2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben de oyle dusunuyorum yenı dogmus bebek gece de emzırmek lazım sarılılık olmaması ıcın, bazen demek kı kıtaptakı bılgıler pratıkte ıse yaramıyor....

Ben kitabı okumadım. Ama yabancılar bizim gibi değiller. Onların yetiştirme tarzları doğduğu andan itibaren kuralcı ve katı. Bebegin eline koz vermemek ve kendi yasam standartlarını değiştirmemek icin yapıyorlar. Ben gece uykusuna ilgili videolar izlemiştim. Bebek onların yatağında uyuyor gece ağlayıp onları uyandırıyor diye saat bası alarm kurup cocuğu uyandırıyorlar. ertesi gece bebek kendi yatağında misil misil deliksiz uyuyor. Doktor destegi alıyorlar bide bunun icin. Biz kiyamayiz. Biz annen sana kurban olsun senin icin ölsun diyen bir milletiz dayanamayız 😄

bana bebek kendi suyunu kendi üretir kedi tüketir dediler 40 ml olmuştu suyum yatış verdiler. senin suyuna kaç milim dediler 80 ml altı zarar mış gözetim altında olmalıymış gebe...

bana dediği 8 in altına düşünce iyi olmaz dedi 80 ml mi demek istedi anlamadım 9 ölçmüş benimkini hatta 1 haftada neden bu kadar azaldı dıye sasırdı.

bızım de yarın kontrolumuz var cok heyecanlıyım 38+3 oluyoruz yarın ama ben bır ıkı gundur ıshal oldum afedersınız normalde aylardır kabızdım neyın nesı bu anlamadım bır belırtı olabılır mı? karnım da agrıyor arada....

bıyerde okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem bi araştır istersen ama doğumun yaklaştığının belirtisiymiş ishal.

bıyerde okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem bi araştır istersen ama doğumun yaklaştığının belirtisiymiş ishal.

ben de sankı oyle bır sey okumustum kımı yerde kabızlık artar dıyor kımı yerde ıshal olur dıyor hangısı dogru acaba yarın doktoruma soracagım, bır de grıpım hala gecmedı

üzüldüm grip yakaladımı geçmiyor zaten kolay kolay aman dikkat et.Allah'a emanet ol.

canım çok zorluk çekmişsin üzüldüm ama en azından sağlıklı bir bebeğin olmuş şükürler olsun unutturmuş acılarını annesi kuzucuğun sana.Rabbim uzun,sağlıklı ,bereketli,hayırlı ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inşallah.

ya çok canım sıkıldı ne biçim hastane ne biçim doktorların ebelerin eline kalmışsın.. büyük geçmiş olsun.. doktorun olacak zatı muhterem o zamana kadar neden teşrif edip kontrolünü yapmadı acaba.. Tez vakitte iyileşirsin umarım.. insanı tekrar doğum yapmaktan filan soğutur bu tip durumlar.. Allah bebeğini analı babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olur inşallah hiç üzmez sizi .. Allahım hepimize hayırlı ,güzel ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Hanımlar yaşayan yada tecrübesi olan varsa yardım. Ben iyi diilim. Goguslerim enfeksiyon kaptı gecen hafta bi anda ciğer gibi oldu. Doktorum antibiyotik verdi. Sonra bi kac gun gecti sıkıntısiz ve bi anda bi gecede şiddetli urtiker ( kurdesen) başladı. Kaşınmak ve agrisi basıma bela. Ve deli gibi icim geçiyor. Bi gece tuvalette bayıldım hatta. Ve hayatımda usumedigim kadar üşüyorum. Surekli titriyorum. Kazak üzerine polar hırka giyiyoum ve titriyorum. Vücudum yüzüm taninmicak halde. Yardım edin nolur yaşayan varmi boyle seyler yada yakınlarınızdan birileri

doğum yapan arkadaşlarımıza büyük geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin kuzuları..
yarın doğuma gidecek arkadaşlara da az ağrılı sızılı bir avazda doğumlar nasip olsun..inşallah çabuk çabuk güzel haberleri verirler bize..

valla canım ilk kez duyuyorum ama bence ihmal etmeden doktora görün.. önemli bişey olabilir. aldığın antibiyotik yan etki yapmış olabilir mi? sordunmu doktora .. çook geçmiş olsun, çarçabuk iyileşirsin inşallah..

Canım herşeyde olduğu gibi bu da tercih meselesi tabiki eskiden yapılan herşey doğru olamayacağı gibi yanlış demek de doğru değil bence. Beni annem bu şekilde büyütmüş ve 2 yaşına kadar da emmişim hiçbir sağlık sorunum da olmamış. sarılık olması falan olağan dışı durumlar tabi. Hamileyken konuşmaya benzemez tabi hiçbirşey, ben yine de denicem bakalım:)

Çok üzüldüm arkadasım böyle sıkıntı çekmiş olmana Allah inşallah biran önce unuttursun çektiğin sıkıntıları. Umarım ikiniz de iyisinizdir. Kızına da mutlu sağlıklı ömür dilerim, çok çok geçmiş olsun.

Canını sıkma canım, bol bol su iç. Zaten sıkıntılı bir durum olursa sezeryana alır doktorun, bebişin ya gelişimi tamamlandı ya da tamamlanmak üzere, artık tehlikeli dönemleri atlattık Allah'ın izniyle.. Stres yapma, herşey yoluna girer inşallah. Allah yardımcın olsun.

40 haftaya girdim 9 ay doldu hala sancı ve bişi yok sat 21 nisan
benim gibi olan var mı

Benim de sat 24 Nisan, hala tık yok, kızım yerinden gayet memnun

Canım çok geçmiş olsun, ben de hiç duymadım böyle birşey yaşayanı, bence hiç ihmal etmeden doktora git, ciddi bişeyse müdahale edilsin zaman geçmeden..

herkese iyi geceler, bugün erken uyumayı deneyeceğim.. eşimde annemde uyudu.. bugün temizlikte çok yorulmuşum belim ağrıyor arada birde bebek aşağıya doğru baskı yapıyor uzanırsam belkim geçer.. bakalım yarınki muayenemizde doktor ne diyecek.. şaka maka son 10 güne geldik. evin temizliği bitti ya annem diyoki oğlum kuzum istediğin zaman gelebilirsin artık :) bakalım ne zaman gelecek paşamız :) dikkat edin kendinize ve bebişlerinize :)

Son düzenleme:

ıyı uykular benım de son 11 gunum:))) hala ayaktayım bır seyler yapmaya calısyorum az zaman kalsa da...anneme hıc bır sey yaptırmıyorum ben de kızıyor o da:)ne bılım bulasık yerlestırme camasır her seyı ben yapıyorum kendı ısımı yapmayı sevınıyorum annem de o yapsın ıstıyor .

teşekkür ederim canım moral oluyo söylediklerin Allah razı olsun.

Canım anlattıkların sanki mastit belirtileri gibi bayılma aşırı üşüme titreme hatta diğer belirtiler de. Demişsin zaten enfeksiyon kaptı diye yine doktora git bence antibiyotikler fayda vetit inş ya da biraz daha güçlüsünü fln önerir belki ihmal etme canım. Çok geçmiş olsun en kısa sürede iyi olursun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…