.. Sağlıklı bir şekilde bebişini kucagına al, kendine gelincede deneyimini bizimle paylaş. Dualarımız seninle..:)

canım yılmak yok, uğraşmaya devam et, kazanan sen olacaksın kesiiin :) emzirdikçe süt artıyomuş ya farkedecektir mutlaka.. kendini strese sokma.. öpüyorum o çirkin kızını:)

Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.. 2015 ocak annesi olacaksan mayısta güzel haberi almış olursun umarım :)

Allah yardımcın olsun canım ya valla durumun çok üzücü ama bu günlerde geçer illaki.. yanında kimse kalmıyomu sana yardım edecek? iki çocukla ilgilenmek hiç kolay değildir..

gözün aydın canım.. darısı başıma inşallah benimde böyle kolay geçer güzel haberler verir doktorum.. bende pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek.. açıklık filan yokmuymuş, son güne kadar bekleyeceğiz kanımca :)

tvde izledim şimdi..bol bol yeşillik yemek lazımmış.. maydanoz, nane..
sabahları bir yumurta..
sebze yoğurt yada et-salata ikilisi yemeklerde yenmeliymiş..
taze sıkılmış meyve suyu.. bol sıvı..
çok şekerli hamurlu şeylere gerek yok diyor uzman..
:)

Ben de döndüm eve, tahmin ettiğim gibi... Açıklığa pazar bakacakmış, ufak tefek sancılarım varmış o ne demekse... Şimdi de yemek yiyorum...

Allah yardımcın olsun canım, benim de başıma gelecekler onlar... Ama geçecek inş...

Sen şimdiden konuşmaya başla...

Bak ben geç kaldım.sonunda Zehranın konuşmaya değil iyi bir sempozyuma ihtiyacı var galiba, şöyle yurt dışında isviçreden bilim adamları getirmek gerek...n
kızlar bugun bende tekrar çatı muayenesi oldum doktor buyuk ihtimalle bugün yarın olur dedi ama bana hiç olacak gibi gelmiyor dua edin inşallah gelir iki gün içinde bu hafta sonu olmazsa pzt yatış yaparız dedi

İnş daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gelir kuzuşun, allah yardımcın olsun...

Rabbim o günlerini de göstersin....

Hadi gözün aydın canım, inş gönlüne göre bir doğum olur ve sağlıkla sıhhatle alırsın bebişini kucağına....

merhaba kızlar
doktordan geldik nst de sancılarım 1-2-3-9-10-17-20 birden 60-62 diye yukseldı ama doktorum normal dedi.alttan muayen etmedi bugun beni.devamlı ellemeyelim dedi. ay doguma az kaldı ama bana hiç doguramıcakmısım gibi gleiyo:)

Tebrik ediyorum seni, hep özenmişimdir, ben pek konuşamam öfkelenince...

İçine atacağına söylemek çok daha iyi, en azından ben düşüneceğime o düşünsün değil mi?

muayene konusunda katılıyorum canım...yaparız len biz bunu

Gözün aydın canım çok sevindim iyi geçmesine maşallah kilosu falan da iyiymiş bebişin. İnşallah kolaycacık doğurcaz hep birlikte.

İnşallah kendi sancıların gelir canım, Allah gönlündeki gibi kavuşmayı nasip etsin yavruna

kızlar bide agrılarım var ama nst de pek cıkmıyo böyle olan varmı bide benimkin nst ye girince duruyor nst den cıkınca sanki dügün dernek varmıs gibi oynuyor toplanıyor anlamadım gitti yaa.ayyy dogurim artık yaaa cok bunaldım

hafiften bel ağrılarım kasık ağrılarım var bu ağrılarla doğurmam heralde:) daha dilzar doğuracak bizden kaç gün öncesi var yanii :).. arada karnım kasılıyo taş gibi oluyor.. bide gözlerim bulanıklaşıyo bazen tansiyonum mu dengesizleşiyor nedir.. varmı böyle tansiyon durumu olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…