2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar selam,
Size birşey soracağım. Ben bugün bi aptallaık edip devlet hastanesine gittim, randevu aldığım doktor değil asistanı vardı tam bir aptal nasıl doktor olacak muamma. Ultrasonla baktı dedi ki kesen büyümüş ama bebek görünmüyo kalp atışları tam belli değil ama bu etrafta görünen beyazlıklar bebek olabilir. Allah aşkına söyler misiniz siz bu açıklamadan birşey anladınız mı?
Gebeliğimin 6.haftası içindeyim nasıl bebek görünmez, yada o etraftaki beyazlıkların bebek olabileceğinizi nasıl söyleyebilir?
Benim gebeliğimdemi problem var yoksa o asistanda mı? Siz hiç böyle bir açıklama duydunuz mu? Ne yapmalıyım ben şimdi

bebiş kese içindedir canım etraftaki beyazlık nedir yaaaa.... asistanlara neden bırakırlar ki.

selam guzel annelerr.....
bugün çok şükür gördük bebeğimin kalp atışlarını....

kanama alanının sordum hemen dr uma çok şükür bitmiş gibi dedi...
ne kadar dua etsem azz...
dünde yazmıştım ikinci kızımda sürekli hastanede yatmıştım...
kanama içerde pıhtıya dönüşmüştü ve rahim ağzına yapışmıştı..
3 kere normal doğum için çatala alınmıştım hamileliğim boyunca..

evde küçük bebeğim vardı..
ve ayakta dururken kanlar boşalıyodu öyle kanamalarım oluyodu...
ağrı kısmını zaten söylemiyorum bile...
normal doğum gibi...
ama rabbim gün vermişti ve şimdi 4 yaşında...
ve hatta dr lar 34. haftadan sonra riske atmayalım alalım demişlerdi..
biz bi gün daha iki gün daha diyerek 39. haftayı tamamlamıştık çok şükür...

haa bunlar herkeste olacak diyede bişey yok...
benim rahmimin şeklinden kaynaklanıyo bu durum...
ama herşeye rağmen bebeğimi sağlıklı bir şeklilde kucağıma almıştım...

bu bebektede ilk kontrolümde dr kanama var diyince çok korkmuştum
ama çok şükür geçmiş...
yani bir kadının bile iki hamileliği birbirini tutmazken
başka biriyle aynı şeyleri yaşamak zor ihtimal..

melek2828 arkadaşım nolur dikkat et ağır kaldırma..çok tehlikeli bu aylarda..
hoş bende dün perdenin stoperı düşmüştü onu taktım
sonra bel ağrısından kıvrandım...

şu 3 ayı bi atlatsak rabbimin izniyle kazasız belasız çok güzel olcakk...

:16

canım bu 6. hafta ama gebelik geriden geliyorsa daha görünmemiştir..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 722722 canım bu 6. hafta ama gebelik geriden geliyorsa daha görünmemiştir..

tatlım bana deseki erken gebelik bebek görünmüyor olabilir mantığı anlarsın, ama bebek yok demek? etraftaki beyazlıklar bebek olabilir demek? ancak bir delinin ağzının çıkabilecek sözler... eşim sinirden çatladı zor tuttum, ben desen öyle ve şunu söyliyeyim Fatih Sultan Mehmet hastanesi kadın doğum bölümü tam bir rezalet!

Asistanlar tam felaket bende sözde doç. e randevu aldım normalde özele gidiyorum ama çok duydum adamı bi gideyim dedim adam öğrencilere ders veriyor.. o yüzden bi kayboldu gelmedi benim sıra geldi içeriye girdim yeni mezun olduğu her halinden belli uzman olmayan bi asistan.. ultrason muayenesi yapalım dedi birde vajinal.. hayır dedim karından bakacaksanız bakın dedim baktı kırk saat keseyi bulmaya uğraştı düşün artık .=) ki ben 3 gün önce keseyi de bebeğide dr.umda görmüştüm zaten.. baktım karnıma bastırmaya başladı çekin şunu dedim. sonra toparlandım doç. gelecek mi ben onu bekleyeyim dedim ve çıktım odadan bi kere daha gideceğim sırf meraktan ilerleyen zamanlarda eğer aynı şeyi yaşarsam yani doç. değil asistan olursa şikayet edeceğim bence sende şikayet et..

Son düzenleme:

cnm bak 332 de benim bebişin resmi var.dün ben de hcg yüzünden gittim doktora.sanırım yanlış ölçtüler yada hiç ölçmediler.beni paniklettiler.karnımdan sadece kese göründü.ama bebek görünme.vajinal bakınca bebek de göründü.güya benim bugün 6+2 ultrasonda 5+4 bana göre 4+5

evet canım kaldırmam birdaha boşbulundum
senin bu alattıgın kaç kişiye umut olcak kimbilir kanamanın azalmasına çok sevindim inş. sağlıkla sıhhatle alırız evlatlarımızı kucagımıza hepimiz

bebek yoksa kalp atışları tam belli olmuyo yorumu nedir saçmalamış bence heyecanlanmış saçmalamış iyice kuzucuk etrafında gördügü o beyaz seyde yolk kesesidir birdaha aisstana asla guvenipte yatma canım yok yere insanın aklını karıştırıyorlar

Canım ben önceki gebeliğimde bebek görünmediği için kürtaj oldum.Sonra kromozom analizinde bebekte sorun olmadığı ortaya çıktı.
Yani bendeki pıhtılaşmadan dolayı bebek erken ölmüş boş gebelik değilmiş aslında
zaten yolk sac da vardı.
sonra doktorum dedi ki bidahaki hamilelikte kalp atışını beklemicez hatta keseyi bile beklemedik
test pozitif çıkar çıkmaz iğneye başladık.çünkü kalp atışını zaten görmedim ben
demem o ki iğnelere en erken zamanda başlanması gerekiyor.bebeğin kan dolaşımından önce başlanmalı.
Doktorun doğru bişey yapmış erken başlatarak.
bu iğnelerin kanama yaptığını söyleyenler oluyor forumda bilmiyorum ne kadar doğru ama benim de 6. haftada oldu kanamam.
doktorum coraspini de clexane iğneyi de kesmedi aynen devam ettim.
inşallah kalp atışını duyacaksın haftaya canım
iğneyi kes demediyse kesme sakın coraspini de tabi
canım iyi bişey tabi ki gelişmemiş olması kötü olur
benim ovulasyon testinde yumurtlama 2-3 geç çıkmıştı zaten.1 haftaya kadar geri olması normal
ileri olması da çok güzel tabi ki
Kızlar ben dun 10 kg patates tasıdım şimdide tırsıyorum :18::18:
melekçim aferin sana bizim de soğan un çuvalı falan var gel onları da taşı yawrum
allah korusun dikkat et kız senin bi yükün var zaten

selam arkadaşım ben de bişey anlamadım bebek varsa vardır yoksa yoktur.
ultrason cihazı mı kötü acaba ama bi doktor gördüklerine ihtimalle karşılık vermez en fazla gel sonra tekrar bakalım bişey görmedim der.
6 haftan henüz bitmemiş sanırım 5+.. lardasın.
şu an görünmemesi normal,hele karından baktıysa zaten görünmez
biz 6+0 da alttan görmüştük,karından baktık bomboştu hiçbişey yoktu
ama alttan bakınca kalp atışı bile duyuldu.telaş edecek bi durum yok bence
rahat edemem dersen özel bi doktora görün

tövbe daha yapmam allahım korusun onları

erik dene birde yarım saatte tuvaletteydim ben

Bcim erik yemekten bihal oldum bayiliyorum erige limon deneyim birde insallah duzeldi

Canim 6 haftalik pirinc tanesi gibi bilmemistir korkma duzgun bi doktora git mutlu haberi de wer teyzelerine hemen hayirli olsun

Ayni durumlar war insallah iyi oluruz butun anneler we bebekleri cok uzuluyorum 9 haftalik olduk muayne zamani gelse allahin izniyle yatiyorum sadece

evet yaa pişma oldumda işte birdaha olmaz şimdiye kadar bişe olmadı bundan sonrada olmaz heralde inş. rabbime emanet

canımm kuru erik demek istedim kayısı gibi kurutuyolarya üstünede 1 bardak su hopp tuvalettesin inş.

Zaten biz ne yapsak boş allah korusun,ben işyerinde kapıları açmak için iterken bile korkuyorum fazla mı yükleniyorum diye
elimde olsa hiç gelmicem işe :111:
kuru eriği de çok seviyorum ben ama mide bulantısından yiyemiyorum o da iyi tuvalete çıkarıyo gerçekten
herkeşlere tavsiye ederim ben de
hem çok şekerli de değil ve her derde deva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…