arkadaşlar çizelgede 8. hafta içinde olduğum yazıyor. fakat ben 7+3 nerde bi yanlışlık olmuş olabilir?:26:
Gunaydin kizlar midem bulaniyordu 1 bardak limonlu su ictim iyi geldi,hem bagirsaklarida calistiriyormus
Kızlar selam,
Size birşey soracağım. Ben bugün bi aptallaık edip devlet hastanesine gittim, randevu aldığım doktor değil asistanı vardı tam bir aptal nasıl doktor olacak muamma. Ultrasonla baktı dedi ki kesen büyümüş ama bebek görünmüyo kalp atışları tam belli değil ama bu etrafta görünen beyazlıklar bebek olabilir. Allah aşkına söyler misiniz siz bu açıklamadan birşey anladınız mı?
Gebeliğimin 6.haftası içindeyim nasıl bebek görünmez, yada o etraftaki beyazlıkların bebek olabileceğinizi nasıl söyleyebilir?
Benim gebeliğimdemi problem var yoksa o asistanda mı? Siz hiç böyle bir açıklama duydunuz mu? Ne yapmalıyım ben şimdi
Eki Görüntüle 722722 canım bu 6. hafta ama gebelik geriden geliyorsa daha görünmemiştir..
Eki Görüntüle 722722 canım bu 6. hafta ama gebelik geriden geliyorsa daha görünmemiştir..
tatlım bana deseki erken gebelik bebek görünmüyor olabilir mantığı anlarsın, ama bebek yok demek? etraftaki beyazlıklar bebek olabilir demek? ancak bir delinin ağzının çıkabilecek sözler... eşim sinirden çatladı zor tuttum, ben desen öyle ve şunu söyliyeyim Fatih Sultan Mehmet hastanesi kadın doğum bölümü tam bir rezalet!
AYNEN BENİDE EKLEYİN:)
anne adayı : asya
kaçıncı bebiş:ilk
son adet tarihi:22 nisan
BDT:28 OCAK
Kızlar selam,
Size birşey soracağım. Ben bugün bi aptallaık edip devlet hastanesine gittim, randevu aldığım doktor değil asistanı vardı tam bir aptal nasıl doktor olacak muamma. Ultrasonla baktı dedi ki kesen büyümüş ama bebek görünmüyo kalp atışları tam belli değil ama bu etrafta görünen beyazlıklar bebek olabilir. Allah aşkına söyler misiniz siz bu açıklamadan birşey anladınız mı?
Gebeliğimin 6.haftası içindeyim nasıl bebek görünmez, yada o etraftaki beyazlıkların bebek olabileceğinizi nasıl söyleyebilir?
Benim gebeliğimdemi problem var yoksa o asistanda mı? Siz hiç böyle bir açıklama duydunuz mu? Ne yapmalıyım ben şimdi
evet canım kaldırmam birdaha boşbulundumselam guzel annelerr.....
bugün çok şükür gördük bebeğimin kalp atışlarını....
kanama alanının sordum hemen dr uma çok şükür bitmiş gibi dedi...
ne kadar dua etsem azz...
dünde yazmıştım ikinci kızımda sürekli hastanede yatmıştım...
kanama içerde pıhtıya dönüşmüştü ve rahim ağzına yapışmıştı..
3 kere normal doğum için çatala alınmıştım hamileliğim boyunca..
evde küçük bebeğim vardı..
ve ayakta dururken kanlar boşalıyodu öyle kanamalarım oluyodu...
ağrı kısmını zaten söylemiyorum bile...
normal doğum gibi...
ama rabbim gün vermişti ve şimdi 4 yaşında...
ve hatta dr lar 34. haftadan sonra riske atmayalım alalım demişlerdi..
biz bi gün daha iki gün daha diyerek 39. haftayı tamamlamıştık çok şükür...
haa bunlar herkeste olacak diyede bişey yok...
benim rahmimin şeklinden kaynaklanıyo bu durum...
ama herşeye rağmen bebeğimi sağlıklı bir şeklilde kucağıma almıştım...
bu bebektede ilk kontrolümde dr kanama var diyince çok korkmuştum
ama çok şükür geçmiş...
yani bir kadının bile iki hamileliği birbirini tutmazken
başka biriyle aynı şeyleri yaşamak zor ihtimal..
melek2828 arkadaşım nolur dikkat et ağır kaldırma..çok tehlikeli bu aylarda..
hoş bende dün perdenin stoperı düşmüştü onu taktım
sonra bel ağrısından kıvrandım...
şu 3 ayı bi atlatsak rabbimin izniyle kazasız belasız çok güzel olcakk...
:16
tatlım bana deseki erken gebelik bebek görünmüyor olabilir mantığı anlarsın, ama bebek yok demek? etraftaki beyazlıklar bebek olabilir demek? ancak bir delinin ağzının çıkabilecek sözler... eşim sinirden çatladı zor tuttum, ben desen öyle ve şunu söyliyeyim Fatih Sultan Mehmet hastanesi kadın doğum bölümü tam bir rezalet!
Canım ben önceki gebeliğimde bebek görünmediği için kürtaj oldum.Sonra kromozom analizinde bebekte sorun olmadığı ortaya çıktı.canım dün basladım progestorona...hemen fayda etmiyor galiba...bende pıhtılasma sorunu var 13 subatta bebegimin kalbi durmusdu kürtaj olmusdumsonrada bu sorun cıkdı bende...simdide süpeleniyorum cokmu erken basladım igneye aspirine ??? ben igneye baslamadan önce hersey cok normaldi...kese düzgündü pazartesi igneye basladım cumartesiden belli lekelenme felan oluyoe birde dün doktor kesenin seklinde bozukluk olusmus dedi ignedenmi aceba ??? sen kac haftalık hamilesin ?? sende hem igne hem coraspirinmi kulanıyorsun lekelenme felan oldumu sende ???
canım iyi bişey tabi kiCanim Günaydın. Acikcasi 7+4 beklerken 8+1 cikti bu iyimi kötü mü anlamadım. Ben sadece bebise baktim ultrasonda resiminde sonradan gördüm 8+1 oldugunu . 3 hafta sonra gideceğim tekrar. Kanama alani var progestan devam.. insallah saglikla devam eder.. sen benden 1hafta ondesin ben döllenme gününden eminim neden ilerdeki bu iyi biseymi.. eşim masallah de diyor. .
melekçim aferin sanaKızlar ben dun 10 kg patates tasıdım şimdide tırsıyorum :18::18:
Kızlar selam,
tövbe daha yapmam allahım korusun onları
erik dene birde yarım saatte tuvaletteydim ben
Kızlar selam,
selam guzel annelerr.....
bugün çok şükür gördük bebeğimin kalp atışlarını....
kanama alanının sordum hemen dr uma çok şükür bitmiş gibi dedi...
ne kadar dua etsem azz...
dünde yazmıştım ikinci kızımda sürekli hastanede yatmıştım...
kanama içerde pıhtıya dönüşmüştü ve rahim ağzına yapışmıştı..
3 kere normal doğum için çatala alınmıştım hamileliğim boyunca..
evde küçük bebeğim vardı..
ve ayakta dururken kanlar boşalıyodu öyle kanamalarım oluyodu...
ağrı kısmını zaten söylemiyorum bile...
normal doğum gibi...
ama rabbim gün vermişti ve şimdi 4 yaşında...
ve hatta dr lar 34. haftadan sonra riske atmayalım alalım demişlerdi..
biz bi gün daha iki gün daha diyerek 39. haftayı tamamlamıştık çok şükür...
haa bunlar herkeste olacak diyede bişey yok...
benim rahmimin şeklinden kaynaklanıyo bu durum...
ama herşeye rağmen bebeğimi sağlıklı bir şeklilde kucağıma almıştım...
bu bebektede ilk kontrolümde dr kanama var diyince çok korkmuştum
ama çok şükür geçmiş...
yani bir kadının bile iki hamileliği birbirini tutmazken
başka biriyle aynı şeyleri yaşamak zor ihtimal..
melek2828 arkadaşım nolur dikkat et ağır kaldırma..çok tehlikeli bu aylarda..
hoş bende dün perdenin stoperı düşmüştü onu taktım
sonra bel ağrısından kıvrandım...
şu 3 ayı bi atlatsak rabbimin izniyle kazasız belasız çok güzel olcakk...
:16
melekçim aferin sanabizim de soğan un çuvalı falan var gel onları da taşı yawrum
allah korusun dikkat et kız senin bi yükün var zaten
Bcim erik yemekten bihal oldum bayiliyorum erige limon deneyim birde insallah duzeldi
evet yaa pişma oldumda işte birdaha olmaz şimdiye kadar bişe olmadı bundan sonrada olmaz heralde inş. rabbime emanet
canımm kuru erik demek istedim kayısı gibi kurutuyolarya üstünede 1 bardak su hopp tuvalettesin inş.
arkadaşlar çizelgede 8. hafta içinde olduğum yazıyor. fakat ben 7+3 nerde bi yanlışlık olmuş olabilir?:26:
beni de ekler misiniz :)
anne adayı: Dendenn
ilk bebeğim
sat: 15 nisan
bdt: 21 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?