ben de oyle dusunuyorum yenı dogmus bebek gece de emzırmek lazım sarılılık olmaması ıcın, bazen demek kı kıtaptakı bılgıler pratıkte ıse yaramıyor....
bana bebek kendi suyunu kendi üretir kedi tüketir dediler 40 ml olmuştu suyum yatış verdiler. senin suyuna kaç milim dediler 80 ml altı zarar mış gözetim altında olmalıymış gebe...
bızım de yarın kontrolumuz var cok heyecanlıyım 38+3 oluyoruz yarın ama ben bır ıkı gundur ıshal oldum afedersınız normalde aylardır kabızdım neyın nesı bu anlamadım bır belırtı olabılır mı? karnım da agrıyor arada....
bıyerde okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem bi araştır istersen ama doğumun yaklaştığının belirtisiymiş ishal.
üzüldüm grip yakaladımı geçmiyor zaten kolay kolay aman dikkat et.Allah'a emanet ol.
çok tesekkur ederım Durin, Sen de Allah'a emanet ol, sağ salim bebişlerimize kavuşalım inşallah....
canım çok zorluk çekmişsin üzüldüm ama en azından sağlıklı bir bebeğin olmuş şükürler olsun unutturmuş acılarını annesi kuzucuğun sana.Rabbim uzun,sağlıklı ,bereketli,hayırlı ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inşallah.selam hanımlar... 14.01.2014 saat 10:31 itibariyle bende Elvin'ime kavuştum çok şükür. Allah ım hepinize nasip etsin inşallah.
doğurdum ama ne doğurma öldüm gerçekten de...
hikayemi de anlatayım...
10 ocak ta kontrolüm vardı gittim suyum az olduğu için yatış verdiler. doğum yapmadan hastaneden çıkmayacaksın dediler. yattık 10 ocak 11 ocak 12 ocak da rahmi uyarmaya çalıştılar malum muayene ile. normal doğumun başlaması için günde 3 defa başlamadı 1 milim bile açıklığım olmadı. sonra yoğun bakıma aldılar bebek normal doğuma dayanıklımı diye test yapacağız eğer ki değilse seni sezeryana alacağız dediler saat 10:00 da suni sancı vermeye başladılar 6 7 saat kadar. sonunda bebek teste dayanıklı çıktı ama benim suyum patladı. 3 cm açıklığım olmuş. doğumhaneye aldılar. suni sancı vermeye devam ettiler her yarım saatte bir kontrol ettiler açıklık ne kadar olmuş diye sabah 8 e kadar devam etti sonra 8 cm açıklıığım oldu ıkındırmaya başladılar. saat 10 olmuş ben hala ıkınıyorum her yerimi parçaladılar muayene etcez diye. en sonunda bana yatış veren dr geldi. bu kız kaç saattir bu halde bebeğin kafası şişmiş hiç mi görmediniz acil sezeryan dedi.
ve saat 10:31 itibariyle kızımı alabildim kucağıma. şimdi hem normal doğum yapmış hemde sezeryan olmuş durumdayım. fena anlıcanız. Rabbim hiç birinize benim yaşamış olduğum bu doğum tecrübesini yaşatmasın.
sonu güzel olmasa çekilecek acı değil.neden cennet anaların ayakları altında şimdi anladım. Canım anneme olan aşkım bin kat daha arttı. herkese hayırlı akşamlar...
selam hanımlar... 14.01.2014 saat 10:31 itibariyle bende Elvin'ime kavuştum çok şükür. Allah ım hepinize nasip etsin inşallah.
hikayemi de anlatayım...
10 ocak ta kontrolüm vardı gittim suyum az olduğu için yatış verdiler. doğum yapmadan hastaneden çıkmayacaksın dediler. yattık 10 ocak 11 ocak 12 ocak da rahmi uyarmaya çalıştılar malum muayene ile. normal doğumun başlaması için günde 3 defa başlamadı 1 milim bile açıklığım olmadı. sonra yoğun bakıma aldılar bebek normal doğuma dayanıklımı diye test yapacağız eğer ki değilse seni sezeryana alacağız dediler saat 10:00 da suni sancı vermeye başladılar 6 7 saat kadar. sonunda bebek teste dayanıklı çıktı ama benim suyum patladı. 3 cm açıklığım olmuş. doğumhaneye aldılar. suni sancı vermeye devam ettiler her yarım saatte bir kontrol ettiler açıklık ne kadar olmuş diye sabah 8 e kadar devam etti sonra 8 cm açıklıığım oldu ıkındırmaya başladılar. saat 10 olmuş ben hala ıkınıyorum her yerimi parçaladılar muayene etcez diye. en sonunda bana yatış veren dr geldi. bu kız kaç saattir bu halde bebeğin kafası şişmiş hiç mi görmediniz acil sezeryan dedi.
ve saat 10:31 itibariyle kızımı alabildim kucağıma. şimdi hem normal doğum yapmış hemde sezeryan olmuş durumdayım. fena anlıcanız. Rabbim hiç birinize benim yaşamış olduğum bu doğum tecrübesini yaşatmasın.
sonu güzel olmasa çekilecek acı değil.neden cennet anaların ayakları altında şimdi anladım. Canım anneme olan aşkım bin kat daha arttı. herkese hayırlı akşamlar...
Hanımlar yaşayan yada tecrübesi olan varsa yardım. Ben iyi diilim. Goguslerim enfeksiyon kaptı gecen hafta bi anda ciğer gibi oldu. Doktorum antibiyotik verdi. Sonra bi kac gun gecti sıkıntısiz ve bi anda bi gecede şiddetli urtiker ( kurdesen) başladı. Kaşınmak ve agrisi basıma bela. Ve deli gibi icim geçiyor. Bi gece tuvalette bayıldım hatta. Ve hayatımda usumedigim kadar üşüyorum. Surekli titriyorum. Kazak üzerine polar hırka giyiyoum ve titriyorum. Vücudum yüzüm taninmicak halde. Yardım edin nolur yaşayan varmi boyle seyler yada yakınlarınızdan birileri
Canım biİm doktorumuz bebeklerin gece kan şekerinin düştüğünü ve büyüme hormonu gece salgılandığı için geceleride emzirmek gerektiğini söyledi bizim 17. Günümüz gece iki kere uyandırıp emziriyorum. Eskiden yeni doğan bebeğe 3 ezan vakti emZirmezlermiş sonrada şekerli ılık su verirlermiş şimdi hemen emZiriliyor.
selam hanımlar... 14.01.2014 saat 10:31 itibariyle bende Elvin'ime kavuştum çok şükür. Allah ım hepinize nasip etsin inşallah.
hikayemi de anlatayım...
Kızlar selam,,,, doğum yapanlara hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini büyütmelerini diliyorum rabbim yardımcınız olsun.Henüz benim gibi yapmamış olanlarada sağlıkla,agrısız acısız kolay doğumlar diliyorum.Biz doktora gıttık dün suyum azalmış moralım bozuk daha 37.haftama yeni girdim doktor salı günü tekrar görecek bakalım o zamana kadar bol su iç dedi sizin tavsiyeleriniz varmı?
40 haftaya girdim 9 ay doldu hala sancı ve bişi yok sat 21 nisan
benim gibi olan var mı
inşallah canım dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden kulun kula duası makbul olurmuş ...[/QU
evet canım Allah tum dogum yapacak olanlara güç kuvvet versin,tüm olumsuzluklara kulaklarını kapamaya yardımcı olsun ınsallah, sag salım bebıslerımızı kucagımıza alırız ınsallah....
Hanımlar yaşayan yada tecrübesi olan varsa yardım. Ben iyi diilim. Goguslerim enfeksiyon kaptı gecen hafta bi anda ciğer gibi oldu. Doktorum antibiyotik verdi. Sonra bi kac gun gecti sıkıntısiz ve bi anda bi gecede şiddetli urtiker ( kurdesen) başladı. Kaşınmak ve agrisi basıma bela. Ve deli gibi icim geçiyor. Bi gece tuvalette bayıldım hatta. Ve hayatımda usumedigim kadar üşüyorum. Surekli titriyorum. Kazak üzerine polar hırka giyiyoum ve titriyorum. Vücudum yüzüm taninmicak halde. Yardım edin nolur yaşayan varmi boyle seyler yada yakınlarınızdan birileri
canım cok cok gecmıs olsun, bu konuda tecrubelı degılım ama süt birikince sanırım oyle oluyormus degıl mı? tıtreme falan gelıyormus. doktorlar ne dıyor pekı bı cozumu yok mu??Alla yardımcın olsun canım ınsallah kısa surede atlatırsın, yasayan bılır emınım zordur,gecmıs olsun tekrar
herkese iyi geceler, bugün erken uyumayı deneyeceğim.. eşimde annemde uyudu.. bugün temizlikte çok yorulmuşum belim ağrıyor arada birde bebek aşağıya doğru baskı yapıyor uzanırsam belkim geçer.. bakalım yarınki muayenemizde doktor ne diyecek.. şaka maka son 10 güne geldik. evin temizliği bitti ya annem diyoki oğlum kuzum istediğin zaman gelebilirsin artık :) bakalım ne zaman gelecek paşamız :) dikkat edin kendinize ve bebişlerinize :)
Canım herşeyde olduğu gibi bu da tercih meselesitabiki eskiden yapılan herşey doğru olamayacağı gibi yanlış demek de doğru değil bence. Beni annem bu şekilde büyütmüş ve 2 yaşına kadar da emmişim hiçbir sağlık sorunum da olmamış. sarılık olması falan olağan dışı durumlar tabi. Hamileyken konuşmaya benzemez tabi hiçbirşey, ben yine de denicem bakalım:)
Çok üzüldüm arkadasım böyle sıkıntı çekmiş olmanaAllah inşallah biran önce unuttursun çektiğin sıkıntıları. Umarım ikiniz de iyisinizdir. Kızına da mutlu sağlıklı ömür dilerim, çok çok geçmiş olsun.
Canını sıkma canım, bol bol su iç. Zaten sıkıntılı bir durum olursa sezeryana alır doktorun, bebişin ya gelişimi tamamlandı ya da tamamlanmak üzere, artık tehlikeli dönemleri atlattık Allah'ın izniyle.. Stres yapma, herşey yoluna girer inşallah. Allah yardımcın olsun.
Benim de sat 24 Nisan, hala tık yok, kızım yerinden gayet memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?